ПЕРШІ УЧАСНИКИ ДИВИЗІОНІВ, ПАРАД РОЗГРОМІВ ТА ШЕДЕВРАЛЬНИХ ГОЛІВ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

24.01.2022

ПЕРШІ УЧАСНИКИ ДИВИЗІОНІВ, ПАРАД РОЗГРОМІВ ТА ШЕДЕВРАЛЬНИХ ГОЛІВ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

24.01.2022

ПЕРШІ УЧАСНИКИ ДИВИЗІОНІВ, ПАРАД РОЗГРОМІВ ТА ШЕДЕВРАЛЬНИХ ГОЛІВ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

GOLD | SILVER

Група A

ГРУППА ЗДОРОВЬЯ – AURORA TEAM 1:4

AURORA TEAM була очевидним фаворитом цього поєдинку, але початок матчу виявився за суперником – ГРУПА ЗДОРОВ'Я активно йшла вперед та змогла відкрити рахунок! Команда Євгена Задорожного довго не могла знайти свою гру - мабуть далася взнаки довга пауза. Але до кінця тайму хлопці розігралися і змогли забити два голи. Старт другої половини теж опинився за номінальними гостями – 3:1. До кінця матчу ГРУПА ЗДОРОВ'Я так і не змогла повернутися в бій та пропустила ще один – 4:1. Відзначаємо фантастичну гру Степана Кошки – на його рахунку всі 4 голи!

EUROBIS – SFCK TEAM 3:2

SFCK TEAM стартував цього сезону впевненою перемогою і розраховував вже в цьому турі відзначати вихід у GOLD, але не так сталось як гадалось. EUROBIS приїхав на гру з відмінним складом та чудовим настроєм на поєдинок. Хлопці з перших хвилин заволоділи ініціативою і виглядали краще суперника. Все це вилилося в те, що EUROBIS вів з рахунком 3:0 і спокійно контролював гру. SFCK TEAM виявився не готовим до такого натиску суперника і зміг прийти до тями лише в кінці матчу. Два голи наприкінці поєдинку стали лише голами престижу. Аж надто пізно Лошак і компанія пішли з п'ятим польовим.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 2022 | A" #1035421]

Група B

DONBASS-2T-AVATAS – PARI MATCH 12:2

Знайомство PARI MATCH із нашим турніром вийшло дуже болючим. Хлопцям належить зіграти проти одного з найкращих колективів сезону - DONBASS-2T-AVATAS. Ще до матчу було очевидно, що шансів у букмекерів буде небагато, але ми сподівалися, що їм пощастить поставити автобус і стримати атаки грізного суперника. Але не вийшло. Команда Віталія Мельника повеселилася і змогла відправити у ворота PARI MATCH 12 голів. Букмекери відповіли двома голами престижа.

DEFEND CAR – FOOTBALL MALL 8:6

DEFEND CAR після поразки від DONBASS-2T-AVATAS дуже хотів реабілітуватися у матчі проти міцного FOOTBALL MALL. Суперники з перших хвилин показали свою націленість на ворота та дали зрозуміти – голів буде багато. Гра проходила практично без центру і вже у першому таймі ми побачили 6 голів – чотири з них забив DEFEND CAR і це була відмінна заявка на перемогу. У другому таймі "атомобілісти" лише зміцнили свою перевагу та забили ще чотири голи. Гра була вирішена і три голи FOOTBALL MALL наприкінці зустрічі особливого значення не мали. 8:6 – заслужена перемога DEFEND CAR та вагома заявка на GOLD!

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 2022 | B" #1035422]

Група C

2SCHOOL – AURORA TEAM 2 1:8

2SCHOOL після поразки у першому турі мав зіграти проти ще більш грізного опонента - AURORA TEAM 2. Обидві команди приїхали на матч у бойових складах з великою кількістю замін, але боротьби у результаті не вийшло. Якщо в першому таймі 2SCHOOL виглядали непогано і конкурентно, то друга половина була провалена і хлопці з AURORA TEAM 2 спокійно довели рахунок до розгрому - 8:1.

ASSISTANT GROUP – УКРГАЗВИДОБУВАННЯ 0:8

І ще один поєдинок, у якому боротьби не вийшло. ASSISTANT GROUP переміг у першому турі і тепер хотів підтвердити свої амбіції у матчі з сильнішим суперником. Проте УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - та команда, яка виявилася не по зубах хлопцям із ASSISTANT GROUP. 8:0 – це фіаско.

Група D

VTORIS LEFT – UMG-INTECH 4:1
Вже відомо, хто з групи D вийде до елітного дивізіону нашого чемпіонату. Першою такою командою стали хлопці з VTORIS LEFT, які здобули розгромну і при цьому вольову перемогу. В середині першого тайму UMG-INTECH зусиллями Віталія Строканя вийшли вперед, але ще до кінця половини "летіли" в різницею в два м'ячі. За номінальних господарів забивали Роман Тимчик та Максим Валєєв, який оформив дубль. Другий тайм був не настільки багатим на голи – лише одне взяття воріт, і знову від VTORIS LEFT, його автор – Олександр Муртазалієв.

LP-CRM – КОЗАКИ 10:5

А ось ці дві команди видали просто божевільний матч. Та й сценарій у цієї зустрічі був не менш дивним. Козаки пропустили двічі, але відповіли на це своїми трьома голами за дві хвилини до перерви. Здавалось, що саме вони підуть відпочивати, ведучи в рахунку, але за останні дві хвилини  LP-CRM не тільки зрівняли, а ще й вийшли вперед. Та командам здалось, що 7 голів за тайм – мало, тому в другій половині вони забили вісім! Олександр Луценко забив по два голи в обох таймах, додавши до покеру ще й одну результативну передачу. Також двічі вразив ворота суперників Артем Вербенко. Варто відзначити і гравців команди КОЗАКИ Віталія Шевченка та Олександра Волошина, які записали на свій рахунок дублі.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 2022 | D" #1035424]

BRONZE | URBAN

Група E

FC SHAKHTAR – PROLISOK 6:1

"Гірники" вдруге поспіль покидають поля SFCK Arena в статусі переможця матчу. В другому турі ці майстри обіграли команду PROLISOK. І саме "проліски" в цій зустрічі забили першими – це Ігор Штомпель на 8-й хвилині відзначився голом. Та ще до кінця першого тайму ШАХТАР встановив комфортну перевагу в два голи. В другій половині було забито ще три м'ячі, а Володимир Скибенко оформив хет-трик.
Цікавий факт - не дивлячись на те, що в однієї команди в активі 6 балів, а в іншої – 0, продовжувати виступи вони можуть в одному дивізіоні. Але це наразі тільки теорія, як буде на практиці – побачимо.

BROOKLYN – АГРОСЕМ 0:1

Ситуація, описана в попередньому абзаці, виникла через результат цього матчу. Рівний поєдинок між цими командами завершився мінімальною перемогою АГРОСЕМ. При цьому, забитого м'яча довелося чекати дуже довго – лише на 33-й хвилині забив Сергій Огородник. Якщо в наступному турі АГРОСЕМ переможе PROLISOK, а BROOKLYN буде сильнішим за ШАХТАР в два м'ячі, то "американці" та "аграрії" відправляться в бронзовий дивізіон. Але раптом обидва колективи програють свої матчі з певними рахунками, то можуть парою відправитись і в URBAN. Розв'язка в цій групі буде цікавою.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 2022 | E" #1035425]

Група F

MATADOR – СМК 2:4

Чемпіонам минулого розіграшу дивізіону CHALLENGE в цьому матчі не пощастило – вони стали свідками крутого матчу від одного з гравців суперника. Олександр Орел не тільки відкрив рахунок в цій зустрічі вже на 3-й хвилині, а також віддав відразу три результативні передачі. "Матадори" відповіли тільки двома м'ячами, один з яких на рахунку ветерана Андрія Вишинського.

АМФК VEGA – МИРОТВОРЕЦЬ 1:3

Один з тих поєдинків в цьому турі, який завершився вольовою перемогою однієї з команд. Довго гравці на полі не могли забити бодай м'яч, але наприкінці першого тайму VEGA зусиллями Сергія Ананка вийшла вперед, та майже відразу пропустила у відповідь від 43-річного Василя Віжунова. ¾ другої половини команди безуспішно намагались забити одна одній, аж ось Роман Рубець вивів "миротворців" вперед. Як виявилось згодом, цей м'яч був переможним. Крапку в поєдинку поставив все той же Віжунов, який оформив дубль. 

Група G

ПОБЕДА – TOPIAR 0:6

Гірший старт в сезоні, ніж той, який пережила команда ПОБЕДА, уявити важко. На другій хвилині матчу проти TOPIAR вони вже програвали 0:2. Оговтатись від такого було практично неможливо. Ще до перерви номінальні гості забили ще двічі, а в першій половині другого тайму двома голами довершили справу. Крута заявка TOPIAR на вихід в бронзовий дивізіон.

ФК СОКІЛ - ROYAL CREDIT 4:3 

Надзвичайно захоплюючий футбол показали ці дві команди. В матчі між двома рівними суперниками інтрига жила до самого кінця. На старті поєдинку команди швиденько обмінялись голами, а до кінця першої половини забили ще тричі – два рази "соколи" і одного м'яча відправили в ворота суперника ROYAL CREDIT. По перерві біло-сині намагались відігратись, але всі їхні удари не доходили до цілі, а ось СОКІЛ забив вчетверте після швидкої контратаки. До фінального свистка  ROYAL CREDIT вдалось відіграти лише один з двох необхідних м'ячів.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 2022 | G" #1035427]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 TOPIAR 1 1 0 0 6 - 0 3
2 ФК СОКІЛ 1 1 0 0 4 - 3 3
3 ROYAL CREDIT 1 0 0 1 3 - 4 0
4 ПОБЕДА 1 0 0 1 0 - 6 0

Група H

ПАТРІОТ – SAINTS 7:2

В наступному квартеті все вже зрозуміло. ПАТРІОТ В своєму матчі просто знищив  команду SAINTS, чим забезпечив собі місце в двійці кращих в групі. Головними героями матчу сміливо можна називати Ярослава Доценка, який відмітився хет-триком, та Олександра Бінєвського, що записав на свій рахунок дубль та асист. "Святі" відповіли тільки двома голами, чого, звичайно, не вистачило.

ATLETICO KYIV – КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ 5:1

Ця зустріч також завершилась розгромною перемогою команди фаворита, але пройшла вона за дещо іншим сценарієм. КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ швидко відкрила рахунок і майже до кінця першого тайму утримувала мінімальну перевагу, та перед перервою Олександр Івахнюк забив двічі і вивів вперед уже свою команду. На 30-й хвилині Івахнюк оформив хет-трик і закрив всі питання по цьому матчу. На останніх хвилинах ATLETICO забив ще двічі – спочатку Богач, а за декілька секунд до кінця Івахнюк оформив свій четвертий м'яч. "Атлети" надзвичайно впевнено виходять в дивізіон BRONZE.

CHALLENGE

ECLIPSE – BLACK ALFA 6:2

Після чудового старту в новому сезоні розвинути свій успіх BLACK ALFA не змогли. Уже на старті матчу проти ECLIPSE вони пропустили м'яч, який втім залишився єдиним в першому таймі. Та й після перерви ECLIPSE змогли забити вже на першій хвилині. Номінальні гості досить швидко відіграли один м'яч, але після цього один за одним отримали в свої ворота ще три голи. В кінцівці зустрічі команди ще обмінялись голами. 

МФК ПРЯМИЙ – ARMAGEDON 5:1

Старт в новому сезоні у МФК ПРЯМИЙ видався на славу. Хлопці вже на 4-й хвилині матчу вели в рахунку 2:0, що дозволило їм трішки розслабитися. А ось ARMAGEDON ніяк не могли знайти ключ до воріт, хоча й моментів вони створювали не дуже багато. В середині другого тайму ПРЯМИЙ зняв "вбив інтригу", забивши втретє. Можливо хлопці дозволили собі розслабитись, адже майже відразу пропустили, та згодом Олександр Москалюк з Прямого протягом однієї хвилини спочатку забив сам, а потім асистував на Павла Пархоменка.

UPTECH TEAM – PLAYTIKA 2:4

Матч між командами, що виграли в першому турі, не мав великої інтриги. Не дивлячись на кінцевий результат – перевага всього в два м'ячі – шансів в UPTECH TEAM було не дуже багато. А обидва свої голи вони забили вже на останній хвилині зустрічі, при рахунку 0:4. PLAYTIKA зробила все потрібне ще в середині першого тайму, коли двічі пробивала голкіпера суперників. По перерві було забито ще один м'яч, після чого команда почала грати на результат.

КМВ – FC GOLD 2:6

Обидві команди в першому матчі сезону програли, а тому боролись за дебютні очки. Відкрили рахунок гравці команди Карпатські Мінеральні Води зусиллями Дениса Іродовського. "Золоті" швидко відіграли, але так само швидко Іродовський оформив дубль. Оберти збавляти ніхто не планував, а тому перший тайм завершився ще одним дублем, але цього разу гравця GOLD – Олександра Генша. Можливо, ці два "голи в роздягальню" боляче вдарили по гравцям КМВ, адже в другому таймі у нас забивала лише одна команда. 3:0 після перерви і 6:2 в підсумку за "золотими".

CROWN KYIV – ТЕЛЕГА 4:3

Цілий сезон команда CROWN KYIV не знала смаку перемог і ось в першому ж матчі нового розіграшу добула таку очікувану звитягу. Поєдинок видався з напрочуд цікавим сценарієм і з "епічною битвою" в фіналі. В першій половині першого тайму CROWN KYIV забили відразу три голи, а перед самою перервою ТЕЛЕГА один змогла відіграти. А вже в середині другого тайму за дві хвилини забити ще два – 3:3. Та досить швидко Дмитро Соколов, який забив перший гол в матчі, зробив дубль і знову вивів свою команду вперед. За дві хвилини до кінця виникла сутичка між Владиславом Клокуном та Андрієм Семенихіним, хлопців швидко розняли і обидва побачили перед собою червоне світло. На цьому матч, фактично, і завершився.