Анонс Турніру STREET FOOTBALL CHALLENGE LEAGUE 2020 /SFCK/, /SFCK/ SUMMER CHAMP 2020, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

08.06.2020

Анонс Турніру STREET FOOTBALL CHALLENGE LEAGUE 2020 /SFCK/

08.06.2020

Анонс Турніру STREET FOOTBALL CHALLENGE LEAGUE 2020 /SFCK/

15 турнірів позаду, більше 300 команд-учасниць за всю історію змагань та величезне бажання продовжувати роботу над розвитком аматорського спорту в столиці!

Наразі, витримавши майже 4-х місячну паузу, пов’язану з пандемією всім відомої хвороби, ми маємо ще більше сил та нових ідей за для старту нового сезону.

Свою участь в новому турнірі підтвердили величезна кількість команд-аксакалів SFCK – PRIME, Донбасенерго, Укргазвидобування, SKY UP, S.C. Advocates, Бізнесоілгруп, THIS IS ПИВБАР та ще близько 70 команд, які будуть боротися за звання сильнішого у 7 дивізіонах.

Головним нововведенням сезону, буде введення «чистого часу» в Суперлізі. Тобто команди звітного дивізіону будуть грати два тайми по 14 хвилин чистого часу у кожному матчі.

Окрім того, розуміючи складну фінансову ситуацію суспільства після карантину, в турнірі будуть функціонувати декілька так званих антикризових ліг, які будуть проводитись у регламентований час (субота вечір), та гратимуться в 1 коло.

Окрім того, ми повністю реанімували формат проведення конкурсу прогнозів, який тепер буде проводиться спільно з генеральним партнером турніру – Pari match.

Також зазначимо, що враховуючи величезну паузу і можливість для додаткового креативу, організатори знайшли оптимальний формат підсумкової відео програми кожного туру, а також підготували регулярні аудіо новини для кожного, без виключення, дивізіону.

Звичайно, наявність прямоі трансляції, коментатора, журналіста та текстового огляду – також ніхто не відміняв. Але наразі було прийнято спільне рішення про суттєве збільшення медіа охоплення по усіх напрямках нашого турніру.


Наявність лікаря та необхідних медичних засобів, температурний скринінг на кожному матчі – головне, що може бути в цей час.

Крім того, ви будете приємно здивовані змінами, які відбулися безпосередньо на нашій футбольній арені, які точно будуть достойно оцінені учасниками наших змагань!

Повний календар на чемпіонат SFCK.


Назви ЛІГ:

PARI MATCH SUPER LEAGUE

SOCCER SHOP GOLD LEAGUE

PRIME SILVER LEAGUE

LEGEA BRONZE LEAGUE


Суперліга - СБ 8:30 - 13:30 Золотий Дивізіон НД 8:30 - 13:30 Срібний Дивізіон СБ 8:30 - 13:30 Бронзовий Дивізіон НД 8:30 - 13:30 УРБАН НД 15:00 - 20:00
Челенж Дивізіон НД 15:00 - 20:00
АНТИКРИЗОВИЙ ДИВІЗІОН - СБ 15:00 Час ігор може коригуватися та змінюватися за домовленностями з організаторами. Ліги і учасники обговорюються за організаторами.

Найголовніше – старт сезону – 13 червня на улюблених полях SFCK Арени!

#SFCK Street Football Challenge Kiev Организация футбольных турниров

Технічний Партнер турніру - LEGEA

Партнер Гарного настрою - PRIME

Титульний партнер - Soccer Shop

Медичний партнер - Нікофлекс

Партнер, який спостерігає - Secur

Твій купон - Pokupon.ua 

Генеральний Медіа Партнер - Телеканали Футбол 1/2/3 / Зокрема проект HoReCa /Легальні трансляції

Твій надійний банк - RWS BANK

Логістичний партнер - Аrdi logistics

Стильний Партнер - Central Yard Barbershop

Надійна техніка від компанї Karcher

LP CRM - офіційний партнер змагань.