Три чемпіони відомі. Четвертий на підході!, Підсумок чергового вікенду SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

12.11.2019

Три чемпіони відомі. Четвертий на підході!

12.11.2019

Три чемпіони відомі. Четвертий на підході!

Ліга THIS IS ПИВБАР

Тур, в якому відбулося одразу чотири розгроми. Особисто ми не очікували такої зливи голів, але маємо те, що маємо.

Нікофлекс – Black Alfa – 1:1

CRO United – Нікофлекс – 1:0

Будемо відверті, але навряд чи «помаранчево-чорні» розраховували набрати лише один бал в двох матчах. Власне кажучи, весь сезон для Нікофлексу проходить під егідою максимально нестабільних результатів. За Black Alfa, до речі, знову забив Волинець, які приніс своїй команді нічию.

А от у грі проти CRO United все вирішив один-єдиний гол від Кондратюка, який відзначився після передачі Кальченко за дві хвилини до фінальної сирени.

CRO United Intercity – 3:7

Саме у звітному матчі підопічні Леоніда Розсильного остаточно втратили шанси на чемпіонство. Команда, мабуть вперше в сезоні, просто-таки провалила перший тайм, програвши його з рахунком 1:5. Жеребцов і Федотов забили в цій грі по два голи, а Євгену, скоріш за все, ніхто не завадить виграти гонку бомбардирів.

ABM Cloud DTEK – 0:7

DTEK – ЮРІЯ – ФАРМ – 7:2

Ви серйозно? Це ми зараз звертаємося до ABM Cloud! Тобто поразки з рахунком 0:10 від «залізничників» було мало? Тепер 0:7? Ви розумієте, що команда, яка була реальним претендентом на чемпіонство, програла в останніх чотирьох матчах з рахунком 4:27! Не знаємо, що коється з колективом Роми Ковальчука, але це, хлопці, жах!

Потім під роздачу «енергетиків» потрапила ЮРІЯ-ФАРМ, яка теж отримала сім голів у свої ворота. Малюк і Квитко, правда, забили по голу у відповідь, але покер Зубко у грі проти «айтішників», та чотири голи від Кемфора у грі проти «фармацевтів», ми відзначити забов’зані. DTEK майже чемпіон!

Luxoft – Alterra – 4:0

«Айтішники» суто теоретично зберігають шанси на перше місце, адже у них краща різниця в особових матчах проти DTEK. Але цього замало, адже «енергетикам» потрібно програти обидва свої матчі, в чому у нас є великі сумніви. До речі, саме Luxoft зміг зупинити Alterra, яка виграла чотири матчі поспіль, причому не давши їй забити жодного гола у відповідь.

Playtika Chevrolet – 2:12

В номінації «найгучніший стук дверима в історії турніру» однозначно перемагає Chevrolet. Команда Юрія Кулешина настільки гідно закінчили сезон, що ми навіть не знаємо, як це описати. Роянов взагалі, мабуть, вирішив отримати на згадку бокал від THIS IS ПИВБАР, адже забив у цьому матчі чотири голи, а також оформив чотири асисти! Монстр! Playtika, даруйте, хлопці, розчарувала. Особливо під кінець сезону. Ви можете краще!


ЛІГА ERREA

Assistant Group – Sky Up Airlines – 4:5

Пацани вообщє рєбята! Даруйте за цей сленг, але «асистенти» могли реально перемогти «авіаторів», якби трішки більше вірили в свої сили. Виграючи 1:0 і 3:1, хлопці просто не повірили у власні сили, поступившись у підсумку 4:5.

 PRIME  - Fans Team Arsenal – 2:4

«Каноніри» здобули стратегічно важливу перемогу, адже їм вдалося зрівнятися по очкам з VPK Group. Інше питання, що все вирішуватиметься в останньому турі, де VPK зіграє проти «авіаторів», а «каноніри» проти «модників». PRIME, в свою чергу, сезон закінчить без медалей, але яка ж класна була пригода для підопічних Максима Каплунова, яка тримали інтригу до кінця!

 


ЛІГА НІКОФЛЕКС

112 Україна – Eclipse – 6:2

«Телевізійники» видали під кінець сезону серію з шести матчів без поразок, на останок «прихлопнувши» Eclipse. Скробач – три гольові. Бураков – три голи. Головні кіллери суперника. Макарчук забив двічі, але у підсумку це не дозволило йому обійти Моргушко у гонці бомбардирів.

YBC – Eclipse – 5:3

Власне кажучи, матч між цими командами проходив максимально драматично. Фролов відкрив рахунок за «бізнесменів», потім Румпа, Косенко і Коваль забили три у відповідь, але нестримний Штрек оформив хет-трик, що у підсумку дозволило «бізнесменам» перемогти.

Friends Team – ФК Сталь – 4:1

Вітаємо підопічних Олександра Андрєєва з чемпіонством! Хлопці заслужили цей титул на 100%, адже, по-перше, видали серію з дев’яти переможних матчів поспіль, а по-друге, переграли головного конкурента з рахунком 4:1. Можливо, відносно рівна гра за моментами, але реалізація «друзів» була на ТОП-рівні. Особливо це стосується Сьомки, який оформив дубль наприкінці матчу. «Сталевари» здивували. Тим, як безвідповідально поставилися до останньої частини сезону.

EVO – Bilux – 4:3

EVO закінчив сезон на мажорній ноті. Можливо, ця перемога стане непоганим нагадуванням для команди Митчинського про колишні здобутки. Дубль Баштового дозволив зломити супротив Bilux, який двічі був близьким до того, аби врятувати матч.

АМФК – RWS Bank – 2:2

АМФК четвертий раз зіграла внічию – 2:2. А також 7 разів закінчувала матч внічию у звітному сезоні. Після швидкого голу від Ананко, Поліщук і Нікітов вивели «банкірів» вперед, але швидкий гол на початку другого тайму від Мельника підвів підсумок сезону для АМФК, який знову, на жаль, залишився без медалей.

 


ЛІГА ALEXX

В цій лізі визначився чемпіон.

КММ ДФС впевнено переграв News One з рахунком 5:0, що нас, відверто кажучи, здивувало, враховуючи, що в першому колі саме колектив News One виявився сильнішим – 6:2. Полішко в цій грі відзначився хет-триком. Binotel, в свою чергу, цілком можливо може потіснити з другої позиції M&B Service… Цей колектив здолав Bianconeri з рахунком 3:0, відстаючи від своїх опонентів на три очка і маючи гру в запасі. Тим не менш, за для другої позиції їм потрібно розраховувати на втрату очок від «сервісників». Bianconeri, не дивлячись на місце у середині турнірної таблиці, повинні бути задоволені другим колом, в якому вони стали справжнім колективом!

«Старі хлопці» провели, мабуть, один з найкращих матчі у сезоні, як мінімум, якщо говорити в контексті реалізації власних моментів, та швидкості прийняття рішень. Вже у першому таймі вони перемагали UpTech Team з рахунком 4:1, а Дмитро Юшков з його дублем і гольовою передачею став героєм матчу. «Айтішники», в свою чергу, шостий матч поспіль. Пєчаль – бєда.

Чому шостий? Тому що перед цим UpTech Team встиг поступитися Brooklyn з рахунком 0:2. Воловйов і Штанько забили по голу в кожному з таймів, що дозволило колективу Олексі Штанько мати надію на підсумкове шосте місце в турнірній таблиці.

M&B Service… підопічні Антона Лошака провели (Чи проводять) дуже якісний сезон, але якісь локальні невдачі фактично перекреслили їх надії на чемпіонство. Поразка від Хурми з рахунком 2:3 відбулася, на наш погляд, ще й тому, що хлопці дали забагато вільного місця лідеру суперника – Кирилу Єсіну, який в цьому матчі оформив дубль.

Але, безумовно, найбільш гучним матчем цього вікенду було протистояння між ALEXX і Avatar. Колективи, які займали останні місця в турнірній таблиці, видали безкомпромісну боротьбу, а Avatar дійсно міг розраховувати на позитивний результат, але фактор Катаранчука, який двома елегантними дотиками до м’яча, забив двічі, дозволив колективу Роми Маняна святкувати перемогу – 2:1.


CHALLENGE 2

Letrado переграв Golden Hurricane з рахунком 4:3, завдяки дублю від Єгора Смірнова, який, судячи за все, зараз перебуває у дуже непоганій формі. Letrado, до речі, вже три матчі поспіль не програє.

Але більшим досягненням для колективу Letrado, безумовно, була нічия проти Ring Ukraine, яка цілком могла перетворитися у перемогу, якби не декілька чудернацьких голів, які у свої ворота отримав Андрій Кравець. Ring Ukraine в цій грі не був схожий на головного фаворита сезону, як мінімум, в ігровому компоненті. Так, дійсно, відзначимо, що на результат матчу могли вплинути деякі суддівські рішення, але в цілому Letrado на нічию точно заслужив – 4:4.

Сокіл, в свою чергу, продовжив свою безпрограшну серію до п’яти матчів поспіль. Цього разу скальп (чи майже скальп) було знято з Lawgris, який другий матч поспіль звів до нічиєї. Цікаво, що у складі Lawgris два голи забив Василиненко, а ось «соколята» забивали після автоголу Квитко і пенальті у виконанні Гордійчука – 2:2.

Ярослав Доценко і Артем Долгов показали, як фактично вдвох можна переграти команду суперника. Мова йде про чергову перемогу IntensFit з рахунком 5:3 над ФК Боллівуд. Справа в тому, що Ярослав забив двічі та оформив три асисти, а Долгов, в свою чергу, записав на свій рахунок дубль.

MFC Blue Whales не зібралися на гру з Легіоном та отримали «тєхнарь» - 0:5. Перший і останній в цьому турі.

КМА, в свою чергу, перемогло Директ та братів Тотоків, які знову відзначилися результативними діями у складі цієї команди. У складі КМА по два м’ячі на свій рахунок записали Мокан і Олексін, а двома асистами відзначився Воронкін. У Директа, в свою чергу, Арсен Тоток знову відзначився хет-триком та асистом, але врятувати команду від поразки не зумів. На його рахунку, до речі, вже 19 голів у восьми матчах!

Svarog закріпився на третій позиції, але переграти ФК Тєлєгу було вкрай важко. Коваль двічі виводив підопічних Андрія Нікітіна вперед, але сил на фінальний ривок не вистачило. Як наслідок, переможний гол Матвієнко (Який, до речі, теж оформив дубль), приніс Svarog перемогу – 2:3.


SHEBEL ELITE

FC Duzain Fasad – MFC Generals – 5:3

Дивовижний матч, в якому ми побачили одразу два автоголи від Клюя і Драговоза, гравців команди «дизайнерів». Фактично у складі «генералів» єдиний гол в цьому протистоянні забив Олександр Павлюк, але відбулося це вже під кінець гри. Незважаючи на те, що «генерали» вийшли вперед вже на 2-й хвилині матчу, «дизайнери» швидко прийшли до тями та переломили хід гри. Особливо відзначимо Сашка Попсуя, на його рахунку хет-трик.

Ardi Logistic Prometheus – 6:1

Яблонько і Чеберяк забили на двох 5 з 6 голів «логістів» у звітному матчі. Причому Євген оформив хет-трик, а на рахунку Максима – дубль. Підопічні Олександра Титаренко виглядали в цілому непогано, але проблема була в двох пропущених голах на початку гри, що, передусім, зламало команду психологічно.

Авиалига – UMG – 1:2

Підопічні Сергія Мельниченко, UMG, вкотре підтвердили, що є кубковим колективом. Команда може невдало виступити в регулярному чемпіонаті, але у кубку справи йдуть добре. Переграти «авіаторів», які, до речі, програли другий матч поспіль, вдалося ще й завдяки автоголу від Шуляка, який відбувся у другому таймі. Але далі чекає Ardi Logistic.


SHEBEL PRESTIGE

Dеnon – DHL – 4:3

Denon приємно здивував своєю перемогою над DHL. Видно, що команда постійно додає в майстерності та розумінні гри. Безумовно, перемогти допоміг й дубль Яковенко, хоча Тарас Яцишин у складі «перевізників» зробив усе, аби врятувати свою команду від поразки, забивши два гола та оформивши асист.

Galyatasaray – LP-CRM – 1:9

Тільки но ми почали хвалити «турків» за їх гру, як вони зазнали фіаско у грі проти LP-CRM. До речі, цей колектив, як нам здається, дійсно продемонстрував найкращу гру в сезоні, але відбулося це завдяки шаленій грі від Вербенко. Артем оформив пента-трик (5 голів), а також відзначився асистом, долучившись до шести з дев’яти голів своєї команди.

SoftServe StarCars – 6:6

Найбільш захоплююче протистояння, мабуть, всього вікенду. Дванадцять голів на двох, нічия в основний час та один реалізований пенальті. Аби ви розуміли, «автомобілісти» вигравали 1:0, 2:1 і 6:3. Причому перевага у три голи була за 9 хвилин до фінальної сирени… Але «айтішники» продемонстрували характер, забивши три голи за цей час, а потім ще перемогли у серії пенальті  - 1:0! Відзначимо хет-трик від Рибальченко, який став одним з головних героїв цієї команди.

Прес-служба SFCK