Тур, який може вирішити все. Вже у неділю ми можемо знати чемпіонів у двох дивізіонах!, Починаємо готуватися до церемонії нагородження., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

08.11.2019

Тур, який може вирішити все. Вже у неділю ми можемо знати чемпіонів у двох дивізіонах!

08.11.2019

Тур, який може вирішити все. Вже у неділю ми можемо знати чемпіонів у двох дивізіонах!

ЛІГА THIS IS ПИВБАР

Нікофлекс – Black Alfa

ABM Cloud – DTEK

Playtika – Chevrolet

CRO United – Intercity

CRO United – Нікофлекс

DTEK – Юрія-Фарм

Luxoft – FC Alterra

Сім матчів у лізі THIS IS ПИВБАР вже на цьому тижні можуть розставити все по своїх місцях. Наприклад, CRO United зіграє одразу два матчі проти дуже непростих суперників. «Залізничників» зайвий раз представляти непотрібно, адже вони в останніх матчах завантажують своїм суперникам по вісім та десять голів. Єгена Федотова, здається, зупинити неможливо (30 голів у сезоні), то ж Леоніду Розсильному доведеться поламати добряче голову над тим, як зупинити опонентів. В першому колі саме Intercity переміг – 7:4.

Другий матч для CRO United, начеб то, виглядає трішки простішим, але Нікофлекс в останніх восьми матчах програв всього лише раз, причому в половині з них пропускав у свої ворота не більше одного гола. CRO United – це момент істини для вас!

Нікофлекс, до речі, окрім матчу проти CRO United, зіграє проти Black Alfa, яка буде без свого капітана, Анатолія Педько, який відбуватиме дискваліфікацію. Результати «чорних» останнім часом знову вийшли на рівень невдалого початку сезону, а у минулому турі Black Alfa пропустила ювілейний 100-й гол у свої ворота.

ABM Cloud, який через невдалі результати в останніх турах випав з чемпіонських перегонів, зустрінеться з головним претендентом на золото – DTEK. В першому колі «айтішники» розбили суперника з рахунком 8:3, можливо, час повторити цю процедуру?

До речі, на DTEK очікує ще й другий матч у цьому вікенді. Юрія-Фарм, яка виграла три з чотирьох останніх матчів – не подарунок. Цей колектив пропустив всього лише 51 гол, а це результат, кращий за деякі команди з ТОП-3.

Playtika – Chevrolet. Матч, в якому обидві команди будуть змагатися за престиж. Між командами відстань у п’ять очок, але «айтішники» маюь у своєму активі гру в запасі, тож в разі двох перемог можуть наздогнати і обійти суперника у турнірній таблиці. Але, з огляду на те, що у попередньому турі Юрченко і Усенко забили по три голи, зробити це буде вкрай важко.

Luxoft не пощастило. Мабуть. Адже  FC Alterra в останніх чотирьох матчах виграла, забивши у ворота суперників більше 30 голів. Тим не менш, враховуючи, що від першого місця Luxoft відділяє лише три очки, потрібно налаштовуватися лише на перемогу.

Ліга Errea.

Два матчі, зате які.

Assistant Group – Sky Up Airlines

Prime – Fans Team Arsenal

У випадку, якщо «каноніри» і неперевершений Євген Заєць (який забив п’ять голів у ворота БВС-ТОРГ в попередньому турі) переграють команду Макса Каплунова, Prime, вони зрівняються за очками з VPK Group. Prime, в свою чергу, може обійти «канонірів», але в такому разі хлопці лише наздоженуть другий БВС-ТОРГ, який має матч у запасі. Для Prime це остання гра сезону.

«Асистенти», в свою чергу, спробують дати бій  Sky Up Airlines. В останній раз цей колектив програвав ще у липні, але Лісовенко, який судячи з останнього матчу (2 голи і асист) зараз перебуває у непоганій формі. Сергію ,веди команду за собою!

ALEXX ЛІГА

Brooklyn – UpTech Team

Bianconeri – Binotel

Old Boys – Uptech Team

News One – КММ

M&B Service – Хурма

ALEXX – Avatar

Давайте разом ще трохи покайфуємо від цього дивізіону.

КММ очікує надскладне випробування колективом News One, який продовжує гонитву за медалями чемпіонату. Найрезультативніша команда сезону проти кращої оборони. Панасюк проти Гайдена. Бій буде, що треба!

UpTech Team, хлопці, звертаємося до вас! Можливо, саме час перервати свою психологічну яму і закінчити сезон на мажорній ноті. Команда зіграє свої останні два матчі в цьому чемпіонаті проти колективів з якими можна брати очки. Old Boys, звичайно, команда непередбачувана. Склад – ок. Результати – не ок. Так нещодавно була перемога над News One, але більше, відверто кажучи, згадати нічого. Більше того, виграючи 2:0 у Хурми, хлопці примудрилися програти 2:3.

Другий суперник – більш серйозний. Приємно, що нарешті ми можемо так написати про команда Олексія Штанько. Він і його хлопці, проводять непогане друге коло, але от стабільності не вистачає. Буде дуже цікавий бій, враховуючи, що в останніх шести матчах Brooklyn виграв чотири рази.

Хурма продовжить свою вдалу серію проти M&B Service? Не факт, адже підопічні Антона Лошака продовжують боротьбу за чемпіонство, доля якого, скоріш за все, вирішиться у матчі проти КММ. Це буде дійсно гра за чемпіонство. Інше питання, що Хурма може втрутитися у розподіл місць зверху, якщо відбере очки у M&B Service.

Binotel громив Bianconeri у першому колі з рахунком 5:1, але зараз суперник змінився, ледь не на 100%. «Італійці» пограли лише два матчі у другому колі, а в останніх трьох зустрічах не програвали жодного разу. Суто теоретично Binotel може претендувати на друге місце, але для цього 1) потрібно вигравати всі свої матчі 2) очікувати втрати очок від M&B Service.

ALEXX і AVATAR зіграють між собою у битві аутсайдерів чемпіонату. Команда Романа Маняна, наш солодкий і улюблений партнер турніру, в цьому сезоні видала лише один етап, який можна назвати вдалим. Все інше (з таким складом) – жах. Можливо, хтось в команді грає не на фарт. Це лише здогадки, але такі прецеденти були. AVATAR, в свою чергу, перервав серію з восьми поразок поспіль і, в разу успіху у звітному матчі, може до кінця сезону залишити останню сходинку в таблиці.

НІКОФЛЕКС ЛІГА

112 Україна – Eclipse

Матч команд, які відбирали очки у вже екс-лідера таблиці, Сталі. Насправді, від цієї зустрічі можна очікувати всього, що завгодно, адже телевізійники можуть просто не зібрати оптимальний склад. Косенко і компанія, в свою чергу, виглядають зараз дуже потужно, як приклад, перемога над «сталеварами» - 3:1.

Friends TeamФК Сталь

Хто знав, що перед звітним матчем будуть саме такі розклади у турнірній таблиці. Нам здавалося, що відібрати чемпіонство у «сталеварів» неможливо, але зараза все виключно у руках «друзів». Перемога у звітному матчі майже гарантує хлопцям чемпіонство, але можуть бути нюанси.

EVO – Bilux

За великим рахунком, сезон для обох команд не можна назвати вдалим. Bilux ще потрібно захистити п’яту сходинку, а EVO міцно засів на фактично останній сходинці (автомобілісти, нагадаємо, припинили участь в чемпіонаті достроково). Зіграність – цей компонент рівний, як нам здається для обох команд. Дисципліна – тут величезна перевага саме у Bilux. І за рахунок цього підопічні Олександра Шимківа можуть завершити сезон на мажорній ноті.

Young Business Club – Eclipse

Young Business Club вже гарантовано заробив собі третю позицію, тому може грати проти Eclipse максимально розслаблено. А от для лідера Eclipse, Віталія Макарчука, ця гра, як і попередня, будуть визначальні. Він відстає від першого місця у гонці бомбардирів на три м’ячі, тому має відмінну можливість вирватися на перше місце!

АМФК – RWS Bank

Майже товариська гра, але «банкіри» ще можуть посунути Bilux з п’ятої сходинки. Більше того, Войтенко, Поліщук та компанія програли лише раз в останніх п’яти матчах, а якість гри цієї команди реально зростає на очках. Тим не менш, АМФК – не та команда, яка буде грати без бажання. Та ці хлопці навіть у товариському матчі можуть «гризти землю», аби здобути перемогу.


ЛІГА CHALLENGE

Letrado – Golden Hurricane: перемога з рахунком 7:2 була випадковою для Letrado чи ні?! Грати доведеться проти найбільш яскравої команди сезону (40 забитих і 44 пропущених).

ФК Сокіл – Lawgris: а тут намалювався центральний матч туру! Соколята просто розривають усі шаблони, а Lawgris, нагадаємо, в минулому турі зіграв внічию 4:4 і тепер, певно, буде робити все, аби повернутися на першу сходинку.

Ring Ukraine – Letrado: адвокатам ми не заздримо. Спочатку забивні «урагани», а потім одноосібний лідер - Ring Ukraine. В останніх п’яти матчах Ring Ukraine забив 28 голів (в середньому майже шість за матч), тому Кравцю доведеться добряче попітніти у своїх воротах.

ФК Боллівуд – IntensFit: Боллівуд залишається командою, яка пропускає найбільше голів в сезоні (48 пропущених). IntensFit, в свою чергу, забиває майже так само, як і пропускає, але Доценко і Горбачевський забили майже половину голів своєї команди – по 5.

 MFC Blue Whales – Легіон: MFC Blue Whales зазнав трьох поразок поспіль, хоча потенціал у цього колективу, безумовно, є. Іноді не вистачає на матчах Трускало, а іноді Олегу не вистачає підтримки своїх партнерів. У Легіону ситуація трішки інакша. Хлопці грають з величезним бажанням, але стабільності вкрай не вистачає. Владислав Науменко наразі є головною зброєю цього колективу (7 голів і два асисти).

КМА – Директ: КМА, остерігайтеся! Арсен Тоток продовжує полювання. 16 голів і 4 асисти в 7 матчах – показник більш ніж суттєвий. КМА останнім часом не вражає, здебільшого, через те, що погано збирається на матчі.

ФК Тєлєга – Svarog: ще після умовно третього туру у нас би не було сумнівів в перемозі Svarog. І хоча цю команду продовжує лихоманити, певний клас гравців в неї присутній. Тєлєга, в свою чергу, розпочавши співпрацю з Андрієм Нікітіним, додала у грі біля власних воріт, почала непогано виходити у контратаки, та взагалі стала схожою на команду.

ПЛЕЙ-ОФФ Shebel. ELITE

Prometheus чекає важке випробовування Ardi Logistic. Підопічні Євгена Нецюка забили 51 гол в шести матчах, здобувши всі перемоги в груповому раунді. Команда Сашка Титаренко, яка провела нещодавно важке тренування, готуючись до сильного суперника, все одно виступає андердогом у цій парі, адже цей колектив в своїй групі посів 4 позицію.

Авіаліга – UMG: один з найцікавіших матчів плей-офф. «Авіатори» привчили нас до того, що мало пропускають, але перша серйозна гра проти сильно суперника (КнБ Studio) завершилася поразкою 2:5. UMG, при всіх нюансах поганого збору, настрою, тощо, команда – не подарунок. Абдулаєв може піймати кураж і пробити його буде важко. Гринчук може забити за матч п’ять голів, то ж «авіаторам» доведеться добряче попітніти, аби вийти в наступний раунд.

Дизайн Фасад – MFC Generals: Драговоз проти Іщенко. Один з найкращих страйкерів ліги проти одного з найкращих воротарів в звітному дивізіоні. Дисципліна «генералів» проти  відмінних командних дій «дизайнерів». Чекаємо цей матч з нетерпінням.

ПЛЕЙ-ОФФ Shebel. Prestige

Denon – DHL

SoftServe – StarCars

Galyatasaray – LP-CRM

Нам здається, що в цьому раунді ми отримали максимально рівні пари команд. «Айтішники», які підсилилися по ходу сезону, не можуть похвастати стабільністю, а їхні опоненти – «автомобілісти» взагалі провалили увесь груповий раунд.

Denon довів, що команда прогресує, росте, робить певні висновки. Інше питання, що результат приходить вкрай рідко. DHL, в свою чергу, більш досвідчена команда, яка складається, по великому рахунку, зі співробітників компанії, тож зіграність там дуже непогана.

Galyatasaray, хоч і не рідко поступався з розгромними рахунками, але теж поступово додає в конструктивізмі, малюнку гри та зіграності. LP-CRM в цьому сезоні – загадка. Очікування від гри команди були набагато вищими, ніж результати.

Прес-служба SFCK