Збірні кращих гравців туру за 2 та 3 листопада!, Багато знайомих гравців. , STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

07.11.2019

Збірні кращих гравців туру за 2 та 3 листопада!

07.11.2019

Збірні кращих гравців туру за 2 та 3 листопада!

Збірна Ліги ERREA

Голкіпер: Максим Воробьйов, Fans Team Arsenal

Заслужив на 100%! 24 удари у його ворота лише підтверджують наші думки. Макс, як завжди, грав дуже і дуже надійно, пропустивши від лідеру (на той момент чемпіонату) всього лише два голи.

Євген Заєць, Fans Team Arsenal

Євген – однозначно головний герой туру в звітному дивізіоні. Саме він забив 5 з 6 голів своєї команди у грі проти БВС-ТОРГ, у центральному матчі туру, загостривши боротьбу за чемпіонство до максимуму.

Сергій Смовський, Ciklum

Якби Смовський і Ciklum грали так само впевнено, як у більшості матчів другого гола з самого початку, то команда могла б боротися за медалі. Тим не менш, у грі проти «модників» Смовський оформив дубль, а також встиг відзначитися асистом. Його команда виграла, а сам Сергій оформив 16-й і 17-й голи в сезноі.

Сергій Лісовенко, Assistant Group

Повернення великого боса «асистентів» до когорти кращих гравців туру! Сергій увірвався у цей хіт-парад стрімко і яскраво! Гол і два асисти допомогли його команді зіграти внічию проти Енергетиків.

Роман Сюзев/Дмитро Соколюк, Prime

Сюзев чи Соколюк? Соколюк чи Сюзев? Обидва награли на місце в збірній туру, тому ми вирішили залишити їх двох. Обидва забили по голу і зробили по два асисти, а перемогу PRIME вони можуть рівноцінно розділити між собою.


Збірна Ліги THIS IS ПИВБАР

Голкіпер: Іван Колесник, Нікофлекс

Молодчага! Ваня значно додав у грі в другому колі, тому недивно, що Нікофлекс виграв звітний матч з рахунком 2:0, зберігши свої ворота в недоторканості.

Євген Шендрик, Alterra

Євген Шендрик – це маестро гольових передач, якості яких може позаздрити навіть Андреа Пірло. Якщо говорити серйозно, то рівна половина від 10 голів у ворота «автомобілстів» - досягнення Шендрика, який зробив чотири асисти і забив гол.

Євген Федотов, Intercity

Ця людина продовжує руйнувати усі стереотипи з приводу кількості забитих голів в одному сезоні. У воротах Black Alfa Євген відзначився чотири рази, а тепер він має на своєму рахунку вже 30 забитих голів!

Сергій Юрченко, Chevrolet

Сергій продовжує доводити, що після важкої травми можна не тільки повернутися у класну форму, а й стати ще краще. На рахунку ветерана «автомобілістів» три голи і один асист в матчі проти FC Alterra.

Іван Кальченко, CRO United

Опинитися у потрібному місці і у потрібний час. Це історія саме про Івана, який не тільки забив переможний гол для свого колективу у грі проти Black Alfa, а й зберіг таким чином інтригу у боротьбі за чемпіонство.

 


Збірна Ліги НІКОФЛЕКС

Голкіпер: Павло Симоненко, Сталь

Інакше бути не могло, адже саме Павло і його Eclipse став автором найголовнішою сенсації ліги, здолавши Сталь з рахунком 3:1. Симоненко відбив зо два десятки ударів у площину власних воріт, а його команда таким чином втрутилися у боротьбу за чемпіонство.

Ігор Поліщук, RWS Bank

За його бажання, за його старання він 100% заслуговує на місці в збірній кращих гравців туру. Поліщук відзначився двічі у воротах «гетьманів», але міг забити, як мінімум, ще стільки ж разів.

Сергій Ананко, АМФК

Чому Сергій? А тут все дуже просто: граючий тренер АМФК провів один з найсильніших своїх матчів в сезоні. Сергій увесь час був присутнім на полі, виконував величезний обсяг роботи у захисті, оформив дубль, а на останніх хвилинах матчу міг заробити пенальті…

Іван Штрек, Young Business Club

Іван Штрек знову на коні. Звичайно, це умовно, але у другому матчі ігрового дня він розквітнув, як троянда. Саме Іван відзначився трьома забитими голами у воротах Bilux, ставши головним героєм цього матчу.

Антон Гусев, Friends Team

Антон просто красень Коли його розслаблена (на той момент) команда поступалася EVO з рахунком 0:2, він взяв справу у свої руки, і почав виправляти ситуацію. У підсумку на рахунку Антона два забиті голи і асист, а «друзі» виграли з рахунком 6:2.

Збірна Ліги ALEXX

Голкіпер: Артур Мангасарян, Binotel

Нам здається, що кандидатура Артура найбільш справедлива. Він провів «на нуль» матч проти одного з головних конкурентів в битві за медалі, відбивши більше десятка ударів у площину власних воріт.

Ігор Кулешин, Хурма

Взагалі обрати одного гравця з Хурми для збірної кращих гравців туру було неймовірно важко, адже уся команда виглядала у двох матчах вікенду дуже гідно. Але Кулешин відзначився двома асистами, які допомогли його команді здобути важливі залікові бали.

Іван Пальшин, Avatar

Ну нарешті гравець Avatar в збірній кращих гравців туру. Іван став справжнім героєм для своєї команди, адже він і його два голи допомогли Аватару перервати серію з восьми поразко поспіль, перегравши UpTech Team з рахунком 3:0.

Павло Покривець, News One

Павло – один з тих, хто точно заслужив місце в збірній кращих гравців туру. Саме на рахунку Покривця два забитих голи у ворота ALEXX, які допомогли його колективу здобути впевнену перемогу з рахунком 4:1!

Денис Гайден, КММ

Цього хлопця неможливо зупинити. Коли Денис приєднався до команди наприкінці минулого сезону, одразу стало зрозуміло, що він буде ключовою персоною у команді. Цей сезон – лише підтвердив наші думки. Що стосується гри проти Брукліну, то саме Гайден оформив дубль.

 


Збірна Ліги Challenge 2

Голкіпер: Костянтин Сичевський, Сокіл

З таким голкіпером результати «соколят» стануть ще більш кращими, адже Сичевський – це не тільки досвідчений голкіпер, а й людина, яка може самотужки виграти матч. До речі, саме Костя – єдиний, хто не пропустив у цьому турі.

Єгор Смірнов, Letrado

Ми вважаємо, що Єгор повністю заслужив на місце серед кращих гравців туру. За рахунку 2:1 на користь його команди, суперник намагався врятувати гру. Але саме Смірнов у цей час забив важливий гол, а потім ще оформив дві результативні передачі.

Мустафа Максуді, Ring Ukraine

Мустафа знову «в огні». Цього разу форвард Ring Ukraine відвантажив три голи у ворота «золотих ураганів», його команда виграла 7:3 і продовжила лідирувати у турнірній таблиці!

Арсен Тоток, Директ

Арсен зробив усе, аби Lawgris гарантовано втратив залікові бали у грі проти цієї команди. Мабуть, найкориснішим гравцем усього туру можна назвати саме Арсена, який забив усі чотири голи своєї команди, дозволивши їй зіграти у нічию проти головного фаворита сезону!

Юрій Бобрик, Svarog

Саме Бобрик відкрив рахунок у грі проти КМА, а потім ще й встиг оформити дубль, а його колектив, не зраджуючи своїй традиції, знову після поразки здобув перемогу!


Збірна Ліги Shebel a|b

Голкіпер: Дмитро Толмачов, Дельта Донбас

Так, безумовно, у цьому турі було багато голкіперів, які заслуговують на місце у збірній, але так елегантно і, в той же час надійно, не зміг зіграти ніхто, окрім Толмачова. Дмитро відбив майже 20 ударів у площину, а його команда, хоч і програла, але він зробив усе, що від нього залежало.

Євген Нецюк, Ardi Logistic

Зазвичай, Женя полюбляє грати у воротах, але цього разу вийшов у поле і не прогадав. Він не тільки був корисним у захисті, а й зробив справжній фурор у грі в нападі. Нецюку, зазначимо, вдалося оформити у звітному матчі проти Galyatasaray, покер.

Ростислав Сачок, КнБ Studio

Коли Сачка ми навіть називали легендою турніру SFCK,  потім він взяв невеличку паузу у виступах в нашому чемпіонаті, а зараз повернувся ще сильнішим. У центральному матчі проти Авіаліги він забив 3 голи, дозволивши таким чином вийти своїй команді на перше місце.

Євген Драговоз, Дизайн Фасад

Женя знову продемонстрував, що є фактично незамінним гравцем для «дизайнерів». Саме він оформив дубль у ворота Дельта Донбас, забивши переможний гол на останніх секундах матчу.

Олег Тарасюк, MFC Generals

Олег продемонстрував, що є одним з найбільш впливових гравців своєї команди. У матчі проти UMG він забив тричі, а також встиг зробити асист. Більше того, ми помітили, що він відмінно вміє розганяти стрімкі контратаки свого колективу.

 

Прес-служба SFCK