Чемпіонство Aurora Team, дабл камбек від Хурми, Alterra, яка забиває по 10, та інші результати туру!, До завершення сезону два тижні!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

06.11.2019

Чемпіонство Aurora Team, дабл камбек від Хурми, Alterra, яка забиває по 10, та інші результати туру!

06.11.2019

Чемпіонство Aurora Team, дабл камбек від Хурми, Alterra, яка забиває по 10, та інші результати туру!

GOLD DIVISION

Check Point – Aurora Team - 0:2

Найбільш напружене протистояння. Особливо важливий матч туру, адже вирішувалася доля чемпіонства. З перших хвилин ми побачили, що ніхто не збирається відступати. Увесь перший тайм важко було зрозуміти, хто ж фаворит цього поєдинку. Команди створювали моменти, але до кінця завершити атаку не вдавалося. Емоції спалахнули наприкінці першої половини зустрічі. Рахно та Погосов отримали по червоній картці. Другий тайм став щасливим для Aurora Team. Голи Віталія Грушко та Станіслава Жиренкова приносять команді перемогу і чемпіонство. Суперматч!         

Big Board – Developex – 3:2

Big Board став другим! Хоча, відверто кажучи, цей колектив, мабуть, не буде до кінця задоволений цим результатом. Героєм матчу знову став Дешко. Карен постійно створював напругу біля воріт суперника, забиваючи голи на будь-якій смак. Саме він відкрив рахунок на другій хвилині матчу, саме він оформив дубль в останні десять хвилин гри і здобув для своїй команді срібло. А що Developex? Цей колектив провалив останні хвилини матчу, хоча перший тайм провів абсолютно на рівних. Єдиною, можливо, гарною новиною для «айтішніків» був гол Листопадського, який забив відмінний м’яч на останніх секундах. Developex – четвертий.


THIS IS ПИВБАР | LEAGUE

Playtika – Luxoft – 0:2

ABM Cloud – НІКОФЛЕКС – 0:2

Chevrolet – Alterra – 6:10

Intercity – Black Alfa – 8:1

Black Alfa – CRO United – 1:2

В матчі між Black Alfa і CRO United не обійшлося без вилучення. Новачок CRO United, Євген Скуратов, який проводив другий матч за команду, поки відзначився лише двома жовтими картками і логічним вилученням. Усі голи були забиті у другому таймі. Волинець рахунок відкрив, але чемпіонська хода CRO United не перервалася. Данильченко і Кальченко забили по голу в останні вісім хвилин, що дозволило CRO United залишитися на першій позиції разом з «енергетиками» - 41 бал.

«Залізничники» продовжують розносити опонентів. Якби нам хтось сказав на початку сезону, що ця команда буде так виглядати на фініші чемпіонату, ми б, відверто кажучи, посміялися. Але зараз… черговий розгром! Так, червона картка капітана Black Alfa, Анатолія Педько, на 12-й хвилині матчу, далася взнаки, але в цілому саме «залізничники» виглядали сильніше! Федотов, як завжди, забив немало – 4! А Жеребцов зробив у цьому матчі три асисти. Схоже, Федотов стане кращим бомбардиром – зараз у нього 30 голів.

«Автомобілісти» і Alterra видали просто неймовірно напружений матч. Маестро Юрченко забив вже на 3-й хвилині матчу, але потім… біда! 7 пропущених голів за 20 хвилин! Де ви таке бачили!? Лише потім за справу взявся Усенко, який забив три голи, а там і Юрченко підтянувся, також оформивши хет-трик. Інше питання, що Alterra забила ще три рази, тому питання про переможця матчу не виникало. Шендрик з його 4-ма гольовими передачами – просто артист!

Для Люксофта не стало великою проблемою здобути перемогу в цьому матчі. Дійсно, команди наразі в різних категоріях, якщо дивитись по таблиці. Люксофт ще бореться за 1 сходинку, але ці шанси доволі таки теоретичні. Тому 3 очки команді Петра Ясиновського точно не завадять. Самко та Ягозинський забезпечили комфортний результат для своєї команди.

ABM, який останнім часом не показує звичну гру, знову програв. І знову причиною став слабкий збір. Про це говорив Роман Ковальчук. Якщо в грі з Залізничниками збір був не дуже вражаючий, то в цьому матчі він був ще гірший. Нікофлекс, який і був фаворитом протистояння, потроху підбирається до першої п’ятірки.

ERREA | LEAGUE

Ciklum – Helen Marlen United – 5:3

Енергія – Assistant Group – 3:3

Fans Team Arsenal – БВС-ТОРГ – 6:2

PRIME – FBS – 7:2

Розгром від PRIME замовляли? Мабуть, одна з найбільш впевнених ігор підопічних Максима Каплунова! В звітному протистоянні, при всій повазі до гравців команди Сергія Фролова, стало ще більше зрозуміло, наскільки потрібен Глуцький. За відсутності Івана в команді не виявилося лідера, протистояти PRIME було важко.  Стрельченко і Таранець забили вже на 9-й хвилині матчу, але потім все пішло шкереберть. Лайгода забив двічі, а Соколюк і Сюзев записали на свій рахунок гол і два асисти.

Констатуємо третю поразку БВС-ТОРГ в шести останніх матчах. Підопічні Максима Ріпи на рівних грали з «канонірами» перші 30 хвилин (1:1), але потім провалили останні хвилини. Відверто кажучи, Євген Заєць просто-таки знищив оборону суперника. Женя забив у звітному матчі п’ять голів, здобувши фактично самотужки перемогу для своєї команди. За тру до кінця БВС-ТОРГ відстає від першого VPK Group на один бал.

Як ми й очікували, матч між Ciklum та Helen Marlen був максимально рівним. Про це й свідчила статистика і той факт, що команди зараз в нижній п’ятірці. Проте колективи подарували нам видовищний матч та багато забитих м’ячів. Сильнішими стали хлопці з Ciklum. Як їх суперники не старались відігратись, нічого у них не вийшло.

Бойову нічию подарували нам Енергія та Асистенти. До того ж, перші втратили перемогу на останніх хвилинах зустрічі. Суперкамбек від Асистентів. За Енергію особливо був помітним Анатолій Жихарєв, який днем раніше здобув звитягу за Aurora Team. На його рахунку 3 голи. Ну а рятівником Assistant Group можна вважати Сергія Лісовенка.


НІКОФЛЕКС LEAGUE

RWS Bank – Getman Kyiv – 7:2

Young Business Club – АМФК – 3:2

Eclipse ФК Сталь – 3:1

Young Business Club – Bilux – 4:1

EVO – Friends Team – 2:6

Ставка зіграла! Мова йде про вилучення у грі EVO – Friends Team. Причому події у цьому матчі відбувалися дуже цікаво. Косе і Левицький забили два голи вже на 10-й хвилині матчу, але потім все, знову ж таки, пішло шкереберть. Белецький оформив два асисти, Гесєв дубль, забивав навіть голкіпер Овдієнко, а крапку у матчі поставив Володимир «легенда» Костюченко!

Доброго дня вам бажають гравці команди Eclipse, які займаючи місце в нижній частині турнірної таблиці, втрутилися у боротьбу за чемпіонство! Сталь приїхала на цей матч з Котельниковим і Колесником, але програла підопічним Дмитра Косенка. Сам капітан доклав до цього безліч зусиль, адже саме на його рахунку дубль. Тепер «сталевари» відстають від «друзів», які перші, на три бали, хоча мають гру у запасі.

Ананко проти всіх! Граючий тренер АМФК, якщо нам не зраджує пам'ять, лише один раз відпочивав у звітному протистоянні, та й те, через отримане пошкодження. Саме Сергій забив обидва голи своєї команди, а от Кофанов, на якого ми покладали особливі надії, провів бліду гру. Що стосується «бізнесменів», то виділити когось одного в цьому ансамблі, безумовно, важко, адже команда прекрасно контролювала м’яч, двічі виходила вперед, а на 36-й хвилині матчу Риков забив переможний гол!

Не дивлячись на той факт, що «бізнесмени» грали другий матч поспіль, вони перебували у прекрасних фізичних кондиціях. Але зазначити той факт, що у Bilux є відчутні проблеми з голкіперами, які не можуть постійно бути присутніми на матчах, ми забов’язані. Штрек, який у грі проти АМФК провів абсолютно звичайний матч, зараз оформив хет-трик!

Найгірший матч команди Ігоря Криворучко за останній час. Сам капітан і голкіпер пропустив декілька голів, які цілком можуть бути на його совісті. Та й польові гравці, відверто кажучи, не показали свій клас, хоча декількох лідерів на грі не було. Така перемога була здобута, завдяки відмінній грі Лошака на початку матчу, який забив два голи за 9 хвилин, а також неймовірному бажанню Поліщука, який хоча забив всього двічі, напрацював, як мінімум, на покер.

ALEXX LEAGUE

Bianconeri – Хурма – 2:2

КММ – Brooklyn – 4:2

Binotel – M&B Service – 1:0

Хурма – Old Boys – 3:2

NewsOne – ALEXX – 4:1

Avatar – UpTech Team – 3:0

Історична подія! Avatar нарешті перервав свою серію без перемог, яка налічувала вісім матчів. Та яку там «без перемог»?! Взагалі команда Святослава Мороза програла вісім матчів поспіль. Але Пальшин, який в цьому матчі відзначився двома забитими голами, був проти такої сумної тенденції. UpTech Team… без коментарів. Команді потрібне перезавантаження. Чим скоріш, тим краще.

Представники ЗМІ переграли ALEXX з рахунком 4:1, повторивши фору першого кола, адже тоді матч теж закінчився з різницею у три голи. Ця перемога дозволила NewsOne продовжити боротьбу за бронзові медалі. Причому Сергій Руденко відкрив рахунок за ALEXX вже на 5-й хвилині матчу, але потім два м’ячі забив Покривець, два асисти оформив Панасюк і гра була перевернута на 360 градусів.

Як ми і прогнозували, гра для КММ складалася непросто. На швидкий гол Тупальського досить швидко відповів Вереша, але потім за справу взялися Гайден, який оформив два асисти, і Полішко, на рахунку якого гол+пас. Гол капітана Brooklyn, Штанько, вже нічого не вирішував, то ж КММ виграв та вийшов на першу сходинку, випереджаючи «сервісників» на два бали. Чому? Читайте нижче.

Всього лише один забитий гол у матчі Binotel і M&B Service, цілком можливо, вирішив долю чемпіонства. Не дивно, що його забив найкращий на даний момент чемпіонату – Володимир Мельник. Андрій Кіряков асистував, а Мельник забивав. Тепер відстань від КММ складає 2 очки і матч в запасі, який є у опонента, але КММ-никам доведеться грати три дуже непростих матчі, в тому числі і очну зустріч.

Bianconeri майже обійшли Хурму в турнірній таблиці, але не змогли втримати перемогу в цьому матчі. Адамчук і Волков забезпечили непогану перевагу для своєї команди ще до перерви – 2:0, але потім Хурма розквітла, а Кужелюк і Воронков рахунок зрівняли.

У своєму другому матчі гравці Хурми виступили більш вдало (хоча камбек з 0:2, безумовно, історія про позитивний результат). Але і тут була історія про камбек. Справжні королі камбеків – гравці Хурми. Old Boys вигравав з рахунком 2:0, завдяки голам досвідчених Чиженко і Смоголя, причому вигравали хлопці за п’ять хвилин до завершення матчу. Буров, Єсін і Чистяков забили три голи за дві хвилини, вирвавши найдивовижнішу перемогу у цьому турі.

 


CHALLENGE | LEAGUE II

Легіон – Боллівуд – 6:1

Ring Ukraine – Golden Hurricane – 7:3

Сокіл – Intensfit – 2:0

KMA – СВАРОГ – 1:5

Letrado – MFC Blue Whales – 7:2

Golden Hurricane – ФК Тєлєга – 5:4

Директ – FC Lawgris – 4:4

FC Lawgris зарано повісив собі медалі на шию? Команда Артура Сологуба двічі вигравала у матчі проти Директ з рахунком 2:0 та 4:3, але зіграла внічию. Відбулося те, про що ми писали перед матчем: Арсен Тоток просто-таки познущався над захистом суперника, забивши у його ворота 4 голи!

Матчі за участю «золотих ураганів» завжди проходять весело і насичено. Цього разу вони забили на один гол більше, ніж Тєлєга. Підопічні Андрія Нікітіна провели якісний матч, а деякий час навіть вигравали 3:1, але Муад просто-таки розбомбив оборону суперника. На рахунку цього футболіста три забитих голи і один асист.

Грати без замін проти Letrado виявилося непосильним завданням для MFC Blue Whales у складі якого дублем відзначився Бабій. А ось Мельников і Смірнов були кращими у складі «адвокатів». Єгор записав на свій рахунок дві гольові передачі і гол, а Олег оформив дубль.

Легіонівці відігруються за нічию в попередньому турі з Тєлєгою. Цього разу суперник був дещо схожий – Боллівуд. Як відзначив Владислав Таран, на це вони й звертали увагу. Недооцінки суперника не було. Звідси й перемога. За Легіон забивали двічі Науменко та Венгер. Ще по голу на рахунку Тарана та Бірюкова. Єдиний м’яч за Боллівуд забив Олександр Жук.

Ще один результативний матч за участі Golden Hurricane. Вагомий плюс цієї команди, що останнім часом вони мають хороший збір і застосовують активну ротацію. Останні матчі ж були дуже успішні для цього колективу. Але гра проти відвертого лідера таблиці стала для них програшною. Повна домінація від Ring Ukraine втілилася в хет-трик Мостафи Максуді. 7:3 і переможна хода Рингу продовжується.

Сокіл в матчі проти непростого суперника Intensfit зумів вирвати перемогу. Intensfit  перемагав в останніх двох іграх проти суперників, які наразі нижче в турнірці. Але Сокіл точно є претендентом на найвищі місця в цій лізі. А після цього успіху – 2:0, вони стали ще ближче до мети.

Сварог і КМА мали бажання реабілітуватися за поразки в минулому турі. Звісно, що Сварог – команда трішки солідніша в атаці та й за результатами. Єдиний момент – їм вдалося забезпечити комфортну перевагу лише на останніх хвилинах гри. В першій половині зустрічі КМА доволі непогано виглядали, але забили лише один раз – 1:5.

SHEBEL | A

Star Cars – LP-CRM – 1:6

КнБ Studio Авіаліга – 5:2

FC Duzain Fasad – Дельта Донбас – 3:2

Безумовно, центральним матчем туру було протистояння КнБ Studio – Авіаліга. «Авіатори» перед звітним матчем мали найкращу оборону, але тепер ситуація сильно змінилася. Шендрик, звичайно, робив все, що від нього залежало, аби здобути позитивний результат. Євген, до речі, оформив дубль, але Сачок виявився сильнішим. На рахунку Ростислава 3 голи і асист, а КнБ Studio змогло у підсумку зайняти перше місце в групі.

На жаль, Дельта Донбас не вийшов у наступний раунд змагань, адже це є дійсно симпатична команда з хорошими виконавцями. Причому Денисюк і Володимир Ільєнков двічі виводили Донбас вперед, але Поліщук рахунок зрівняв за десять хвилин до фінальної сирени, а потім переможний гол забив Драговоз, для якого цей гол став другим у звітному протистоянні.

Матч команд, які не могли похвалитися хорошою формою в останніх матчах. Але одна з них спіймала кураж і розгромила суперника. Це LP-CRM. Вони посідають 6 місце в таблиці після цієї звитяги. Відзначимо Артема Вербенка, який чимало зробив для перемоги. На його рахунку 3 м’ячі та асист. Результативний матч для номінальних гостей. А Star Cars тепер на передостанній сходинці.

SHEBEL | B

Galyatasaray – ARDI Logistics – 2:12

UMG – АФК Миротворець – 4:0 (недограли)

MFC Generals – UMG – 6:1

Все таки, Ardi зараз в суперформі. Як і передбачалося, атакувальний настрій Логістів допомагає їм вирішувати результат з великим відривом від суперника. В останніх п’яти матчах лише з Миротворцем вони забили на один м’яч більше суперника. Все інше – злива точних ударів. 12:4, 9:2, 8:2 та 12:2 – так грає ця команда. Galyatasaray після поразки ще може поборотись за 5 місце, але не більше.

Другий матч для UMG виявився ще більш невдалішим. Команда за всіма параметрами поступилася «генералам», маючи в своєму активі лише одну заміну. Тарасюк забив вже на 1-й хвилині матчу, а ще через 30 секунд Сурдій реалізував пенальті – 2:0. ЗА справу взявся капітан «зелених», Сергій Мельниченко, який один гол відіграв, але в цілому «генерали» виглядали набагато краще, граючи на контратаках. У другому таймі вистрелив Тарасюк, який забив двічі і зробив один асист.

Олександр Мельниченко, Євген Кучін, спеціально для SFCK