Довгоочікувана розв’язка у лізі THIS IS ПИВБАР, фінал ліги Shebel та непередбачувана ліга Challenge, Найзапекліші матчі нашого чемпіонату. , STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

22.11.2019

Довгоочікувана розв’язка у лізі THIS IS ПИВБАР, фінал ліги Shebel та непередбачувана ліга Challenge

22.11.2019

Довгоочікувана розв’язка у лізі THIS IS ПИВБАР, фінал ліги Shebel та непередбачувана ліга Challenge

ЛІГА THIS IS ПИВБАР

FC Alterra – Black Alfa

Luxoft – Нікофлекс

Єдина інтрига, яка залишається у цьому дивізіоні, хто посяде третю позицію – Luxoft чи Intercity. «Залізничники» вже відіграли усі свої матчі, тому, відверто кажучи, їм залишається лише чекати. «Айтішникам» потрібно лише перемога, а зробити це у дуелі проти непоступливого Нікофлексу буде вкрай важко. Хоча, нагадаємо, що в першому колі саме Luxoft переміг своїх опонентів з рахунком 3:1. Цікаво, що підопічні Олександра Уса будуть грати совсім без мотивації, адже для них ця гра вже нічого не значить.

Так само без мотивації, але, сподіваємося, цікаво зіграють між собою FC Alterra і Black Alfa. Команди, які, відверто кажучи, провели не найкращий сезон, хоча FC Alterra змогла реабілітуватися наприкінці сезону, зробивши серію з чотирьох перемог поспіль. Black Alfa, до речі, у минулі вихідні переграла Playtika з рахунком 2:1, то ж підопічні Анатолія Педько підходять до звітного протистояння з гарним настроєм!

ЛІГА CHALLENGE 2

ФК Сокіл – Letrado

Директ – Легіон

Svarog – FC Lawgris

IntensFit – Golden Hurricane

ФК Тєлєга – Ring Ukraine

КМА – ФК Болівуд

ФК Тєлєга – MFC Blue Whales

Не позаздриш підопічним Андрія Нікітіна, гравцям ФК Тєлєга, адже хлопцям доведеться зіграти одразу два матчі за вікенд. Перший – взагалі максимально непростий. Ring Ukraine не програє 9 матчів поспіль (8 перемог і нічия), а Мустафа Максуді настріляв вже 13 голів в сезоні.

Проти MFC Blue Whales, здається, грати буде трішки простіше, але за великим рахунком ця команда зовсім не прохідний опонент. Хлопці виграли три матчі в цьому сезоні, а, даруйте, що нагадуємо, коли на полі є Трускало (18 очок по системі гол+пас в 4 матчах), то зупинити їх важко. Хоча ми б ще виділили Бабія, який забив вже 8 голів у сезоні.

ФК Сокіл спробує перервати свою невдалу серію з двох матчі без перемог, яка відкинула команду на шосту позицію. Безумовно, від зони бронзових нагород хлопців відділяю всього лише три пункти, але вони зіграли на один матч більше, ніж нині третій Легіон. А от Letrado поки приємно дивує. Після не зовсім вдалого старту, хлопці відмінно вкатилися в сезон, і зараз не програють вже чотири матчі!

Svarog – FC Lawgris  - однозначно центральний матч туру. FC Lawgris  продовжує наздоганяти Ring Ukraine, від якого відстає на два очка.  Svarog, в свою чергу, наразі займає 4-ту позицію, але має гру в запасі, порівняно з FC Lawgris  , тому у випадку перемогу може суттєво поліпшити свою ситуацію у турнірній таблиці. Цікаво, що у складі Svarog одразу 12 гравців забили, щонайменше 12 голів, то ж небезпеки можна чекати від будь-якого члена цієї команди.

«Золоті урагани» трішки підпортили собі статистику в тому сенсі, що у матчі за участі цієї команди було забито менше 10 голів J Хлопці програли FC Lawgris з рахунком 2:6, а їх майбутні опоненти, гравці IntensFit, поступилися Легіону – 4:6. Рекомендуємо хлопцям з IntensFit заглянути у статистику виступів їх опонентів, адже тріо кращих бомбардирів «урагану» забили 41 гол!

КМА, мабуть, захоче продовжити свою переможну серію, яка налічую вже два матчі поспіль. У суперниках Болівуд, який програв останні 8 матчів і наразі має найгірший захист в сезоні – 56 пропущених голів. Василенко і Дімінський намагаються тягнути команду на собі, забивши по 7 голів в сезоні, але КМА пропустив всього 29 голів, а це дуже непоганий результат, як для команди з нижньої частини турнірної таблиці.

ЛІГА SHEBEL ELITE

ARDI LOGISTIC – КнБ Studio. Фінал. Матч за чемпіонство. Вирішальна гра сезону. Називайте це протистояння, як хочете, але воно точно буде максимально цікавим і напруженим. Ще до початку сезону усі, хто пильно спостерігає за нашим чемпіонатом, розуміли, що саме ці колективи будуть ТОП. Саме ці команди будуть боротися за чемпіонство і, власне кажучи, так і вийшло. У півфіналах ці команди впевнено розібралися зі своїми опонентами. «Логісти» переграли 8:2 UMG, а команда Сергія Корнієнко здобула перемогу над «дизайнерами» - 4:1. Тренерська дуель Курдаса і Нестерука, які грають в одній команді в іншому чемпіонаті (якщо ми, звичайно, не помиляємося). Сачок проти Яблонько, а Сендзюк проти Берсана.  Гра буде просто вогонь!