Анонс туру за 2-3 листопада., Анонс туру за 2-3 листопада. Розв’язка у Золоті, супер-матчі в лізі Errea та багато інших цікавих протистоянь!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

01.11.2019

Анонс туру за 2-3 листопада.

01.11.2019

Анонс туру за 2-3 листопада.

Анонс туру за 2-3 листопада. Розв’язка у Золоті, супер-матчі в лізі Errea та багато інших цікавих протистоянь!

Ліга Challenge 2

Golden Hurricane – ФК Тєлєга

ФК Директ – Lawgris

Легіон – Болівуд

Letrado – MFC Blue Whales

ФК Сокіл – Intens Fit

Ring Ukraine – Golden Hurricane

КМА - Svarog

Ситуація у цьому дивізіоні змінюється настільки стрімко, що зрозуміти, яким чином будуть відбуватися події у наступному турі, край важко.

Простий приклад. Команд Сокіл, яка програла перші два матчі не найсильніших опонентам, а зараз має в своєму активі три перемоги поспіль. Причому, нехай хлопці не ображаються, але якогось чіткого малюнку гри у них не має, але результат говорить сам за себе. Гра проти Intens Fit точно буде непростою, адже цей опонент також здобув дві перемоги в останніх матчах, впевнено розібравшись зі своїми опонентами – 4:0 і 3:1.

Golden Hurricane зіграє два матчі у вихідні проти діаметрально протилежних опонентів. Тєлєга  явний аутсайдер цієї пари, хоча підопічні Нікітіна у минулі вихідні взяли свій перший заліковий бал, а нещодавно створили багато труднощів КМА, програвши 2:3. Ring Ukraine- зовсім інша історія. Лідер таблиці, команда, яка здобула шість перемог поспіль і має найкращий захист в лізі – 17 пропущених голів. Тим не менш, «урагани» зіграли декілька матчів в яких забивали 10 і більше голів, тому чекаємо від хлопців такої ж результативності.

КМА зіграє проти Svarog. Обидві команди поступилися в останніх матчах (2:3 і 1:4, відповідно), але Svarog виглядає набагато солідніше в атакувальній фазі, адже хлопці забили вдвічі більше м’ячів у цьому сезоні, аніж їх опоненти.

Легіон може перервати свою невдалу серію з трьох матчі без перемог, адже наразі у них суперник (Болівуд), який програв останні п’ять матчів. Більше того, саме Болівуд пропускає більше за всіх в лізі (42 голи), хоча до Микити Василенко варто придивитися ретельніше, адже на рахунку цього хлопця шість голів і один асист.

Чи продовжить свою невдалу серію  MFC Blue Whales? Нагадаємо, що хлопці програли останні два своїх матчі, які зіграли на минулих вихідних, але це не завадило Трускало забити в них 7 голів і зробити 4 асисти. Олег – беззаперечний лідер команди, тому гравцям Letrado потрібно звернути увагу саме на цього виконавця. «Юристи» програли останні два своїх матчі, пропускаючи по три голи у власні ворота, окрім того, у хлопців найгірший напад у сезоні – всього 11 голів.

ФК Директ доведеться пройти випробування на міцність, зігравши проти Lawgris. Цей колектив забив більше за всіх у сезоні – 35 голів, вигравши 6 з 7 своїх матчів. Георгій Романчук вже записав на свій рахунок 6 голів та 5 асистів, що зробило його наразі найкориснішим гравцем команди. ФК Директ, до речі, в минулому турі впевнено переграв Svarog, а в усіх чотирьох голах цієї команди прийняли участь брати Тотоки – Артем і Арсен. Їх потрібно боятися найбільше.

Ліга Нікофлекс

RWS Bank – Getman Kyiv

YBC – АМФК

EVO – Friends Team

Eclipse – Фк Сталь

YBC – Bilux

Дуже цікавий тур у звітному дивізіоні.

Наприклад, «бізнесменам» Євгена Задорожнього доведеться зіграти два матчі за три години. Враховуючи довжину лави запасних цієї команди, проблем з фізикою виникнути не повинно, але факт залишається фактом.

Гра проти АМФК, на наш погляд, претендує на звання центральної. АМФК – колектив, який став другою командою у сезоні, яка відібрала залікові бали у Сталеварів, а Леонід Кофанов продовжує забивати у кожному матчі по два голи. Ну і, будемо відверті, невеличкий шанс на бронзу у команди Сергія Ананко ще є. До того ж, потрібно взяти реванш за поразку у першому колі.

Другий матч YBC зіграє проти команди, автора головного камбеку минулого туру, Bilux. Колектив Олександра Шимківа програв Eclipse з рахунком 0:2, потім зібрався з думками і забив чотири голи у відповідь, три з яких на рахунку Олександра Плотницького. «Бізнесменам» потрібно обережно зіграти з цим колективом, враховуючи той факт, що Bilux команда максимально непередбачувана. Але якщо підопічні Задорожнього візьмуть шість очок у цих матчах, то гарантують собі третє місце.

Цікаво, що Сталь дозволила повернутися інтризі в гонці за чемпіонство в дивізіоні Нікофлекс. Цей колектив впевнено крокував до золотих медалей, а потім набрав один бал в двох матчах і тепер відстань від Friends Team складає всього один бал (хоча сталевари мають гру у запасі), а попереду на команди очікує очна дуель. З Eclipse буде непросто, адже у складі цієї команди є Віталій Макарчук, який забив у цьому сезоні вже двадцять голів.

Friends Team проведе непростий матч проти EVO. Непростий він буде і для арбітрів, адже у складі обох команд достатньо дуже емоційних виконавців, які можуть зробити дебош з нічого. За грою «друзі», звичайно, будуть фаворитами гри, але ми пропонуємо ставку на гарантоване, як мінімум, одне вилучення.

RWS Bank – Getman Kyiv – остання пара, про яку ми будемо говорити в цьому турі. В першому колі «банкіри» досить легко розібралися з підопічними Ігоря Криворучко (4:1), але зараз його колектив геть змінився. В останніх п’яти матчах «гетьмани» програли всього раз, та й то, одному з лідерів турнірної таблиці – «друзям». Очікуємо запекле протистояння.

Ліга THIS IS ПИВБАР

Chevrolet – Alterra

Intercity – Black Alfa

Playtika – Luxoft

ABM Cloud – Нікофлекс

DTEK – Юрія-Фарм

Кожен матч буде по-своєму цікавим. Ми готові пояснити чому. «Автомобілісти», яки подумки вже перебувають на турнірі Автоліга, який регулярно проводиться вже понад 10 років, вийдуть абсолютно немотивованими на Alterra, і саме це може допомогти проявити себе з кращого боку. Принаймні таке траплялося раніше. Alterra, в свою чергу, зараз перебуває в ідеальній формі, вигравши три останніх матчі. Причому Сиворакша і компанія забили в них 21 гол – це рівно третина від усіх голів команди за сезон!

Чи заб’є  Intercity так само багато у ворота Black Alfa, як це було у попередньому матчі проти ABM Cloud (10:0)? Звичайно таке досягнення, як і сім голів від Федотова повторити буде важко, але такий шанс, безумовно, є. Black Alfa під кінець сезону значно додала, але в обороні у підопічних Анатолія Педько ще є суттєві проблеми.

Playtika – Luxoft – айтішне дербі це завжди цікаве. Інше питання, що зараз команди розташовуються у різних частинах турнірної таблиці, то ж фаворитом, безумовно, буде Luxoft. Цей колектив відстає від першого місця на шість балів, маючи теоретичні шанси на чемпіонство. Головною інтригою цього протистояння буде той факт, що Playtika гратиме проти свого екс-тренера Петра Ясиновського.

ABM Cloud, сподіваємось, проаналізував причини фіаско від «залізничників» (0:10) і тепер вийде на гру з Нікофлексом зовсім з іншим настроєм. Нікофлекс, до речі, в останніх п’яти матчах виграв чотири рази, програвши лише раз, то ж команда зараз перебуває у непоганій формі. Зазначимо, що шансів на чемпіонство у ABM Cloud майже не залишилось, але боротьбу за медалі цей колектив продовжує.

DTEK зіграє проти Юрія-Фарм, команди-загадки, команди, яка багато в чому залежить від присутності і форми Ігоря Малюка, який вже забив 23 голи. Якщо не брати до уваги поразку від Нікофлекс у минулому турі, «фармацевти» до цього виграли три матчі поспіль, значно покращивши своє положення у турнірній таблиці. DTEK наразі перший, а в останнє програвав ще 14 вересня.

Ліга ERREA

Prime – FBS

Ciklum – Helen Marlen United

Енергія – Assistant Group

Fans Team Arsenal – БВС-ТОРГ

Два супер-матчі! Два найсмачніші протистояння туру відбудуться саме у цьому дивізіоні. По-перше, відзначимо, гру Prime – FBS. Капітан і лідер Prime, Максим Каплунов, скоріш за все, через травму цю гру пропускатиме (щось подібне було у попередньому зимньому чемпіонаті), а FBS зараз перебуває у фантастичній формі. Чотири перемоги поспіль і 28 забитих голів. Цей колектив є реальним претендентом на бронзу, а може, навіть на срібло, а Prime, зазначимо, в чотирьох останніх матчах жодного разу не зміг перемогти.

Fans Team Arsenal – БВС-ТОРГ – вау! Бомба! Ракета! Не знаємо, як ще сказати про це протистояння, але між собою зустрічаються третя і друга команда чемпіонату, відповідно. БВС-ТОРГ має перевагу у п’ять очок, а «каноніри» одну гру у запасі. Шляхом простих математичних підрахунків розуміємо, що перемога у звітному протистоянні, а також у матчі, що залишився, дозволить «канонірам» обійти БВС-ТОРГ, який в цьому сезоні демонструє найкращу гру за всі часи виступів у нашому турнірі!

Енергія і Assistant Group, сподіваємося, не будуть зраджувати традиціям і подарують глядачам вкрай результативний матч. В першому колі «асистенти» виграли з рахунком 8:4, а Сергій Кантур в тому протистоянні відзначився трьома гольовими передачами. Зараз команди посідають останню і передостанню сходинки, відповідно, тож гра обіцяє бут дуже цікавою.

Ciklum, як головна сенсація попереднього туру, зустрінеться з Helen Marlen United, який наразі не може виграти три матчі поспіль. У команд майже ідентична статистика забитих і пропущених (54-64 проти 57-65) вони розташовуються поряд в турнірній таблиці (Ciklum випереджає «модників» лише на один бал), то ж, напевне, буде максимально рівне протистояння.

ALEXX League

КММ – Brooklyn

ФК Хурма – Old Boys

Binotel – M&B Service

Avatar - Up Tech Team

Newsone  - ALEXX

Bianconeri - Хурма

Що у нас тут?! КММ, як одному з лідерів дивізіону, не дуже пощастило з суперником, адже Brooklyn виграв чотири з п’яти останніх матчів, пропустивши в них всього п’ять голів. Штанько і компанія зараз на ходу, то ж, скоріш за все, хлопці захочуть відібрати очки у лідера. Інше питання, що зробити це у матчі з командою, яка виграла десять матчі поспіль, буде вкрай важко.

ФК Хурма і Кирило Єсін будуть екзаменувати Old Boys, для яких цей сезон, мабуть, хочеться по скоріше забути. Як ми й писали раніше, склад цього колективу дозволяє боротися за найвищі місця, але результат залишає бажати кращого.  Інше питання, що останні чотири тури «старі хлопці» грали виключно проти лідерів, то ж зараз ім. буде набагато простіше, якщо, звичайно, Єсін знову не почне забивати (зараз у нього 16 голів).

Binotel – M&B Service – центральний матч туру, за яким ретельно будуть спостерігати представники КММ.  Binotel реально може відібрати очки у «сервісників». У першому колі у дуже напруженому двобої перемогу здобули саме підопічні Антона Лошака з рахунком 2:1, але зараз буде вже нова історія. В останніх п’яти матчах у обох команд по чотири перемоги і одній поразці, а M&B Service випереджає Binotel на дев’ять очок, хоча останні мають гру у запасі.

Avatar і Up Tech Team спробують перервати свої невдалі серії. Команда Свята Мороза програє вже вісім матчів поспіль, а Up Tech Team виграв лише раз за останні дев’ять матчів. «Айтішніки», з огляду на збалансованість складу, виглядають фаворитами цієї пари.

До речі, Хурма у цьому турі зіграє два матчі. Другий – проти потужного колективу Bianconeri, який здобув в останніх семи матчах п’ять перемог, програвши два матчі з мінімальним розривом у рахунку.

ALEXX спробує взяти реванш за поразку 2:5 в першому колі від Newsone, хоча зробити це буде вкрай важко, адже суперник веде боротьбу за медалі чемпіонату. Безумовно, у Newsone зараз не найкращий період, адже команда програла два останніх матчі, тим не менш, ALEXX також не може похвастати стабільністю, вигравши один матч за останні сім турів.

Shebel A

Дизайн Фасад – Дельта Донбас

Star Cars – LP-CRM

КнБ Studio – Авіаліга

По-перше, нас очікує битва за перше місце між КнБ і Авіалігою. Обидві команди ще не програвали, але команда Сергія Корнієнко один раз зіграла внічию, то ж перебуваю на другому місці. Можливо, це буде не дуже коректно, але на наш погляд, за досвідом і індивідуальною майстерністю саме КнБ фаворит у цій парі. АЛЕ! «Авіатори» пропустили у 6 матчах всього лише 8 голів.

Дизайн Фасад і Дельта Донбас у надважливому протистоянні. Лише перемога залишає шанси Дельта Донбасу на потрапляння до першої четвірки команд за підсумком першого раунду. Будемо відверті, цей колектив ми би дуже хотіли побачити у фінальній стадії, але втримати головного лідера «дизайнерів», Євгена Драговоза буде вкрай важко.

Star Cars I LP-CRM зіграють у матчі, який нічого не вирішує для обох команд. Матч за престиж та за шосту позицію. Відверто кажучи, очікували від обох колективів більшого, а враховуючи що на двох ці команди пропустили 62 голи, сподіваємося побачити результативний матч!

Shebel B

UMG – Миротворець

UMG – MFC Generals

Galyatasaray – Ardi Logistic

В лізі А кожен матч очікуємо з величезним інтересом. Чи зможе Galyatasaray витримати натиск супер атакувальної лінії «логістів». Нагадаємо, що цей колектив у звітному сезоні забив 39 голів у 5 матчах.

Чи впорається з фізичною напругою колектив UMG, якому доведеться зіграти одразу два матчі за вікенд? Проти Міро хлопці вже грали у Кубку, перегравши опонентів у дуже напруженому двобої – 2:1. А з «генералами» підопічні Сергія Мельниченко зустрінуться на нашому турнірі вперше. Безумовно, буде дуже цікаво поспостерігати за протистоянням головних форвардів цих команд – Тарасюка і Гринчука.

ХТО БУДЕ ЧЕМПІОНОМ У ЗОЛОТІ?

Якщо Check Point переграє Aurora Team, то саме цей колектив, з першої спроби участі у нашому чемпіонаті, стане чемпіоном Золотого дивізіону. В іншому випадку – чемпіон Aurora Team. Нагадаємо, що ці команди зустрічалися між собою у рамках основного етапу і тоді Aurora Team здобула перемогу 5:0, а Єгор Степаненко записав на свій рахунок 3 голи і асист. Після цього у Check Point була лише одна поразка у подальших матчах. Однозначно – найбільш важливий матч туру!

У другому протистоянні між Big Board і Developex буде розіграний, можливо, навіть комплект срібних нагород, адже все залежить від матчу, про який ми писали вище. Ці колективи зіграли внічию в основному раунді – 1:1, а зараз перемога вкрай необхідна обом колективам! Зазначимо, що обидва колективи не можуть виграти вже чотири матчі поспіль!

Прес-служба SFCK