Фінальний тур – і цим все сказано., Звичайно, ліги Shebel та Challenge 2 ще продовжують свої змагання..., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

15.11.2019

Фінальний тур – і цим все сказано.

15.11.2019

Фінальний тур – і цим все сказано.

Звичайно, ліги Shebel та Challenge 2 ще продовжують свої змагання, але у інших дивізіонах вже можна буде поставити крапку.

ERREA League

Відверто кажучи, у всіх претендентів на чемпіонство цей тур буде непростий.

VPK Group, який на початку сезону був безальтернативним претендентом на чемпіонство, зіграє свій останній матч проти Sky Up Airlines, команди, яка у восьми останніх матчах 6 разів виграла і лише дві зіграла внічию. VPK Group, в свою чергу, міг знімати усі питання щодо переможця турніру ще у попередньому матчі, але програв Ciklum, 2:4, відтягнувши визначення переможця на останній день сезону.

Fans Team Arsenal, який так само, як і VPK Group має 35 залікових балів, зіграє проти «модників» з Helen Marlen United. Вже офіційно відомо, що команда не йде у зимовий сезон, то ж хлопці можуть на останок зробити вкрай неприємний сюрприз для «канонірів», для яких не має жодного позитивного результату, окрім чемпіонства. Так, «модники» не виграють вже 4 матчі поспіль, але Унанов і Ященко забили на двох 23 гола, то ж можуть добряче попсувати нерви своїм опонентам.

БВС-ТОРГ, в свою чергу, зіграє проти FBS і це теж вкрай непросте випробування для команди Максима Ріпи. По-перше, FBS вже обігравав своїх опонентів у першому колі (6:4), по-друге, якщо буде Глуцький, то треба добряче поламати голову над тим, як зупинити цю машину для забивання голів, адже у чотирьох зіграних матчах (Всього лише!) він забив 7 голів і зробив 7 асистів. А є ще й Биков, на рахунку якого 21 гол! Але на кожного Бикова є свій Помазанов. На рахунку Роми вже 22 голи і 8 асистів. Тобто він прийняв участь рівно у половині голів своєї команди.

Ciklum зіграє проти Assintant Group в  матчі двох дуже симпатичних команд, які провели дуже нерівний сезон. «Асистенти» вже точно займуть передостаннє місце, але інколи ця команда приємно дивувала, наприклад, ефектною нічиєю 5:5 проти «модників», чи мінімальною перемогою над «авіаторами», правда, у першому турі чемпіонату. Ciklum, в свою чергу, став «грозой авторітєтов», перегравши у другому колі Prime, VPK Group і FBS. Досягнення цих команд, будемо відверті, не фонтан, але впевнені, що останній матч вони зіграють максимально цікаво.

ALEXX League

KMM – M&B Service! Гра, яка могла стати матчем за чемпіонство. Але не стала. Знаєте чому, тому що «сервісники» поступилися тричі в чотирьох останніх матчах і своїми ж ногами вбили інтригу у боротьбі за чемпіонство. Тепер підопічним Антона Лошака бажано вигравати, аби зберегти другу позицію в чемпіонаті!

Ця Хурма продовжує дивувати і бентежити звітний дивізіон, адже підопічні Максима Коновала після максимально невдалої серії на початку другого кола, зараз не програють вже чотири матчі поспіль! До речі, саме перемога над M&B Service фактично виключила цей колектив з боротьби за чемпіонство. Але проблема в тому, що Binotel буде максимально мотивованим, адже цей колектив теоретично може зачепитися за срібло. Цікавим протистоянням буде дуель головних бомбардирів команд – Кирила Єсіна з Хурми (19+8) та Володимира Мельника (26+7)!

Цікаво, що другий матч проти «старих хлопців», буде для Binotel теж не дуже простим. Old Boys грає під настрій, і хто знає, може саме у цей день він у хлопців буде відмінний?! Тим паче, що у цьому матчі Чиженко може розміняти 20-ку корисних дій за сезон. Зараз у нього 13 голів і 6 асистів!

Brooklyn закінчуватиме сезон матчем проти Avatar. Підопічні Олексія Штанька останнім часом зарекомендували себе, як колектив, який небагато пропускає. В останніх семи матчах хлопці пропустили всього 9 голів, то ж Аватарцям буде дуже непросто забити у звітному протистоянні. Інше питання, що команда, яка, мабуть, сезон провалила, закінчивши його на останній сходинці, скоріш за все захоче закінчити його на мажорній ноті.

Якщо не у грі проти Бруклінців, то хоча б у протистоянні з Newsone, хоча… Представники ЗМІ, відверто кажучи, провалили останню частину сезону, що підтверджують чотири поразки в трьох останніх матчах. Тим не менш, у команди буде мотивація відстояти 4 позицію, на яку почала знову зазіхати Хурма.

Нікофлекс League

Eclipse буде закінчувати сезон, грою проти RWS Bank. Таким чином, у Віталія Макарчука буде шанс наздогнати Юрія Моргушка у гонці бомбардирів. Зараз на рахунку форварда Сталі всього на один забитий гол більше (24-23). «Банкіри», в свою чергу, будуть догравати матч, відверто кажучи, у своє задоволення, хоча, можливо, Ігор Поліщук знову захоче замахнутися на якійсь рекорд результативності, як було у хороші часи…

Матч між Сталеварами і YBC несе у собі подвійну інтригу. По-перше, зустрічаються топ-команди ліги, а по-друге, якщо «бізнесмени» переграють суперника з різницею у два та більше голів, то виграють срібні медалі чемпіонату. Адже в першому колі «сталевари» перемогли з рахунком 2:1.

Challenge 2 League

Сокіл, напевне, буде фаворитом у грі проти КМА, хоча, безумовно, Олексін і компанія захотять дати бій. Так, у КМА є проблеми зі складом, але у цієї команди ніколи не було проблем з мотивацією. Сокіл, в свою чергу, видав серію з 5 матчі без поразок і, цілком теоретично, може вийти на друге місце за підсумками звітного туру.

ФК Боллівуд спробує перервати свою серію з 7 поразок поспіль, але питання в тому, що час для цього вибрано не дуже вдалий. В тому сенсі, що протистояти доведеться лідеру чемпіонату Ring Ukraine, який програвав останній раз ще у першому турі. Тим не менш, рекомендуємо хлопцям з Боллівуду звернути увагу на попередній матч суперника проти Letrado (4:4). Тоді «адвокати» були дуже близькі до перемоги. Беріть на замітку!

До речі, Letrado зіграє проти Директа, який в останніх чотирьох матчах показав себе з найкращої сторони. Спочатку хлопці переграли Svarog – 4:1, потім була нічия з лідером – Lawgris – 4:4, а також емоційна поразка від КМА – 4:5. Ведем до того, що Letrado буде непросто, але ці хлопці ледь не перемогли в попередньому турі Ring (4:4). Заруба буде – ще та!

Легіон знову наступає! Команда ,після невдалої серії матчів, прийшла до тями, виграла два з трьох останніх матчів, і тепер посідає 5 позицію. Але! Intens Fit також приємно дивує. Хоча, чи можна називати словом «дивує» результати команди, яка виграла 3 з 4-х останніх матчів! Доценко, Годлевський і Горбачевський продовжують робити ураган на полі, то ж молодим «легіонерам» потрібно добряче підготуватися до цього матчу.

Golden Hurricane на 100% зіграє найрезультативніший матч туру проти Lawgris. По-перше, Сологуб і компанія спробують реабілітуватися за дві нічиї поспіль, які ця команда здобула в останніх матчах. По-друге, тримайте трохи статистики: в останніх 5 матчах «ураганів» було забито 55 голів. В середньому по 11 за матч!

THIS IS ПИВБАР League!

На жаль, у лізі THIS IS ПИВБАР чемпіонат на цих вихідних не закінчиться, а інтрига протримається, як мінімум, тиждень. DTEK вже фактично чемпіон, але один бал в двох матчах бажано взяти, аби їх точно не наздогнав Luxoft. Який відстає на шість очок та має перевагу за особовими зустрічами. Тим не менш, «залізничники», які останнім часом грають у власний челендж – «забий як можна більше голів у ворота суперника», точно дадуть бій. Федотов, нагадаємо, забив 32 і зробив 11 асистів, і вже точно отримує одну з персональних номінацій.

Black Alfa і Playtika зіграють матч, який точно можна назвати тренуванням з підвищеною відповідальністю, адже фактично змагатися хлопцям вже нема за що. Єдиним стимулом для Black Alfa буде можливість взяти реванш за поразку у першому колі з рахунком 3:4.

Luxoft зіграє проти CRO-United в центральному матчі вікенду. «Айтішникам» залишилося зіграти два матчі, тому перегнати команду Розсильного цілком реально. Нагадаємо, що сценарій першого матчу цих команд в сезоні був просто фантастичним. Luxoft вигравав 2:0, але провалив другий тайм (та останню хвилину першого), пропустивши 4 голи за 20 хвилин…

Ліга Shebel Prestige

LP-CRM – SoftServe

Denon – Дельта Донбас

Denon точно дасть бій досвідченому Дельта Донбас, адже під керівництвом Ільдара Макаєва команда постійно додає в майстерності. Інше питання, що досвідчений Дмито Толмачов точно знає, як протидіяти іншій легенді столичного та українського футзалу. Буде дуже цікава тактична, передусім, дуель.

SoftServe продемонстрував характер у попередньому раунді в матчі проти «автомобілістів», врятувавши матч в основний час, а потім здобувши перемогу в серії пенальті. LP-CRM, в свою чергу, катком пройшовся по Galytasaray, забивши у ворота цієї команди 9 голів. Нам здається, що команди максимально рівні за класом, то ж не виключаємо ще однієї серії пенальті.

Ліга Shebel World class

ARDI Logistic – UMG

Duzain Fasad – КнБ Studio

Дозвольте нам трішки пофілософствувати. Здається, що в лізі Shebel все йде до фіналу ARDI Logistic - КнБ Studio. Ми в жодному разі не хочемо зневажати досягнення UMG і Duzain Fasad. Але індивідуальний клас вищезазначених команд явно вищий. У КнБ, наприклад, найбільш корисні Курдас і Корнієнко, які зробили по 11 корисних дій в цьому сезоні. Правда Курдасу для цього знадобилося лише 4 матчі. У «логістів» взагалі ситуація космічна: Яблонько забиває рівно по три гола за матч, а також віддає по 1,5 асисти за гру.

Але в чому сила UMG і Duzain Fasad? В першу чергу, в тому, що вони розуміють, що є андердогами у цих протистояннях. У «дизайнерів» вже є досвід переможної ходи у Кубку Престижа SFCK влітку, тому, можливо, команда спробує повторити це досягнення.

UMG, в свою чергу, був як ніколи близьким до фіналу головного Кубка літнього сезону, але програв лише Донбасенерго, здолавши по дорозі VPK Group і Миротворець. Мельниченко і компанія будуть битися! Впевнені, матч буде цікавим!

СУПЕРЛІГА!

Так-так, ви не помилилися. Суперліга дограє два останні матчі, в яких буде вирішуватися доля другого та третього місця.

Одразу два матчі зіграє Pokupon Stars. Якщо команда програє обидва матчі – «Адвокатам» та Укргазвидобуванню, то залишається без медалей. Це, відверто кажучи. Майже нереально, то ж ключовою грою стає протистояння з «газовиками». Якщо «зірки» виграють, то гарантують собі другу позицію. Укргазвидобування, в свою чергу, точно не випаде з першої трійки.

Прес-служба SFCK