Дайджест вихідних, Найгарячіші події ігрового вікенду, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

28.10.2019

Дайджест вихідних

28.10.2019

Дайджест вихідних

Sky Up Airlines, який програв на початку сезона 6 матчів поспіль, зараз може похвастати безпрограшною серію, довжиною в 7 матчів (5 перемог і дві нічиї), а також перемогою над Prime, який фактично втратив шанси на чемпіонство – 5:3.


Найголовніший розгром сезону відбувся в лізі THIS IS ПИВБАР. Intercity не помітив ABM Cloud, забивши у ворота суперника 10 голів – 10:0! На рахунку Євгена Федотова одразу 7 результативних ударів.  ABM Cloud попрощався з надіями на чемпіонство.


У матчі команди з ліги Challenge, Golden Hurricane,  вже другий раз у сезоні забивається 19 і більше голів за матч. Нещодавно цей колектив переміг Сокіл – 10:9, а минулий вікенд переграв MFC Blue Whales з рахунком 11:9! Гравець MFC Blue Whales, Олег Трускало забив шість голів і віддав три асисти. Тобто прийняв участь у всіх голах свого колективу.


Лідер ліги Нікофлекс, ФК Сталь, яка виграла 15 матчів поспіль, два останніх тура не може набрати залікових балів. Після поразки від телеканалу 112 Україна, «сталевари» спіткнулися у матчі проти АМФК. Супер-знахідка цього колективу, Леонід Кофанов, відзначився дублем. Втретє за чотири матчі.


В лізі Challenge шосту перемогу поспіль здобув Ring Ukraine, перегравши КМА – 3:2. Цей колектив розпочав сезон з поразки, але зараз є одним з головних претендентів на чемпіонство!


Офіційно: Бізнес Оіл Груп – чемпіон Срібного дивізіону! За 12 матчі сезону ця команда забила 93 голи, що в середньому складає 7,75 результативних удари за матч.


Aurora Team знаходиться в одному кроці від першого, історичного чемпіонства в нашому турнірі. Підопічні Євгена Задорожнього переграли Big Board з рахунком 3:0, випереджаючи Check Point на три очки. Саме з цією командою Aurora Team зіграє в останньому турі.


Три авто голи! Саме стільки курйозів відбулося у матчі Енергія – FBS – 4:8. Кревський, Сорочинській і Самченко відзначилися голами у власні ворота.


Одразу в чотирьох матчах команди-переможці забили 10 і більше голів у ворота суперників:

КнБ Studio переграв Star Cars – 10:3|Golden Hurricane здолав MFC Blue Whales – 11:9|Binotel знищив Avatar – 10:2| Intercity не залишив шансів ABM Cloud – 10:0|


Лише в двох матчах туру командам вдалося втримати свої ворота на замку: Aurora Team переграла Big Board – 3:0| Intercity - ABM Cloud – 10:0.


ФК Тєлєга взяла перші залікові бали в сезоні! Підопічні Андрія Нікітіна зіграли 2:2 проти Легіоні в рамках ліги Challenge – 2:2. Легіон, в свою чергу, не може виграти вже три матчі поспіль!


Avatar програв восьмий матч поспіль в рамках ліги ALEXX (Хурма – 3:7, Binotel – 2:10), пропустивши в цих зустрічах 51 гол.


В номінації камбек туру перемагає представник ліги Нікофлекс, Bilux. Підопічні Олександра Шимківа програвали Eclipse 0:2 на 10-й хвилині матчу, але у підсумку, завдяки хет-трику Плотницького та голу від Неменшого, здобули перемогу 4:2!


Це - головні події туру, за версією прес-служби SFCK. Попереду огляд всього туру та збірні кращих гравців минулого вікенду.