Анонс чергового туру SFCK. Повернення суперліги, запальні поєдинки у GOLD-дивізіоні та про інше., Найцікавіше, що треба знати перед матчами, що пройдуть 26-27 жовтня., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

25.10.2019

Анонс чергового туру SFCK. Повернення суперліги, запальні поєдинки у GOLD-дивізіоні та про інше.

25.10.2019

Анонс чергового туру SFCK. Повернення суперліги, запальні поєдинки у GOLD-дивізіоні та про інше.


SuperLeague

S.C Advocates – Укргазвидобування

Адвокати, які позаминулого туру сенсаційно перемогли Донбасенерго, готові до поєдинку з конкурентом, який попереду на 4 очки. Тим більше, Укргазвидобування наразі не виділяється хорошою формою. Три попередні матчі вони не виграли, а здобули лише одну нічию. Тому тут все здається очевидним. 

Gold Division

Big Board – Aurora Team

Поступово переходимо до сильніших ліг. Тут багато цікавого. Біг Борд останнім часом не перемагають. Команду спіткали нічиї в трьох попередніх матчах. Тож боротьба за першу сходинку в Золотому дивізіону розгортається не на жарт. Відразу 4 команди можуть бути претендентами на призові місця. Аврора оступилася лише минулого туру – теж нічия з Developex.

Developex – Check Point

Check Point намагатиметься обійти суперника. Звісно, їх розділяє всього одне очко. І ці команди теж є претендентами на 1-шу сходинку. За номінальних гостей особливо виділяються в останніх матчах Абрамов Богдан та Рипа Максим. Developex теж спіткав синдром нічиїх. Що ж, вони матимуть нагоду його перервати.

Silver Division

3-й Тайм – Бізнес Оіл Груп

Номінальні гості цього матчу не мають легко втрачати очки в грі з суперником. Справа в тому, що 3-й ТАЙМ програли попередню гру Central Yard і зараз перебувають не в кращих кондиціях. Хоча амбіцій у команди достатньо. Не будемо говорити багато про Бізнес Оіл Груп. У цієї команди на даний момент все прекрасно з положенням в лізі та результатами.

Justlictors – Central Yard

JustLictors це дуже незручний суперник. І хоча вони програли вищезгаданому Бізнес Оіл Груп в минулому турі, їх футболісти можуть і покусатися. Це, зокрема, Озадовський, Рябушиц, Яковенко. А Central Yard перемога більш, ніж необхідна. Звісно, якщо вони хочуть обійняти першу сходинку в дивізіоні.

THIS IS ПИВБАР League

Chevrolet – DTEK

DTEK розписав доволі комфортну нічию в попередньому турі з прямим конкурентом за першу сходинку CRO United. Можливо, вирвати перемогу завадив слабкий збір. Проте, в матчі з Chevrolet лідеру обов’язково треба брати 3 очки. Шевроле начебто непогано йдуть в сезоні, але до першого місця аж 14 очок. Нестабільність, поки що, є основною ознакою команди.

Intercity – ABM Cloud

Команди цього туру будуть голодні до перемоги. Це було видно у попередніх матчах, які обидва колективи, на жаль, програли. ABM має на гру більше і виграє у Intercity на 3 очки. Але зараз важко сказати чи спрогнозувати результат матчу. Занадто все неоднозначно: ABM зазнав поразки 4:8 від команди Alterra з нижньої шістки.

Luxoft – Black Alfa

Black Alfa зараз набирає оптимально форму. В 5-ти матчах у них 3 перемоги та дві нічиї. Чіпляються за очки як з середняками турнірки, так і з лідерами. Люксофт після поразки минулого туру від Юрії-Фарм може бути не в найкращих позиціях.

Юрія-Фарм – Нікофлекс

Про напруженість цього поєдинку говорити не варто. Хоча у Нікофлекса є матч в запасі, в команд порівну очок – по 26. Тому гра буде емоційною. В таких умовах ніхто не матиме бажання втрачати залікові пункти. Тим більше, що в попередніх турах колективи здобули хороші перемоги і в гарному настрої підходять до матчу.

CRO United – Playtika

Playtika створила хороші передумови для гри, вирвавши перемогу в Інтерсіті в минулому турі. В тому матчі особливо виділявся Дмитро Космаков. Гра проти CRO – своєрідний іспит для Космакова і партнерів. Чи зможуть вони зупинити суперника, який не звик так легко губити очки?

Playtika – Alterra

Згадували вже, що Альтерра просто не залишила шансів ABM Сloud в минулому турі – 8:4. Playtika гратиме після матчу з CRO. Тому все залежатиме від обставин. Знову ж таки, Альтерра – дуже небезпечний суперник, коли всі їхні гравці є в зборі. Очікуємо, що матч буде багатий на забиті м’ячі.

[WidgetTable="SFCK|SOCCER SHOP|19 | THIS IS ПИВБАР | LEAGUE" #1007838]

Таблица

# Команда И В Н П Мз - Мп О Форма
1 DTEK 17 12 2 3 67 - 44 38
2 CRO UNITED 17 11 2 4 71 - 54 35
3 ABM CLOUD 18 11 1 6 78 - 67 34
4 LUXOFT 17 10 2 5 62 - 37 32
5 INTERCITY 17 9 4 4 62 - 52 31
6 НІКОФЛЕКС 17 8 2 7 59 - 46 26
7 ЮРІЯ-ФАРМ 18 8 2 8 66 - 49 26
8 CHEVROLET 19 7 3 9 68 - 52 24
9 PLAYTIKA 17 6 1 10 45 - 73 19
10 FC ALTERRA 18 4 4 10 59 - 69 16
11 BLACK ALFA 15 4 2 9 47 - 85 14
12 EUROBIS 22 2 3 17 45 - 101 9
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 DTEK
2 CRO UNITED
3 ABM CLOUD
4 LUXOFT
5 INTERCITY
6 НІКОФЛЕКС
7 ЮРІЯ-ФАРМ
8 CHEVROLET
9 PLAYTIKA
10 FC ALTERRA
11 BLACK ALFA
12 EUROBIS

Errea League

SKYUP Airlines – Prime

Безумовно, центральна битва у ERREA-лізі. І якщо Prime з легкістю побореться за першу трійку, то Авіаторам потрібно напружитись, адже відстають від свого суперника вони на 8 очок. Хоча форма SKYUP в останніх матчах доволі непогана: 3 перемоги та 2 нічиї.

БВС-Торг – Assistant Group

Звісно, що фаворитом протистояння є один з лідерів таблиці цієї ліги. БВС не перемагають у двох матчах поспіль, але, поки що, втримують другу сходинку. Що ж, матч проти Асистентів, які останній раз перемагали ще в липні, має бути очевидним.

Асистенти в цьому турі зіграють ще й з Helen Marlen United. Знову ж таки, різниця в результатах між ними є. Але обидві команди зараз в нижній частині таблиці. І невідомо, чи зможе Helen Marlen легко здобути результат. На даний момент, цей матч може стати трампліном для Assistant Group. Ну а їх суперник в позаминулому турі переміг той-таки БВС-Торг. А це має їх мотивувати.

Лідер, якого можуть посунути з першого місця, гратиме з дуже нестабільною командою. Мова про VPK Group і Ciklum. Першим точно потрібно перемагати, якщо вони хочуть зберегти відставання від найближчого переслідувача в 4 очки. Ну а Ciklum може, як здивувати, так і провалитися. Справа в тому, що команда зараз чергує свої поразки та перемоги. Останній матч програли Енергії з розгромним рахунком – 2:8. Можливо, побачимо, як в лідера відбиратимуть очки.

Енергія – FBS

Енергія цього сезону не може зібратись і дати результат. Команда має хороший збір, показуючи, подекуди, приємну гру. Але створити єдину кінцеву мету поки важко. Звідси й остання сходинка…Минулий тур став для них особливим: Енергія перервала 14-матчеву безвиграшну серію. Перемога над Ciklum має стати початком чогось нового. Буде важко. FBS в комфортній формі, вони навіть можуть зачепитись за призові місця. Хоча відрив від першого місця становить 9 очок.

[WidgetTable="SFCK|SOCCER SHOP|19 | ERREA | LEAGUE" #1007841]

Таблица

Нікофлекс League

Getman Kyiv – EVO

Попередні тури склалися не дуже вдало. Гетьмани програли одному з лідерів ліги Friends Team, а EVO розписало надрезультативну нічию з Eclipse.        Тому обидві команди будуть прагнути перемоги. Тим більше, що це боротьба за важливі очки, а їх зараз в команд порівну – по 14.

Young Business Club – Friends Team

YBC зараз перебуває в хорошій формі. Вони будуть боротися за верхню трійку. Матч з Друзями їм може в цьому допомогти, адже це прямі конкуренти за місцями. 6 очок – така різниця між командами. Євген Задорожний має неабияк мотивувати підопічних задля боротьби з суперником, який перемагає 6 матчів поспіль.

Bilux – Eclipse

Обидві команди зараз дуже нестабільні. Але до цього матчу гравці мають поставитись серйозно. Відстань між Bilux та Eclipse всього 5 очок. Останнім потрібна тільки перемога, якщо вони хочуть поборотись за місця, наближені до призових.

Сталь – АМФК

Мегацікавий матч на нас очікує. Це боротьба лідерів. Сталі взагалі не можна оступатися в таких умовах, коли відрив від переслідувача всього 2 очки. Тим більше, що треба реабілітуватися за поразку в минулому турі від 112 Україна. АМФК зараз на ходу. Команда бере очки вже в третьому матчі поспіль. Тож гра буде інтригуюча.

RWS Bank – 112 Україна

Близькі сусіди по таблиці. Перемога дозволить 112 Україна обійти суперника і посісти 6 місце.         RWS минулого туру прикро поступився YBC. Відіграти з 0:2 вдалося лише один м’яч. Чого не скажеш про 112. Вони сенсаційно перемогли Сталь, яку ми вже згадували. Тому на куражі можуть продовжити свою серію. 

[WidgetTable="SFCK|SOCCER SHOP|19 | HIKOФЛЕКС | LEAGUE" #1007840]

Таблица

AleXX League

Avatar – Хурма

Аватару важко буде протистояти супернику. Навіть, попри те, що форма у команд зараз не надто хороша. Але Хурма – це типовий середняк ліги, який може нав'язати боротьбу сильному супернику і втратити очки з аутсайдером.

UPTECH Team – КММ

Дуже крутий ритм, який задали футболісти КММ може продовжитися. Їхній команді виповнюється 1 рік! Безперечно, ми приєднуємось до привітань. Але бажаємо не розслаблятися. UPTECH зараз хоч і не в найкращих кондиціях, проте такі гравці, як Семененко та Юрченко можуть завести команду. Але для цього потрібно організувати хороший збір.

Brooklyn – AleXX

Як Brooklyn, так і AleXX в минулому турі отримали дуже складні перемоги над суперниками, які вище розташувались в таблиці. Алексу просто необхідно покидати зону нижньої частини. На жаль, це буде важко зробити, якщо команда не перезавантажиться. Бруклінці два останніх матчі грали мінімально. В одному перемогли, в іншому програли, але з однаковим рахунком – 1:0. Хтозна, можливо, й цього разу матч буде небагатий на голи.

Avatar – Binotel

Знову матч з складним суперником. Binotel має непогані амбіції за нав’язування боротьби попереду. Але втрата очок в таких випадках є необов’язковою. Позаминулого туру вони якраз таки пролетіли конкуренту-сусіду NewsOne – 4:2. Проте з Аватаром проблем не має бути.

Old Boys – Bianconeri

Команди дещо схожі між собою: за результатами та стилем гри. Old Boys виступають успішніше в цьому розіграші. Але стабільністю обидві команди не відзначаються. В останніх матчах колективи перемогли своїх опонентів. Відзначимо, що футболісти обох команд є забивними і часто демонструють результативні матчі.

M&B Service – NEWSONE

І хоча команди розділяє аж 7 очок, вони є серйозними суперниками. Щоправда, у своїх попередніх матчах вони програли вперше за 4 матчі. Тому тут важко спрогнозувати результат поєдинку. Звісно, що лідеру таблиці не можна поступатися. Але й NEWSONE бажатиме реабілітуватися за поразку від OLD Boys, які зараз внизу турнірної таблиці.

[WidgetTable="SFCK|SOCCER SHOP|19 | AleXX | LEAGUE" #1007839]

Таблица

# Команда И В Н П Мз - Мп О Форма
1 M&B SERVICE 16 11 3 2 52 - 30 36
2 КММ ДФС 15 11 2 2 49 - 24 35
3 NEWSONE 16 9 2 5 68 - 44 29
4 BINOTEL 15 9 0 6 52 - 34 27
5 BIANCONERI 16 6 4 6 39 - 40 22
6 ХУРМА 15 6 2 7 40 - 37 20
7 UPTECH TEAM 16 6 2 8 36 - 47 20
8 BROOKLYN 16 6 1 9 45 - 43 19
9 OLD BOYS 15 5 1 9 43 - 62 16
10 ALeXX 16 4 2 10 37 - 59 14
11 AVATAR 14 2 1 11 28 - 69 7

CHALLENGE League II

KMA – Ring Ukraine

В цій лізі доволі висока щільність команд. Але Ринг наразі є лідером. Вони програли лише одного разу, Легіону – 1:0. Але відтоді не помиляються. КМА поки не може похизуватися такими результатами, але їхня позиція теж доволі непогана, проте дуже скрутна. Відразу 5 команд мають по 9 очок. Кому перемога більше потрібна, побачимо на полі.

Blue Whales – Lawgris

Дзеркальний попередньому матч. Lawgris бореться з Рингом за першу сходинку, а Blue Whales теж має 9 очок і йде в середині турнірної таблиці. Берсан, Романчук, Василиненко, Палєха – це ті гравці, які є основою Lawgris. Вони роблять різницю, але сильніші набагато в колективних діях. Blue Whales буде важко.

Svarog – Директ

Після неочікуваної поразки Соколу в позаминулому турі Сварог буде більш обачний. Директ – це нескладний для такої команди суперник. Але можуть бути сюрпризи. Хоча, якщо фаворити продемонструють свою звичну гру на досвіді, несподіванок не має бути. Для Директа перемога над Тєлєгою поки залишається єдиною за останній час.

Letrado – IntensFit

У Intensfit був дуже складний графік. Команда в трьох матчах поспіль зустрічалась з лідерами турнірки. І всі три рази вони програвали…Що ж, попереднього туру вони впевнено переграли КМА – 4:0. Це може означати, що чорна смуга позаду. А поразки від лідерів лише допомогли команді. Тим більше, Letrado поки не вражає чимось особливим.

Легіон – Тєлєга

Якщо поразку Легіона від Lawgris ще можна зрозуміти, то 2:3 з Соколом – це не надто хороший результат. Гравцям Тєлєги слід бути дуже обережними: Легіонівці максимально налаштуються на гру. А, враховуючи форму останньої команди ліги, можна зробити висновок, що рахунок може бути розгромним.

Сокіл – Боллівуд

Сокіл останнім часом виступає доволі таки вдало, перемагаючи суперників вищих за рангом. У Боллівуда все навпаки – всього 3 очки в 6-ти іграх і невдала серія, яку навряд чи вдасться перервати саме в матчі з набравшим хід Соколом.

Golden Hurricane – Blue Whales

Урагани люблять багато забивати. Але і пропускають часто. Варто пригадати позаминулий тур, матч з Соколом – 10:9. Складна перемога для Ураганів. Але, складається таке враження, що їхній малюнок гри стає дедалі чіткішим. Особливо, коли індивідуально сильні футболісти є в зборі. А колективні дії їм треба покращувати.

[WidgetTable="SFCK|SOCCER SHOP|19 | CHALLENGE | LEAGUE II" #1011200]

Таблица

Shebel A

Авіаліга – Prometheus

Безперечно, тут буде цікавий матч. Сильні колективи і, відповідно, лідери ліги. Щоправда, у Прометеусів на один матч більше і вони відстають на 3 очки. Авіаліга ж є фаворитом, але це з огляду на статистику. Матчі такого рівня зазвичай дарують несподіванки. Відзначимо з обох команд Шендрика(який вимушений пропускати тур, через перебір жовтих карток) та Сиворакшу.

Star Cars – КнБ Studio

КнБ – ще один з лідерів. Матч обіцяє бути прогнозованим. Star Cars наразі в поганій формі. В грі проти потужного суперника будь-які очки будуть доволі непоганим результатом. Проте в попередньому турі КнБ просто розгромили Duzain Fasad. Можуть ввійти в кураж.

Denon – Дельта Донбас

В останніх 4-х матчах лише перемога над нескладним суперником Star Cars стала позитивним моментом для Дельти Донбас. Всі три інші поразки були якраз таки від сильніших команд. Тому, очікуємо, що Denon все ж нав’яже боротьбу супернику. Тому що свої матчі вони програли таким же сильним опонентам.

LP-CRM – Duzain Fasad

Фасаду потрібна ця перемога. Їхнє турнірне положення не передбачає втрату очок зі слабшими суперниками. А LP-CRM посідає останню сходинку в таблиці і не перемагав уже протягом 7-ми матчів. Duzain Fasad спробує реабілітуватися за розгром від КнБ – 1:8.

Shebel B

АФК Миротворець – ARDI Logistics

Минулий матч у складі ARDI запалювали Яблонько та Бакум. Як наслідок – впевнена перемога над Генералами з рахунком 8:1. Миротворець теж в хорошій формі, але вони тричі перемогли суперників, які розташувались нижче. Чи може це про щось говорити? Побачимо в найближчу суботу.

DHL – MFC GENERALS

Прикра поразка від ARDI зупинила переможну ходу Генералів. Тепер вони на 2-й сходинці. Розгромний рахунок в попередньому матчі може стати мотиватором для реабілітації. До слова, DHL програв усі свої 4 минулі матчі.

Galyatasaray – Softserve

Те, як розвивається хід сезону для обох команд, не особливо тішить нас. Softserve програли всі свої 5 ігор. Galyatasaray теж йшли таким шляхом. Але в останньому турі все пішло за планом Колєнченка та Богомолова. Вони принесли перемогу своїй команді. Але чи можна вважати це камбеком по ходу сезону?

Ну що, всі слова сказані, тепер до бою. Ми запрошуємо глядачів приїхати і особисто підтримати своїх спортсменів. Нагадаємо, просп. Степана Бандери, 8 - саме те місце, де ви з радістю і користю проведете свій час - SFCK ARENA.

До зустрічі!