ЗОЛОТИЙ ДИВІЗІОН ПОВЕРТАЄТЬСЯ ТА ІНШІ НОВИНИ ЧЕРГОВОГО ТУРУ SFCK!, Буде дуже тепло. І це не через погоду..., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

18.10.2019

ЗОЛОТИЙ ДИВІЗІОН ПОВЕРТАЄТЬСЯ ТА ІНШІ НОВИНИ ЧЕРГОВОГО ТУРУ SFCK!

18.10.2019

ЗОЛОТИЙ ДИВІЗІОН ПОВЕРТАЄТЬСЯ ТА ІНШІ НОВИНИ ЧЕРГОВОГО ТУРУ SFCK!

Золотий дивізіон

Check Point – Big Board

Aurora Team – Developex

Нарешті розпочнеться фінал чотирьох у Золотому дивізіоні. Тут всі фактично в рівних умовах. Aurora Team випереджає своїх опонентів на один, два та три бали, відповідно. Більше того, в останніх п’яти матчах жодна з команд не програвала.  Check Point грав проти Big Board в регулярному чемпіонаті, поступившись 3:7, але Check Point тоді і зараз – дві великі різниці.

Developex, в свою чергу, розніс Aurora Team з рахунком 7:2, але після тієї поразки підопічні Дмитра Влоха виграли сім матчів поспіль.

В золоті, стовідсотково, буде найбільш палка боротьба за чемпіонство!

Срібний дивізіон

3-й Тайм – Central Yard

Бізнес Оіл Груп – JustLictors

Тут все набагато простіше. Якщо Бізнес Оіл Груп переграє у звітному турі JustLictors, то стає чемпіоном Срібної ліги. Без усіляких «можливо», «але» та інших слів, які виражають невпевненість у цьому факті. В регулярному чемпіонаті «нафтовики» виграли у команди Руслана Озадовського 8:1, але той збір, який цей колектив демонстрував під кінець сезону, налаштовує на позитивні думки.

Central Yard, в свою чергу, сильно зменшив свої шанси на чемпіонство, після мінімальної поразки з рахунком 3:4 від «нафтовиків». Теоретичні шанси, звичайно, є, але в них не вірить майже ніхто. Тому зараз головне відстояти свою другу позицію, на яку активно претендує 3-Й тайм. Колектив Садового відстає від «барберів» всього лише на три пункти, тому перемога в очній зустрічі може схилити терези на їх користь.

 

 

 

 

 

 

 

Ліга THIS IS ПИВБАР

DTEK – CRO United

Playtika – Intercity

Black Alfa – Eurobis

FC Alterra – ABM Cloud

Luxoft – Юрія-Фарм

Chevrolet - Нікофлекс

Переходимо до нашої найбільш непередбачуваної ліги. DTEK, аби зберегти перше місце в дивізіоні (34 очки) потрібно, як мінімум, не програти CRO United (31 бал). Більше того, ABM Cloud і Intercity також мають таку ж саму кількість балів і грають, будемо відверті, команд дещ слабших, аніж суперник DTEK.

Хоча зазначимо, що «залізничникам» довелося помучитися у першому колі проти Playtika, коли гра закінчилася внічию 3:3. ABM Cloud, в свою чергу, в першому матчі переграв FC Alterra з рахунком 4:2.

Чи зможе продовжити свою безпрограшну серію Black Alfa, яка вже налічує чотири матчі. Eurobis, в свою чергу, вигравав ще 22 червня у «автомобілістів», після чого в активі цієї команди була лише одна нічия.

Власне кажучи, Chevrolet зіграє проти Нікофлексу, який перервав у попередньому турі свою виграшну серію, зазнавши поразки від Luxoft – 1:3. «Автомобілісти» теж програли з рахунком 4:6, але в тому матчі неабияку результативність продемонстрував Власенко, записавши в свій актив три результативні передачі.

Luxoft спробує переграти Юрія-Фарм, увірвавшись у боротьбу за медалі, але головне знайти протидію Ігорю Малюку, на рахунку якого вже 22 голи і 7 асистів. Гравець – машина!

Ліга ERREA

Ciklum – Енергія

Prime – VPK Group

Fans Team Arsenal – Sky Up Airlines

Helen Marlen United – FBS

Просто вау! Відверто кажучи, у кожному матчі є своя інтрига. Ciklum, який в попередньому для себе матчі прибив  Prime з рахунком 4:0, зараз зіграє з Енергією, яка, хоча й не виграла жодного матчу, але у попередньому турі зіграла 7:7 проти Helen Marlen United, а Жихарєв записав на свій рахунок 4 голи і два асисти!

Prime – VPK Group – взагалі центральний матч туру. VPK Group йде на першій сходинці, але в спину дихає ціла когорта команд. Одна з них – Prime. Підопічні Максима Каплунова мають на чотири очки менше, але в їх активі ще значиться матч у запасі. В першому очному двобої VPK Group переміг з рахунком 6:4.

Fans Team Arsenal – Sky Up Airlines – не менш цікаве протистояння. «Каноніри», що зовсім для них нетипово, програли два матчі поспіль, пропустивши 11 голів у власні ворота. Для прикладу, за 13 матчів до цього хлопці пропустили всього вдвічі більше.  Sky Up Airlines не програє вже п’ять турі поспіль, вигравши 4 з 5 останніх матчів. Причому забили вони в цих іграх 23 голи!

Helen Marlen United – FBS. Дві, мабуть, найбільш характерні команди звітного дивізіону, які точно будуть битися до кінця. «Модники» не програють чотири матчі поспіль, а FBS здобув дві останніх перемоги, що називається, на жилах!

Ліга Нікофлекс

Getman Kyiv - Friends Team

RWS Bank – YBC

АМФК – Bilux

Eclipse – EVO

112 Україна – ФК Сталь

Що ж, тут є про що поговорити. По-перше, команді Friends Team прийдеться добряче попітніти, аби переграти «гетьманів» Ігоря Криворучко. Цей колектив виграв два з трьох останніх матчів, забивши у них 14 голів!

АМФК, принаймні спробує вилізти із цієї психологічної прірви, в якій опинилася команда. Хлопці не можуть виграти вже чотири матчі поспіль, але все одно залишаються на 4-му місці. Інше питання, що думки про медалі доведеться відкласти у довгий ящик, адже у YBC перевага в чотири бали та дві гри у запасі. Bilux точно намагатиметься довести своєму наставнику, що поразка від RWS Bank в попередньому турі була випадковою, повернувши довіру наставника до себе, який після гри говорив, що суперник переміг заслужено.

До речі, саме «банкірам» доведеться зіграти проти YBC, який після серії з п’яти перемог поспіль, неочікувано програв EVO (0:1). Можливо, це була така собі добряча прочуханка для «бізнесменів», адже тепер очки втрачати не можна, якщо команда, звичайно, налаштована вести боротьбу за друге місце й надалі.

EVO, про який ми згадували вище, зіграє проти Eclipse. У попередньому турі команда Дмитра Косенко поступилася «гетьманам» з рахунком 3:7, але нічого нового у грі цього колективу не сталося. В тому сенсі, що хлопцям банально не вистачає замін. EVO, до речі, переграв «бізнесменів» без пропущених голів, а місце у воротах тоді зайняв капітан цього колективу, Митчинський, який відстояв «на нуль».

Також зазначимо, що Сталь, скоріш за все, здобуде свою вже 15 перемогу поспіль. 112 Україна, звичайно, останнім часом дуже приємно дивує, але (дві результативні нічиї з відтінком можливих перемог)клас є клас.

Ліга ALEXX

UpTech Team – Binotel

ALEXX – ФК Хурма

Bianconeri – M&B Service

News One – Old Boys

Avatar – КММ ДФС

Розбираємося. КММ ДФС, скоріш за все, захоче зробити собі приємний подарунок до дня народження клубу, перша річниця від заснування якого відбудеться в середу! Avatar – відмінний варіант для цього. Команда останній раз вигравала ще у липні, програвши п’ять поспіль протистоянь.

Old Boys, сподіваємось, збере оптимальну банду на гру проти News One, адже програвати з рахунком 0:7, будемо відверті, не дуже приємно для команди з такою історією. Питання лише в тому, що News One виграв три матчі поспіль, забив в них 18 голів і зараз веде активну боротьбу, як мінімум, за друге місце в чемпіонаті!

До Bianconeri буде прикута подвійна увага. По-перше, це дуже симпатичний колектив, який програв два останні матчі з мінімальною різницею у рахунку, довівши, що не має авторитетів. По-друге, саме цей колектив може зупинити переможну ходу M&B Service, який виграв три останніх матчі поспіль, а в цілому не програє вже 7 матчів. Причому в останніх трьох матчах підопічні Антона Лошака пропустили лише двічі.

ALEXX – ФК Хурма. Ох і дивна ця Хурма. Коли від неї вже не очікуєш позитивних результатів, вона бере й переграє з рахунком 5:1 UpTech Team, а Кирило Єсін забиває 4 рази. ALEXX, у складі якого просто таки виблискує дует поціновувачів благородних напоїв Катаранчук – Ананко, останній раз вигравав ще першого вересня. Після того, як гравці цієї команди відправили дітлахів до школи, все стало максимально сумно.

Врешті-решт, чи зможе виграти UpTech Team? В першому колі саме команда Березинського переграла своїх опонентів з рахунком 5:3, але з того часу багато що змінилося. «Айтішники» були на ходу, а їх опоненти навпаки переживали кризу. Зараз все навпаки.

Challenge 2

ФК Боливуд – Lawgris

Телега ФК – КМА

Ring Ukraine – ФК Директ

Легіон – Сокіл

КМА – Intens Fit

Svarog – Letrado

Що буде тут? Lawgris, скоріш за все, продовжить програшну серію для ФК Болівуд. Справа в тому, що їх опоненти програли три останніх матчі, пропустивши 15 разів. Lawgris, в свою чергу, забиває в середньому по 5 голів за матч.

Телега поки не набрала жодного залікового балу в чемпіонаті, але пропускає команда набагато менше, ніж у попередньому сезоні. Залишилося налагодити гру попереду і все буде добре. Але проти КМА буде неймовірно важко, адже молоді й амбіційні хлопці виграли два останніх своїх матчі, здобувши вже шість залікових балів. До речі, КМА на цих вихідних очікує й другий матч – проти Intens Fit, який після двох перемог на старті, програв вже 3 матчі поспіль.

Легіону слід обачніше ставитися до Соколят, які в попередньому турі здолали Svarog з рахунком 3:2. Тим паче, що сам Легіон програв з рахунком 3:5 Lawgris, тому хлопці повинні зрозуміти, що їх сила не тільки в нападі, а й в тому, аби надійно зіграти біля власних воріт. «Соколятя» точно будуть гарти на куражі!

Svarog трішки забуксував. Якщо поразка від Ring Ukraine ще виглядає закономірною в контексті того, що ця команда йде на перших рядках в турнірній таблиці, то фіаско у грі з Соколом – неочікуване. Letrado, в свою чергу, виграв два матчі поспіль, але грав проти, відверто кажучи, прохідних суперників.

Ring Ukraine переграє ФК Директ? З огляду на турнірне становище (перше-передостаннє місця) Ring виглядає фаворитом. З огляду на кількість забитих (23-15) та пропущених голів (12-22) також, але у футболі завжди є місце подвигу!

 

 

 

Ліга SHEBEL A

Prometheus – Дельта Донбас

Дельта Донбас – Star Cars

Авіаліга – Denon

Підопічні Дмитра Толмачова зіграють одразу два матчі за дві доби. Причому обидва суперника – не подарунок. Prometheus виграв свої два останніх матчі, забиваючи в них не менше 4 голів, а Star Cars, хоча й програв останні три матчі і пропустив в них 16 голів, все одно може зробити неприємний сюрприз.

Хоча про характер колективу Дельта Донбас ми прекрасно знаємо, адже хлопці, хочай програли лідерам, але з рахунками 4:5 та 0:1 (КнБ Studio і Авіаліга).

Авіаліга намагатиметься здобути п’ять перемогу поспіль. Denon для цієї справи суперник більш ніж підходящий, адже ця команда програла 4 з 5 матчів у сезоні.

Ліга SHEBEL B

DHL – Galyatasaray

MFC Generals – ARDI Logistic

DHL і Galyatasaray програли три своїх останні матчі, причому часто зазнаючи розгромних поразок. Більше того, за три матчі першості Galyatasaray зміг забити лише три голи, що, без сумнівів, свідчить про певні проблеми хлопців в атаці. DHL, начебто фаворит, особливо, якщо брати до уваги класну форму Бессонова, але помучитися доведеться.

MFC Generals – ARDI Logistic – один з найцікавіших матчів звітного туру не тільки в цій лізі, а й в цілому. «Логісти», які в середньому забивають не менше 9 голів за гру, зіграють проти суперника, який має найкращий захист в лізі (наряду с Миротворцем) – 8 пропущених. Звичайно, на голкіпера «генералів», Іщенко, лягатиме подвійна небезпека, адже зберегти свої ворота в недоторканості прости такого суперника буде неймовірно важко!

Прес-служба SFCK