Огляд чергового туру SFCK. Старт новачків, пробоїна в Суперлізі і шалені емоції в дивізіоні THIS IS , 41 матч пройшов на минулих вихідних, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

18.09.2019

Огляд чергового туру SFCK. Старт новачків, пробоїна в Суперлізі і шалені емоції в дивізіоні THIS IS

18.09.2019

Огляд чергового туру SFCK. Старт новачків, пробоїна в Суперлізі і шалені емоції в дивізіоні THIS IS

Ви ж розумієте, що вмістити усю цікаву інформацію в заголовок до статті неймовірно важко, враховуючи той факт, що зіграно було 41 матч. Тим не менш, по кожній лізі ми намагатимуся знайти щось цікаве, розповівши про це в звітному огляді.

Розпочнемо, як завжди, зі статистики.

Всього лише чотирьом командам вдалося не пропустити в цьому турі. Чотирьом з 82-х! Безумовно, нікого не здивує, що однією з цих команд є Донбасенерго, який забив чотири голи у ворота Pokupon.ua, а також, що цікаво, Brooklyn, який п’ять разів відзначився у воротах Old Boys, залишивши свої ворота в недоторканності.  Знову констатуємо, що Олексій Штанько провів класну роботу на трансферному ринку. Крім того, тріумфально повернулися у турнір гравці Дельта Донбас, які 2:0 переграли LP CRM. Ну і, безумовно, згадаємо найменш результативний матч, в якому Легіон переграв Ring Ukraine з рахунком 1:0.

Найрезультативніші матчі вікенду. Тут, звичайно, набагато цікавіше.

Новачок нашого турніру, Svarog, добряче «дав джазу» у грі з Фк Боллівуд, забивши у ворота суперника 15 голів. Підсумковий результат – 15:4. Це абсолютний рекорд.

Цікаво, що одразу 15 голів було забито в матчі Secur-Alser, команд, які займають останні місця в Золотому дивізіоні. Alser, відзначимо переміг з рахунком 9:6.

На третьому місці за результативністю одразу два матчі.

Ліга Нікофлекс і неочікуваний спурт від 112 України. Шосталь і компанія переграли EVO з рахунком 8:5, забивши на двох 13 голів.

Ще один матч у цьому хіт-параді відбувся в лізі Errea, де Prime перестріляв FBS, здобувши перемогу 8:5. Констатуємо ті ж самі 13 голів.

Тепер, власне кажучи, можна переходити і до того, що відбувалося у кожному дивізіоні.

THIS IS ПИВБАР LEAGUE

ABM CLOUD – BLACK ALFA – 4:5

CHEVROLET – LUXOFT – 2:5

DTEK – INTERCITY – 2:4

НІКОФЛЕКС – ЮРІЯ-ФАРМ – 3:2

CHEVROLET – PLAYTIKA - 3:5

НІКОФЛЕКС – FC ALTERRA - 3:1

Одразу дві команди у цій лізі провели по два матчі за вихідні, але  й результати були максимально протилежні. «Автомобілісти», яких автор цих рядків цілком природно вважав фаворитом ліги перед сезоном, провали два матчі, пропустивши по 5-ть м’ячів за гру. Відстань від першого місця тепер складає 7 очок. Здається, це небагато, але Chevrolet зіграв на два матчі більше…

А ось Нікофлекс, який знову змінив тренера (зараз з командою працює Олександр Ус) та завів акант в Instagram, свої обидва матчі виграв.  По два м’ячі у цих матчах забили Максюта і Гербич, завдяки чому Нікофлекс піднявся на сьому позицію в лізі.

Найбільш емоційним матчем в цьому дивізіоні було протистояння між DTEK та Intercity. На жаль, воно закінчилося невеличкою бійкою, в якій приймали участь гравці обох команд. «Залізничникам» вдалося перемогти за рахунок двох забитих голів від Євгена Федотова, який в цьому сезоні роззабивався не на жарт.

Приємно здивувала Black Alfa. Колектив, який, здавалося б, повністю провалив цей сезон, переграв одного з претендентів на чемпіонство. Підопічні Анатолія Педько тричі виходили вперед і таки вирвали перемогу. Фарафанов в цьому матчі відзначився дублем.

ERREA LEAGUE

CIKLUM – FANS TEAM ARSENAL – 2:7

PRIME – ASSISTANT GROUP – 7:5

VPK GROUP – FBS – 8:5

БВС-ТОРГ – ЭНЕРГИЯ – 3:2

HELEN MARLEN UNITED – SKYUP AIRLINES – 2:2

В цьому дивізіоні є одразу чотири команди, які в повній мірі претендують на звання чемпіонів.

Що цікаво, усі ці команди здобули перемоги у попередньому турі, але зробили це по-різному. «Каноніри» не помітили «айтишників», завдяки покеру Максима Стеценко.

Prime, що називається, на нервах, все ж таки перестріляв Assistant Group. В першому колі Каплунов і компанія теж з великими боями здолали своїх опонентів з рахунком 3:2.

VPK Group вдруге у сезоні переграв FBS. Якщо у першому колі була «суха» перемога з рахунком 4:0, то зараз довелося добряче помучитися. Підсилення Бодровим пішло на користь, адже Ельдар в цьому матчі забив двічі, а також встиг оформити дубль.

Також переміг БВС, який маючи на один зіграний матч більше, випереджає усі команди на два очки. Причому вирвати перемогу вдалося лише на останній хвилині матчу, коли Абрамов забив переможний гол.

Єдина нічия була зафіксована у матчі «модників» і «авіаторів». Апті Накаєв, який зараз працює з «авіаторами» явно додав цій команді креативу. Більше того, саме його гол за три хвилини до кінця матчу, допоміг вирвати нічию.

НІКОФЛЕКС LEAGUE

FRIENDS TEAM – BILUX – 2:1

RWS BANK – ECLIPSE – 4:2

FC GETMAN KYIV – ФК СТАЛЬ – 1:5

АМФК – AUTOPROTECH – 5:0

EVO – 112 Україна – 5:8

На жаль, не всі матчі в цьому дивізіоні були зіграні. АМФК здобув «технічну» перемогу над «автомобілістами», зберігши шанси на медалі в цьому чемпіонаті. До третього місця зараз лише один бал.

Сталь продовжила свою переможну серію, збивши п’ять голів у ворота «гетьманів». Ця команда залишається єдиною, яка ще не втратила очок у цьому сезоні. Принаймні в лізі Нікофлекс.

Friends Team продовжує боротьбу за чемпіонство, але відстає від «сталеварів» на вісім очок. Тим не менш, це не завадило підопічним Олександра Андрєєва переграти вдруге у сезоні Bilux. Однак цього разу переможний гол був забитий на останніх секундах, легендою команди, Владиславом Сьомкою.

Неочікувано, але справедливо перемогли гравці 112 Україна. Багато в чому, завдяки супер результативній грі Шосталя і Кузнецова, які забили по три м’ячі, а команда поставила власний  рекорд результативності у цьому сезоні.

«Банкіри» переграли Eclipse, але це було зроблено з великими потугами. Колектив Дмитра Косенко, як завжди бився до останнього, але індивідуальна майстерність Лошака, який забив двічі, та Скринника, який оформив гол+пас, допомогла здобути чергову перемогу.

ALEXX LEAGUE

AVATAR – UA-FOOTBALL – 2:3

BINOTEL – КММ ДФС – 2:3

ALEXX – M&B SERVICE – 3:3

OLD BOYS – BROOKLYN – 0:5

ХУРМА – NEWS ONE – 0:3

Хурма збавляє оберти. Хлопці програли другий матч поспіль, і тепер відстають від першого місця на сім очок. Цим скористалися одразу декілька колективів. По-перше, КММ ДФС, який в останніх п’яти матчах виграв п’ять разів і тепер відстає від лідируючого M&B Service всього лише на один бал. Причому переграли Белозуб і компанія одного з конкурентів за місця під сонцем – Binotel.

Ми також запевняємо, що непотрібно згидувати з рахунків команду UA-FOOTBALL. Хлопці оновили склад, виграли три матчі поспіль і тепер відстають від третього місця всього лише на чотири очки. Як то кажуть, далі – буде.

Окремих слів заслуговують гравці команди ALEXX, які зігравши внічию 3:3 проти M&B Service, максимально загострили боротьбу за чемпіонство і сповна реабілітувалися за безхарактерну поразку з рахунком 0:3 у попередньому турі.

Ну, і не забиваємо про Бруклін, який завдяки Сторожуку і Пашковському зараз представляю собою максимально грізну силу.

GOLD DIVISION

ТЕРРИКОН – AJAX 2:7

CHECK POINT – ALSER – 6:3

AURORA TEAM – УЛИЧНАЯ ЕДА – 8:3

ALSER – SECUR – 9:6

Якщо коротко по Золотому дивізіоні, то новини такі:

  • Secur програв шостий матч поспіль, отримавши дев’ять голів від Alser, для якого ця перемога стала першою в рамках цього дивізіону. Сидоренко з Alser заробив 2+2 (гол-асист), а тренер Secur, Євген Дацко, оформив хет-рик і зробив два асисти.
  • Уличная Еда знову програла і знову пропустивши у свої ворота дуже багато. 29 пропущених голів у трьох останніх матчах…
  • Alser не зміг виграти другий матч за вікенд, закономірно поступившись Check Point, адже хлопці вдало зіграли лише епізодично. По-перше, хлопці пропустили тричі вже за перші десять хвилин матчу, і навіть після того, як героїчно відігралися, провалили останні десять хвилин, за які пропустили тричі.
  • Ajax вкотре довів, що буде боротися за чемпіонство. Сім голів у ворота Террикону – дорогого вартують.

SILVER DIVISION

GOALBUSTERS – DELOITTE – 3:8

ФУТБОЛ ½ - AZ-41 – 4:3

Два матчі у срібному дивізіоні фактично не мали впливу на розподіл місць в боротьбі за медалі. Deloitte прогнозовано здолав своїх опонентів, здобувши найбільш впевнену перемогу у сезоні. Справжній фурор у цьому матчі вчинив Дністровський, який не тільки забив чотири рази, а й встиг відзначитися гольовою передачею.

«Журналісти» з телеканалу Футбол, вперше за довгий час зібрали непогану футбольну банду, ледь не влаштувавши розгром опоненту. На 10-й хвилині вони вже вигравали з рахунком 3:0, але потім почалися їх улюблені гойдалки. AZ-41 прийшов до тями, забивши три м’ячі у відповідь. Хлопці цілком могли розраховувати на нічийний результат, але гол Амбурцамяна, забитий на останніх секундах першого тайму, виявився переможним.

SUPERLEAGUE

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ – SC ADVOCATES – 7:3

THIS IS ПИВБАР – FC PHENIX – 1:2

POKUPON STARS – AIM – 7:4

FC PHENIX – AIM – 6:1

POKUPON.UA – ДОНБАСЕНЕРГО – 0:4

ДОНБАСЕНЕРГО – GENIUS MARKETING – 5:0

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - GENIUS MARKETING – 5:0

POKUPON.UA - GENIUS MARKETING – 5:0

UMG - GENIUS MARKETING – 5:0

Пробоїна в Суперлізі стосується, в першу чергу, команди Genius Marketing. Справа в тому, що цей колектив припинив виступи у нашому турнірі, тому усім командам, які повинні були зіграти з Пухтою і компанією зараховані «технічні» перемоги 5:0.

Йдемо далі.

Укргазвидобування сповна реабілітувався за поразку 0:6 від «рок-н-рольщиків», перегравши «адвокатів» з рахунком 7:3.

THIS IS ПИВБАР, в свою чергу, мабуть, продовжував десь у головах гравців святкувати розгромну перемогу у попередньому турі, тому не зміг взяти очки з «Феніксами». Головним героєм цього матчу, безумовно, став Юрій Усок, який, не дивлячись на те, що зовсім нещодавно відсвяткував свій ювілей, забив обидва голи у ворота суперника.

По-різному зіграли обидва Покупони. «Зірки» у досить видовищному матчі переграв «маркетологів». Причому, незважаючи на усі чутки, головні зірки «зірок» (ця тавтологія тут спеціально) були у складі. Бакум і Крошан вже звично оформили дубль, а Саківський зробив два асисти.

А ось Pokupon.ua так і не зміг забити у ворота «енергетиків». Аксьонов двісі асистував, Степаненко двічі забив і, у підсумку, чергова «суха» перемога від Донбасенерго. П’ята з семи можливих!

Зазначимо, що «фенікси» провели два матчі за вікенд, впевнено розібравшись у другій грі з «маркетологами». Цікаво, що Усок і тут оформив дубль, ставши найбільш результативним гравцем матчу.

CHALLENGE LEAGUE 2

ФК СОКІЛ – MFC BLUE WHALES – 4:8

FC LAWGRIS – ФК ТЕЛЕГА – 4:3

ДИРЕКТ – INTENSFIT – 4:8

RING UKRAINE – ЛЕГИОН – 0:1

ФК Болливуд – SVAROG – 4:15

Ще одна, фактично нова ліга, в якій команди лише придивляються одна до одної. Так, наприклад, Легіон переграв Ring Ukraine, який знову повернувся до нашого турніру, з рахунком 1:0. Погодьтеся, зовсім нетипова історія для футзалу чи міні-футболу, але це говорить лише про те, що в матчі зійшлися команди рівні за класом.

Зазначимо, що одразу два матчі закінчилися з однаковим рахунком – 8:4. IntensFit переграв Директ, а дубль і гольову передачу на свій рахунок записав Андрій Бабій. Соколята, в свою чергу, не змогли здобути очки в грі з MFC Blue Whales, у складі якого виблискували Богомолов і Коломієц, які забили по три голи, а також відзначилися двома асистами кожен.

FC Lawgris здолав ФК Телега з рахунком 4:3, влаштувавши «валідол» для своїх фанатів. Сологуб і компанія вигравали 4:0, а потім дозволили супернику наблизитися на відстань одного гола.

Ну і, безумовно, вітання для колективу Svarog, який забив космічні 15-ть голів в одному матчі. Більше за інших постарався в цьому компоненті Олег Панаіт, який забив 4 голи, а також додав у свій актив ще й гольову передачу.

SHEBEL A

STAR CARS – DENON – 6:3

ДЕЛЬТА ДОНБАС – LP CRM – 4:2

КнБ Studio – Прометей – 2:0

SHEBEL B

DHL – SOFTSERVE – 5:2

MFC GENERALS – АФК МИРОТВОРЕЦЬ – 4:2

З вашого дозволу ми об’єднаємо текст про ліги Shebel, які є абсолютно новими для нашого чемпіонату. Приємно здивували «Генерали», яких ми вважали андердогом в протистоянні з Миротворцем. Тим не меш, дубль Тарасюка та відмінна гра на лінії від Іщенко, допомогли переграти суперника з рахунком 4:2.

 DHL вдало дебютував на турнірі, перегравши SoftServe. Як завжди, у складі «айтішніків» виділявся їх кеп, Сергій Бецмановський, який оформив дубль. Тим не менш, на це суперник відповів дуплетом від Гребеножко і Бессонова, що в підсумку допомогло перемогти саме гравцям DHL.

В групі «А» констатуємо вдале повернення у турнір від команди Star Cars. Коли «автомобілісти» перебувають у гарному настрою і, що головне, в оптимальному складі, зупинити їх максимально важко. Як наслідок, шість голів у ворота Denon.

Але, мабуть, центральним матчем у цьому дивізіоні було протистояння КнБ Studio та Прометея. По-перше, у складі обох команд зібрано багато досвідчених виконавців, а по-друге, саме ці команди є головними претендентами на перемогу у свої групі. Власне кажучи, КнБ забив по голу в обох таймах, завдяки старанням Сендзюка і Начарова, здобувши стратегічно важливу перемогу.

Також хочемо відзначити стартову перемогу Дельта Донбас, який посів у минулому сезоні друге місце в лізі Challenge. Переграти вдалося свого екс-конкурента, LP-CRM, причому не пропустивши голів у свої ворота.

Такі от справи, друзі. Рухаємося далі і слідкуємо разом за турніром SFCK.

Євген Кучін, спеціально для SFCK