Огляд останнього вікенду літа. DTEK і його розгромна поразка та довгоочікувана перемога Deloitte , Перший матеріал прес-служби SFCK українською мовою., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

04.09.2019

Огляд останнього вікенду літа. DTEK і його розгромна поразка та довгоочікувана перемога Deloitte

04.09.2019

Огляд останнього вікенду літа. DTEK і його розгромна поразка та довгоочікувана перемога Deloitte

Gold Division

Alser – Big Board – 2:8

Уличная Еда – Golazo – 2:10

В золотому дивізіоні боротьби у двох протистояннях майже не було. Принаймні, якщо дивитися на підсумкові результати матчів. Alser, наприклад, бився 15 хвилин першого тайму, коли Андрій Бевзюк двічі відновлював рівновагу у рахунку. А далі було 6 пропущених м’ячів поспіль та підсумковий хет-рик Максима Лущика. Схоже, що чемпіон золотого дивізіону на відсотків 70 вже відомий… Хоча є ще «голеодори», про яких теж є, що розказати.

Зазначимо, що команда Олександра Русіна проводить просто відмінний сезон і зараз дуже близька до того, аби опинитися, як мінімум, на другому місці в дивізіоні за підсумками чемпіонату. Команда Дениса Ковша, яка в двох останніх матчах пропустила вже 21 гол (1:11 від Big Board), поступово йде до нижньої частини турнірної таблиці, і це ще м’яко кажучи. Цікаво, що Шаповалов відкрив рахунок у складі «Уличной Еды», але потім настав час Мельника. Віталій так захопився забиванням м’ячів у ворота суперника, що ледь не побив усі можливі рекорди нашого турніру. У підсумку Мельник записав на свій рахунок шість результативних ударів. Після цієї звитяги «голеодори» другі, відстаючи від лідера на 7 очок, хоча мають ще гру у запасі.

Silver Division

Deloitte – JustLictors – 4:3

Karcher – Бізнес Оіл Груп – 4:8

Так буває, коли гравець, який майже увесь сезон мовчав (в контексті результативних дій), виходить на головні ролі у окремо взятому матчі. Саме це можна сказати про гру Віталія Дністровського з Deloitte, який до звітного туру у шести турах відзначився всього лише одною гольовою передачею, а грі проти Justlictors оформив дубль, забивши перший і перед­останній голи своєї команди у матчі. Команда Руслана Озадовського, на жаль, знову наступила на одні й ті ж самі граблі. Всього лише одна заміна, що не дозволило варіювати тактикою, коли JustLictors двічі виходив вперед. Зазначимо, що команда Павла Зайця проявила справжній характер, двічі відігравшись по ходу матчу, а потім, зусиллями Войчишина, забила переможний гол, здобувши першу свою звитягу у срібному дивізіоні.

У грі між Karcher і Бізнес Оіл Груп інтриги було більше, ніж ми очікували. Більше того, Джус і Чірікал забили два м’ячі у ворота «бізнесменів», після чого з’явилися деякі сумніві у вдалому завершенню матчу для одного з лідерів турнірної таблиці. Тим не менш, ці сумніви протрималися не довго. Вже через хвилину Мірошніков один м’яч відіграв, а далі як пішло… Починаючи з 3-ї хвилини другого тайму «бізнесмени» шість разів поспіль вразили ворота суперника, на що команда Чернеця відповіла ще двома голами від Чірікала. Дмитро, до речі, проводив лише другий матч за свою команду, ставши за цей час одним з найбільш результативних гравців Karcher.

THIS IS ПИВБАР LEAGUE

DTEK – LUXOFT – 0:6

Black Alfa – Chevrolet – 1:4

CRO United – ЮРІЯ-ФАРМ – 5:3

Нікофлекс – Intercity – 3:6

Безумовно, в цьому дивізіоні багато хто очікував саме на протистояння між «енергетиками» та «айтішніками», яке закінчилося неймовірним фіаско перших. В разі перемоги DTEK виходив би на одноосібне перше місце, маючи ще гру у запасі. Але сталося не так, як гадалося. «Енергетики» не привезли оптимальний склад на цю гру, а тут, до того ж, кураж піймав капітан Luxoft, Самко. Станіслав забивав виключно у другому таймі, але головне, що він зробив це тричі, що у підсумку дозволило переграти суперника з рахунком 6:0! Чесно кажучи, навіть не пригадаю, чи були такі поразки в історії «енергетиків»…

В матчі між Black Alfa і Chevrolet мені хотілося б зробити акцент на одному з героїв цього матчу, а саме на Сергію Юрченко, який за 13 хвилин другого тайму встиг відзначитися хет-риком. Для Сергія це була, по суті, друга офіційна гра після великої паузи, пов’язаної з розривом хрестоподібних зв'язок, який він отримав ще взимку. Його жага до гри однозначно повинна бути прикладом для більш молодих футболістів. Black Alfa провела типовий для себе матч, в якому у команди було багато моментів, але через постійні конфлікти у середині колективу, показати свій найвищий рівень хлопцям так і не вдалося. Chevrolet після цієї перемоги займає п’яту позицію, відстаючи від першого місця на шість очок.

Цікаво, що продовжив свою переможну ходу і колектив СRO United, який виграв четвертий матч поспіль. Звичайно, гра проти «фармацевтів» вийшла зовсім не простою, адже Юрія-Фарм першою забила у звітному протистоянні, а потім відігралася за рахунку 1:3. Але, як мені здається, ключовим в цьому матчі став авто гол Юри Люткевича за дві хвилини до завершення матчу. Після цього «фармацевти» помчали відіграватися, а Шаповалов відмінно цим скористався, забивши вирішальний гол – 5:3. CRO United – перший #прямозараз.

Останнім матчем, про який піде мова у рамках цієї ліги, було протистояння між Нікофлекс та Intercity. Спочатку не про гру. Команда братів Скоріків нарешті зареєструвала свій акант в соціальній мережі Instagram (@nicoflexteam), то ж, друзі, долучайтеся до спільноти цього колективу.

Що стосується безпосередньо матчу, то тут потрібно зазначити, що моментами гра була рівною, проте два швидко пропущених голи за шість хвилин, вибили землю з під ніг гравців Нікофлексу. Безумовно, віддамо належне хлопцям, які відігралися всього за 4 хвилини, але цей ривок забрав у них чимало сил, то ж потім гравці Нікофлексу пропустили три голи поспіль, що призвело у підсумку до поразки. Відзначимо класну гру Юрія Манжака у складі «залізничників», який не тільки забив гол, а й оформив дві гольові передачі.

 Нікофлекс League

 EVO – Сталь – 1:8

Eclipse – Autoprotech – 3:2

FC Getman Kyiv – YBS – 1:4

«Гетьмани» цілком могли відібрати залікові бали у «бізнесменів», зробивши приємний подарунок для АМФК, але, мабуть, підопічним Ігоря Криворучко просто не вистачило сил.На швидкий гол Моісєєва, лідер «гетьманів» Колесник відповів своїм влучним ударом вже за десть хвилин, а нічийний рахунок тримався до 37-ї хвилини матчу. Звичайно, тиск від YBS зростав з кожною хвилиною, що у підсумку дозволило підопічним Задорожнього вирвати перемогу. Штрек, Казаров і Бугай забили тричі за три останніх хвилини, звівши нанівець усі потуги команди Ігоря Криворучко.

Особисто у мене були великі сподівання, щодо подальших виступів EVO в чемпіонаті, адже в Кубку команда Єгора Митчинського виглядала дуже й дуже непогано. Зібрати на лідера дивізіону вдалося у більш менш непоганому складі, але усі карти для EVO сплутав Максим Козяр, а точніше його відмінна гра у цьому матчі. 19-річний гравець «сталеварів» відзначився тричі у воротах своїх опонентів, і саме від нього виникала основна загроза для воріт EVO. Безумовно, було б неправильно не відзначити чудову гру Володі Гудзя, який набрав чотири бали по системі гол+пас, оформивши два голи і два асисти. Сталь продовжує лідирувати в своєму дивізіоні, а єдиний, хто ще може наздогнати ц команду – колектив Friends Team.

У другому матчі ліги Нікофлекс ледь не відбувся супер камбек від «автомобілістів», які до початку четвертої десятихвилинки програвали Eclipse з рахунком 0:2, але Шаповал і Коваленко всього лише за три хвилини відновили рівновагу у рахунку. Здавалося, що матч так і закінчиться у нічию, але у справу втрутився капітан «чорних» Дмитро Косенко, який за п’ять хвилин до кінця гри забив переможний м’яч для Eclipse, який тепер розташувався рівно у середині турнірної таблиці ліги.

ALEXX League

Brooklyn – Хурма – 0:1

Avatar – ALEXX – 0:2

UpTech Team – UA-Футбол – 2:6

Кожен матч цього дивізіону був по-своєму привабливим. UpTech Team, мабуть, все ж таки поки не готовий до боротьби за найвищі місця адже програв, по суті, оновленому складу «журналістів». Єдиним, хто забивав за UA-Football з ветеранів команди, був Бойко, який відзначився вже на першій хвилині матчу. Інші п’ять м’ячів на рахунку новачків: Стефана Дега, Мами Мендеса і Франциско Пінти. За «айтішніків» дублем відзначився Андрющенко, на рахунку якого тепер 10 результативних дій (гол чи передача) у 10 матчах.

ALEXX виявляється може грати і без Катаранчука з Ананко. Перший, відновлював сили у сонячній Туреччині, другий – відновлювався після ангіни, яку відхопив у той самій сонячній Туреччині. Avatar переграв суперника за кількістю ударів у напрямку та площину воріт, але жодного разу так і не забив. Пропустила команда Святослава Мороза двічі – на дев’яті хвилині першого та другого таймів. Тарас Пулінець забив вже восьмий гол у сезоні, а Листопадський відкрив лік голам за нову команду у дебютному матчі.  ALEXX вже восьмий, а до четвертого місця всього шість очок і гра у запасі.

Закінчимо наш звіт про попередній тур чемпіонату грою між Brooklyn та колективом Хурма. Команда Максима Коновала, яка приємно здивувала нас в першому колі, зараз, як бачимо, готова продовжити цю тенденцію. У складі Brooklyn не було кубкових легіонерів (Сторожука і Пашковського), та й взагалі заміна була лише одна… Як наслідок, долю цього протистояння вирішив єдиний гол легенди Хурми, Бурова, який відзначився вже на 4-й хвилині матчу. Тким чином, Хурма йде на другому місці, але має гру у запасі, то ж в разі перемоги може наздогнати M&B Service.

Це був наш перший офіційний матеріал українською мовою, то ж підтримайте нас лайками у соціальних мережах.

Євген Кучін, спеціально для SFCK