Запеклі двобої в суперлізі та неймовірні інтриги: що нас очікує в цьому турі? , Анонс ігрового вікенду, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

16.07.2021

Запеклі двобої в суперлізі та неймовірні інтриги: що нас очікує в цьому турі?

16.07.2021

Запеклі двобої в суперлізі та неймовірні інтриги: що нас очікує в цьому турі?

FAVBET | SUPERLEAGUE

MFC TERRATEK - ФК ГОСТОМЕЛЬ

PRIME - ONE CALL

SKY UP - ФК ГОСТОМЕЛЬ

ADVOCATES - AURORA TEAM

MFC TERRATEK спробує продовжити невдалу серію для своїх опонентів, адже Гостомель програв 7 матчів поспіль. Звичайно, зробити це буде непросто, адже ветерани команди Чепорнюк, Нестерук і Мельник точно захочуть змінити неприємну традицію. Але проти Волянюка і Хімяка потрібно зіграти максимально надійно!

PRIME спробує взяти свої перші залікові бали. Наразі у команди Максима Каплунова одразу 8 поразок поспіль. Так, безумовно, простих суперників в Суперлізі бути не може, а тут ще й ONE CALL, який веде відчайдушну боротьбу за чемпіонство. В матчі першого кола ONE CALL здолав Prime з рахунком 7:0. Здається, настав час для реваншу.

«Авіатори» залишаються єдиною командою в лізі, яка ще не програвала. Є величезна вірогідність того, що ця традиція продовжиться і у звітному турі, адже суперник не тільки програв 7 матчів поспіль, а ще й зіграє свій другий матч в цьому ігровому вікенді.

«Адвокати» цілком можуть втрутитися в боротьбу за бронзові нагороди, адже цей колектив зіграв найменше матчів на турнірі – 6. Інше питання, що дві гри поспіль хлопці вже не можуть виграти (нічия і поразка), що серйозно загальмувало їх темп. Аврора, в свою чергу, після однієї перемоги в 5-ти матчах, зараз виграла дві гри поспіль. Команда підсилилася, зігралася і тепер готова до великих перемог!

KELME | GOLD DIVISION

УРАГАН - POKUPON.UA

ТЕРРИКОН - CRO UNITED

FC PHENIX - DEVELOPEX

Який же матч нас очікує. Неймовірний Ураган, який за 7 матчів, жодного разу не програв зустрінеться з POKUPON.UA. Цей поєдинок можна сміливо охрестити «центральною зарубою». Перша та третя команди будуть боротись за залікові бали. Хто виявиться сильнішим?

Террикон потроху оживає. Так можна подумати після поєдинку з DEVELOPEX. Команда на чолі з Ігорем Киричком зіграла зі своїми опонентами з рахунком 3:3. Тепер же їх очікує зустріч з однім із лідерів - CRO UNITED. Одна з останніх ігор для CRO UNITED виявилась розгромною, вони обіграли UTR – 8:2.

PHENIX та DEVELOPEX зараз ділять четверту та п’яту сходинки. Враховуючи те, що PHENIX зіграли сім поєдинків вони поки переважають свого суперника. Втім, програш від Урагану не дозволим їм піднятись вище. Своєю чергою, у DEVELOPEX перервалась невтішна серія з трьох поразок поспіль. Вони зіграли внічию з вищезгаданим Териконом.


КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER DIVISION

CHEVROLET - KAPELOU

COOKER - BIOS

ЄВРОТЕХНОБУД - НІКОФЛЕКС

UMG – ЄВРОТЕХНОБУД

Не виходить у CHEVROLET поки набирати залікові бали в матчах з суперниками. Невтішна серія з трьох поразок не дозволяє команді вирватись з підвалин турнірної таблиці. Грати вони будуть проти вмотивованого KAPELOU, які після програшу від LP-CRM виграли останні два поєдинки. В одному з останніх постраждав Нікофлекс – 3:1.

А от COOKER перервав нічийну серію. Команда Максима Ріпи обіграла Евротехнобуд з рахунком 3:2, здійснивши крутий камбек (https://sfck.com.ua/posts/1052663). Це дозволяє команді залишатись на третій сходинці. У BIOS справи куди гірше. Чотири поразки поспіль, шоста сходинка і розгром від Big Board в останньому матчі – 9:2.

Головне питання: скільки голів заб’є Валентин Цвелих за Евротехнобуд? Відповідь ми дізнаємось тільки в матчі з Нікофлексом. Зараз команда Валентина на п’ятій сходинці і свій останній матч вони програли COOKER – 3:2. А от Нікофлекс не може виграти вже два матчі поспіль. Один з останніх поєдинків вони провели з  KAPELOU, програвши з рахунком – 3:1.

І одразу ж другий матч для Евротехнобуд. Суперником виступить UMG. Команда Сергія Мельниченка здобула свою першу перемогу за останні шість матчів. Завдяки дублю від Сергія, вони обіграли Bios – 3:1.


ТРИ ВЕДМЕДІ | BRONZE DIVISION

BINOTEL - DUIZAIN-FASAD

АФК ХУНТА - UNION

ФК ДИРЕКТ - EUROBIS

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ - SFCK TEAM

Команди BINOTEL та DUIZAIN-FASAD в минулому турі здобули перемоги над своїми опонентами. Хет-трик від Сергія Заверюхи дозволив перервати серію з двох поразок. Вони обіграли Eurobis – 8:1. А дубль від Андрія Волошенко дозволив його команді здобути першу перемогу в сезоні, обігравши Київську Митницю – 3:1.

Здавалося, перемога команди Хунта над Київською Митницею дозволить їм перемагати і надалі, але в останньому матчі вони програли Директу – 6:1 і залишись на шостій сходинці. А от UNION свій останній матч виграли у вищезгаданої Київської Митинці – 3:1. Зараз команда залишається на третій сходинці.

Дуже непогано виглядає Директ в цьому сезоні. Дві перемоги поспіль дозволяють команді знаходитись на другій сходинці. В останньому матчі завдяки неймовірному Арсену Тотоку (4 голи) вони розгромили Хунту – 6:1. Тепер же їм будуть протистояти гравці з EUROBIS. Ті в свою чергу, вирвали нічию у команди організаторів – 2:2.

А що самі футболісти SFCK TEAM? Після нічиєї вони зіграють з Київської Митницею. І от цікаво невже вони і в цьому матчі втратять очки? Поки за сім матчі вони не дорахувались лише двох балів.

SOCCER SHOP | PRESTIGE DIVISION

AURORA TEAM 2 - САЛТІВСЬКИЙ МК

МИРОТВОРЕЦЬ - 3 ВЕДМЕДЯ

ECLIPSE - BAYADERA

NMT LEGEA - FC CROWN KYIV

САЛТІВСЬКИЙ МК заслуговує на оплески. Вони обіграли, здавалося б, непереможний One Call 2 – 4:2. Тепер же вони зустрінуться з  AURORA TEAM 2, які поки йдуть не дуже. Дві поразки в двох останніх матчах. Знову ж таки, за САЛТІВСЬКИЙ МК і досі може грати дискваліфікований Андрій Курамшин.

Дві протилежні команди. МИРОТВОРЕЦЬ – три останні зустрічі, три перемоги. 3 ВЕДМЕДЯ – три останні зустрічі, три поразки. І ось тепер очна зустріч. У команд різні завдання, якщо Миротворець зараз бореться за потрапляння в трійку, то 3 Ведмедя і намагаються не потрапити в підвал турнірної таблиці. В цьому матчі точно не зіграє Юрій Люткевич, який дискваліфікований.

От кому вигідно, щоб Митроворець програв, так це гравцям BAYADERA. Вони зараз на третій сходинці і останній матч виграли у NMT-Legea – 5:0. Тепер зустрінуться з останнім ECLIPSE, які не знають, що таке перемога вже 7 поєдинків. І тепер буде цікаво: чи зможуть вони відібрати очки у одного з лідерів?

Загалом, цікава ситуація зараз в дивізіоні. От наприклад NMT LEGEA та FC CROWN KYIV ділять 5 та 6 сходинку. NMT в останніх двох матчах програли, а CROWN KYIV виграли. Очна зустріч покаже, яка команда зможе наблизитись до п’ятірки найкращих.

BPRO | URBAN DIVISION

GETMAN KYIV - UPTECH TEAM

KMA - ASSISTANT GROUP

MATADOR - FC VEGA

Хочемо відзначити підтримку UPTECH TEAM. Вболівальники підтримують команду і завдяки цьому вони грають доволі непогано. Наприклад, в останньому матчі вони дали бій грізним Royal Credit, хоч і програли 4:3. А от GETMAN KYIV в трьох останніх матчах не зумів здобути залікові бали. Поки команда закріпилась на п’ятій сходинці, проте…чи надовго?

Нажаль колектив КМА поки програє в останніх чотирьох поєдинках і тепер в матчі з ASSISTANT GROUP вони хочуть зупинити цю невтішну статистику. Своєю чергою,  у ASSISTANT GROUP вже вималювалась позитивна статистика у вигляді двох перемог. В останньому матчі вони були сильніші за той же КМА – 5:4. Найкращим гравцем був Юрій Остапьюк.  

І знову зустріч MATADOR та FC VEGA. І знову команди спробують вирішити, хто з них краще. В минулому матчі колектив Сергія Ананако розгромив суперника – 8:0. Олександр Мельник відзначився хет-триком. А як буде цього разу?

СОЛОМ'ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLANGE DIVISION

ФК СОКІЛ - FC PROLISOK

Дуже принциповий матч для Сокола в першу чергу, адже суперник, який серйозно забуксував в середині чемпіонату (три нічиї і поразка) в першому колі здолав «соколят» з рахунком 3:1. А якби не ця поразка, «соколята» цілком могли займати зараз одноосібне перше місце. Однак легко не буде, адже в останньому своєму матчі FC PROLISOK здолав ZEPPELIN з рахунком 5:2.

BLACK ALFA – ZEPPELIN

BLACK ALFA настільки гучно поступилася в минулому турі з рахунком 1:11, що тепер команда Анатолія Педька просто необхідно реабілітуватися. До того ж, суперник vможе грати не в повну силу, адже у нього в цьому вікенді одразу два матчі. До речі, Zeppelin забиває небагато – всього 14 голів. Але важливо те, що у складі цього колективу в сезоні відзначалися 8 різних виконавців, а це означає, що небезпеки можна чекати від кожного.

НІКОС – PLAYTIKA

Нажаль, на двох у цих команд лише одна перемога у 13 матчах. Вона на рахунку колективу PLAYTIKA. Найцікавіше, що незважаючи на той факт, що PLAYTIKA змогла здобути лише один бал в останніх 5-ти матчах, ця команда майже з усіма опонентами грає на рівних. І це, враховуючи той факт, що зараз продовжується будівництво нової команди. Харизматичний Нікос в минулому турі отримав по повній від Сокола, який відвантажив у ворота цієї команди 13 голів. Є відчуття, що нас очікує результативне протистояння.

ATLETICO KYIV – ZEPPELIN

Андрій Богач (9 голів в сезоні) і його команда спробують переграти ZEPPELIN. Ми вважаємо, принаймні, судячи з того, що вже побачили в цьому сезоні, «іспанці» іноді самі собі створюють проблеми на власну голову. В останній час цих помилок стало набагато менше, адже хлопці виграли 4 матчі поспіль. Однак ZEPPELIN очевидно непростий опонент. Так, безумовно, команда буде грати другий матч за вікенд, але з іншого боку вона вже буде у непоганому ігровому тонусі.

Пресслужба SFCK