Нові лідери відразу в трьох лігах: підсумки туру SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

20.09.2021

Нові лідери відразу в трьох лігах: підсумки туру SFCK

20.09.2021

Нові лідери відразу в трьох лігах: підсумки туру SFCK

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER

KAPELOU – CHEVROLET  1:1

KAPELOU припустився прикрої осічки в матчі проти одного з аутсайдерів сезону - CHEVROLET. KAPELOU швидко вийшов вперед зусиллями Михайла Сидорко і здавалося, що все йде за планом команди, але суперник незабаром зрівняв рахунок і в цілому на полі точилася рівна боротьба. Звичайно, KAPELOU був гостріше і більше володів м'ячем, однак гостям вдавалося справлятися з усіма атаками суперника і до кінця матчу голів ми не побачили. У підсумку KAPELOU упустив відмінну можливість наздогнати за очками LP-CRM.

BIG BOARD – LP-CRM 3:2

Закінчують літній сезон хлопці з LP-CRM дуже погано. Вони не тільки програли битву проти головного конкурента позаминулими вихідними, а ще й поступились BIG BOARD цієї суботи. Матч вийшов досить грубим, гравці побачили перед собою 6 "гірчичників" на дві команди. Вже на третій хвилині фаворит забив (відзначився Олександр Майстренко), але в першому таймі BIG BOARD змогли не просто зрівняти рахунок, а й вийти вперед. В середині другої половини Євген Малик встановив комфортний рахунок для своєї команди. LP-CRM кинулись відігруватись, але забити змогли тільки раз, і той на останній хвилині матчу. 

НІКОФЛЕКС – ЕВРОТЕХНОБУД 0:5

А ось ЕВРОТЕХНОБУД скористався осічкою суперника на відмінно. Спочатку вони не помітили супротив НІКОФЛЕКС. Запрягали футболісти довго, але під кінець першого тайму голи почали залітати один за одним - на 18, 19 і 20 хвилинах. Після перерви ЕВРОТЕХНОБУД могли дозволити собі економити сили перед наступним матчем, але все одно забили двічі.

BIOS – COOKER 5:9

Якщо ви фанат матчів, в яких забивають багато голів - то вас повинен був порадувати цей поєдинок. Після першого тайму тут навіть була інтрига! BIOS хоч і пропустив першим, та зміг вийти вперед, а завершилася перша половина з рахунком 3:4. Та ось в другому таймі COOKER взялися за діло і швидко показали, що переможець тут буде відомий задовго до фінального свистка.

ЕВРОТЕХНОБУД – UMG 8:0

На наступний день ЕВРОТЕХНОБУД зіграв другий матч. Глобально, в цій зустрічі відбулось майже те ж саме - розгром значно слабшого суперника. Але сценарій був дещо іншим. Тут ЕВРОТЕХНОБУД швидко взявся за діло і вже на четвертій хвилині рахунок був 3:0. Всього до перерви в ворота UMG влетіло п'ять м'ячів, а ще три голкіпер дістав з сітки після перепочинку.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER" #1026825]

Таблиця

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER
# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 ЕВРОТЕХНОБУД 14 11 0 3 73 - 38 33
2 LP-CRM 14 10 1 3 67 - 40 31
3 KAPELOU 13 9 2 2 37 - 23 29
4 BIG BOARD 13 9 0 4 52 - 34 27
5 COOKER 13 8 2 3 40 - 25 26
6 CHEVROLET 13 3 1 9 38 - 55 10
7 BIOS 15 3 0 12 34 - 65 9
8 UMG 15 3 0 12 28 - 61 9
9 НІКОФЛЕКС 14 3 0 11 21 - 49 9

ТРИ ВЕДМЕДІ | BRONZE

EUROBIS – BINOTEL 6:4

Перед цим туром у EUROBIS було єдине завдання - не втратити своє п'яте місце, з чим вони справились на відмінно. Хоча рахунок відкрили саме представники BINOTEL, та перший тайм завершився з одиницями на табло. А ось в середині другої половини EUROBIS "прорвало" і вони забили чотири м'ячі за 8 хвилин. Дуже швидко BINOTEL скоротив рахунок до 3:5, та не зміг дотиснути суперника. Антон Корзун після голу в чужі ворота, забив і в свої, а Павлюк з пенальті встановив остаточні цифри на табло.

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – UNION 6:0

Матч, який обіцяв стати досить цікавим, адже UNION вже завоював для себе срібні медалі, а КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ в останніх матчах показує чудову гру. Почали команди з голу "митника" Дениса Гайдена вже на 5-й хвилині, але більше в першому таймі не відзначалися м'ячами. Початок другого тайму став протилежністю першій половині. Вже на стартовій хвилині Гайден оформив дубль, а Полишко довів рахунок до розгромного. Та на цьому КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ не зупинилась і до фінального свистка Михайло Білозуб оформив дубль, а Гайден забив третій для себе м'яч.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | ТРИ ВЕДМЕДІ | BRONZE" #1026826]

Таблиця

SOCCER SHOP | PRESTIGE

AURORA TEAM 2 – ONE CALL 2 2:2

Дві команди, що займають перші дві сходинки таблиці і обидві мають приставку два в своїй назві – забили по два голи. Якось так!

В першому таймі сильнішими були AURORA TEAM 2. Вони ударно почали зустріч, відзначившись зусиллями Сергія Костушевича (гол) та Руслана Горового (асист) вже на третій хвилині. В середині тайму Горовий забив вже сам. Але чемпіони сезону не хотіли завершувати чемпіонат на такій мінорній ноті, а тому після перерви зібрались і відповіли суперникам. Спочатку відзначився Олексій Поштар, а потім і Євген Савенков встановив остаточний рахунок. У команд було вдосталь часу, щоб визначити сильнішого, але в підсумку все ж перемогла дружба.

САЛТІВСЬКИЙ МК – АФК МИРОТВОРЕЦЬ 2:2

Нічия в нашому турнірі явище не дуже часте, але в цьому турі в одному дивізіоні відразу в двох матчах не змогли визначити кращого, та ще й рахунок був однаковий. А ось перебіг матчу дещо різнився. Хоча МИРОТВОРЕЦЬ так само вийшов вперед вже на третьому оберті секундної стрілки, наступного їхнього м'яча довелося чекати цілих 35 хвилин. Між голами Олексі Демченка та Олександра Кравченка, своїми взяттями воріт зуміли відзначитись гравці САЛТІВСЬКИЙ МК Денис Ігнатов та Роман Помазанов. Таким чином, номінальні господарі, не зумівши перемогти, втратили можливість одержати бронзу чемпіонату.

BAYADERA GROUP – FC CROWN KYIV 1:9

І саме FC CROWN KYIV офіційно стає третьою командою дивізіону PRESTIGE. Гравці BAYADERA GROUP зовсім не хлопчики для биття, але майже чверть всіх своїх пропущених голів за сезон відбулися саме в цій зустрічі. Колесников, Соколов та Старов відзначилися дублями, ще по одному голу забили Олексюк, Кобзар та Смирнов. І лише при рахунку 0:9 Тарас Пулінець з BAYADERA GROUP його розмочив.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | SOCCER SHOP | PRESTIGE" #1026836]

Таблиця

BPRO | URBAN

FC VEGA – ROYAL CREDIT 2:6

Поєдинок, що виправдав очікування. Для FC VEGA тут потрібна була перемога, та й для ROYAL CREDIT також. Почалося все з голу Леоніда Кофанова, який обікрав суперника і перекинув голкіпера, що вийшов з воріт. Через декілька хвилин розіграш ауту з передачею на дальню штангу завершився голом від Олександра Мельника, що дозволило FC VEGA вийти вперед з комфортним рахунком 2:0.

Та ось почався другий тайм і ROYAL CREDIT почав забивати. Спочатку Агарков точно пробив з далеку, потім Альмурзаєв завершив чудову комбінацію "стіночку", а ще через декілька хвилин Ігор Старушко забив два майже ідентичні голи. Це був надзвичайно важкий удар для FC VEGA, які так і не змогли повернутися в гру, а в кінці матчу пропустили ще двічі. ROYAL CREDIT тепер на першому місці, а у останньому турі хлопці чекає поєдинок за чемпіонство проти 2school.

UPTECH TEAM – KMA 6:3

Дві команди з нижньої частини таблиці не мали турнірних задач на цей матч, а тому грали заради задоволення, адже не так часто вони відчували смак перемог в цьому сезоні. Сильнішими виявились майстри з UPTECH TEAM. В першому таймі гра була настільки рівною, що навіть коли на 11-й хвилині КМА відкрили рахунок, то UPTECH зрівняв вже через 10 секунд. Та саме номінальні господарі провели краще кінець першої і початок другої половин. Вже на 27-й хвилині вони вели з рахунком 4:1. Насиченою була і кінцівка матчу. Спочатку Нетудихата оформив дубль і зробив рахунок 6:1, а потім Гергель та Мізін двома влучними ударами на останній хвилині установили остаточні цифри на табло – 6:3.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | BPRO | URBAN" #1026827]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 ROYAL CREDIT 13 10 2 1 56 - 32 32
2 2school 13 9 3 1 51 - 22 30
3 ASSISTANT GROUP 14 8 1 5 58 - 43 25
4 FC VEGA 14 8 1 5 44 - 27 25
5 GETMAN KYIV 14 7 0 7 49 - 46 21
6 UPTECH TEAM 14 4 3 7 41 - 48 15
7 KMA 14 2 2 10 40 - 63 8
8 MATADOR 14 1 0 13 22 - 80 3

СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLENGE

ФК СОКІЛ – BROOKLYN 2:4

Огляд цього дивізіону розпочнемо з центрального матчу туру. СОКІЛ зобов'язаний був перемагати в очній зустрічі з BROOKLYN, аби продовжити лідирувати в сезоні. І з самого початку зустрічі вони взялися виконувати своє завдання – Ігор Безпалюк вже на першій хвилині відзначився неймовірним за красою голом. Він з далекої відстані пробив в дальній верхній кут і м'яч від штанги влетів в ворота. Та дуже швидко (на третій хвилині) BROOKLYN зрівняв.

В цьому випадку варто відзначити своєчасний і дуже точний асист від Олексія Штанька. Саме Штанько в середині першого тайму вивів свою команду вперед, реалізувавши вихід на побачення з голкіпером. Під кінець тайму Артемові Назаренку з Сокола вдався напрочуд класний удар – влучив так влучив. Після розіграшу кутового він пробив точнісінько в ближню дев'ятку і зрівняв рахунок.

В другому таймі дещо більшою була перевага "соколів", але забивали голи лише хлопці з BROOKLYN. Ще й зробили вони це двічі протягом хвилини. Спочатку Вереша, потім Пшеничний – 4:2. До кінця зустрічі рахунок більше не змінювався. Перша поразка Сокіла за 13 матчів.

ATLETICO KYIV – FULL HOUSE UTD 11:2

І той факт, що минулий матч завершився саме з такими цифрами на табло, дуже обрадував ATLETICO KYIV. Хлопці настільки були вмотивовані вийти на першу сходинку, що вже до п'ятої хвилини вели в рахунку 3:0. Справжньою окрасою матчу стала остання хвилина першого тайму. При рахунку 6:0 капітан FULL HOUSE Ілля Бородань спочатку забив в чужі ворота, потім забив в свої, а через 3 секунди ударом майже з центру поля Павло Єфимець зробив рахунок 7:2. Три чверті другого тайму пройшли без голів, але в кінцівці зустрічі "атлети" ще чотири рази потривожили сітку воріт суперника. 11:2 – впевнена перемога, яка вивела ATLETICO KYIV на перше місце.

BLACK ALFA – PLAYTIKA 5:2

Захист команди PLAYTIKA, який ми так хвалили протягом останніх трьох турів, все таки дав збій. Атака BLACK ALFA, яку в цьому матчі вів вперед Рустам Гайденчук, спромоглась відразу п'ять разів відзначитися в воротах "гепардів". В першій половині зустрічі PLAYTIKA вдавалось відповідати на голи в свої ворота точними пострілами по чужим. Але в після перерви BLACK ALFA зуміла забити двічі за хвилину, а в кінцівці добити опонента і зробити рахунок розгромним. Для них це лише друга перемога в сезоні, а тому зовсім непересічна подія.

FC PROLISOK – НИКОС 7:1

А ось іншому аутсайдеру не вдалось добути очки і вони, схоже, так і залишаться останніми за результатами цього сезону. НИКОС програв вже 13-й матч в цьому сезоні, цього разу пропустивши сім разів від FC PROLISOK. Що цікаво, досить довго команди не могли забити, і лише на 17-й хвилині Антон Антонець відкрив лік м'ячам в цій зустрічі. FC PROLISOK цією перемогою не наблизився до четвертого місця, але віддалився від шостого.

ТЕЛЕГА ФК – ZEPPELIN 5:2

Логічним продовженням останнього речення огляду минулого матчу, стало б "…адже ТЕЛЕГА обіграла ZEPPELIN в очній зустрічі". Так, ТЕЛЕГА ФК ще не гарантувала собі четверту сходинку, а тому повинна була перемагати, щоб не дати суперникам наблизитися до себе. Зробили хлопці це чітко і красиво. В першому таймі було забито три м’ячі, а на старті другого ще два. Лише після цього гравці Телеги дозволили собі розслабитися і двічі пропустили, але на підсумковий результат це не вплинуло.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE" #1026837]

Таблиця

СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE