Найцікавіший сезон в історії SFCK, Новини минулого туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

15.07.2021

Найцікавіший сезон в історії SFCK

15.07.2021

Найцікавіший сезон в історії SFCK

FAVBET | SUPERLEAGUE

AURORA TEAM 5-0 PRIME

ФК ГОСТОМЕЛЬ 3-7 ДОНБАСЕНЕРГО

ONECALL 6-2 MFC TERRATEK

SKYUP 3-2 SC ADVOCATES

Як завжди, підходимо до новин у форматі головних подій кожної ліги.

Перемога туру: AURORA TEAM 5-0 PRIME. По-перше, ця перемога стала для команди Дмитра Влоха вже другою поспіль в рамках Суперліги. По-друге, найбільш впевненою в сезоні. Дует Шарай – Сидельников зробили гру для цієї команди, оформивши синхронно по два голи у ворота своїх опонентів. Сумно за Прайм, який ніяк не може взяти перші залікові бали в сезоні, програвши 8-й матч поспіль. Але ми віримо у команду Макса Каплунова. Все ще попереду.

Герой туру: Сергій Степаненко (ФК ГОСТОМЕЛЬ 3-7 ДОНБАСЕНЕРГО). Все дуже просто: Сергій взяв участь в трьох з чотирьох перших голів своєї команди, відзначившись дублем і асистом. Саме його результативні дії вплинули на підсумок матчу. Звичайно, відзначимо ветеранів Гостомеля Нестерука, Мельника і Чепорнюка, які відзначились голами, але врятувати гру не вдалося. Це вже сьома поспіль поразка для Гостомеля. Донбасенерго, за пропущеними матчами, наразі другий.

Камбек туру: ONECALL 6-2 MFC TERRATEK. Павло Химяк і Михайло Волянюк двічі виводили MFC TERRATEK вперед ще у першому таймі, проте ONECALL швиденько приходив до тями, зрівнюючи рахунок вже на наступній хвилині матчу. У другому таймі ONECALL увімкнувся на 100% і, зокрема завдяки дублю від Жені Зайця, вирвав важливу перемогу, залишившись на другій позиції.

Характер туру: SKYUP 3-2 SC ADVOCATES. Наприкінці першого тайму звітного матчу здавалося, що «авіатори» доволі легко здобудуть три залікові бали, адже Поліщук, Бакум і Сипливець забили тричі за три хвилини. Але у другому таймі «адвокати» показали характер. Завдяки голам Гаврилюка і Зінкевича хлопці були дуууже близькі до камбеку, проте зрівняти рахунок так і не вдалося.

KELME | GOLD DIVISION

УРАГАН 2-1 FC PHENIX

DEVELOPEX 3-3 ТЕРРИКОН

UTR 2-8 CRO UNITED

Драма туру: однозначно на це звання претендує матч DEVELOPEX 3-3 ТЕРРИКОН. Ми легко пояснимо. Драпей відкрив рахунок за «айтішників» вже на 4-й хвилині матчу, проте розвинути успіх команді Уса не вдалося. Киричок і Середа в останні дві хвилини першого тайму схилили терези на користь Террикона і саме з рахунком 2:1 закінчився перший тайм. Далі – більше. Developex, зусиллями Шульги знову забив на 4-й хвилині, але другого тайму і такий рахунок тримався до самого завершення матчу. І наприкінці знову стався вибух. Киричок реалізував пенальті за три хвилини до кінця матчу і, здалося, приніс перемогу Террикону, але за справу взявся знову Шульга і, оформивши дубль, встановив остаточний рахунок – 3:3.

Серія туру: УРАГАН 2-1 FC PHENIX. Команда Івана Шемелинця, Ураган, не програє від початку сезону (5 перемог і нічия). Проте матч проти «феніксів» складався дуже непросто, адже на перших хвилинах другого тайму маестро Новіков відкрив рахунок – 0:1. Проте це зовсім не засмутило Полюховича, який зрівняв рахунок, ледь не в наступній атаці своєї команди. А далі вже був класично-переможний гол від легенди Урагана Сачка, після класного асиста від Назарова.

Розгром туру: UTR 2-8 CRO UNITED. З точки зору рахунку – розгром. З точки зору того, що UTR приїхав на цей матч, не маючи жодної заміни – є нюанси. Тим не менш, ми просто повинні віддати належне гравцям CRO UNITED, які здобули четверту перемогу поспіль. Причому у звітному протистоянні відзначилися одразу 7 гравців цього колективу. Справжній потужний механізм!

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER DIVISION

KAPELOU 3-1 НІКОФЛЕКС

ЄВРОТЕХНОБУД 2-3 COOKER

BIOS 2-9 BIG BOARD

 Курйоз туру: KAPELOU 3-1 НІКОФЛЕКС. В цій умовній номінації мова під в першу чергу про автоголи. Цікаво, що в цьому питанні команди були максимально лояльні одна до одної. Спочатку голом у власні ворота відзначився гравець Нікофлекса Дуленко, але на початку другого тайму паритет встановив Дорошко – 1:1. А ось коли вже справа дійшла до, так би мовити, справжніх голів, тут сильніше були гравців KAPELOU, які зусиллями Сидорка і Лисняка забили двічі і здобули 5-ту перемогу в семи матчах. Нікофлекс, нажаль, зазнав вже 4-ї поразки в 5-ти іграх.

Камбек туру: ЄВРОТЕХНОБУД 2-3 COOKER. В цій номінації не може бути жодних сумнівів. Завдяки вічно молодому Валентину Цвелих «будівельники» вигравали 1:0 вже на 5-й хвилині матчу, однак потім COOKER показав, що команда реально готова боротися за найвищі місця. Ще до перерви Антон Шевченко відіграв два голи, а переможну крапку наприкінці матчу поставив Ігор Ніконов!

Результативність туру: одразу 11 голів побачили вболівальники в матчі  BIOS 2-9 BIG BOARD. Безумовно, ми зазначимо, що BIOS приїхав на матч, не маючи жодної заміни, проте і результативність BIG BOARD заслуговує на окремі оплески. З восьми гравців цієї команди одразу 7 відзначились результативними діями в цьому матчі.

ТРИ ВЕДМЕДІ | BRONZE DIVISION

ДИРЕКТ 6-1 АФК ХУНТА

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ 1-3 BINOTEL

EUROBIS 2-2 SFCK TEAM

МФК ЮНІОН 3-0 КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

Перемога туру: КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ 1-3 BINOTEL. Це дійсно серйозна подія, адже BINOTEL зміг здобути свою першу, причому вольову перемогу в сезоні. Для цього хлопцям знадобилося 7 турів. Відзначимо, що Полішко, здавалося, забив в роздягальню, відзначившись на 19-й хвилині матчу. Однак фактично в наступній атаці Микола Микитюк встановив паритет на табло, а вже у другому таймі за справу взявся Андрій Волошенко, який забив двічі (рівно стільки, скільки за 6 попередніх матчів) і приніс перемогу своїй команді.

Бомбардир туру: Арсен Тоток. В матчі проти Хунти він, здається, грав під допінгом, адже зупинити цього гравця було неможливо! Арсен відзначився у воротах Хунти одразу чотири рази, що дозволило йому вийти на першу сходинку в гонці бомбардирів ліги, забивши вже 10 голів.

Нічия туру: EUROBIS 2-2 SFCK TEAM. Цей матч став першим в цьому сезоні, в якому команда організаторів втратила залікові бали. До цього команда Катаранчука йшла без втрат – 6 перемог. Відзначимо бажання і запал гравців EUROBIS, які провели дуже потужний матч, перестрілявши опонентів за кількістю ударів в матчі. Особливо, звичайно, поговоримо про Петра Фабріку – справжній майстер, який оформив дубль. У Петра вже 9 голів в сезоні.

Команда туру: МФК Юніон. Дійсно, цей колектив проявив себе, як злагоджений механізм, який на 100% заслужив перемогу над «Митниками». 0 пропущених голів – єдина команда в лізі. Три забитих – серйозний показник, враховуючи, що до цього матчу команда в середньому забивала не більше двох за матч. Ну, і, звичайно, співчуваємо «митникам», які програли обидва свої матчі в турі.

SOCCER SHOP | PRESTIGE DIVISION

BAYADERA GROUP 5-0 NMT-LEGEA ТП

САЛТІВСЬКИЙ МК 4-2 ONE CALL-2

AURORA TEAM 2 1-5 FC CROWN KYIV

ECLIPSE 0-9 ОЩАДБАНК

«Технарь туру» - BAYADERA GROUP 5-0 NMT-LEGEA ТП.

Швалюк туру – Віталій Швалюк. Ми зараз все пояснимо. Номінація максимально жартівлива, але Віталій  Віталій зробив усе, аби стати не тільки героєм звітного протистояння, а й матчу проти прямого конкурента в боротьбі за чемпіонство. В грі проти ONE CALL-2, який до цього не програв жодного разу у восьми попередніх матчах, Швалюк відзначився дублем, асистом, а ще й жовтою карткою. Всюди встиг!

Розгром туру: Ощадбанк. «Банкіри» просто-таки декласували своїх опонентів, відвантаживши у ворота своїх опонентів одразу 9 сухих голів. Одразу троє гравців цього колективу Петренко, Фесенко і Фещенко забили по два голи, але найпомітнішою фігурою в матчі став Алмазов, на рахунку якого гол і два асисти.

Команда туру: FC CROWN KYIV. Насправді ми не очікували такої впевненою гри від «столичних», які просто не залишили шансів для своїх опонентів. Вони відвантажили 5 голів у ворота суперника за 32 хвилини і лише наприкінці матчу Владислав Тростянецький зміг забити гол престижу. Для Аврори це вже друга поразка поспіль.

BPRO | URBAN DIVISION

GETMAN KYIV 2-6 2SCHOOL

UPTECH TEAM 3-4 ROYAL CREDIT

ASSISTANT 5-4 KMA

Бомбардир туру: Вадим Гребенюк. Саме результативні дії Вадима допомогли 2SCHOOL здобути перемогу в матчі проти «гетьманів». Гребенюк синхронно відзначився дублем в кожному з таймів, а його команда завдяки цій перемозі продовжує ділити першу сходинку в турнірній таблиці разом з «банкірами».

Трилер туру: UPTECH TEAM 3-4 ROYAL CREDIT. «Айтішники» цілком могли продовжити свою безпрограшну серію до трьох матчів поспіль, але поступилися «кредиторам» в один гол. Гра дійсно нагадувала якийсь блокбастер, адже Шевченко вивів UPTECH TEAM вперед вже на 4-й хвилині матчу. Проте потім щось зламалося і в період з 11-ї по 29-ту хвилини матчу, «кредитори» відвантажили у ворота своїх опонентів 4 голи. Але і це ще не все. За 10 останніх хвилин «айтішники» відіграли два голи і були близькими до камбеку, але….

Характери туру: ASSISTANT 5-4 KMA. Це можна сказати про обидві команди.  ASSISTANT виграв перший тайм з рахунком 2:0 і навіть коли Мачаваріані відіграв один гол на початку другого тайму, хлопці швиденько відповіли ще двома результативними діями – 4:1. Здавалося, все – можна вимикати світло. Однак КМА швидко прийшов до тями, зібрав усі сили в кулак і за 5 хвилин в останній 10-ти хвилинці матчу забив тричі, зробивши рахунок 4:4.Але на 38-й хвилині матчу ASSISTANT провів еталону контратаку, яку точним ударом з лінії штрафного майданчику результативно завершив Подгорецький – 5:4!

СОЛОМ'ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLANGE DIVISION

BROOKLYN 11-1 BLACK ALFA

НІКОС 4-13 ФК СОКІЛ

Фаворити взяли свої заслужені бали! Лідер групи Brooklyn грав проти команди, що займає передостанню сходинку, відвантаживши у ворота суперника цілих 11 голів. Обидві команди мали всього лише по одній заміні, але команда Штанька буквально знищила своїх опонентів. Сам Олексій забив 6 голів у ворота суперника і це, варто зазначити, найбільш результативний перфоманс туру! З його партнерів по команді результативними діями не відзначився лише голкіпер – Вадим Однолько.

«Соколята», хоча і пропустили більше ніж їх головні конкуренти в боротьбі за чемпіонство, але і забили також більше. За Сокіл забили 8 з 10 гравців, що брали участь у цьому матчі: Гордійчук забив 4, а Генцар і Доценко синхронно оформили хет-трик.  Капітан і лідер Нікоса Дмитро Сисоєв намагався хоча б якось змінити хід гри, але його дубль не допоміг.

Пресслужба SFCK