Топові заруби в дивізіонах SILVER та CHALLENGE: анонс туру SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

01.10.2021

Топові заруби в дивізіонах SILVER та CHALLENGE: анонс туру SFCK

01.10.2021

Топові заруби в дивізіонах SILVER та CHALLENGE: анонс туру SFCK

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER" #1026825]

Таблиця

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER
# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 ЕВРОТЕХНОБУД 15 11 0 4 74 - 41 33
2 LP-CRM 15 10 1 4 69 - 44 31
3 BIG BOARD 14 10 0 4 55 - 35 30
4 KAPELOU 13 9 2 2 37 - 23 29
5 COOKER 14 9 2 3 44 - 27 29
6 CHEVROLET 13 3 1 9 38 - 55 10
7 BIOS 15 3 0 12 34 - 65 9
8 UMG 15 3 0 12 28 - 61 9
9 НІКОФЛЕКС 14 3 0 11 21 - 49 9

KAPELOU - LP-CRM

Центральний матч туру, адже зустрінуться два претенденти на чемпіонство! LP-CRM просто неймовірним чином ускладнив собі життя в кінці сезону - команда програла в чотирьох з п'яти матчів і опустилася з першого на друге місце. Більш того, у переслідувачів є всі шанси скинути LP-CRM аж на п'яту сходинку. 

З іншого боку, у LP-CRM є теоретичні шанси стати чемпіоном - для цього потрібно обіграти KAPELOU в останньому матчі, а потім сподіватися на невдачі конкурентів. А що там KAPELOU? Незважаючи на те, що прямо зараз ця команда знаходиться на четвертому місці в турнірній таблиці, у неї є всі шанси взяти чемпіонство! 

У KAPELOU найменше зіграних матчів серед претендентів на перше місце і за втраченими очками саме команда Романа Галицького в лідерах. Що потрібно для чемпіонства? Виграти останні три гри. Все в руках KAPELOU. А повертаючись до матчу цього туру, очевидно одне - нас чекає крута битва двох гідних суперників, які будуть грати виключно на перемогу.

НІКОФЛЕКС - COOKER

Ще один учасник битви за медалі COOKER в цьому турі битиметься з аутсайдером сезону - НІКОФЛЕКСОМ. Зараз COOKER у відмінній формі і з огляду на мотивацію команди, гості повинні впевнено брати три очки, проте НІКОФЛЕКС - колектив з характером і ці хлопці без бою точно не здадуться. Багато чого буде залежати від того, чи вдасться COOKER швидко розкрити оборону суперника. Буде цікаво!

CHEVROLET - BIOS

CHEVROLET в минулому своєму матчі видав сенсацію - команді вдалося відібрати очки у однієї з найкращих команд сезону - KAPELOU (1:1). Тепер вони поміряються силами з BIOS. З турнірної точки зору обом командам вже нічого особливо не потрібно, тому, швидше за все, ми побачимо відкритий футбол і велику кількість гольових моментів.

BIG BOARD - CHEVROLET

Відразу після матчу з BIOS CHEVROLET проведе другий поєдинок - на цей раз суперником буде BIG BOARD, який змітає всіх на своєму шляху і продовжує боротьбу за перше місце. З огляду на те, що CHEVROLET буде втомленим після свого першого матчу, BIG BOARD виглядає беззаперечним фаворитом зустрічі. Та й взагалі втрата очок в такий момент чемпіонської гонки може стати фатальною помилкою.

COOKER - ЕВРОТЕХНОБУД

І ще один супер-матч! Після суботнього поєдинку проти НІКОФЛЕКС COOKER на наступний день битиметься з ЕВРОТЕХНОБУД - колективу, який знаходиться на першому місці. Для обох команд цей матч стане останнім у сезоні і за його підсумками один з колективів позбудеться шансів на перше місце. Як бачимо, інтрига божевільна і напруження буде відповідним!

KAPELOU - UMG

Ще один колектив, який на цих вихідних зіграє двічі - це KAPELOU. Неймовірно важливий вікенд для команди, адже за його підсумками KAPELOU може впритул наблизитися до чемпіонства. У неділю їх чекає поєдинок проти UMG, у якого немає турнірної мотивації. Але для хлопців це буде заключний матч у сезоні, тому їх точно потрібно побоюватися. Просто так три очки ніхто не подарує.

СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLENGE

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE" #1026837]

Таблиця

СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE

BROOKLYN – ТЕЛЕГА ФК

Другий з трьох чемпіонських матчів для BROOKLYN пройде в наступну неділю.  Суперником стане дуже потужний колектив ФК Телега, який в останніх трьох матчах здобув три перемоги і пропустив всього три голи. Для "американців" єдиним виходом є перемога в цій зустрічі. Тільки вона дозволить продовжувати боротьбу за чемпіонство. У їхніх суперників навпаки, вже немає турнірних задач, вони в будь якому випадку залишаться четвертими.

BLACK ALFA – FC PROLISOK

Цілий сезон BLACK ALFA пасли задніх, а в останніх двох турах на їхньому рахунку дві перемоги. Щоправда, минулого матчу проти FULL HOUSE UTD так і не відбулося, а тому "чорним" присудили технічну перемогу.  Щодо FC PROLISOK, то їм треба "постаратися", щоб втратити свою п'яту позицію, тому в них майже не буде задач.

FULL HOUSE UTD – ФК СОКІЛ

І ще один чемпіонський матч! Залежно від результату цієї зустрічі золото може дістатися або самому Соколу (якщо вони переможуть, а BROOKLYN програє), або Atletico (якщо СОКІЛ не здолає суперника). Крім того, якщо BROOKLYN виграє свій матч, вони будуть вболівати за СОКІЛ, бо тільки в разі їх перемоги поки що третя команда ліги зможе надіятися на тріумф в CHALLENGE.

ZEPPELIN – НИКОС

Все ще має теоретичні (і малоймовірні) шанси увійти в ТОП-5, але також може втратити свою шосту сходинку. Та в цій зустрічі вони будуть протистояти аутсайдерам чемпіонату НИКОС, а тому повинні перемагати та переривати свою коротку серію з двох поєдинків без виграних матчів.