Два матчі за чемпіонство та анонс нового сезону: ми починаємо!, Вашій увазі анонс нового сезону!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

08.10.2021

Два матчі за чемпіонство та анонс нового сезону: ми починаємо!

08.10.2021

Два матчі за чемпіонство та анонс нового сезону: ми починаємо!

Але спочатку анонсуємо матчі літнього сезону.

СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLENGE

FULL HOUSE UTD – ТЕЛЕГА ФК

Зустріч цих колективів в плані турнірної боротьби має тільки один цікавий момент – якщо  FULL HOUSE UTD перерве свою серію поразок і добуде перемогу, то вони обійдуть PLAYTIKA і займуть сьому сходинку. Для ТЕЛЕГА ФК ця зустріч – просто останній матч сезону, який вони спробують завершити на мажорній ноті, адже ні вище четвертого місця, ні нижче  нього вони вже не змістяться.

FC PROLISOK – BROOKLYN

А ось інший матч цієї ліги можна навіть назвати головним протистоянням всього сезону. Ця зустріч буде чемпіонською для BROOKLYN, адже якщо вони переможуть, то стануть переможцями ліги CHALLENGE, тоді як нічия чи поразка залишить їх з бронзою.

[WidgetTable="SFCK `21 (SUMMER) | СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE" #1026837]

Таблиця

СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER

BIG BOARD - KAPELOU

Головний матч вихідних. Битва за чемпіонство! І в цій битві зійдуться дві класні команди, які однаково заслуговують займати найвищі місця. Але переможець буде один. Хоча почекайте... Тут все закрутилося так, що для чемпіонства обом командам потрібна тільки перемога, тоді як при нічиїй перше місце залишиться у ЕВРОТЕХНОБУД. Ось такий сценарій у нас! Буде дуже цікавий безкомпромісний поєдинок!

НІКОФЛЕКС - CHEVROLET

Останній матч сезону для обох команд, який з турнірної точки зору особливо нічого не вирішує. Єдина інтрига - це можливість НІКОФЛЕКС покинути останнє місце. Для цього необхідно не програти в останньому матчі. Навіть одне очко дозволить НІКОФЛЕКС піднятися з останнього місця на два рядки вгору. Що стосується CHEVROLET, то хлопці в минулому турі примудрилися пропустити 13 голів і зараз напевно захочуть хоч трохи реабілітуватися.

[WidgetTable="SFCK `21 (SUMMER) | КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER" #1026825]

Таблиця

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER
# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 ЕВРОТЕХНОБУД 16 11 1 4 75 - 42 34
2 LP-CRM 16 11 1 4 73 - 47 34
3 BIG BOARD 15 11 0 4 68 - 35 33
4 COOKER 16 10 3 3 49 - 28 33
5 KAPELOU 15 10 2 3 42 - 27 32
6 CHEVROLET 15 4 1 10 43 - 68 13
7 UMG 16 3 0 13 28 - 63 9
8 BIOS 16 3 0 13 34 - 70 9
9 НІКОФЛЕКС 15 3 0 12 21 - 53 9

А тепер переходимо до нового сезону! 

ВІДБІРКОВИЙ ЕТАП GOLD-SILVER

Група А: 

ГРУПА ЗДОРОВ'Я - AURORA TEAM 2 

Нова команда в нашому турнірі - ГРУПА ЗДОРОВ'Я. Зараз дуже важко сказати, що вона з себе представляє. У першому турі новачків проекзаменує другий склад AURORA TEAM. У минулому сезоні команда Євгена Задорожного посіла друге місце в дивізіоні PRESTIGE і зараз хлопці вирішили зробити серйозний крок вперед. Подивимося, що з цього вийде.

ДОНБАС - KAPELOU

KAPELOU на цих вихідних знову проведе два матчі. Гра за чемпіонство минулого сезону - в суботу, перший тур нового - в неділю. Дуже насичений графік. Суперник - ДОНБАС і зараз складно дати оцінку цьому новому колективу. Все побачимо на полі!


Група B: 

УРАГАН-2 - DEVELOPEX 

УРАГАН виграв попередній сезон, але восени команді не допоможуть відразу кілька ключових виконавців і це напевно вплине на результати. Що стосується DEVELOPEX, то цей колектив як завжди ставить перед собою серйозні завдання і в новому сезоні постарається зачепитися за медалі. В якій лізі це буде залежить від відбору, а конкретно цей поєдинок буде дуже цікавий і, напевно, насичений на події.

SFCK TEAM - ТЕРИКОН 

Дуже і дуже цікава вивіска! Команда організаторів проти постійного учасника та неодноразового чемпіона нашого турніру - ТЕРИКОНА. SFCK TEAM виграв BRONZE і вирішив зробити крок вище, тоді як донеччани провалили минулий сезон в GOLD, посівши шосте місце з семи. У цій грі обидві команди гратимуть на перемогу, так що точно буде цікаво. Чекаємо!

Група С:

COOKER - UMG-INTECH

В рамках першого туру групи С між собою зійдуться COOKER і UMG-INTECH. COOKER в літньому дивізіоні боровся за медалі, але все-таки цю боротьбу програв. Тепер хлопці намагатимуться вийти в GOLD. Перший суперник - UMG-INTECH. Буде дуже цікаво подивитися, в якому складі ця команда постане в новому сезоні.

AURORA TEAM - LP-CRM

А ось і матч першого складу AURORA TEAM. Хлопці беруть участь в цьому ж відборі, але, cамо собою, в іншій групі. У першому турі команду чекає дуже непростий матч проти одного з лідерів минулого сезону SILVER ліги - LP-CRM. AURORA TEAM помітно зміниться в новому сезоні в порівнянні з літнім варіантом команди і на ці зміни буде дуже цікаво подивитися.

URBAN

ФК СОКІЛ – СМК

Обидві команди виступали в літньому сезоні, та грали вони в різних лігах, при чому СМК стали четвертими в дивізіоні PRESTIGE, тоді як СОКІЛ все ще має можливість стати чемпіоном CHALLENGE. Надзвичайно цікаво буде споглядати за цим матчем також в розрізі того, наскільки ж відрізняється рівень гри в наших дивізіонах минулого розіграшу. 

DEFEND CAR – КМА

А ось і цікавинка – команда новинка DEFEND CAR дебютує в наших змаганнях поєдинком проти одного з аутсайдерів минулого розіграшу дивізіону URBAN. КМА потрібно реабілітовуватися за не найкращу гру влітку, а тому поєдинок може бути напрочуд захоплюючим.

BRONZE

ASSISTANT GROUP – 2SCHOOL

Влітку 2SCHOOL болюче програв ROYAL CREDIT чемпіонство в дивізіоні URBAN, зумівши виграти тільки один з останніх чотирьох матчів. В новому турнірі першим суперником команди стане бронзовий призер літнього розіграшу тієї ж таки ліги  URBAN - ASSISTANT GROUP. Суперники доволі рівні, хоча два місяці тому в очній зустрічі 2SCHOOL перемогли з рахунком 4:3. Як буде цього разу?


TOPIAR – ROYAL CREDIT

До SFCK повертається команда TOPIAR, яка стартує в осінньому розіграші відразу матчем проти топ суперника – чемпіона минуло розіграшу ліги URBAN - ROYAL CREDIT. Для "королів" перемога в цій зустрічі може стати вже п'ятою в рамках наших першостей.

АГРОСЕМ - EUROBIS

Ще один камбек до Street Football Challenge Kyiv здійснює команда АГРОСЕМ. Їхніми опонентами стане EUROBIS, який не хапав зірок з неба влітку, але й виступав на два дивізіони вище, ніж решта команд з цієї ліги. Що ж, ще один матч, в якому буде на що подивитися.

CHALLENGE

MATADOR – BLACK ALFA

Ці команди в літньому сезоні виступали в різних дивізіонах, а ось результати в плані місця в таблиці демонстрували досить схожі. "Матадори" без шансів зайняли останню стрічку в дивізіоні URBAN, вигравши тільки в одному матчі з чотирнадцяти. BLACK ALFA перемагали частіше, хоча одного разу перемога була технічною. Також два останні поєдинки сезону вони пропустили, за що отримали в свій пасив двічі по 0:5.

ПРЯМИЙ – PLAYTIKA

До нашого чемпіонату повертається команда телеканалу Прямий. Буде досить цікаво поглянути, наскільки сильну банду вони зібрали в цьому сезоні. Щодо PLAYTIKA, то вони в кінці літнього сезону демонстрували непогану гру в захисті, декілька разів залишивши свої ворота сухими, та все ж зайняли місце в другій половині таблиці.

FAVBET – ТК ФУТБОЛ 1/2/3

А ось це буде дуже цікаво, адже цих команд в минулому розіграші ми не бачили. Що від них очікувати? На які результати вони розраховують? З нетерпінням чекаємо на цей матч.