Неймовірна інтрига в SILVER та чемпіонський шанс BROOKLYN: підсумки туру SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

04.10.2021

Неймовірна інтрига в SILVER та чемпіонський шанс BROOKLYN: підсумки туру SFCK

04.10.2021

Неймовірна інтрига в SILVER та чемпіонський шанс BROOKLYN: підсумки туру SFCK

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER

KAPELOU - LP-CRM 3:4

Поєдинок, завдяки якому в цьому дивізіоні до сих пір присутня неабияка інтрига. Хто стане чемпіоном – все ще невідомо. В цій зустрічі LP-CRM нарешті зуміли перервати свою жахливу серію з трьох поразок поспіль. Хлопці вже давно могли б святкувати чемпіонство, але ось зараз для них сезон вже завершено, а чим він закінчиться, все ще не ясно. 

Дуже швидко команди обмінялися забитими голами, а в кінці першого тайму номінальні гості зробили практично неймовірне – вони забили тричі за три хвилини. Більше того, всі чотири голи своєї команди забив Олександр Майстренко. Лише під кінець матчу KAPELOU зміг відіграти два голи, але цього було замало. Образлива поразка.

НІКОФЛЕКС – COOKER 0:4

Далі поговоримо про команду COOKER, яка до останнього продовжувала боротися за чемпіонський титул, але для цього треба було не тільки самим перемагати двічі за день, а ще й сподіватися на "потрібні" рахунки в інших матчах. З першою перепоною на своєму шляху COOKER справились, відвантаживши аутсайдерам з НІКОФЛЕКС по два голи в кожному з таймів.

COOKER – ЕВРОТЕХНОБУД 1:1

А ось далі була справжня голлівудська вивіска! Переможець цього матчу очолював би турнірну таблицю як мінімум на тиждень. І саме ЕВРОТЕХНОБУД став тією самою командою, яка стала першою, а вистачило їм для цього навіть нічийного результату. В середині першого тайму команди обмінялися голами, і в останні майже півгодини не змогли вразить ворота один одного.

CHEVROLET – BIOS 5:0 (т.п.)

Поєдинок команд з низу турнірної таблиці так і не відбувся. BIOS не з'явилися на гру і отримали технічну поразку.

BIG BOARD – CHEVROLET 13:0

Та навіть те, що CHEVROLET вийшли на BIG BOARD свіжими, не врятувало їх від нищівної поразки. Номінальні господарі цієї зустрічі семимильними кроками прямують до чемпіонства і в цій зустрічі не лиши шансів "автомобілістам". Карен Дешко вже на 10-й хвилині мав в своєму активі хет-трик, а після 4 м'ячів в першому таймі, BIG BOARD ще 9 разів забив в другому. У вищезгаданого Дешко, а також Миколи Бойка по 4 голи. 

KAPELOU – UMG 2:0

Наступного дня, після матчу LP-CRM, KAPELOU зустрічався з суперником дещо нижчого рівня, але тут у них все ж таки виникли невеликі проблеми. Довго обидві команди не могли відкрити рахунок і коли вже на горизонті замаячила сенсація, Олександр Гавриленко все ж таки відкрив рахунок. А в самому кінці зустрічі  Яновський встановив остаточний рахунок.

Чемпіонська розв'язка!

Що ж, поговоримо і про те, хто ж все таки може стати чемпіоном?

Ситуація наступна – претендентів троє. Це ЕВРОТЕХНОБУД, BIG BOARD та KAPELOU. Дві останні команди гратимуть між собою в заключному турі. І тут все просто – переможець поїде додому з чемпіонським титулом. 

Та якщо буде нічийний результат, тоді матимемо наступну ситуацію – у трьох команд (ЕВРОТЕХНОБУД, BIG BOARD і LP-CRM) буде однакова кількість очок, а за додатковими показниками кращими стануть саме ЕВРОТЕХНОБУД.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER" #1026825]

Таблиця

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER
# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 ЕВРОТЕХНОБУД 16 11 1 4 75 - 42 34
2 LP-CRM 16 11 1 4 73 - 47 34
3 BIG BOARD 15 11 0 4 68 - 35 33
4 COOKER 16 10 3 3 49 - 28 33
5 KAPELOU 15 10 2 3 42 - 27 32
6 CHEVROLET 15 4 1 10 43 - 68 13
7 UMG 16 3 0 13 28 - 63 9
8 BIOS 16 3 0 13 34 - 70 9
9 НІКОФЛЕКС 15 3 0 12 21 - 53 9

СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLENGE

BROOKLYN – ТЕЛЕГА ФК 5:1

Номінальних господарів цього матчу можна порівняти з BIG BOARD, адже вони також вже напевне на сподівалися на чемпіонство, але доля принесла сюрприз. BROOKLYN необхідно було будь за що перемагати ТЕЛЕГА, що вони й зробили. Вже на 15-й хвилині рахунок став 3:0, а інтрига практично померла. Суперник зміг забити лише один м’яч, після чого пропустив ще двічі. Теперь до чемпіонства залишився останній крок - треба перемагати в останньому турі FC PROLISOK.

BLACK ALFA – FC PROLISOK 6:2

Микола Кишман з PROLISOK відкрив рахунок в цій зустрічі, а оскільки саме ця команда вважалась фаворитом, здавалось, що тут все ясно. Та не так сталось як гадалось. Хлопці з BLACK ALFA ще в першому таймі змогли вийти вперед, а після перерви довели справу до розгрому.

ZЕPPELIN – НИКОС 7:3

Невдачею Проліска скористалась команда ZЕPPELIN, суперником якої був головний аутсайдер ліги. Тепер ZЕPPELIN займають п’яту позицію. Виділити хотілося б двох гравців з різних команд - у господарів хет-триком відзначився Антон Вихляєв, а в гостей три результативні передачі на рахунку Дмитра Сисоєва.

FULL HOUSE UTD – ФК СОКІЛ 3:6

Не дивлячись на рахунок, цей матч не був легкою прогулянкою для Сокола. Тривалий час на табло був нічийний рахунок або ж перевага фаворита складала один гол. Та все ж в кінцівці СОКІЛ взяв своє і здобув перемогу. Головний висновок з цього матчу - ATLÉTICO KYIV втратили шанси на чемпіонство. Якщо BROOKLYN переможе в останньому матчі, то забере трофей собі, якщо ні - золоті медалі дістануться Соколу.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE" #1026837]

Таблиця

СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE