Кращі гравці туру за 26-27 жовтня!, Уважно передивилися і зібрали кращих., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

31.10.2019

Кращі гравці туру за 26-27 жовтня!

31.10.2019

Кращі гравці туру за 26-27 жовтня!

Збірна ліги Challenge

Голкіпер: Олексій Срібний "Ring Ukraine"

На наше велике здивування колектив КМА зробив більше ударів у площину воріт в матчі з Ring Ukraine, але забив всього двічі. Головною перешкодою на заваді цієї команди став Срібний. Олексій встигав відбивати удари у кут власних воріт, підстраховував партнерів і, вуаля, шоста перемога поспіль – 2:3.

Ігор Горбачевський "Intensfit"

Intensfit здобув другу перемогу поспіль, набираючи неабиякий хід в рамках свого дивізіону. У складі цієї команди ми хотіли б відзначити Горбачевського, який, хоча і забив всього один гол, був найпомітнішою фігурою на полі.

Влад Горянський "ФК Сокіл"

Талановитий журналіст і коментатор, виявляється відмінно грає у футбол. Його «соколята» здобули вже третю перемогу поспіль, а зусилля Горянського ми просто не могли не помітити. Два асисти у найвідповідальніший момент – артист!

Олег Трускало "MFC Blue whales"

Людина – гол. Ми не знаємо, які ще епітети вигадати на адресу Трускало, який дав такого вогню на минулих вихідних, що в голові не вкладається. Цікаво, що його команда програла обидва матчі, але Олег забив 7 голів і відзначився чотирма результативними передачами.

Євген Ткач "Ring Ukraine"

Ще один представник Ring Ukraine, який фактично зробив гру проти КМА. З трьох голів його команди Женя прийняв участь…. У всіх! Він віддав дві гольові передачі, а також забив перший гол у звітному протистоянні.

 


ALEXX LEAGUE. КРАЩІ ГРАВЦІ

Голкіпер: Євген Лапський, «Brooklyn»

Обрати кращого голкіпера звітного туру було дуже непросто, адже претендентів було декілька. Ми вирішили зупинити свій вибір на Лапському, який, по-перше, став одним з двох голкіперів у турі, який пропустив один гол, а по-друге, дуже непогано виглядав на футбольному полі. Робочий підказ, своєчасні виходи з воріт – все це про Лапського.

Кирило Єсін "Хурма"

Цьому гравцю категорично заборонено давати вільний простір, адже тоді він створить багато проблем для вашої команди. Гравці Аватару, мабуть, не акцентували на цьому увагу, тому Єсін робив на футбольному полі справжні дива. Він тричі відзначився у воротах своїх опонентів, двічі асистував партнерам і цілком заслужив на «виклик» в збірну кращих гравців туру.

Денис Гайден "КММ"

Справжній монстр. Неозброєним оком видно, що зараз Денис перебуває на піку своєї фізичної форму, відзначаючись корисними діями у кожному матчі. Up Tech постраждав від ГАйдена більше за інших. Денис відзначився у воротах цієї команди хет-триком, а також відзначився двома результативними передачами.

Ярослав Самусь "Binotel" Самусь буквально знущався з захисту Аватару, адже майже кожен момент за його участю закінчувався взяттям воріт цієї команди. У звітному протистоянні від оформив покер, забиваючи у кожній з чотирьох десятихвилинок цього матчу.

Олександр Вереша "Brooklyn"

Може, коли захоче. Саме так можна охарактеризувати гру Вереші у попередньому матчі. Навіть той факт, що він забив всього один гол у ворота ALEXX, не зменшує його корисності для команди, адже Вереша був майже всюди.

 


ЛІГА НІКОФЛЕКС. КРАЩІ ГРАВЦІ

Голкіпер: Олександр Корбан "YBC"

Незважаючи на поразку «бізнесменів», претензій до Корбана може бути небагато. Він регулярно рятував свою команду від пропущених голів, а також надійно грав, як останній захисник. Голи, які опинялися у воротах «бізнесменів», були з розряду 100-их ударів.

Олександр Войтюк "FC Getman Kyiv"

Прогрес «гетьманів» останнім часом помітно неозброєним оком, то ж не дивно, що саме підопічні Ігоря Криворучко часто опиняються в збірній кращих гравців туру. Дубль від Войтюка, а забив він перший і останній голи в протистоянні проти EVO, допомогли «гетьманам» перемогти саме з рахунком у два м’ячі.

Володимир Білецький "Friends team"

Лідер «друзів» знову проявив себе з найкращого боку. Окрім того, що Білецький забив переможний гол, він постійно був в епіцентрі подій, які відбувалися на футбольному полі, а його м’яч, забитий під поперечину, став справжнім шедевром.

Олександр Плотницький "FC Bilux"

Безумовно, один з найбільших героїв минулого туру в лізі Нікофлекс. Саме три голи від Плотницького, які він забив з 17-ї по 39-ту хвилини матчі, дозволили Bilux зробити неймовірний камбек, програючи по ходу зустрічі Eclipse з рахунком 0:2.

Ірина Василюк "Сталь"

Ай, молодець! Третя дівчина-футболіст на нашому турнірі (після Терех і Єрьоменко), здобула один заліковий бал для «сталеварів», які, до речі, не можуть виграти вже два матчі поспіль. Тим не менш, саме Ірина забили гол за декілька секунд до завершення зустрічі проти АМФК, врятувавши команду від поразки.

 


 

ЛІГА ERREA. КРАЩІ ГРАВЦІ

Голкіпер: Андрій Насадюк "Ciklum"

Ciklum – автор головної сенсації попереднього туру в лізі ERREA. Підопічні Володимира Кравченка обіграли VPK Group з рахунком 4:2, а сам Насадюк неодноразово вступав у гру в звітному протистоянні. Відбивав, грав на випередження, кричав на партнерів (коли це було потрібно) і у підсумку буквально змусив поставити його у збірну кращих гравців туру.

Богдан Абрамов "БВС-Торг"

Маестро Абрамов. Інакше ми не можемо охарактеризувати гру Богдана в матчі проти Assistant Group. Команда Богдана поступалася своїм опонентам з рахунком 1:2, але потім Абрамов увімкнувся на 100% і приніс своїй команді перемогу. Для того, аби оформити хет-трик йому знадобилося всього лише 21 хвилина.

Сергій Смовський "Ciklum"

Якби не Смовський, то Ciklum навряд чи зміг би здобути перемогу над VPK Group. Спочатку Сергій відзначився попередженням, а потім почав відзначатися вже результативними діями. Спочатку він записав на свій рахунок асист, а потім відзначився забитим голом!

Сергій Лобанов "SkyUP"

«Авіатори» - це не тільки Тмєнов і Накаєв. Це й група гравців, яка граючи поряд з такими майстрами, поліпшує свою майстерність. Один з таким гравців – Лобанов. Саме Лобанов оформив дубль у другому таймі матчу проти PRIME, а його команда здобула перемогу з рахунком 5:3.

Дмитро Стрельченко "FBS"

Стрельченко зібрав усі можливі здобутки у грі з «енергетиками». Він оформив дубль, відзначився асистом, а також заробив жовту картку. Не вистачило лише автоголу, але і без його участі у звітному протистоянні було 3.


ЛІГА THIS IS ПИВБАР

Голкіпер: Олександр Дорошенко "DTEK"

Сашко тримався впевнено і надійно у грі проти «автомобілістів», то ж недарма він не пропустив жодного гола у власні ворота. «Енергетики», завдяки перемозі 2:0 продовжують утримувати першість у звітному дивізіоні.

Андрій Ягозинський "Luxoft"

Перервати вдалу серію Black Alfa – було непростим завданням, але асисти від Ягозинському допомогли «айтішникам» це зробити. Справжній Пірло, Хаві або Малиновський – саме так ми би охарактеризували гру Андрія, який оформив у звітному матчі три асисти.

Євген Федотов "Intercity"

Монстр!!! Євген просто-таки познущався над обороною ABM Cloud, відзначившись у воротах цього колективу 7 разів. Більше того, він встиг записати на свій рахунок ще дві гольові передачі, прийнявши участь в 9-ти з 10-ти голів свого колективу!

Олександр Пухов "Alterra group"

Олександр провів, мабуть, свій найкращий матч у сезоні, адже у воротах Playtika йому вдалося відзначитися одразу три рази. Для досягнення цього результату йому вистачило всього лише 33 хвилини від початку матчу.

Леонід Россильний "CRO United"

Капітан CRO United під кінець сезону почав демонструвати свій надзвичайно високий клас. У грі проти тієї ж самої Playtika він відзначився дублем та гольовою передачею, дозволивши своєму колективу продовжити боротьбу за чемпіонство!


SHEBEL A

Голкіпер: Роман Башаєв "Авіаліга"

Заслужив так заслужив. У центральному матчі туру в звітному дивізіоні Башаєв зіграв на 200%! Відзначимо, що суперник «авіаторів», Prometheus, здійснив набагато більше ударів у площину воріт суперника (якщо бути точним, то майже в чотири), а Роман пропустив лише один гол.

Євген Драговоз "Duzain Fasad"

Драговоз буквально знищив суперника (LP-CRM). На рахунку Євгена два забитих голи та два асисти. Такими чином, Євген прийняв участь у чотирьох з п’яти забитих гола свого колективу. Вкотре підтвердивши, що він є головною ударною силою своєї команди.

Артем Боличев "Дельта-Донбас"

Пропустивши вже на шостій хвилині матчу, Дельта-Донбас опинився в непростій ситуації. Але Боличев, який своєчасно проявив себе у ролі лідеру колективу. Артем оформив дві результативні передачі, а також відзначився забитим голом, що дозволило переломити хід гри і здобути перемогу.

Дмитро Сендзюк "КнБ Studio"

КнБ Studio розгромив «автомобілістів», але Сендзюк зіграв у звітному протистоянні настільки натхненно і сильно, що став, мабуть, одним з найкращих гравців цього туру серед усіх дивізіонів. На рахунку Дмитра три забитих голи і три результативні передачі.

Артем Вербенко "LP-CRM"

Вербенко заслужив опинитися у збірній кращих гравців туру, як мінімум, за рахунок свого бажання. Окрім того, Артем відзначився одним забитим голом, а також неодноразово створював моменти біля воріт суперника.


SHEBEL В

Голкіпер: Дмитро Фарадж «SoftServe»

Дмитро пропустив всього лише один гол у власні ворота, але роботи у грі проти Galyatasaray у нього вистачало. «Турки» регулярно створювали моменти біля воріт «айтішників», а Фарадж, як часто буває, самовіддано рятував свою команду.

Владислав Рибальченко "SoftServe"

Рибальченко прийняв участь у всіх голах своєї команди, забитих в ворота «турків». Влад забив всього лише один м’яч, але окрім цього, встиг відзначитися ще трьома результативними передачами.

Іван Хоменко "MFC Generals"

Хоменко також з розряду тих гравців, які частіше асистують власним партнерам, ніж забивають самі. У грі проти DHL він забив лише раз, але відзначився трьома гольовими передачами.

Виталий Василиненко "Ardi Logistics"

Віталія Василиненко дуже важко зупинити, коли він ловить кураж. Саме така історія відбулася у грі з Миротворцем, в якій Василиненко записав на свій рахунок гол+пас. До речі, саме його гол, забитий на 38-й хвилині матчу, приніс, мабуть, найважучу перемогу для «логістів» у цьому сезоні.

Віталій Колесников "АФК Миротворець"

Колесніков – дуже помітна фігура у складі Миротворця, і це не залежить від гри і класу суперника. В матчі проти «логістів» Колесніков встигав, здавалося б, всюди, але його зусиль і забитого голи виявилося недостатньо, аби взяти очки у звітному протистоянні.

Прес-служба SFCK