ОБИРАЙ ГРАВЦЯ ЛИСТОПАДА НА SFCK!, Голосуй за найкращого гравця!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

02.12.2021

ОБИРАЙ ГРАВЦЯ ЛИСТОПАДА НА SFCK!

02.12.2021

ОБИРАЙ ГРАВЦЯ ЛИСТОПАДА НА SFCK!

Друзі, ми з нашим генеральним партнером PARIMATCH запускаємо голосування на нашому сайті за найкращого гравця минулого місяця.

Тепер такі голосування стануть регулярними, а переможці отримуватимуть цінні призи від нашого партнера.

Отже, зустрічайте, четверо претендентів на звання найкращого футболіста листопада:

1. Дмитро Лещенко (УКРГАЗВИДОБУВАННЯ та Football Mall) 

Цей бомбардир представляє відразу дві команди в наших турнірах і за сім проведених матчів лише одного разу покинув поле без забитого голу, та й в тому матчі він відзначився двома асистами! 11 голів та 8 результативних передач в семи зустрічах, п'ять з яких його команди виграли і жодної не програли - космічні показники!

2. Михайло Сидорко (KAPELOU) 

Юний бомбардир KAPELOU став головним гвинтиком в успіхах цієї команди в листопаді. Михайло став автором шести результативних ударів в чотирьох матчах, два з яких принесли перемоги його команді, а своїм дублем в поєдинку проти FC DONBASS-2T-Avatas він врятував  KAPELOU від поразки.

3. Микола Косянчук (LP-CRM) 

Новачок наших змагань розпочав з місця в кар'єр і лише в одному з усіх матчів сезону залишився без гольових дій. В листопаді Микола забивав в усіх чотирьох матчах LP-CRM (7 голів та 2 асисти), при цьому одного разу він оформив хет-трик, а в поєдинку з AURORA TEAM 2 приніс свій команді одне очко точним ударом на останній хвилині!

4. Андрій Вишинський (MATADOR) 

Не тільки юні таланти відзначились в цьому місяці! 42-річний ветеран показав себе з найкращого боку в листопадових матчах своєї команди. На його рахунку переможний дубль в ворота МФК ПРЯМИЙ та три бали за системою гол+пас в ворота FAVBET TEAM. Загалом Досвідчений майстер в цьому місяці має статистику з 5 голів та 1 результативної передачі, а його команда впевнено крокує до чемпіонства в своєму дивізіоні.

Робіть вибір на головній сторінці нашого сайту! Голосування закінчиться у понеділок о 12:00.