В ОЧІКУВАННІ НОВИХ ЧЕМПІОНІВ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

17.12.2021

В ОЧІКУВАННІ НОВИХ ЧЕМПІОНІВ: АНОНС ТУРУ SFCK

17.12.2021

В ОЧІКУВАННІ НОВИХ ЧЕМПІОНІВ: АНОНС ТУРУ SFCK

BRONZE

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – АГРОСЕМ

Від цих колективів у поточному сезоні очікували набагато більше, але, на жаль, їм не вдалося поборотися за медалі. Щоправда, якщо КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ свої минулі два матча програла, то АГРОСЕМ навпаки – виграв. Виходячи з цього, фаворит матчу очевидний, але ми впевнені, що КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ дасть  бій і цілком може взяти очки.

ROYAL CREDIT – EUROBIS

ROYAL CREDIT – одне з головних розчарувань поточного сезону. Були всі передумови, що команда боротиметься навіть за золоті медалі, але у результаті хлопці знаходяться на передостанньому місці. Якщо говорити про EUROBIS, то ця команда із дев'ятьма очками йде на сьомому місці. Поразка минулого туру поставили хрест на сподіваннях зачепитися за медалі і тепер команда просто дограє сезон. Чекаємо на цікавий поєдинок і багато голів.

FC FOOTBALL MALL – КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

FC FOOTBALL MALL набрав божевільний хід і зараз займає перше місце в турнірній табіці. Команді потрібно обов'язково брати три очки та сподіватися, що FC DUZAIN FASAD не виграє свої останні два матчі. Для КИЇВСЬКІЙ МИТНИЦІ це буде другий матч за день так що хлопцям у грі проти лідера буде дуже і дуже непросто.

FC CROWN KYIV - TOPIAR

FC CROWN KYIV показує дуже погані результати цього сезону - сім поразок з семи при різниці забитих і пропущених - 11:59. Страшний сон. TOPIAR ще сподівається потрапити у призи, тому команда буде налаштована на перемогу та зробить усе заради трьох очок.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | BRONZE" #1032683]

Таблиця

URBAN

АФК МИРОТВОРЕЦЬ – ZEPPELIN

Три поразки поспіль відкинули команду майже на самий низ турнірної таблиці. Як би дивно це не звучало, але минуле речення підходить обом командам. МИРОТВОРЕЦЬ та ZEPPELIN ніби близнюки – в них по три перемоги, по п’ять поразок і навіть пропущених голів у них однакова кількість – 29. Лише голів "миротворці" забили на три більше. Хтось здивується, якщо ця зустріч закінчиться внічию?

UPTECH TEAM – СМК

САЛТІВСЬКИЙ МК бореться за медалі і перемога в цій зустрічі гарантує їм як мінімум бронзу нашого турніру. В суперниках будуть непоступливі хлопці з UPTECH TEAM, які нарешті перервали свою серію без перемог в минулому турі. Поєдинок обіцяє бути непростим для обох команд, але безсумнівно більше турнірної мотивації буде в СМК.

FC VEGA – AFC ATLETICO KYIV

Дуже цікава ситуація склалась в цій зустрічі. Ще два тури тому "атлети" були майже єдиною командою, яка могла боротися з Defend Car за чемпіонство, а тепер їхній максимум – це п'ята сходинка, яку вони посядуть тільки в разі перемоги в цьому матчі. У FC VEGA ситуація кардинально інша – ці хлопці теоретично можуть посісти як сьому сходинку, так і другу! 

BROOKLYN – ФК СОКІЛ

Центральний матч туру – четвертий BROOKLYN проти другого СОКОЛА. Для того, щоб завоювати медалі і не оглядатись на інші матчі "американцям" необхідна перемога. А ось СОКІЛ, якщо програє, має великі шанси пролетіти повз ТОП-3. Наприкінці сезону обидві команди дещо лихоманило, але в останньому турі вони перемогли і в бойовому настрої підійдуть до очної зустрічі. Цей матч буде останнім в ігровому дні SFCK і ви просто не маєте права його пропустити!

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | URBAN" #1032684]

Таблиця

CHALLENGE

FULL HOUSE UTD – ТК ФУТБОЛ 1/2/3

Дуже цікавий поєдинок в плані турнірної боротьби. Зустрічаються третя і друга команда ліги. У ТК ФУТБОЛ 1/2/3 все ще є шанси стати чемпіоном, але для цього потрібно не просто перемагати в цьому матчі, а ще й сподіватися на осічку головного конкурента. У FULL HOUSE UTD також дуже цікава ситуація. 
В разі перемоги над "телеканалами", вони відразу стануть фаворитами в боротьбі за друге місце, для якого тоді знадобиться добути ще одну перемогу в двох останніх матчах. Але крім цього, вони взагалі можуть зачепитися за чемпіонство. Так, для такого цього сценарію потрібно, щоб склалось багато умов – вони самі мають виграти три останні матчі, а MATADOR має втратити очки в останньому турі

MATADOR – ECLIPSE

Що ж, переходимо саме до "матадорів". Не дивлячись на те, що в їнього суперника лише одна перемога в останніх п'яти матчах, команду ECLIPSE не можна назвати подарунком. Ця зустріч розпочнеться через півгодини після першого матчу, а тому в кінцівці хлопці вже будуть знати результат паралельного поєдинку, хоча якщо він закінчиться перемогою однієї з команд, MATADOR також повинен буде перемагати. 

Щодо ECLIPSE, то ці хлопці ще нещодавно були в топ-3, а зараз стоять на порозі вильоту з топ-5, тому їм також дуже необхідні очки, щоб зберегти свої позиції.

ПРЯМИЙ – SAINTS

На старті сезону ці дві команди були в приблизно однакових умовах і здавалось, що вони будуть боротися в нижній частині таблиці. Та якщо в випадку з МФК ПРЯМИЙ сталось саме так, як гадалось, то "святі" показали набагато кращі результати і все ще мають шанси завоювати бронзові медалі. Тим не менше, вони не в виграшній ситуації, а щоб зберегти хоча б нинішню четверту сходинку, необхідно обов’язково перемагати в цій зустрічі.

FC PROLISOK – PLAYTIKA

FC PROLISOK швидко перетворилась з претендента на нагороди в команду нижньої половини таблиці. Вони не здобували перемог з самого старту сезону, а тому будуть налаштовані серйозно, щоб перервати свою невдалу серію. Хлопців з PLAYTIKA ми часто хвалили за їхню гру в захисті, але в останніх двох матчах вони пропускали по 4 голи і не зрозуміло, в якому настрої вони підійдуть до звітної зустрічі. В разі перемоги вони зможуть піднятися як мінімум на одну позицію в таблиці, а тому зібратися необхідно.

ТЕЛЕГА ФК – FAVBET

Минулого тижня FAVBET перервали свою серію поразок і здолали МФК ПРЯМИЙ, та ТЕЛЕГА ФК суперник трішки іншого рівня, з ними має бути важче. Тим більше, ці хлопці не програють вже три матчі поспіль і зуміли стримати грізний ТК ФУТБОЛ 1/2/3. Загалом, ТЕЛЕГА ФК має теоретичні шанси завершити сезон з бронзовими медалями, але для цього треба виграти всі матчі, що лишилися до кінця.

ПРЯМИЙ – BLACK ALFA

Битва за останнє місце! Можливо, найбільш рівний матч цього туру. Обидві команди наразі мають по чотири бали в таблиці і займають два останніх місця. З великою долею імовірності той, хто програє в очному протистоянні, так і залишиться останнім, чого б не хотілось нікому. BLACK ALFA в минулому турі приємно здивувала, зігравши внічию з "пролісками", а тому виглядає трішки більшим фаворитом цієї зустрічі.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | CHALLENGE" #1032685]

Таблиця