ДВА НОВИХ ЧЕМПІОНА: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

06.12.2021

ДВА НОВИХ ЧЕМПІОНА: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

06.12.2021

ДВА НОВИХ ЧЕМПІОНА: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

GOLD

KAPELOU – DEVELOPEX 2:2

KAPELOU у разі перемоги у матчі проти DEVELOPEX ставав би чемпіоном найсильнішого дивізіону нашого турніру. Щастя було дуже близько, але не вийшло. Команди досить обережно розпочали матч і поступово шукали слабкі місця одне одного. Першим зробити це вдалося саме KAPELOU - рахунок відкрив Ігор Тесленко. З мінімальною перевагою саме KAPELOU суперники пішли на перерву і було зрозуміло – вся основна боротьба попереду.

Старт другої половини залишився за DEVELOPEX – рахунок зрівняв Роман Зражевський. Після цього на полі було багато зайвих емоцій та необдуманих вчинків. Арбітри були змушені неодноразово вступати в гру та роздавати картки – спочатку жовті, а потім, на жаль, і червоні. Емоції не вщухали, а гра тривала. KAPELOU ризикував, біг уперед, але забив DEVELOPEX. Відповідь була блискавичною - Максим Лісняк рахунок зрівняв і подарував своїй команді надію на перемогу. До кінця матчу моменти були біля воріт обох команд, але рахунок так і не змінився – 2:2. Нічия, яка зрештою поставила хрест на чемпіонських амбіціях KAPELOU.

Команда Романа Галицького вперше грала в GOLD-дивізіоні та показала себе в ньому більш ніж гідно. З такою грою рано чи пізно команда обов'язково стане чемпіоном.

ДОНБАСС – AURORA TEAM 2:7

Зважаючи на втрату очок KAPELOU, цей матч був, по суті, чемпіонським. AURORA TEAM для здобуття золотих медалей потрібно було обов'язково перемагати, а FC DONBASS-2T-AVATAS – як мінімум не програти сьогодні та в останньому турі обіграти невмотивований ТЕРРІКОН. Але це був не день DONBASS-2T-AVATAS. AURORA TEAM була гострішою, дисциплінованішою та удачливішою. 

Команді Євгена Задорожного вдалося забити два голи у роздягальню, що змушувало колектив Віталія Мельника ризикувати після перерви. І коли DONBASS-2T-AVATAS почав ризикувати – AURORA TEAM жорстко покарала. 3:0, 4:0, 5:0... Гра була закрита. Дмитро Бровко до кінця матчу все-таки розпечатав ворота суперника та забив два голи, але й AURORA TEAM відповіла своїми двома голами. 7:2 - блискуча перемога AURORA TEAM і таке довгоочікуване чемпіонство! Вітаємо, хлопці!

COOKER – ТЕРИКОН 5:6

Матч аутсайдерів дивізіону. І він вийшов таким, яким ми його й очікували – відкритим, багатим на моменти та, звичайно ж, голи. Донецька команда на перших хвилинах виглядала солідніше і більше створювала моменти. Голи довго на себе чекати не змусили - Заїка і компанія до перерви відзначилися тричі. Але й одного разу пропустили. Старт другого тайму теж вийшов ударним для ТЕРИКОНУ – хлопці вибігли у стрімку контратаку та забили четвертий гол. 

А потім нарешті включився COOKER, чого не очікував суперник. Гриценко просто розстрілювали з кількох метрів і рахунок швидко став 4:4! Ось такий камбек. Потім ТЕРИКОН знову вийшов уперед і сів в оборону, але за дві хвилини до кінця COOKER забив знову і рахунок став рівним! Але це ще не все! ТЕРИКОН одразу рвонув уперед і таки вирвав перемогу - вирішальний гол на рахунку Дмитра Заїки.

SILVER

LP-CRM – УКРГАЗВИДОБУВАННЯ 5:3

Матч за чемпіонство! Переможець приміряв би на собі золоті медалі, тоді як нічия влаштовувала LP-CRM. Гра почалася з швидкого голу - Артем Вербенко вивів LP-CRM вперед, що розлютило суперника і рахунок швидко змінився - Павлик і Калюжин схилили чашу терезів у бік УКРГАЗВИДОБУВАННЯ. А який казковий для LP-CRM вийшов кінець тайму! Команда скористалася хвилинною розслабленістю суперника і змогла забити два голи в роздягальню!

Перерва явно пішла на користь команді, що програвала, адже буквально через кілька хвилин рахунок знову став рівним - дубль на рахунку Калюжина. Гра в цілому була рівною, однак було помітно, що в УКРГАЗВИДОБУВАННЯ закінчуються сили, тоді як суперник почував себе все впевненішим і впевненішим. Це врешті-решт і призвело до двох голів LP-CRM, що гарантувало команді заповітне чемпіонство! Окремо відзначимо у цій грі Артема Вербенка – без нього  перемоги могло б і не бути. Вітаємо!

AURORA TEAM 2 – SFCK TEAM 7:3

Матч за медалі пройшов повністю під диктовку AURORA TEAM 2. Команда організаторів приїхала на гру всього з двома замінами, що не могло не позначитися проти такого дисциплінованого колективу, як AURORA TEAM 2. Та й збір команди Євгена Задорожного був відповідний. У підсумку до десятої хвилини рахунок був уже 3:0. SFCK TEAM відповіла на це голом Аристарха Александровського та одразу отримала гол у відповідь.

У другому таймі SFCK TEAM багато ризикував і грав з п'ятим польовим, що призвело до ще однієї пачки голів. Підсумок – 7:3 – впевнена перемога AURORA TEAM 2 та срібні медалі. Команда організаторів четверта. Чекаємо на боротьбу за медалі вже наступного сезону!

UMG-INTECH – ГРУПА ЗДОРОВ'Я 4:3

І в цьому дивізіоні в одному з матчів зустрічалися два аутсайдери. Хлопці напрочуд довго не могли відкрити рахунок у матчі і в підсумку у першому таймі ми побачили всього один гол - Владислав Міфтахутдінов вивів ГРУПА ЗДОРОВ'Я вперед. А ось у другому таймі ми побачили справжній трилер і одразу шість голів! 

UMG-INTECH прийшов до тями лише після другого пропущеного голу і зміг на це відповісти відразу трьома точними пострілами! Коли ГРУПА ЗДОРОВ'Я рахунок зрівняв, здавалося, що гра так і завершиться і нічия буде цілком закономірним результатом, проте UMG-INTECH пішов забивати переможний гол і свого таки досяг - 4:3!

BRONZE

ROYAL CREDIT – 2SCHOOL 3:3

Явний фаворитом цього матчу була команда 2SCHOOL, якій необхідно було перемагати, щоб мати хоча б теоретичні шанси на чемпіонство, або покращити ті ж таки шанси на медалі. Та на ділі хлопці завжди були в ролі наздоганяючих в цій зустрічі. 

ROYAL CREDIT швидко відкрили рахунок, але ще швидше пропустили у відповідь. Перед перервою вони знову вийшли вперед, та 2SCHOOL на початку другої половини знову зрівняв. Не пройшло й трьох хвилин, як номінальні господарі знову вийшли вперед, але згодо цифри на табло знову стали рівними. 3:3 і 2SCHOOL втрачає шанси на чемпіонство.

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – FC DUZAIN-FASAD 2:3

Глядачі цього тайму стали свідками двох різних таймів, а всі голи в матчі влітали тільки в одні ворота. В першій половині краще виглядали "митники". Вони дуже швидко забили два м'ячі і втримали свою перевагу до перерви. Та після відпочинку і зміни сторін настала черга забивати "дизайнерам". Вони тричі пробили голкіпера суперника, а Євген Дроговоз відмітився дублем. Таким чином FC DUZAIN-FASAD змусив забути про свою поразку в минулому турі і тепер має неймовірно високі шанси добути чемпіонський титул!

EUROBIS – ASSISTANT GROUP 3:2

Ще один дуже рівний матч, який закінчився з мінімальною перевагою однієї з команд. EUROBIS продовжив свою переможну серію і тепер після трьох поспіль поразок має три поспіль перемоги. Цього разу не пощастило ASSISTANT GROUP, яким ця поразка може коштувати медалей чемпіонату. Цікаво,  що тут, як і в минулому матчі, команда, що програла, забила два перші м'ячі до перерви, а їх суперник відмітився трьома точними ударами в другому. Знову за EUROBIS відмітився Петро Фабрика, який забив двічі, а один з голів вийшов дуже красивим.

FC FOOTBALL MALL – FC CROWN KYIV 9:3

Єдиною командою, яка ще має хоча б якісь реальні шанси поборотися з FC DUZAIN-FASAD за чемпіонство, залишається FC FOOTBALL MALL. І в звітному турі в них була дуже легка прогулянка полями SFCK-ARENA. Команда FC CROWN KYIV продовжує замикати таблицю і навіть трьох забитих м'ячів їм не вистачило, щоб не програти крупно. 

FC CROWN KYIV – АГРОСЕМ 3:12

І так, цього тижня в CROWN KYIV був не один, а відразу два матчі. Та після першого розгрому наступив ще один, ще більш болючіший. Знову три забитих голи, але цього разу відразу 12 пропущених. Відразу три гравці АГРОСЕМ відзначились хет-триками, а саме Михайло Тесленко, Ігор Корбут та Сергій Діхтяр. Та хотілося б окремо відмітити Богдана Зеленського, на рахунку якого забитий м'яч та відразу ЧОТИРИ результативні передачі.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | BRONZE" #1032683]

Таблиця

URBAN

СМК – ZEPPELIN 5:1

САЛТІВСЬКИЙ МК до останнього вірив в те, що матиме змогу поборотися за чемпіонство, але навіть перемога над ZEPPELIN цьому не посприяла. СМК вже точно не обійде в турнірній таблиці DEFEND CAR. Та звітний матч команда провела дуже добре. Вже в першому таймі номінальні господарі забили двічі, а після того, як на старті другої половини ZEPPELIN відіграли один гол, СМК не стали ризикувати і забили ще тричі. Цікаво, що всі шість голів в матчі забили різні гравці. Але варто відмітити Романа Помазанова, який до свого голу додав також і два асисти.

BROOKLYN – UPTECH TEAM 5:4

Черговий матч за участю команди UPTECH TEAM проходить під знаком неймовірної боротьби та напруги, і знову хлопці не змогли перемогти. Цей поєдинок можна назвати протистоянням Олексія Штанька (BROOKLYN) та Максима Калашника (UPTECH). Перший відмітився чотирма результативними ударами, а другий оформив хет-трик. Та кінцевий рахунок встановив Олександр Кацан, який при 4:4 за хвилину до кінця забив переможний для своєї команди м'яч. "Американці" таким чином піднялися з восьмої позиції на четверту.
  
DEFEND CAR – FC VEGA 3:3

Уже в цьому матчі DEFEND CAR міг гарантувати собі чемпіонський титул, але не так сталося, як гадалося. В анонсі ми "вручили" команді FC VEGA титул "Грози фаворитів" і вони його цілком виправдали. Не минуло й 13 хвилин нашої зустрічі, як ці хлопці вели в рахунку 3:0 і змогли втримати свою перевагу до перерви. 

Та після відпочинку DEFEND CAR зібрався і просто напросто затис суперника на його половині поля. Перший м'яч вони відіграли досить швидко, а ось надалі було дуже тяжко. Та все ж на 31 та 33 хвилинах забити таки вдалось. Здавалось, що лідери чемпіонату дотиснуть VEGA, але їм не вдалось цього зробити. Висновок: чемпіона ми дізнаємося пізніше.

AFC ATLETICO KYIV – KMA 3:4

І саме через сенсаційний результат цього матчу DEFEND CAR мав змогу завоювати золото. AFC ATLETICO KYIV мав теоретичні шанси поборотися за чемпіонство, але для цього обов'язково треба було перемагати КМА, які до цього матчу програли всі сім зустрічей. КМА приїхали на матч в складі з восьми людей і змогли зробити справжню сенсацію. Дублі Юрія Захарченка та Миколи Тищенка дали аутсайдеру змогу здолати свого суперника. Що це, фарт? Недооцінка суперника? Чи можливо найгірша команда сезону все ж змогла зібратися зі своїми силами?

ФК СОКІЛ – АФК МИРОТВОРЕЦЬ 

На свою гру СОКІЛ виходив вже знаючи, що в них з'явилися примарні шанси на чемпіонство. Та необхідно було вийти переможцями з матчу проти МИРОТВОРЦЯ, при чому бажано забити багато і зробити велику різницю в рахунку. Перша задача була виконана, друга – ні. "Соколи" дуже швидко пішли вперед і змогли забити відразу три м'ячі за 14 хвилин. Та до перерви одного разу все таки пропустили. Але це не дуже вплинуло на команду і в середині другої половини вони знову встановили різницю в рахунку в три м'ячі. Та за хвилину до кінця Олександр Кравченко (дубль в цьому матчі) допоміг своїй команді уникнути розгрому.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | URBAN" #1032684]

Таблиця

CHALLENGE

ТЕЛЕГА ФК – PLAYTIKA 4:4

Сусіди по турнірній таблиці показали, що вони дійсно мають приблизно однаковий рівень гри. На старті поєдинку команди обмінялися голами, та ще до перерви ТЕЛЕГА забила ще двічі, а відразу після поновлення матчу відзначилась четвертим м'ячем. "Гепарди" потрапили в скрутне становище, але допомога надійшла від самих суперників, які відзначились авто голом. Ще до середини другої половини PLAYTIKA забила втретє, а зрівняти рахунок вдалось тільки наприкінці матчу.

ПРЯМИЙ – ECLIPSE 3:4

Дивлячись на рахунок можна подумати, що матч був дуже рівним, але так було лише в першому таймі. Обидві команди не мали великої кількості моментів та забили лише один гол за 20 хвилин, його автором став Дмитро Косенко з ECLIPSE. В першій половині другого тайму номінальні гості забили ще двічі, а після того як команди розмінялися голами на 31-й та 32-й хвилині, ECLIPSE трішки розслабились і дали можливість команді МФК ПРЯМИЙ забити ще двічі.

SAINTS – FAVBET 6:4

Починали сезон SAINTS  так собі, програвши три матчі з перших чотирьох, а тепер вони піднялися на третє місце і мають можливість завершити чемпіонат не просто в призах, а взагалі на другому місці – для цього треба виграти всі наступні зустрічі. Проти FAVBET "святі" провели дуже потужний перший тайм, хоч і пропустили двічі, але забили відразу чотири голи. В другій половині вони також не дали супернику навіть надії на позитивний результат.

MATADOR – ФУТБОЛ 1/2/3 3:5

Центральний поєдинок всього туру можливо виправдав очікування. MATADOR мав можливість практично гарантувати собі перемогу в осінній першості, а натомість в один момент матчу ми побачили рахунок на табло 5:0 на користь ФУТБОЛ 1/2/3. "Телевізійники" неймовірно сильно налаштувалися на цю зустріч, приїхавши на неї трьома четвірками. Героями зустрічі можна назвати Владислава Шалоту та Олега Ганущака – перший зробив три результативні передачі, а другий відмітився дублем. 

Здобувши солідну перевагу ФУТБОЛ 1/2/3 дав певну слабину, якою скористались "матадори" та відіграли три м'ячі. Що ж, чемпіонська заруба в цьому дивізіоні не закінчена і обіцяє бути дуже цікавою.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | CHALLENGE" #1032685]

Таблиця