ЗАВЕРШУЄМО СЕЗОН БИТВОЮ ЗА БРОНЗУ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

24.12.2021

ЗАВЕРШУЄМО СЕЗОН БИТВОЮ ЗА БРОНЗУ: АНОНС ТУРУ SFCK

24.12.2021

ЗАВЕРШУЄМО СЕЗОН БИТВОЮ ЗА БРОНЗУ: АНОНС ТУРУ SFCK

Ось і підходить до кінця наш осінній сезон. У неділю стануть відомі кінцеві позицій в таблиці для команд дивізіону CHALLENGE. Нагадаємо, що переможцями в ньому стала команда MATADOR, а срібні медалі забрали ТК ФУТБОЛ 1/2/3.

CHALLENGE

ТЕЛЕГА ФК - FC PROLISOK

Минулого тижня ТЕЛЕГА ФК неочікувано поступилась FAVBET через що значно дещо погіршила свої шанси на здобуття бронзових медалей. Та все ж ця команда ще має теоретичні шанси взяти медалі. Для цього треба перемагати в матчі проти FC PROLISOK. Ця команда так і не змогла вийти з крутого піке, в яке потрапила ще два місяці тому. Після чарівного старту сезону вони не можуть виграти вже 7 матчів поспіль.

PLAYTIKA – SAINTS

В останніх трьох зустрічах PLAYTIKA змогла набрати всього два очки, тим самим втративши будь які шанси поборотися за медалі. А ось SAINTS наразі займають перше місце в таблиці і є претендентами на бронзу. Та ось не все залежить від них. Навіть якщо "святі" переможуть, то один з переслідувачів зможе їх обійти через матч в запасі.

ТЕЛЕГА ФК - FULL HOUSE UTD

А тією самою командою, що є головним суперником SAINTS в боротьбі за бронзу, є FULL HOUSE UTD. Хлопці проведуть два матчі за день і в разі двох перемог закінчать чемпіонат на третьому місці. Минулого тижня вони зустрілися з серйозною опозицією в лиці ТК ФУТБОЛ, та не впорались з ними.

Але й в цьому матчі їм буде протистояти непогана команда. Більше того, якщо ТЕЛЕГА до цього переможе в своєму першому матчі дня, то перемога ще й в цій зустрічі означатиме, що вони закінчать чемпіонат як мінімум на четвертій позиції – вище FULL HOUSE UTD.  

BLACK ALFA – ECLIPSE

Минулого тижня ECLIPSE дуже здивували. Не самим фактом поразки в матчі з MATADOR, а показаною грою. Пропускати 12 голів в одному матчі для команди, що буле серед претендентів на медалі – неприпустимо. Після матчу з чемпіонами ця команда зустрінеться з головним аутсайдером ліги, можливо спробують відігратися за ту ганебну поразку? Щодо BLACK ALFA, то минулого тижня вони програли битву за передостаннє місце і тепер точно закінчать сезон останніми.

FULL HOUSE UTD – ПРЯМИЙ

Другий матч ігрового дня для FULL HOUSE обіцяє бути дещо легшим, ніж перший. МФК ПРЯМИЙ вже нікуди не дінеться з своєї десятої сходинки, тому особливої мотивації в них не буде, а рівень команд, якщо дивитися по дистанції сезону, значно відрізняється. То ж все залежатиме від результатів минулих матчів дня, можливо саме цей поєдинок стане для номінальних господарів битвою за бронзу.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | CHALLENGE" #1032685]

Таблиця