ВИРІШАЛЬНІ МАТЧІ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

10.12.2021

ВИРІШАЛЬНІ МАТЧІ: АНОНС ТУРУ SFCK

10.12.2021

ВИРІШАЛЬНІ МАТЧІ: АНОНС ТУРУ SFCK

GOLD

DEVELOPEX – ТЕРИКОН

Саме цей матч, на жаль, мало що вирішує для обох клубів. Так, ТЕРИКОН теоретично ще може зачепитися за третє місце, але для цього треба дві перемоги – одна з яких у матчі проти сильного FC DONBASS-2T-AVATAS. У очній грі DEVELOPEX і ТЕРИКОН будуть грати на втіху і битися за престиж. Поєдинки цих колективів завжди дуже цікаві і ми не сумніваємося, що ця зустріч стане такою самою.

BRONZE

FC DUZAIN-FASAD – FC FOOTBALL MALL

Цей поєдинок може стати чемпіонським в "бронзовому" дивізіоні. Для цього "дизайнерам" потрібно переграти свого суперника, що зробить їх недосяжними для всіх інших команд в цьому сезоні. Наразі FC FOOTBALL MALL відстає від FC DUZAIN-FASAD на два бали, але навіть перемога не зробить їх фаворитами в боротьбі за золото, адже у суперника буде ще одна гра в запасі. Та якщо хлопці не хочуть втратити хоча б теоретичні шанси на тріумф, їм конче треба перемагати.

TOPIAR – EUROBIS

Максимально по різному стартували ці команди в чемпіонаті, так само максимально по різному вони проводять і останні тижні. EUROBIS після трьох поспіль поразок добув три перемоги, тоді як TOPIAR вже три матчі поспіль не знає перемог, але має на один бал більше, ніж їхні суперники. Якщо хлопці з TOPIAR ще плекають надію зайняти призове місце, то повинні обов’язково перемагати.

АГРОСЕМ – ROYAL CREDIT

Команди з нижньої частини турнірної таблиці, які завдяки перемозі в цьому матчі теоретично можуть піднятися навіть в верхню її частину. Наразі вони йдуть пліч-о-пліч. АГРОСЕМ перервав серію без перемог, обігравши головного аутсайдера в минулому турі. Подібним досягненням може похвалитись і ROYAL CREDIT, але вони після перемоги над CROWN KYIV ще й відібрали очки в потужних 2school. Напевне, саме номінальні гості будуть фаворитами зустрічі.

FC CROWN KYIV – ASSISTANT GROUP

Головною ціллю FC CROWN KYIV в цьому розіграші є здобуття хоча б якихось очок. Ця команда наразі безальтернативно є найгіршою в дивізіоні і шляхів до виправлення цієї ситуації не видно. Але інтрига в цьому матчі буде – чи зможе ASSISTANT GROUP перемогти з різницею в 8 голів і обійти в таблиці 2school?

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | BRONZE" #1032683]

Таблиця

URBAN

DEFEND CAR – AFC ATLETICO KYIV

Ця зустріч могла носити набагато крутіший статус, якби в минулому турі AFC ATLETICO KYIV неочікувано не програли КМА. Ми могли б називати цю зустріч поєдинком за чемпіонство  для обох команд, але зараз він буде таким тільки для однієї. Якщо DEFEND CAR переможе – саме вони заберуть золотого дивізіону URBAN.

АФК МИРОТВОРЕЦЬ – UPTECH TEAM

Жахливі результати АФК МИРОТВОРЕЦЬ в двох останніх турах позбавили цю команду шансів на чемпіонство і максимально віддалили її від медалей. В цьому матчі вони зустрінуться з командою, яка в кожному матчі бореться на рівних з суперниками, але їй не вистачає везіння. Можливо саме в цьому поєдинку хлопці з UPTECH TEAM перервуть серію невдач?

KMA – FC VEGA

Як виявилось минулого тижня, КМА вміє досягати результату. Після семи поспіль поразок вони нарешті добули першу перемогу, а з нею і перші очки. Шансів покинути останню сходинку вже немає, але бажання голосно грюкнути дверима точно є. Та зробити це буде тяжко, адже по іншу сторону поля будуть хлопці з FC VEGA. Вони в останніх матчах показують себе з найкращої сторони і швидко перекваліфікувались з команди з нижньої половини таблиці в претендента на медалі.

ZEPPELIN – BROOKLYN

У команди ZEPPELIN ситуація схожа на МИРОТВОРЕЦЬ – хороший старт і жахливі останні тижні. Та завдяки високій щільності команд в турнірній таблиці в разі своєї перемоги ZEPPELIN зможуть обійти в ній BROOKLYN, що йде четвертим. Та зробити це буде не так вже й просто. "Американці" мають доволі непогані шанси завершити сезон в призах і навряд чи захочуть ними нехтувати.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | URBAN" #1032684]

Таблиця

CHALLENGE

ТК ФУТБОЛ 1/2/3 – SAINTS

Почнемо з центрального матчу туру в дивізіоні CHALLENGE. Через жахливий старт сезону "святі", будучи наразі на третій позиції, лише теоретично є претендентами на чемпіонство. Але й на бронзу претендентів вдосталь. Тому їм обов'язково треба як мінімум не програвати, щоб залишити собі пристойні шанси на медалі.

Щодо ТК ФУТБОЛ 1/2/3, то ці хлопці минулого тижня самі повернули себе  боротьбу за золото, перемігши "матадорів". Стати чемпіонами буде все одно тяжко, але перемагати в цій зустрічі для цього обов’язково.

FAVBET – ПРЯМИЙ

Від команд, що борються за медалі, переходимо до тих, хто проживає внизу таблиці. Для обох команд ця зустріч – можливість хоча б трішки відірватися від останньої сходинки таблиці. В останньому турі FAVBET провели цікавий матч проти SAINTS, та розжитися очками не змогли, довівши свою серію поразок до чотирьох матчів. А ось ПРЯМИЙ, після перемоги над "пролісками", програли ECLIPSE. 

PLAYTIKA – MATADOR

"Матадори" могли вже минулого тижня святкувати перемогу в чемпіонаті, але дуже несвоєчасно до них прийшла перша поразка в сезоні. Тепер хлопці будуть максимально налаштовані на перемогу, щоб реваншуватися за такий результат. Наскільки легко це буде зробити? Навряд чи легко. PLAYTIKA вирізняється своїм умінням грати в захисті і пропускає по сезону досить мало, але в останній зустрічі дозволила ТЕЛЕГА ФК пробити їхні ворота відразу чотири рази.

BLACK ALFA – FC PROLISOK

FC PROLISOK провели дуже дивний чемпіонат – стартували просто прекрасно, добувши дві перемоги на старті, одну з яких над ФУТБОЛ 1/2/3, а після того вже п'ять матчів поспіль не знають смаку "вікторій". Зараз у них буде, напевне, найкращий шанс перервати свою серію без перемог, адже в суперниках буде найгірша команда дивізіону. Та й BLACK ALFA останнім часом почала подавати ознаки життя, а якщо зможуть перемогти, то гарантовано покинуть останню сходинку.

ECLIPSE – FULL HOUSE UTD

Не дивлячись на поразку декілька тижнів тому саме FULL HOUSE UTD наразі є головним претендентом на третє місце, а теоретично може зачепитись і за дві найвищі сходинки таблиці. Та для цього треба перемагати і в очній зустрічі з прямим конкурентом в лиці ECLIPSE, і в наступних зустрічах. Щодо самих ECLIPSE, то вони перервали свою серію з трьох матчів без перемог, але суперник був не найсильніший, тому в якому стані команда підійде до цієї зустрічі, важко судити.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | CHALLENGE" #1032685]

Таблиця