НОВИЙ ЧЕМПІОН ТА ОСТАННЯ ІНТРИГА: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

20.12.2021

НОВИЙ ЧЕМПІОН ТА ОСТАННЯ ІНТРИГА: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

20.12.2021

НОВИЙ ЧЕМПІОН ТА ОСТАННЯ ІНТРИГА: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

BRONZE

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – АГРОСЕМ 1:2

Перша гра для КИЇВСЬКІЙ МИТНИЦІ за один день. За підсумками першого тайму АГРОСЕМ виявився сильнішим - 1:0 завдяки голу Возного. У другій половині КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ активізувалась і змога зрівняти рахунок, проте буквально за кілька хвилин номінальні гості знову вийшли вперед. 2:1 – до фінального свистка рахунок так і не змінився.

ROYAL CREDIT – EUROBIS 3:2

Рівний матч суперників, які цього сезону вже не вирішують жодних серйозних завдань. EUROBIS першим вийшов вперед, проте ROYAL CREDIT видав ударний другий тайм та за кілька хвилин забив одразу три голи. На це суперник відповів лише одним влучним ударом. Як результат, перемога ROYAL CREDIT з рахунком 3:2, завдяки якій команда випередила EUROBIS і вийшла на 7 місце.

FC FOOTBALL MALL – КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ 6:4

FC FOOTBALL MALL зробив все від себе залежне, а саме – обіграв КИЇВСЬКУ МИТНИЦЮ і повернувся на перше місце. У цій грі команди далеко не найкраще грали в обороні, через що ми стали свідками відразу 10 голів. Зазначаємо, що цей матч став другим для КИЇВСЬКОЇ МИТНИЦІ за один день, тож хлопцям було дуже і дуже непросто у фізичному плані. 

FC FOOTBALL MALL виявився сильнішим і закономірно переміг - 6:4. Але дивлячись на турнірну таблицю, бачиться, що утримати перше місце буде практично нереально, адже в останньому турі конкурент FC FOOTBALL MAL за чемпіонство FC DUZAIN FASAD має зіграти з абсолютним аутсайдером – FC CROWN KYIV.

FC CROWN KYIV - TOPIAR 0:5

Технічна перемога TOPIAR.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | BRONZE" #1032683]

Таблиця

URBAN

АФК МИРОТВОРЕЦЬ – ZEPPELIN 7:1

Дві команди, які останній місяць провели максимально однаково, провели максимально різний очний матч. ZEPPELIN максимально невдало почали поєдинок, пропустивши два швидкі голи. Під кінець другого тайму "миротворці" змогли ще двічі вразити ворота суперника і після цього стало максимально зрозуміло, як закінчиться зустріч. Після перерви ZEPPELIN таки розмочили ворота суперника, але у відповідь МИРОТВОРЕЦЬ забив ще три голи. Прекрасне завершення сезону для номінальних господарів цього матчу.

UPTECH TEAM – СМК 2:4

Перемога в цьому матчі гарантувала команді САЛТІВСЬКИЙ МК медалі нашого чемпіонату, тоді як єдиною мотивацією UPTECH TEAM було показати достойний результат проти сильного суперника. Найбільш невдалим цей матч став для гравця UPTECH Микити Хижняка, який двічі зрізав м'ячі в власні ворота. СМК виграв обидва тайми з рахунком 2:1 та після цього матчу просто чекав як зіграють BROOKLYN та СОКІЛ, щоб дізнатися ґатунок своїх нагород.

FC VEGA – AFC ATLETICO KYIV 2:3

Теоретично FC VEGA могли зайняти призове місце, але для цього треба було точно перемагати "атлетів", чого зробити не вдалось. Сам матч розвивався за цікавим сценарієм. Команди довго не могли забити і хлопці з ATLETICO KYIV відкрили рахунок лише на 17-й хвилині зусиллями Олександра Кульши. В середині другого тайму вони збільшили рахунок, а за 4 хвилини до кінця голи посипались один за одним. Спочатку VEGA відіграли один м'яч, потім ATLETICO KYIV повернули комфортну перевагу, але згодом знову пропустили. Хто знає, якби поєдинок тривав на пару хвилин довше, можливо у нас була б нічия? Таким чином FC VEGA та AFC ATLETICO KYIV обмінялися своїми місцями в підсумковій таблиці.

BROOKLYN – ФК СОКІЛ 3:2

Який матч, яка розв'язка! В цьому поєдинку визначалось, хто ж завершить сезон в ТОП-3 таблиці, а хто задовільниться четвертим місцем. Команди довго розганялись і Олександр Кацан відкрив рахунок лише на 18-й хвилині матчу. В середині другого тайму СОКІЛ "прокинувся" і забив відразу двічі за дві хвилини! Довго BROOKLYN не тягнув і зрівняв рахунок, залишивши величезну інтригу на кінцівку матчу. 

Крапка в матчі була поставлена за хвилину до фінального свистка. СОКІЛ провів дуже стрімку атаку, але Андрій Гордійчук не зміг зупинити м'яч, що допомогло голкіперу винести його вперед прямісінько на Кацана. В того була підтримка від партнерів, але він майстерно самотужки переграв голкіпера і приніс своїй команді бронзу осінньої першості!

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | URBAN" #1032684]

Таблиця

CHALLENGE

FULL HOUSE UTD – ТК ФУТБОЛ 1/2/3 0:5

Ми чекали на досить рівний матч між цими суперниками, адже вони були сусідами по турнірній таблиці, але сталось не так, як гадалось. ТК ФУТБОЛ 1/2/3 потрібно було перемагати і сподіватися на поразку MATADOR в паралельній зустрічі. Свою часину справи вони виконали прекрасно. Шалота та Сібель забили по голу в першій половині першого тайму. Після перерви "телеканали" забили ще тричі і довели рахунок до розгромного…

MATADOR – ECLIPSE 12:1

…та стати чемпіонами ТК ФУТБОЛ 1/2/3 не судилось. MATADOR в матчі, в якому вони не мали права втрачати очки, навіть не думав цього робити. Вони здолали ECLIPSE ще більш впевнено. Ільченко, двічі Саркіс та Баталін ще до перерви дали зрозуміти – "матадори" закінчать сезон чемпіонами!

В другому таймі побиття суперника продовжилось. При рахунку 6:0  ECLIPSE змогли забити свій матч, але після цього MATADOR забив ще шість м'ячів. Дублями крім Саркіса відзначились Сергій Фоя, Володимир Баталін та Кирило Марченков, а на рахунку останнього ще й два асисти. 

Неймовірно гучна крапка в чемпіонському сезоні!

ПРЯМИЙ – SAINTS 1:2

В цій зустрічі грали команди з різних полюсів турнірної таблиці. Та вийшла вона досить рівною, незважаючи на швидкий гол "святого" Расюка. На старті другого тайму МФК ПРЯМИЙ зрівняли цифри на табло. Надалі матч продовжувався з моментами в обидві сторони, та перемогу все ж здобули фаворити зустрічі. Денис Расюк оформив дубль наприкінці матчу. Ця "вікторія" дозволила SAINTS посісти проміжне третє місце в таблиці.

ТЕЛЕГА ФК – FAVBET 4:5

Поєдинок, в якому вирували пристрасті і, нажаль, не оминули дещо неспортивні події. ТЕЛЕГА ФК стартувала надзвичайно вдало, забивши двічі за менш ніж дві хвилини. Через ще 4 хвилини ТЕЛЕГА забила третій м’яч, а після пішли перші "заворушки".  Гравець FAVBET Павло Власенко замахнувся ногою в бік голкіпера, за що отримав жовту картку, тоді як суперники хотіли вилучення цього гравця. А менш ніж за хвилину саме Власенко забив перший м'яч гостей.

Наприкінці тайму FAVBET ще більше скоротили рахунок, а на старті другої половини його зрівняли. Далі була ударна двохвилинка FAVBET, під час якої спочатку Курочка оформив дубль, а потім і Власенко забив красень м'яч. Той таки Курочка чомусь побіг святкувати до запасних суперника, за що отримав гірчичник. 

А ще через три хвилини сталась масова штовханина, яку вдалось втримати від того, щоб вона переросла в бійку. В результаті інциденту були вилучені два гравці ТЕЛЕГА та один представник FAVBET. Після відновлення матчу ми побачили ще один гол – Артур Чорний забив за номінальних господарів, але лише до мінімуму скоротив рахунок. 5:4 – перемога FAVBET.

FC PROLISOK – PLAYTIKA 2:2

А ось ці сусіди по таблиці зіграли по-сусідськи – не виявили переможця. Хоча було дуже близько до того, що виграє в цьому матчі PLAYTIKA. Першими забили FC PROLISOK ще на старті першого тайму, але "гепарди" зрівняли перед перервою на відпочинок. Вже в другій половині PLAYTIKA вийшли вперед і тримали переможний для себе рахунок майже до фінального свистка. Та на 40-й хвилині Моргушко після передачі Михєєва відправив "круглого" в ворота суперника і зрівняв цифри на табло.

ПРЯМИЙ – BLACK ALFA 5:3

Для МФК ПРЯМИЙ цей матч був другим в цьому ігровому дні і впорались вони на відмінно. Хоча після першого тайму їм було не дуже весело. Сергій Фарафанов з BLACK ALFA відмітився трьома результативними передачами і його команда пішла на перерву, перемагаючи з рахунком 3:2. Та "розбір польотів" від "телевізійників" пройшов дуже продуктивно, адже відразу після відновлення гри вони зрівняли рахунок. В середині другого тайму Богдан Бондаренко, який забивав в першому матчі дня, відзначився двома м'ячами і тут! Завдяки цій перемозі ПРЯМИЙ точно не закінчить чемпіонат на останній сходинці таблиці, адже там тепер гарантовано буде BLACK ALFA.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | CHALLENGE" #1032685]

Таблиця