Два чемпіона та перші несподіванки нового сезону: підсумки туру SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

11.10.2021

Два чемпіона та перші несподіванки нового сезону: підсумки туру SFCK

11.10.2021

Два чемпіона та перші несподіванки нового сезону: підсумки туру SFCK

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER

BIG BOARD - KAPELOU 1:0

Чемпіонський поєдинок, матч туру, битва за золото - цю зустріч можна було називати різними словами. Переможець забирав собі все, програвший не отримував нічого.

Старт зустрічі вийшов за BIG BOARD, уже на п’ятій хвилині Карен Дешко, який в одному з останніх матчів забив чотири м’ячі, відкрив рахунок.

Надалі поєдинок розвивався так, як і повинен проходити матч де вирішується доля чемпіонства - максимальна концентрація і бетонний захист протягом всієї зустрічі.

Як виявилось, гол Дешко так і залишився єдиним - чемпіонським для BIG BOARD. KAPELOU в свою чергу зайняв аж п’яте місце в таблиці.

[WidgetTable="SFCK `21 (SUMMER) | КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER" #1026825]

Таблиця

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER
# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 BIG BOARD 16 12 0 4 69 - 35 36
2 ЕВРОТЕХНОБУД 16 11 1 4 75 - 42 34
3 LP-CRM 16 11 1 4 73 - 47 34
4 COOKER 16 10 3 3 49 - 28 33
5 KAPELOU 16 10 2 4 42 - 28 32
6 CHEVROLET 15 4 1 10 43 - 68 13
7 UMG 16 3 0 13 28 - 63 9
8 BIOS 16 3 0 13 34 - 70 9
9 НІКОФЛЕКС 15 3 0 12 21 - 53 9


СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLENGE

FC PROLISOK – BROOKLYN 0:4

Ще один "чемпіонський" матч, де визначався переможець дивізіону CHALLENGE. Щоправда, один з його учасників не претендував на золоті медалі, а мотивацією для них була тільки можливість позбавати тріумфу свого нинішнього опонента. Та все ж BROOKLYN переміг. 

Довго вони не могли пробити оборону PROLISOK, та в кінці першої половини Олексій Штанько все ж відкрив рахунок. В другому таймі також довго не було голів, але все ж BROOKLYN "прорвало" і вони відзначились ще тричі. Впевнена перемога, яка принесла команді надзвичайно напружене чемпіонство, адже відразу в трьох команд однакова кількість очок.

FULL HOUSE UTD – ТЕЛЕГА ФК 4:2

Ця зустріч не мала ніякого значення для обох команд в глобальному плані, нею вони закінчували свій літній сезон, а перемогу отримала команда, що була аутсайдером на папері. Цікаво, що FULL HOUSE на старті матчу програвав 0:2, та зміг не просто відігратися, а добути перемогу!

[WidgetTable="SFCK `21 (SUMMER) | СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE" #1026837]

Таблиця

СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE


ВІДБІРКОВИЙ ЕТАП GOLD-SILVER

Група А: 

ГРУПА ЗДОРОВ'Я - AURORA TEAM 2 3:3

Команди почали дуже ударно і вже до п'ятої хвилини забили три голи - з рахунком 2:1 повели хлопці з ГРУПА ЗДОРОВ'Я. В цілому гра була рівною, але номінальні господарі краще реалізовували свої моменти і було зовсім не дивно, коли рахунок у другому таймі став 3:1. Здавалося б, ось вона - перша перемога на турнірі, але трохи більш досвідчені хлопці з AURORA TEAM 2 нагнітали до останніх секунд і в результаті примудрилися забити два голи в самому кінці матчу і вирвати нічию! Класна гра!

ДОНБАС - KAPELOU 1:1

А тут ми побачили, як досвідчені футзалісти (Мельник, Бондарчук, Бровко і так далі) з ДОНБАСУ перевірили на міцність хлопців з KAPELOU. І що ми можемо сказати - цю перевірку команда Романа Галицького пройшла! Більш того, KAPELOU перемагав за підсумками першого тайму і цілком міг подвоювати перевагу, але не вистачало холоднокровності в завершальній стадії, а от у другому таймі ДОНБАС зрівняв рахунок - 1:1. Бойова нічия.

[WidgetTable="SFCK `21 (AUTUMN) | GROUP "А"" #1032680]

Група B: 

УРАГАН-2 - DEVELOPEX 0:3

Дивлячись на підсумковий рахунок матчу може здатися, що в цій грі трапився розгром і особливої боротьби ми не побачили, проте це зовсім не так. На полі зустрілися дві рівні команди і ми побачили крутий матч! Відмінні новини для DEVELOPEX - повернення в гру Олександра Уса. Тренер в цьому сезоні буде допомагати і на полі, і вже можна сміливо говорити - камбек вдався! Близько хвилини знадобилося Олександру, щоб відзначити своє повернення забитим голом! УРАГАН не ввійшов у гру, але швидко оговтався і почав створювати моменти. DEVELOPEX показав відмінну оборону і зміг відстояти на нуль, а коли УРАГАН в кінці зустрічі пішов п'ятим - команда Уса змогла забити ще два голи. Красива перемога DEVELOPEX!

SFCK TEAM - ТЕРИКОН 2:3

Ще один фантастичний матч з голлівудською розв'язкою! Терикон з перших хвилин заволодів перевагою і явно дав зрозуміти організаторам - легкого життя у відборі у них не буде. Голи Лобанова і Білозуба (звичайно ж, п'ятою не дивлячись на ворота - цей хлопець інші не забиває) привели до хорошої переваги для донеччан, проте після перерви ситуація кардинально змінилася. SFCK TEAM пристосувався до гри суперника і став створювати дуже небезпечні моменти. 

Терикон виглядав розгублено і такий хід гри призвів до того, що буквально за хвилину номінальні господарі забили двічі і зробили рахунок рівним! Лошак з гострого кута перевірив між ніг Гриценко, а воротар Титаренко видав класне соло - 2:2. Терикон тут же побіг вперед, а хлопці з SFCK TEAM, здавалося, були згодні на нічию. І тут буквально за 13 секунд до кінця гості провели класну атаку, підсумком якої став точний удар Середи з близької дистанції! Ось це так гра! В підсумку - 3:2.

[WidgetTable="SFCK `21 (AUTUMN) | GROUP "В"" #1032681]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 DEVELOPEX 1 1 0 0 3 - 0 3
2 ТЕРРИКОН 1 1 0 0 3 - 2 3
3 SFCK TEAM 1 0 0 1 2 - 3 0
4 УРАГАН 1 0 0 1 0 - 3 0

Група С:

COOKER - UMG-INTECH 9:5

Ох! Що за перестрілка! Оновлений UMG-INTECH зустрічався з міцним COOKER і команди видали яскравий поєдинок. За сім хвилин ми побачили п'ять голів, уявляєте? Команди грали без оборони і стрімко виривалися в контратаки. Отже, ось як все було: UMG-INTECH вигравав з рахунком 3:2, але перший тайм завершися перемогою COOKER - 5:3. У другому таймі хлопці з UMG-INTECH знайшли в собі сили відігратися і рахунок став 5:5, але кінцівка зустрічі була повністю провалена і COOKER зміг забити аж чотири голи! Хлопцям з UMG-INTECH банально не вистачило сил, адже грали вони всього з однією заміною.

AURORA TEAM - LP-CRM 11:1 

LP-CRM непогано провів минулий сезон і цілком розумно було зробити крок вперед і спробувати вийти в найсильніший дивізіон нашого турніру, але ось старт відбору - гірше і не придумаєш. Хлопці потрапили під каток AURORA TEAM - 11: 1! У AURORA TEAM виходило практично все і було видно - це команда набагато вище класом. Ось вам і перший претендент на чемпіонство в GOLD. LP-CRM бажаємм скоріше відійти від цього матчу і сконцентруватися на двох наступних іграх, адже ще нічого не втрачено!

[WidgetTable="SFCK `21 (AUTUMN) | GROUP "С"" #1032682]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 AURORA TEAM 1 1 0 0 11 - 1 3
2 COOKER 1 1 0 0 9 - 5 3
3 UMG 1 0 0 1 5 - 9 0
4 LP-CRM 1 0 0 1 1 - 11 0

URBAN

ФК СОКІЛ – СМК 2:2

Не зважаючи на те, що Сокіл тільки в цей же день втратив шанси на чемпіонство, вони вже зіграли матч наступного сезону. В першому таймі команди довго не могли знайти ключів від воріт одне одного, та все ж  наприкінці його Сокіл рахунок відкрив. Після перерви СМК зміг не просто зрівняти, а й вийти вперед. Та все ж «соколи» не відпустили суперника з трьома очками. 

DEFEND CAR – КМА 7:1

Наврядчи хтось думав, що матч завершиться саме так, особливо коли на 9-й хвилині КМА вийшли вперед. Та ще до перерви DEFEND CAR забили аж чотири голи, після чого добили суперника в другій половині зустрічі.

BRONZE

ASSISTANT GROUP – 2SCHOOL 4:4

Який гарний сценарій був у цього матчу для нейтрального глядача. В першому таймі сильнішими однозначно були 2SCHOOL, які закінчили його голом в роздягальню. Та на ASSISTANT GROUP це ніяк не вплинуло і вони в другій половині змогли відігратися, а матч завершився результативною нічиєю. 

TOPIAR – ROYAL CREDIT 1:4

Поєдинок із розряду тих, на які не можна спізнюватися, та йти з них раніше. Уже на 8-й хвилині рахунок був 2:1 на користь ROYAL CREDIT, та потім команди заспокоїлись. Зрівняти хлопцям з TOPIAR так і не вдалось, а наприкінці зустрічі вони ще двічі пропустили.

АГРОСЕМ - EUROBIS 5:0

В цьому поєдинку інтриги майже не було і одна команда виглядала набагато сильніше за іншу. АГРОСЕМ впевнено перегравав EUROBIS, при чому домінував протягом всієї зустрічі.

CHALLENGE

MATADOR – BLACK ALFA 3:2

Дві дуже рівні команди зійшлись в цей день на футбольному полі. MATADOR швидко вийшов вперед, та надалі голів дуже довго не було. І тільки коли таймер перейшов межу в 30 хвилин, хлопці почали забивати один за одним. Закінчилось все на рахунку 3:2 на користь MATADOR, тож вітаємо їх з дебютною перемогою в новому сезоні.

ПРЯМИЙ – PLAYTIKA 1:1

І знову матч суперників одного рівня, що ще більше демонструє рахунок. Після тривалого притирання один до одного представники телеканалу ПРЯМИЙ відкрили рахунок. Та розвинути свій успіх вони не змогли, а ост PLAYTIKA наприкінці зустрічі забила і зрівняла рахунок.

FAVBET – ТК ФУТБОЛ 1/2/3 2:5

А ось інші телевізійники в цьому турі здобули перемогу над дебютантами з FAVBET. Вони краще реалізували свої моменти і змогли відразу п’ять разів загнати м’яч в сітку воріт своїх суперників. Ті, в свою чергу, лише двічі відповіли, чого будо замало навіть для нічийного результату.