Анонс туру: чим здивують команди на вихідних?, До вашої уваги - анонс вікенду., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

17.09.2021

Анонс туру: чим здивують команди на вихідних?

17.09.2021

Анонс туру: чим здивують команди на вихідних?

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER

KAPELOU – CHEVROLET 

Починаємо з матчу одного з лідерів цієї ліги KAPELOU. На вихідних колектив битиметься з аутсайдером сезону CHEVROLET. Але не все так однозначно, як може здатися на перший погляд. CHEVROLET виграв два своїх останніх матчі з трьох і зараз перебуває в непоганій формі, так що легкої прогулянки у KAPELOU тут може і не бути. Проте, саме KAPELOU - очевидний фаворит і зобов'язаний брати три очки, враховуючи боротьбу за золото.

BIG BOARD – LP-CRM 

Лідер турнірної таблиці LP-CRM в цьому турі поміряється силами з міцним BIG BOARD. На минулих вихідних LP-CRM примудрився розгромно програти ЕВРОТЕХНОБУД, що серйозно загострило чемпіонську гонку. А ось BIG BOARD, в свою чергу, в минулий уїк-енд провів два матчі - і обидва виграв. Команда хоче увірватися в топ-3 і матч з лідером - відмінна можливість довести свої амбіції.

НІКОФЛЕКС – ЕВРОТЕХНОБУД 

ЕВРОТЕХНОБУД набрав просто божевільний хід і виграє ось уже 6 матчів поспіль! На цей раз на шляху Цвелиха і компанії стане НІКОФЛЕКС, який в минулому турі нарешті перервав свою негативну серію і нарешті взяв три очки. До цього команда програвала в семи матчах поспіль. ЕВРОТЕХНОБУД, безумовно, фаворит зустрічі.

ЕВРОТЕХНОБУД – UMG

І ще один матч проведе ЕВРОТЕХНОБУД на цих вихідних. Тут команда також зіграє з представником нижній частині турнірної таблиці - UMG. UMG на минулих вихідних двічі програв і обидва рази прикро - різниця була всього в один м'яч. Хлопці зараз напевно злі самі на себе і захочуть зіпсувати нерви потужному ЕВРОТЕХНОБУД. Буде цікаво!

BIOS – COOKER

COOKER ще сподівається на медалі в цьому сезоні і в принципі для цього є всі шанси. Команді потрібно перемагати самим і сподіватися, що хтось із конкурентів все-таки оступиться. У цьому турі COOKER битиметься зі скромним BIOS. COOKER - очевидний фаворит і повинен доводити це на футбольному полі.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER" #1026825]

Таблиця

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER
# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 LP-CRM 13 10 1 2 65 - 37 31
2 KAPELOU 12 9 1 2 36 - 22 28
3 ЕВРОТЕХНОБУД 12 9 0 3 60 - 38 27
4 BIG BOARD 12 8 0 4 49 - 32 24
5 COOKER 12 7 2 3 31 - 20 23
6 BIOS 14 3 0 11 29 - 56 9
7 UMG 14 3 0 11 28 - 53 9
8 НІКОФЛЕКС 13 3 0 10 21 - 44 9
9 CHEVROLET 12 3 0 9 37 - 54 9


ТРИ ВЕДМЕДІ | BRONZE

EUROBIS – BINOTEL

Зустріч команд, які в цьому сезоні вже не вирішують жодних турнірних завдань. Для BINOTEL цей матч стане останнім в поточному сезоні, так що хлопці напевно захочуть голосно грюкнути дверима. На минулих вихідних майбутні суперники синхронно програли, так що зараз обидві команди будуть налаштовані виключно на перемогу. Напевно буде багато моментів і голів!

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – UNION

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ в кінці сезону набрала хід і виграє ось уже три матчі поспіль. Що стосується UNION, то ця команда вже друга. А ось обіграти "митників" буде непросто - очікуємо конкурентний матч і боротьбу до останніх секунд.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | ТРИ ВЕДМЕДІ | BRONZE" #1026826]

Таблиця


SOCCER SHOP | PRESTIGE

BAYADERA GROUP – FC CROWN KYIV

BAYADERA GROUP на минулих вихідних примудрилася отримати технічну поразку за залучення в матчі дискваліфікованого гравця, а тепер команду чекає матч проти одного з найсильніших колективів дивізіону - FC CROWN KYIV. Для CROWN це останній матч сезону і прямо зараз команда перебує на другому місці. Але потенційна перемога в цьому турі не гарантує команді ні друге, ні навіть третє місце. Потрібно буде сподіватися на осічки AURORA TEAM 2 і САЛТІВСЬКИЙ МК.

AURORA TEAM 2 – ONE CALL 2
Ця зустріч могла стати вишенькою на торті цього сезону – дві найкращі команди чемпіонату PRESTIGE зустрічаються в останньому турі. Але... Перевага ONE CALL 2 протягом сезону була настільки великою, що хлопці змогли гарантувати собі чемпіонство ще до останнього матчу. Та все ж ми віримо, що гравці обох команд мають намір показати все, що вони вміють, та ми побачимо круту гру.

САЛТІВСЬКИЙ МК – АФК МИРОТВОРЕЦЬ

По очкам, які команда може набрати в матчах, що залишилися, саме САЛТІВСЬКИЙ МК має найбільші шанси взяти як мінімум бронзу цього сезону. Та для цього треба перемагати в очній зустрічі АФК МИРОТВОРЕЦЬ. Для них, до речі, цей матч вже нічого в турнірному плані не означає - BAYADERA GROUP в будь якому випадку буде вище, а тому МИРОТВОРЕЦЬ залишиться на своїй шостій сходинці.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | SOCCER SHOP | PRESTIGE" #1026836]

Таблиця


BPRO | URBAN

FC VEGA – ROYAL CREDIT

Дуже цікавий матч, адже саме в ньому ми точно дізнаємося команду, яка забере собі бронзу цього сезону в дивізіоні URBAN. Якщо FC VEGA не програє, то обійде в таблиці ASSISTANT GROUP і стане третьою. Більше того, для Royal Credit ця зустріч може стати перед чемпіонською. В останньому турі вони зіграють проти 2SCHOOL і саме там вирішиться доля золота.

UPTECH TEAM – KMA

Дві команди з нижньої частини таблиці спробують просто насолодитися футболом. Жодна з команд в будь якому разі не змінить свою позицію. UPTECH так і залишиться 6-м, а КМА займе наступну, сьому сходинку. Можемо спробувати мотивувати гравців – до позначки в 40 голів за сезон одним залишилось 5 м'ячів, а іншим – 3. Хто зможе її досягти?

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | BPRO | URBAN" #1026827]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 2school 13 9 3 1 51 - 22 30
2 ROYAL CREDIT 12 9 2 1 49 - 30 29
3 ASSISTANT GROUP 14 8 1 5 58 - 43 25
4 FC VEGA 13 8 1 4 42 - 21 25
5 GETMAN KYIV 14 7 0 7 49 - 46 21
6 UPTECH TEAM 13 3 3 7 35 - 44 12
7 KMA 13 2 2 9 37 - 57 8
8 MATADOR 14 1 0 13 22 - 80 3


СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLENGE

BLACK ALFA – PLAYTIKA

Дуже непогану гру в захисті демонструє в останніх матчах PLAYTIKA – один пропущений м'яч за три поєдинки. Але навіть з такими показниками команда програла останній поєдинок. Але зараз у них є чудовий привід для того, щоб реваншуватися за ту поразку. BLACK ALFA програла тричі поспіль та й взагалі має 11 поразок в 13-ти зустрічах. Якщо зараз вони зможуть взяти очки - буде дуже несподівано.

ФК СОКІЛ – BROOKLYN

100% центральний матч дивізіону. Лідер ФК СОКІЛ зустрінеться проти команди BROOKLYN, яка йде третьою. "Американці" теоретично ще не втратили шансів на чемпіонство, але навіть якщо вони переможуть в цій зустрічі, набагато ближче до золотих медалей вони не стануть. А ось шанс гарантувати собі третє місце після цього туру у них є. Щодо Сокола, то їм треба перемагати, адже позаду в таблиці є ще один дуже потужний претендент.

FC PROLISOK – НИКОС

Турнірні задачі у цих команд дуже різні. FC PROLISOK ще має можливість стати четвертим, але скоріше розраховує не втратити свою п'яту позицію, а ось НИКОС спробує зробити все можливе, щоб покинути свою останню сходинку в турнірній таблиці. 1 перемога в 13 матчах – жахливий показник, і навряд чи гравці НИКОС не хочуть змінити цю сумну статистику.

ТЕЛЕГА ФК – ZEPPELIN

ZEPPELIN в минулому турі розібрався з FC PROLISOK і тепер відстає від цієї команди в таблиці лише на одне очко. Зайняти п'яте місце для них було б дуже непогано, але суперник в них набагато серйозніший, ніж у конкурента. ТЕЛЕГА ФК не втрачає надію заскочити на подіум і зайняти третє місце. Та для цього треба шалений збіг обставин, а для початку - перемога над ZEPPELIN.

ATLETICO KYIV – FULL HOUSE UTD

Київські "атлети" продовжують погоню за Соколом, бажаючи обійти суперника і стати ближчими до чемпіонського титулу. В цьому турі суперник з категорії тих, яких обов'язково треба вигравати. FULL HOUSE UTD в останніх чотирьох матчах тричі програв і навряд чи в поєдинку проти одного з лідерів вдасться покращити свою статистику.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE" #1026837]

Таблиця

СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE