Божевільні розгроми і декілька сенсацій: підсумки туру SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

14.09.2021

Божевільні розгроми і декілька сенсацій: підсумки туру SFCK

14.09.2021

Божевільні розгроми і декілька сенсацій: підсумки туру SFCK

FAVBET | SUPERLEAGUE

MFC TERRATEK – AURORA TEAM 6:4

Матч за бронзові медалі видався на славу! Команди з перших хвилин показали націленість на ворота і дали зрозуміти - буде справжнє видовище. Вже до другої хвилини суперники обмінялися забитими голами, а на перерву команди пішли за рахунку 2:2. Старт другого тайму знову був за MFC TERRATEK і колектив повів - 4:2. Але AURORA TEAM здаватися не збиралася і рахунок знову став рівним! Це  повністю влаштовувало MFC TERRATEK, тоді як AURORA TEAM треба було обов'язково забивати ще. Але в черговий раз відзначилися господарі і більше відігратися команда Євгена Задорожного не змогла. Таким чином, MFC TERRATEK завойовує бронзу!

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | FAVBET | SUPERLEAGUE" #1026823]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 SKYUP 14 12 2 0 59 - 15 38
2 ONECALL 14 10 0 4 68 - 23 30
3 MFC TERRATEK 14 9 0 5 55 - 42 27
4 AURORA TEAM 14 8 0 6 54 - 45 24
5 ДОНБАСCЭНЕРГО 13 6 1 6 28 - 40 19
6 SC ADVOCATES 13 3 1 9 29 - 50 10
7 ФК "ГОСТОМЕЛЬ" 14 3 0 11 49 - 75 9
8 PRIME 14 2 0 12 27 - 79 6

KELME | GOLD

CRO UNITED – УРАГАН 2:5

На цей матч УРАГАН виходив вже в статусі чемпіона, так що турнірної мотивації у команди не було. А ось для CRO UNITED це був неймовірно важливий поєдинок, адже хлопці продовжували претендувати на срібні медалі. З огляду на те, що в паралельному матчі POKUPON.UA грав проти абсолютного аутсайдера, а CRO UNITED по турнірним розкладами треба було зіграти не гірше POKUPON.UA, то було зрозуміло - CRO врятує тільки перемога над УРАГАНОМ.

Матч проходив у рівній конкурентній боротьбі трохи більше тайму. CRO UNITED навіть вів у рахунку 2:1, проте в другій половині УРАГАН показав, чому саме їм дісталися золоті медалі. Чотири голи привели до рахунку 2:5 і переходу CRO UNITED з другого на третє місце. Але приводу засмучуватися немає - хлопці видали крутий сезон і показували видовищний футбол. Так тримати!

POKUPON.UA - UTR 5:0

Технічна перемога POKUPON.UA, що виводить команду на друге місце! Вітаємо команду Євгена Саківського з сріблом!

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | KELME | GOLD" #1026824]

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER

COOKER – KAPELOU 2:3

Як ми і припускали COOKER і KAPELOU видали фантастичний матч і показали безкомпромісну гру. Обидві команди грали виключно на перемогу, тому матч йшов просто на одному диханні. KAPELOU більше створював, був гостріше і рахунок 2:1 на їхню користь в кінці зустрічі в цілому здавався закономірним, але хлопці з COOKER в черговий раз показали свій клас і змогли зрівняти рахунок буквально за хвилину до кінця! Здавалося, що все йде до нічиєї, проте номінальні гості провели зразкову атаку, а суперники в той момент не змогли правильно розібрати гравців. Сидорко за це покарав і вирвав для своєї команди такі важливі три очки. Битва за чемпіонство тільки починається!

LP-CRM – ЕВРОТЕХНОБУД 2:6

І ще один центральний матч туру, адже на поле зійшлися перше і третє місця. Сама гра дала зрозуміти - LP-CRM зараз дійсно не в кращій формі. Якщо в першому таймі на полі йшла рівна гра, то в другій половині ЕВРОТЕХНОБУД довів, що прямо зараз ця команда сильніша. І знову хет-трик від Цвелиха, а як же! Ох яка нас чекає розв'язка в цій лізі!

BIG BOARD – НІКОФЛЕКС 4:3

Тепер переходимо до п'ятого учаснику тієї самої чемпіонської гонки, про яку згадувалося вище. Так-так, саме п'ять команд в останніх турах розіграють чемпіонство! Для обох колективів цей матч був першим з двох за день, а тому десь в голові в них були думки і про наступні зустрічі. Успішніше стартували BIG BOARD - саме вони на 4-й хвилині відкрили рахунок завдяки голу Михайла Бриля. НІКОФЛЕКС не відразу, але ще до перерви зумів спочатку зрівняти, а потім і вийти вперед. 

Останні десять хвилин взагалі були окрасою матчу. Спочатку BIG BOARD забили двічі і вийшли вперед, після чого НІКОФЛЕКС пішли грати з п'ятим польовим, і саме він (а роль воротаря в полі виконував Владислав Мирошниченко) зрівняв рахунок на 39-й хвилині. На цьому номінальні гості не зупинились і продовжували атакувати в п'ятьох, за що поплатились. Карен Дешко ударом зі своєї половини по пустим воротам вивів свою команду вперед і приніс їй перемогу!

BIG BOARD – BIOS 4:2

У другому матчі дня BIG BOARD протистояв BIOS. Номінальні господарі грали другий матч практично без паузи, але не дивлячись на це команді вдалося підтвердити свій статус фаворита і взяти повноцінні три бали. BIOS двічі відігравався по ходу поєдинку, проте в кінці матчу у BIG BOARD відкрилося друге (або трете) дихання і команда вирвала перемогу. Завдяки цьому результату BIG BOARD вийшов на четверте місце в турнірній таблиці і тепер веде погоню за лідерами.

CHEVROLET – UMG 2:1

У UMG був чудовий шанс відірватися від команд з нижніх сходинок таблиці та одноосібно посісти шосту стрічку. Але вони його змарнували. В першому матчі дня їхнім суперником став CHEVROLET (остання команда чемпіонату) і UMG навіть змогли відкрити рахунок. Але в середині другого тайму двічі спрацювала зв'язка Микола Роянов – Влад Марченко, які організували два м'ячі. Рахунок після цього більше не змінювався...

UMG – НІКОФЛЕКС 2:3

…і UMG пішли грати свій другий матч. НІКОФЛЕКС в Live-таблиці на момент початку зустрічі був на останньому місці в таблиці, адже CHEVROLET їх обійшли. Та в цьому матчі UMG уже не відкривали рахунок, натомість пропустивши двічі. Та досить швидко вони змогли відігратися – спочатку Мельниченко забив за хвилину до перерви, а потім Сусловець через хвилину після неї. В напруженій кінцівці довго нікому не вдавалось пробити голкіперів, аж поки Євген Шульга з передачі Максима Закревського не вивів НІКОФЛЕКС вперед. Тепер в чотирьох команд (BIOS, UMG, НІКОФЛЕКС та CHEVROLET) по 9 очків.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER" #1026825]

Таблиця

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА | SILVER
# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 LP-CRM 13 10 1 2 65 - 37 31
2 KAPELOU 12 9 1 2 36 - 22 28
3 ЕВРОТЕХНОБУД 12 9 0 3 60 - 38 27
4 BIG BOARD 12 8 0 4 49 - 32 24
5 COOKER 12 7 2 3 31 - 20 23
6 BIOS 14 3 0 11 29 - 56 9
7 UMG 14 3 0 11 28 - 53 9
8 НІКОФЛЕКС 13 3 0 10 21 - 44 9
9 CHEVROLET 12 3 0 9 37 - 54 9

ТРИ ВЕДМЕДІ | BRONZE

SFCK TEAM - DUZAIN-FASAD 4:3

В очній зустрічі DUZAIN-FASAD мав намір не просто перемогти, а й взяти реванш за поразку в першому матчі. Тим не менше, SFCK TEAM пішли в наступ з самого початку матчу і вже на 13-й хвилині повели в рахунку 3:0! Та відразу після третього м'яча команда трохи розслабилася и відразу пропустила двічі. На початку другого тайму Андрій Жук завершив камбек, зрівнявши рахунок, після чого розпочалась битва за три очки. І фінал цій битві був дійсно крутий – за п'ять секунд до кінця матчу Ананко забив після комбінації і передачі від героя зустрічі Аристарха Александровського.

BINOTEL - КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ 1:5

Митники нарешті розігралися! У цьому турі був переможений BINOTEL і ця перемога стала для команди Костянтина Власенко третьої поспіль. Хлопці нарешті знайшли свою гру і зараз від туру до туру виглядають все більш впевнено. Розгром BINOTEL забезпечили Гайден, Лагода (по дублю) і Середа. Обом командам в цьому сезоні залишилося провести по одному матчу, проте з турнірної точки зору ці ігри мало що означатимуть.

ФК ДИРЕКТ - DUZAIN-FASAD 1:0

"Дизайнери" після важкої зустрічі з "організаторами" вийшли на поле ще раз, і тепер їхніми суперниками стали ФК ДИРЕКТ. Для обох команд цей поєдинок став заключним в сезоні і навіть мінімальна звитяга не дозволила номінальним господарям наздогнати в турнірній таблиці DUZAIN-FASAD. Самі ж хлопці з DUZAIN-FASAD втратили можливість поборотися за другу стрічку таблиці.

ХУНТА - ФК ДИРЕКТ 2:4

Останній матч сезону провели ХУНТА  і ДІРЕКТ. З турнірної точки зору матч нічого не значив для обох колективів - ДІРЕКТ піднятися вище четвертого рядка вже не міг, ну а ХУНТА і зовсім - точно остання. Тим не менше, гра була досить цікавою і часом зовсім не здавалася, що між командами прірва в турнірній таблиці. Однак ДІРЕКТ все-таки довів свій клас і домігся перемоги - 4:2.

EUROBIS – МФК ЮНІОН 0:5

Технічна перемога МФК ЮНІОН. Вітаємо ЮНІОН з срібними медалями!

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | ТРИ ВЕДМЕДІ | BRONZE" #1026826]

Таблиця

SOCCER SHOP | PRESTIGE

BAYADERA - САЛТІВСЬКИЙ МК 0:5

Технічна перемога для САЛТІВСЬКИЙ МК.

АФК МИРОТВОРЕЦ - AURORA TEAM 2 1:10

Ох який матч на цих вихідних видала друга команда AURORA TEAM! Відвантажити 10 голів в одній грі - справжня рідкість для футзалу. Тим цінніше, що завдяки цій перемозі команда Євгена Задорожного наблизилися до срібних медалей. Хлопці з МИРОТВОРЦЯ в цей день нічого не змогли протиставити більш майстровитим суперникам і змогли забити лише раз. Відзначимо 4+3 за системою гол+пас від Руслана Горового!

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | SOCCER SHOP | PRESTIGE" #1026836]

Таблиця

BPRO | URBAN

ASSISTANT GROUP – MATADOR 10:3

Цю зустріч можна назвати матчем імені Юрія Грабовенка. В двох минулих матчах він відзначився по разу, а ось тут хлопця "прорвало". Три забиті м'ячі і П'ЯТЬ результативних передач. Чи були шанси в "матадорів" проти такого суперника? Остання команда ліги навіть змогла забити тричі, але це ніяк не допомогло уникнути мегарезультативного розгрому. ASSISTANT GROUP цією перемогою залишили під своїм контролем третю сходинку турнірної таблиці, але для них це був останній матч, тоді як в VEGA ще буде шанс обійти суперника.

ROYAL CREDIT - UPTECH TEAM 6:1

Надзвичайно цікава боротьба за чемпіонство в цьому дивізіоні триває, і ROYAL CREDIT були змушені перемагати в цьому матчі. Це їм вдалось без особливої напруги. Чотири м'ячі в ворота UPTECH влетіли в першому таймі, а після перерви до них додалось ще два. М'яч престижу за  UPTECH TEAM забив Антон Нетудихата. ROYAL CREDIT тепер знаходиться лише в одному балі від 2SCHOOL та має при цьому ще один матч в запасі. Стануть чемпіонами?

КМА - FC VEGA 0:5

Технічна перемога для FC VEGA.

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | BPRO | URBAN" #1026827]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 2school 13 9 3 1 51 - 22 30
2 ROYAL CREDIT 12 9 2 1 49 - 30 29
3 ASSISTANT GROUP 14 8 1 5 58 - 43 25
4 FC VEGA 13 8 1 4 42 - 21 25
5 GETMAN KYIV 14 7 0 7 49 - 46 21
6 UPTECH TEAM 13 3 3 7 35 - 44 12
7 KMA 13 2 2 9 37 - 57 8
8 MATADOR 14 1 0 13 22 - 80 3

СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLENGE

BLACK ALFA - ФК СОКІЛ 0:12

Хто міг подумати, що в цьому турі хтось зможе перебити показник AURORA TEAM, які примудрилися забити 10 голів?! Але хлопці з СОКІЛА змогли! BLACK ALFA протримався рівно п'ять хвилин, після чого СОКІЛ забив перший гол і пішло-поїхало. 12 голів - ось така прірва між командами на даний момент. СОКІЛ продовжує впевнено рухатися до чемпіонства.

PLAYTIKA - ТЕЛЕГА ФК 0:1

Найскупіший на голи матч цих вихідних, хоча на початку зустрічі були всі ознаки що все буде навпаки. Андрій Семенихін відкрив рахунок уже на другій хвилині поєдинку. Для PLAYTIKA це був перший пропущений м'яч в свої ворота за останні три матчі. Та що б не робили гравці обох команд надалі, пробити воротарів Вадима Сулиму та Ярослава Чернова не вдавалось. Таким чином ТЕЛЕГА відірвалась від переслідувачів і вже майже закріпила за собою четверте місце в таблиці.

BROOKLYN - FULL HOUSE UTD 5:0

Все ще за теоретичний шанс дістатися першу двійку продовжує чіплятися BROOKLYN. В черговому матчі вони не побачили великої конкуренції від FULL HOUSE UTD. Уже на десятій хвилині рахунок був 4:0, все в цій зустрічі було зрозуміло. Тим не менше, за наступні півгодини команди забили тільки один м'яч. Це зробив Олексій Новиков, для якого він став уже третім в поєдинку. Для цього майстра матч став вже четвертим поспіль, в якому він зумів забити хоча б раз, а загалом за цей період на його рахунку 8 голів!

ATLETICO KYIV – НИКОС 7:2

Як і передбачалось перед цим матчем, НИКОС не зміг протистояти більш потужним ATLETICO KYIV та поступився з розгромним рахунком. За перші 15 хвилин "атлети" встигли п'ять разів розписатися в воротах свого суперника. Після першого тайму ATLETICO KYIV трішки розслабився і вже забивав не так часто, а саме всього двічі. Варто відмітити Андрія Кислицю, який в цій зустрічі зміг оформити хет-трик.

ZEPPELIN - FC PROLISOK 6:3

До цього туру команди не були сусідами по турнірній таблиці. Більше того, їх розділяли відразу два колективи. Але після очної зустрічі вони якраз і стали сусідами. Перший тайм був досить рівним, на три голи ZEPPELIN хлопці з FC PROLISOK зуміли відповісти двома своїми. В середині другої половини команди забили ще по одному м'ячу, але в кінцівці сильнішими опинились номінальні господарі. Завдяки зусиллям Вадима Гетьмана вони забили ще двічі і довели рахунок до розгромного. 

[WidgetTable="FAVBET SFCK `2021 | СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE" #1026837]

Таблиця

СОЛОМ’ЯНСЬКА БРОВАРНЯ |CHALLENGE