Три чемпіони за вихідні!, Огляд туту SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

06.10.2020

Три чемпіони за вихідні!

06.10.2020

Три чемпіони за вихідні!

СУПЕРЛІГА FAVBET

PRIME 3-2 AURORA TEAM

PRIME 4-3 PHENIX

ДОНБАСЕНЕРГО 3-1 SKY UP

SKY UP 8-1 AURORA TEAM

Головним двобоєм звітного вікенду в Суперлізі, безумовно, вважали протистояння між Донбасенерго і SkyUp. Перемога «авіаторів» залишала їм теоретичні шанси на чемпіонство, а поразка автоматично робила чемпіонами «енергетиків».

В перші 5 хвилин «авіатори» взяли в облогу ворота своїх опонентів, а Тмєнов відзначився на 5-й хвилині матчу. Тут варто відзначити фантастичну гру Негеля у воротах «енергетиків», адже якби не Володимир, пропущених голів було б набагато більше…

Фактично саме впевнена гра свого голкіпера дозволила «енергетикам» витримати стартовий натиск опонентів, а потім вже заграти у свою гру. Спочатку Донбасенерго зрівняв рахунок після обрізки суперника, а коли «авіатори» пішли ва-банк, забили ще два голи – 3:1. Донбасенерго – чемпіон Суперліги!

Матч проти Аврори для «авіаторів» вийшов легкою прогулянкою. Вже в першому таймі рахунок був 5:0, а рівно половину голів своєї команди у цьому матчі забив Тмєнов, який точно розраховує на звання найкращого снайпера дивізіону.

Окремо відзначимо подарунок від Prime для свого капітана Максима Каплунова, який у понеділок святкував свій день народження!

Його колектив здобув дві важкі але заслужені перемоги! В матчі проти Аврори, яка, до речі, забила першою, на авансцені було тріо Шмирко – Клевець – Соколюк. Перший – оформив гол+пас, Михайло – відзначився двома елегантними передачами. А Дмитро Соколюк знову забив два важливі голи для своєї команди – 3:2.

Цікаво, що у грі проти «феніксів» знову відзначилися саме ці гравці. Михайло Клевець забив всього лише раз, але встиг награти на червону картку. А от Дмитро Соколюк перевершив свій результат у матчі проти Аврори, адже він забив двічі і ще встиг зробити результативну передачу.

GOLD DIVISION

POKUPON.UA 6-5 УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

ФУТБОЛ 1/2/3 0-5 DEVELOPEX ТП

ONE CALL 3-4 POKUPON.UA

ТРИ МЕДВЕДЯ 0-2 BIG BOARD

ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА 7-6 БМК

Офіційно: Pokupon.ua чемпіон Золотого дивізіону! One Call, який увесь сезон йшов на першій позиції, закінчив третім. Веселые Ребята, які завжди були вгорі, тишком-нишком заскочили на другу позицію.

Мельник і компанія настільки потужно розпочали гру проти «любителів знижок», що здавалося, буде перша поразка команди Артема Бритченка. Сам Андрій оформив дубль, а рахунок на 27-й хвилині матчу був 2:0. Залишалося всього 13 хвилин, але за цей час Pokupon.ua забив чотири голи у відповідь, а гол Поштаря на останніх хвилинах матч лише трішки покращив настрій для One Call  - 3:4.

До речі ж, «любителі знижок» зіграли ще проти Укргазвидобування. І у нас одне питання до «газовиків»: чому не можна було грати так від початку сезону? Команда Капанистого дала справжній бій чемпіону. Хлопці забили першими і навіть тоді, коли Pokupon.ua виходив вперед, постійно зрівнювали рахунок. Тим не менш, Кібиш все ж таки зробив різницю, адже на рахунку Миколи 2 голи і 3 асисти!

Три Медведя завершили сезон на мінорній ноті… Шоста поразка поспіль, але хоча б не з розгромним рахунком. Цього разу три очки в матчі з цією командою взяв BigBoard, залишивши свої ворота в недоторканості. Більше того, голкіпер «бордів» Чучка забив класний гол, ударом від своїх воріт за комірець колезі по амплуа Дмитру Шульзі.

До речі, в останньому турі «борди» розіграють четверту позицію у матчі з Developex, який здобув технічну перемогу над телеканалами Футбол 1/2/3.

Найвеселіший матч відбувся за участі команди Веселые Ребята! Цей колектив тричі виходив вперед в матчі з БМК, але підопічні Максима Ріпи не здавалися, постійно зрівнюючи рахунок. Більше того, за хвилину до кінця першої половини матчу Зарецький навіть вивів свою команду вперед – 3:4. Взагалі Петро провів дуже сильний матч, можливо, найкращий в сезоні. До речі, на початку другого тайму Черивцев забив 5-й гол для БМК, але врятував «хлопців» Кучерук. Він забив у другому таймі три (ще один гол Шклярук), здобув для своєї команди перемогу і, як наслідок, срібні нагороди!

SILVER DIVISION

112 УКРАЇНА 4-9 АГРОСЕМ

PROMETHEUS 5-3 BINOTEL

ТЕРРИКОН 5-2 INTERCITY

INTERCITY 9-5 АФК ХУНТА

Всього чотири матчі, але по 10,5 голів в середньому за гру! І це фактично останній тур. Мабуть, команди остаточно скинули з себе турнірну мотивацію, продемонструвавши результативну гру!

Однак чемпіона визначити поки не вдалося, адже «барбери» мають ще один матч в запасі. Тепер до матчів:

Агросем точно не впаде нижче третього місця. Більше того, якщо «барбери» свій останній матч програють, «аграрії» будуть другими. 112 Україна приїхав без Скробача і Сажина на гру проти Агросема і отримав цілу торбу голів від Приходька. В минулому турі Бодя оформив 4+3, а в цьому зовсім трохи понизив свої показники, забивши три голи у ворота суперника і оформивши три асисти.

«Прометеї», мабуть, можуть бути задоволені підсумковим шостим місцем, адже вони починали основний етап з трьох поразок поспіль. Здавалося, що «прометеї» здобудуть просту перемогу, адже вже 5-й хвилині вигравали 2:0. Тим не менш, Binotel показав характер, забивши три голи у відповідь за 19 хвилин – 2:3! Однак два асисти наприкінці матчу від Голоднікова змінили все: «прометеї» забили тричі і вирвали перемогу!

Террикон, в свою чергу, розумів, що втрачати залікові бали в матчі проти «залізничників» не можна, адже тоді про чемпіонство можна забути остаточно. Найкраще це розумів Дмитро Заіка, який оформив у звітному матчі 3 голи і асист, взявши участь у 4 з 5 голів своєї команди.

Щодо «залізничників», то їх матч з Хунтою став справжньою окрасою туру: перший тайм пройшов на зустрічних курсах, а команди влаштували справжню гольову перестрілку, закінчивши перші 20 хвилин внічию – 3:3. Але у другому таймі сил у Хунти, здається, не залишилося. Більше того, Хунта так і не змогла знайти протидію Жеребцову, який у звітному матчі забив тричі і зробив три гольові передачі!

BRONZE DIVISION

НІКОФЛЕКС 4-6 TOPIAR

АМФК VEGA 0-3 КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

Після трьох матчів без перемог, Topiar зміг завершити сезон на мажорній ноті. Перемога над Нікофлексом, на наш погляд, вийшла закономірною. Команда Смирнова постійно вигравала в 1-2 голи, хоча наприкінці змусила понервувати своїх вболівальників, коли за дві хвилини до фінальної сирени Шульга скоротив розрив у рахунку до мінімуму. Однак Тетерук поставив переможну крапку в звітному протистоянні. В кожній команді були свої герої: якщо Topiar тягнув Либа, на рахунку якого перші чотири голи своєї команди (3 голи і асист), то у Нікофлексу був свій ТОП! Сперкач оформив у звітному матчі три асисти.

АМФК дав справжній бій Митниці, зігравши перший тайм з рахунком 0:0. Однак у другій половині матчу Белозуб і Гайден взяли справу у власні руки, синхронно оформивши гол і результативну передачу. Саме ця перемога дозволила Митниці закінчити сезон на другій позиції, а Гайден став найкращим бомбардиром своєї команди, забивши 17 голів в сезоні!

CHALLENGE DIVISION

НІКОС 5-8 ЛЕГІОН

МАТАДОР РУСАНОВКА 2-4 ROYAL CREDIT

AVATAR 2-8 BROOKLYN

Матч Нікосу і Легіону цілком може претендувати на Оскар в номінації найкращий гостросюжетний двобій!

Слухайте, як все було: Вже на першій хвилині матчу Науменко забив за Легіон, але всього за 14 хвилин Нікос перевернув усе, забивши три голи у відповідь (Белявський двічі)! Далі – більше! За три хвилини що залишилося у першому таймі Легіон забиває тричі – 3:4. Думаєте це все? Ха-ха! Починається другий тайм і Нікос забиває два голи за три хвилини – 5:4! І далі фінальна стадія! Науменко забиває тричі, ще один гол оформлює Панченко і Легіон перемагає 8:5!

Повний матч рекомендуємо до перегляду:

https://www.youtube.com/watch?v=_kIGMz8131U

Скільки не намагався Матадор зламати захисну лінію «кредиторів», але зробити це вдалося лише тоді, коли наздогнати суперника вже було неможливо. Головним фактором перемоги «кредиторів» став дубль Агаркова у першому таймі Цікаво, що якби у другій половині матчу Сиворакша не забив у ворота суперників, то у складі «кредиторів» було б два найкращих бомбардири – Агарков і Сиворакша. Але гол Радислава став 15-м у сезоні, зробивши його найкращим снайпером команди, яка взяла заслужене золото. Матадори стали командою з найкращим нападом і посіли друге місце!

Аватар провалився в останньому матчі сезону, зазнавши четвертої поразки поспіль… Ця гра стала справжнім бенефісом капітану Brooklyn Олексія Штанька, який забив двічі і зробив три гольові передачі. Його колективу у підсумку посів 5-ту позицію!

FAVBET DIVISION

JOOBLE 1-4 SFCK STAFF

FAVBET 2-5 ONE CALL-2

BLACK ALFA 2-6 AUTO ENEGRY                   

ФК ДИРЕКТ 0-4 FANS TEAM ARSENAL

В кожному матчі звітного дивізіону було на що подивитись:

  • Команда організаторів здобула другу перемогу поспіль! Просто браво, просто неймовірно! Але хто знає, чи була б перемога над Jooble настільки впевненою, якби не чумова гра від Маняна, який оформив дубль та постійно загрожував воротам суперника. Зазначимо, що Jooble після перемогу в стартовому турі, вже три матчі поспіль не може виграти.
  • «Букмекери» знову програли, АЛЕ! В матчі проти One Call-2, ледь не вперше у цьому сезоні, вони продемонстрували доволі змістовну гру. Були і моменти, і якась думка, але виконавча майстерність, безумовно, вище у їх опонентів. Феєрив цього разу Дмитро Сич, на рахунку якого 2 голи і результативна передача!
  • Black Alfa і AutoEnergy провели доволі кволий перший тайм, в якому глядачі так і не побачили забитих голів. Однак у другому таймі «автомобілісти» ситуацію змінили. Точніше навіть Грачов. На рахунку Максима черговий топ-матч, адже за 20 хвилин другого тайму він оформив хет-трик! Black Alfa, нажаль, програла 4-й матч поспіль.
  • ФК Директ не зміг дати бій «канонірам». Це, якщо дивитися на рахунок. Однак перший тайм завершився без забитих голів, і лише у заключні двадцять хвилин Сиворакша і Ковальчук прокинулись, синхронно оформивши дубль.

Пресслужба SFCK