Ось настільки класні гравці зібрали у збірних ТОП-футболістів минулого туру!, Збірні SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

24.09.2020

Ось настільки класні гравці зібрали у збірних ТОП-футболістів минулого туру!

24.09.2020

Ось настільки класні гравці зібрали у збірних ТОП-футболістів минулого туру!

Суперліга

Голкіпер: Рустам Рахмєтов, SC Advocates

Божила! Звичайно, це звучить трішки пафосно, але такі слова він заслужив. Особливо за матч проти «енергетиків», в якому «адвокати» змусили суперника вперше в сезоні програти, а сам Рахмєтов здійснив декілька крутих сейвів!

Юліан Горбатий, SkyUp

Знову він! Ми не можемо вкотре пройти повз геройства Юліана, який своєї грою проти БізнесОілГруп здобув три надважливі очки для «авіаторів». Його два забитих голи виявилися дуже важливими з психологічної точки зору. Адже спочатку він забив в роздягальну, на останній хвилині першого тайму, а потім, вже на початку другого подвоїв перевагу своєї команди!

Владислав Слободян, SC Advocates

В грі проти «енергетиків» Слободян був головним мотором своєї команди. Він йшов в обіграш, відбирав м’ячі у суперника, а головне відзначився переможним голом в матчі проти Донбасенерго!

Андрій Таланов, Aurora Team

Краще один раз, але вдало! За сім попередніх матчів сезону Андрій відзначився два рази. Рівно стільки ж, скільки він забив у ворота «адвокатів» у звітному турі, здобувши бойову нічию для своєї команди – 2:2!

Юрій Бояр, Phenix

Нарешті «фенікси» здобули свою першу перемогу в сезоні! Для цього їм знадобилося цілих 10 турів. Тим не менш, перемога є перемога, а головним творцем цієї звитяги, безумовно, можна назвати Бояра, який оформив два голи у ворота «рок-н-рольників» (3:1).

Silver division:

Голкіпер: Артур Мангасарян, Binotel

Артур, не дивлячись на те, що він відіграв тільки один тайм і пропустив два гола, дійсно найкращий голкіпер туру! Його величезна кількість сейвів і впевнена гра допомогли Binotel не пропустити п’ять і більше голів в першому таймі, а у підсумку взяти три залікових бали! Удари, які залітали у його ворота, відбити було майже нереально.

Віталій Жеребцов, Intercity

Жеребцов однозначно провів найкращий свій матч в сезоні, створивши величезну купу проблем «барберам». Більше того, у звітному протистоянні віг оформив покер, але навіть така гра не дозволила його команді взяти бодай один заліковий бал (5:6).

Роберт Сажин, 112 Україна

Цей гравець, як персонаж з комп’ютерної гри Mortal Combat, володіє супер силою. Гарматний удар Роберта тричі змушував капітулювати голкіпера Binotel, просто старань Сажина виявилося недостатньо для здобуття позитивного результату (4:5).

Ярослав Самусь, Binotel

Мабуть, головний герой своєї команди в ПЕРШОМУ переможному матчі в сезоні. Його дубль та результативна передача дозволили здолати колектив 112 Україна, а сам Ярослав впевнено закріпився на першій сходинці бомбардирів своєї команди, з 9-ма голами в сезоні.

Богдан Бессонов, Central Yard

Головна ударна сила «барберів» в матчі проти «залізничників». Ми звикли, що останнім часом «питання вирішують» Цисар, Дарахвелідзе або Ільящук, однак у звітному матчі дав вогню саме Богдан. Два голи + асист дозволили здолати непоступливого опонента і головне, залишитися на першій сходинці в турнірній таблиці!

 

Gold Division

Голкіпер: Валерій Наврата, Укргазвидобування

Були часи, коли Наврата потрапляв у ТОП-гравців туру, ледь не кожного тижня. В цьому сезоні ситуація сильно змінилася, але цього разу Наврата своє місце заслужив на 100%! Він на своїх плечах витяг перемогу в матчі з Developex, відбивши близько 20 ударів в площину (2:1).

Олег Мозговой, Веселые Ребята

Мавр зробив свою справу, Мавр може відпочити. Цим реченням можна коротко і точно охарактеризувати гру Олега в матчі проти «Трьох Ведмедів». Його покер дозволив здобути впевнену перемогу і закріпитися команді на третьому місці в Золотому дивізіоні.

Юрій Моргушка, Три Медведя

Черговий неймовірний перфоманс від Юрія в цьому сезоні і черговий хет-рик. Можливо, саме його можна назвати тієї білою плямою на тлі максимально невдалого виступу команди в цьому сезоні. Хоча, як відомо, в кінці сезону ще можна як слід грюкнути дверима!

Євген Шульга, Developex

Шульга провів дуже сильний матч проти Укргазвидобування. Капітан «айтішників» провів багато часу на полі, регулярно бив по воротах суперника (але Наврата on fire), віддавав гострих передач на партнерів і відзначився забитим голом зі стандарту. Однак зачепитися за залікові бали це не допомогло.

Кирило Мітяєв, Golazo

Довгоочікувана мить, коли польовий гравець «голеодорів» опинився у збірній найкращих гравців туру! Кирило Мітяєв провів відмінний матч проти телеканалів Футбол 1/2/3, а його гол і результативна передача стали запорукою перемоги для його команди!

Bronze Division

Голкіпер: Олексій Челмакін, FBS

Лише один пропущений м’яч в грі на тлі більше десяти відбитих ударів у площину його воріт. Челмакін знову повертається до когорти найкращих гравців туру!

Ігор Тесленко, MFC Alterra

Ігор провів гру з майже зі 100-відсотковим показником ККД. Фактично у матчі у нього було лише три моменти, які він успішно трансформував у забиті голи! Завдяки його хет-трику MFC Alterra здобула перемогу з рахунком 5:2.

Михайло Белозуб, Київська Митниця

Просто король останнього туру. Михайло майже два місяці не грав за свою команду в офіційних зустрічах і так скучив за хлопцями, що забив усі три голи свого колективу у звітному турі – 3:0!

Олександр Майстренко, LP-CRM

Як завжди, ТОП! Найкращий у завершальний стадії, найкращий у кількості результативних ударів (дубль) ,найкращий серед усіх гравців матчу!

Панасюк/Назаренко, News One

Ця зв’язка сильніша, ніж дует Сона і Кейна в Тотенхемі! Саме ці два гравці забили і зробили усі голи своєї команди в матчі проти UMG. Володимир Панасюк оформив два голи і три асисти, а Михайло Назаренко, відповідно, три голи і два асисти!

Urban Division

Голкіпер: Антон Павленко, УЄ

Тут не може бути інших питань. По-перше, Антон відстояв на нуль  в матчі з «соколятами», відбивши 12 ударів у площину власних воріт. По-друге, наприкінці матчі він здійснив неймовірний сольний рейд правим флангом, який закінчив результативним і потужним ударом під поперечку!

Олександр Мальона, UTR

Сашка, схоже вже не зупинити. Після хет-трику у минулому турі, він відзначився двома забитими голами в матчі проти Хурми, які власне кажучи, і зробили необхідну різницю, а його колектив переміг з рахунком 5:3.

Ігор Аладьїн, Євротехнобуд

Ігор, без жодних питань, зробив усе для своєї команда в ключовому протистоянні сезону з командою Playtika. Два голи і результативна передача всього за 14 хвилин ігрового часу повинні були створити усі умови для перемоги його колективу, однак матч закінчився внічию – 3:3.

Владислав Клокун, FC Getman Kyiv

Мабуть, найпомітніший гравець у протистоянні «гетьманів» і «банкірів». Клокун забив у звітному протистоянні два голи: спочатку класним ударом в самісінький кут власних воріт, а потім, наприкінці матчу, відзначився вже у чужих воротах, вирвавши нічию для свого колективу – 1:1.

Денис Гайден, УЄ

Гайдена знову неможливо було зупинити. Склалося таке відчуття, що перед початком гри з «соколятами» (7:0) йому вмонтували додаткове серце, аби він міг бігати без перерв. Більше того, саме Денис став найрезультативнішим гравцем матчу, забивши у ворота суперника тричі.

Challenge division

Голкіпер: Андрій Бурба, ФК Тєлєга

Команда поступається 0:6, а її голкіпер в когорті найкращих? З одного боку максимально дивно, а з іншого, якби не самовіддана гра Андрія, то Тєлєга могла отримати у власні ворота півтора десятка голів.

Василь Віжунов, FC Kronac Kiev

Василь просто не помітив захист Тєлєгі, з яким він творив все, що заманеться. Він грав максимально впевнено, по-спортивному агресивно і головне результативно, записавши в свій актив два голи (6:0)!

Олексій Андрющенко, Uptech team

Андрющенко точно може претендувати на звання одного з найкращих гравців сезону у своїй команді. В матчі проти «аватарів» саме від нього відходила основна загроза воротам суперника. Ба більше: Олексій оформив дубль і відзначився результативною передачею (4:2). Всього в сезоні у нього 5 голів і 6 асистів.

Радислав Сиворакша, Royal Credit

Brooklyn впирався в матчі проти «кредиторів», як міг. В таких ситуаціях доволі часто на передній план виходить індивідуальна майстерність гравців однієї чи іншої команди. Власне кажучи, це історія саме про Сиворакшу, який оформив у звітному матчі гол+пас (4:2).

Ростислав Литвинчук, Матадор Русанівка

Звичайно, ми могли б поставити у збірну найкращих гравців Лимара, який має тут абонемент, однак вважаємо, що своїм бажанням, самовіддачею та двома забитими голами, Литвинчук отримав право бути серед когорти найкращих!

Favbet division

Голкіпер: Сергій Бужор, Autoenergy

Однозначно найхаризматичніший голкіпер туру! Звичайно, Сергій неодноразово рятував «енергетиків» від пропущених голів, але головне, що він постійно був в грі, постійно в емоціях, а в кінці матчу, фактично з центру поля, поклав м’яч у 9-ку воріт суперника!

Андрій Ковальчук, Fans Team Arsenal

Вдруге поспіль серед когорти найкращих. І вдруге поспіль максимально заслужено! 6 голів і 2 асисти з 14 голів команди у ворота Black Alfa саме на рахунку Андрія!

Олег Матвєєв, One Call - 2

Якщо в першому матчі сезону Олег не зробив жодного результативного удару, то в другому турі сповна все це виправив. Він буквально знищив захист Jooble, відзначившись у воротах своїх опонентів три рази!

Максим Грачов, Autoenergy

No Грачов – No party! В першому турі ліги «енергетики» не могли розраховувати на допомогу Максима, зате вже у другому матчі він поміг команді на 100%! Два голи та результативна передача, а також купа створених моментів для партнерів – запорука успіху Autoenergy в матчі з FavBet.

Владислав Таран, SFCK TEAM

Не дивлячись на те, що організатори поступилися Директу, ми хотіли б відзначити у збірній найкращих гравців Тарана. Влад не тільки відзначився забитим голом, а й абсолютно точно був найактивнішим гравцем на полі серед обох команд.

Пресслужба SFCK