Від аутсайдера до претендента на чемпіонство!, Розповідаємо про команду, яка у своєму першому сезоні існування, вже точно не впаде нижче другого місця! , STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

29.09.2020

Від аутсайдера до претендента на чемпіонство!

29.09.2020

Від аутсайдера до претендента на чемпіонство!

Прямо зараз Матадори - головні претенденти на чемпіонство в лізі Challenge (в останньому турі достатньо не програти Royal Credit), але починала команда сезон з чотирьох поспіль поразок, а вже потім видала серію з 9-ти перемог поспіль. Що не вдалося на старті, і як змінювали гру команди по ходу сезону?

Основною проблемою на старті сезону було відсутність змагального досвіду у більшої кількості гравців, а ті, на кого покладались надії, нажаль, розчарували і згодом покинули нашу команду. Тому відбір провели з метою переглянути всіх, хто мали бажання грати.

Взагалі цікаво більше дізнатися про вашу команду: як формувався колектив. З чого починали?

Матадор офіційно заснований на турнірі #sfck, проте підпільно існує декілька років, початок зароджувався на спортивних майданчиках Русанівки, де підтримували рухливий спосіб життя та надихали інших жителів району. Тепер вийшли на новий рівень.

Віталій Лимар - головний бомбардир команди, наразі є третім по кількості голів в сезоні серед усіх команд турніру (22 голи) і беззаперечно першим у вашій лізі. В чому феномен Лимаря і чи вишукувалися за ним в чергу ТОП-клуби Європи? 

Віталій Лимар і його феномен заключається у поєднанні людських якостей та спортивної складової, він дуже любить футбол і максимально відданий улюбленій справі. Щодо можливого трансферу, ми з ним домовились ще на сезон і впевнений, якщо він гарно себе зарекомендує в Урбані, черга з‘явиться! Але зараз ми працюєм над тим, щоб здивувати в новому сезоні не тільки його грою.

Попереду вирішальна гра проти Royal Credit чи розбирали вже опонента і чи будете якось окремо готуватися до заключного двобою?

Звичайно, цей коллектив заслуговує на повагу, особисто я наживо переглянув практично всі ігри цієї команди. Ми розуміємо, що цю гру треба відіграти так, аби перемогти. Я Вас запевняю, що «заруба» буде! Хотілось, аби в першу чергу гра сподобалась організаторам, відвідувачам та гравцям інших команд, тому закликаю футболістів обох колективів до чесної та достойного рівня гри, щоб усі запам‘ятали цей матч надовго!

Вадим Скиценко ФК «Матадор Русанівка»