Перше фіаско One Call, два чемпіони відомі та справжній британський футбол на #SFCK, Огляд передостаннього туру сезону!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

29.09.2020

Перше фіаско One Call, два чемпіони відомі та справжній британський футбол на #SFCK

29.09.2020

Перше фіаско One Call, два чемпіони відомі та справжній британський футбол на #SFCK


СУПЕРЛІГА FAVBET

THIS IS ПИВБАР 1-6 ADVOCATES

ДОНБАСЕНЕРГО 8-3 PHENIX

SKY UP 8-2 PRIME

AURORA TEAM 2-8 БІЗНЕС ОЙЛ ГРУПП

Мабуть, буде доречно зазначити, що в Суперлізі не було жодного сенсаційного результату, а фаворити максимально закономірно взяли свої три залікових бали. Дивіться самі:

  • «Адвокати» в матчі проти «рок-н-рольників» закрили питання про переможця матчу вже на початку другого тайму коли рахунок був 5:0 на їх користь. І це при тому, що у підопічних Славінського ударів і моментів вистачало, але збити вдалося лише під кінець, коли голом престижу відзначився Сидельников, який забив вперше за 7 останніх матчів. В свою чергу, головним героєм «адвокатів» став Якубець, який оформив дубль і відзначився асистом… Зазначимо, що «адвокати» мали в своєму активі всього лише одну заміну, то Рахмєтов у другому таймі іноді грав в полі.
  • «Фенікси» приїхали на матч проти «енергетиків» з двома замінами та Ананченко, який з переломом підтримував команду за межами ігрового майданчика. Втрати були і у Донбасенерго: головний тренер команди Віталій Мельник цього разу був відсутнім. Здається, що відсутність головного тренере трішки позначилася на грі команди, адже виграючи з рахунком 4:1, «енергетики» дозволили опонентам скоротити розрив до мінімуму – 4:3. Однозначно кращим у «феніксів» був Черняк, який бився, як лев, однак клас суперника виявився вищим. Як тільки у повітрі запахло смаженим, Степаненко оформив покер за чотири хвилини і зняв усі питання про переможця матчу. 
  • SkyUp доволі впевнено переміг Prime, максимально дисципліновано граючи двома четвірками. З іншого боку команда Максима Каплунова постійно показувала зуби, однак цього було недостатньо для здобуття позитивного результату. Більше того, відзначимо, що сам Каплунов отримав вже третю жовту картку в сезоні, а він, нагадаємо, голкіпер.
  • Аврора, в свою чергу, відверто розчарувала в матчі проти Бізнесоілгруп. По-перше, команда приїхала в максимально неоптимальному складі, по-друге, головний тренер цієї команди Євген Задорожній, хоча і був на матчі, але майже не керував діями командами (за чутками в цьому колективі будуть великі зміни). По-третє, Аврора просто нічого не змогла зробити проти дриблінгу Лебідя, швидкості Мірошнікова і бомбардирського хисту Гринчука! Єдине, що відзначимо – Грушко, здається, вперше виводив команду в якості капітана.   
  • Наприклад, AUTO ENERGY здобув другу перемогу поспіль з рахунком 6:1 Цього разу, на відміну від попереднього матчу, головною ударною силою цієї команди був Максим Мороз. На його рахунку 2 голи і два асисти у ворота Директ.
  • JOOBLE і FAVBET TEAM грали у типово британський футбол, майже по коліна у воді. Звичайно, про якусь змістовну гру в такій ситуації говорити не доводилось, однак інтрига і емоції були до кінця. Аби ви розуміли, Старцев з команди «букмекерів» зрівняв рахунок на останній хвилині матчу, а потім його команда навіть могла вирвати перемогу але не реалізувала вихід сам на сам.
  • Fans team Arsenal - Onecall 2: це матч, в якому голкіпери були головними дійовими персонажами! Просто-таки мільйон сейвів від Воробьйова і Краковича, які рятували свої команди, як могли. Це та історія, коли нічия виглядає максимально закономірним результатом!
  • І, звичайно, констатуємо довгоочікувану перемогу команди організаторів! Програючи Black Alfa з рахунком 0:1 вже на 8-й хвилині матчу, хлопці доволі швидко прийшли до тями і у підсумку вирвали перемогу! Головним героєм цього матчу, безумовно, став Савченко. Микита спочатку відзначився результативною передачею, а після передачі Русіна ефектно замкнув дальню стійку і приніс перемогу своїй команді!


GOLD DIVISION

BIG BOARD 6-4 БМК

DEVELOPEX 10-1 GOLAZO

ФУТБОЛ 1/2/3 4-13 УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

ONE CALL 3-6 ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА

І все таки це відбулося! Перше фіаско ONE CALL в основному етапі… «Веселі хлопці» реалізували майже усі свої моменти, а ось Мельник і компанія просто нічого не могли зробити проти сейвів Крупини! Він тягнув всі удари і лише на останніх секундах матчу Мельник і Науменко змогли скоротити рахунок. До речі, це один з небагатьох матчів в сезоні, коли Мельник пішов з поля без забитих голів. «Веселі хлопці» зробили приємний подарунок для Pokupon.ua.

Дмитро Данильченко on FIRE! Дмитро забивав три матчі поспіль по одному голу, але в протистоянні з БМК здивував усіх! Данильченко оформив хет-трик, допомігши своїй команді здобути другу перемогу поспіль. БМК в останньому турі матиме шанс здобути бодай одну перемогу в основному етапі.

Чорна смуга «журналістів» продовжується. Але в їх захист можна сказати лише те, що команда не змогла на основний етап зібрати усіх своїх ТОП-гравців. Наприклад, лідер команди Місюра, провів за весь сезон усього три матчі. Однак це не повинно применшувати заслуг «газовиків» і зокрема Лещенка! 7 голів і два асиста з 13 голів своєї команди – це фантастика! Тим не менш зазначимо, що єдиною світлою плямою на тлі гри «журналістів» був хет-трик від Євгена Кузьменка.

DEVELOPEX не змінює своїм традиціям, якщо команда перемагає, то обов’язково відвантажує супернику торбу голів. В захист «голеодорів» хочеться сказати, що вилучення Поліщука на 16-й хвилині гри зламало гру. До цього команда Русіна поступалася 1:2, але далі… Далі «айтішники» запрограмували свої самонавідні гармати і влаштували обстріл воріт суперника! Зазначимо, що Денис Митник вперше у цьому сезоні забив 4 гола за гру, додавши таким чином до трьох хет-триків покер!


SILVER DIVISION

112 УКРАЇНА 4-7 CHEVROLET

АГРОСЕМ 8-5 АФК ХУНТА

ТЕРРИКОН 3-1 BINOTEL

Сажин і Скробач так швидко взяли бика за роги, що здавалося на «автомобілістів» очікує розгром. Команда Кулешина програвала на 13-й хвилині 0:2, але мабуть капітан знайшов потрібні слова або мотивацію, аби змінити хід гри! Шість голів у другому таймі і як наслідок заслужена перемога. Юрченко і Роянов – справжні монстри, адже за 21 хвилину матчу вони забили по три голи кожен! Тепер «автомобілісти» повинні молитися на 112 Україна, адже якщо у наступному турі вони переможуть Агросем, то Chevrolet посяде третю позицію!

Власне кажучи, відібрати очки у Агросему буде вкрай важко, особливо, якщо хлопці зіграють в фінальному матчі так само агресивно, як у першому таймі двобою з Хунтою! 7:1. 7:1, друзі! Але у другому таймі прокинувся Король! Мазур додав три голи до результативного удару в першому таймі і максимально можливо скоротив різницю у рахунку. Але зусиль одного гравця було мало!

Ігор Киричок оформив дубль в третьому матчі поспіль! І саме звдяки двом голам від капітана Террікон ще залишив теоретичні шанси на чемпіонство! Інше питання, що Террикону потрібно сподіватися на те, що суперник зможе відібрати очки у Cenral Yard…    


BRONZE DIVISION

MFC ALTERRA 5-3 TOPIAR

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ 5-4 UMG

АМФК VEGA 3-3 LP-CRM

FBS 3-3 NEWSONE

От за що подобається ця ліга, так за те, що тут завжди чумові заруби.

В матчі FBS і NewsOne була справжня драма! Спочатку FBS відкрив рахунок, але ще до перерви «журналісти» зробили камбек і вигравали 2:1! Потім Стрельченко і Биков забили 2 голи за тридцять секунд, коли на табло горіла 37 хвилина матчу. Але і це ще не все! На останній хвилині матчу Стрельченко не реалізував чистий вихід сам на сам, після чого Павло Покривець врятував «журналістів» від поразки – 3:3! Фантастика!                               

Якщо коротко розповідати про матч LP-CRM і АМФК VEGA, то ми б назвали його дуеллю з англійського чемпіоншипу! Суто британська дощова погода, справжня заруба на полі, яка була приправлена жовтими картками, спірними епізодами і суперечками. АМФК двічі виходив вперед, забивши гол вже на першій хвилині матч. Цвілій, в свою чергу, тащив такі удари, що іноді було варто братися за голову. Більше того, дубль Сергія Ананка в середині другого тайму дозволив розраховувати на комфортну перевагу у два голи… але той Майстер все зіпсував. Мова, звичайно, про Сашка Майстренка, який за п’ять останніх хвилин оформив дубль і врятував нічию для своєї команди – 3:3!

TOPIAR, нажаль, цього сезону залишається без медалей. Попри непоганий склад на гру проти MFC Alterra, відібрати очки у вже чемпіона Ліги не вдалося. Знову без голі пішов з поля Голодніков, всього лише раз забив Тетерук, але головне в цій історії, мабуть, джокер суперника. Віталій Дацюк, який до цього в трьох матчах MFC Alterra забив лише раз, відзначився хет-триком, що власне кажучи і зробило різницю, а також принесло його колективу кубок переможців турніру!

А Митниця і UMG взагалі видали батл, який можна ставити в приклад усім командам. Інтрига до останніх секунд, 9 забитих голів, три дублі! Просто фантастика! Митники вигравали 1:0, 3:1 і 4:2, але все завершилося мінімальною звитягою, яку Макаров здобув для своєї команди за дві хвилини до фінальної сирени. Після пропущеного голу на останніх хвилинах не витримали нерви у капітана «зелених» Мельниченка, який зупинив прорив Гайдена фолом останньої надії…


URBAN DIVISION

UTR 3-2 ФК СОКІЛ

RwS BANK 3-2 ХУРМА

ECLIPSE 5-1 RwS BANK

PLAYTIKA 1-2 ULICHNAYA EDA

ЄВРОТЕХНОБУД 7-4 ASSISTANT GROUP

UTR здобув п’яту перемогу поспіль, закінчивши сезон на 4-й позиції. Більшість ігрового часу проти «соколят» саме ця команда володіла м’ячем, а завдяки дублю Тітовського взяла три очки. Хоча з точки зору самовіддачі нам здалося, що Сокіл провів найсильніший матч у сезоні!

Але усі погляди, безумовно, були прикуті до матчів PLAYTIKA - ULICHNAYA EDA та ЄВРОТЕХНОБУД - ASSISTANT GROUP. «Айтішнікам» достатньо було нічиї, аби здобути чемпіонство, однак у вирішальний момент сезону підопічним Цибенка зазнали фіаско. УЄ забила двічі за вісім хвилин, чим суттєво зламала гру опонентам. Відзначимо, що Комісарук відіграв один м’яч у першому таймі, але надалі пробити Павленка не вдалося… УЄ вітаємо з заслуженою бронзою, а ось «айтішники», які, звичайно, засмутилися, точно провели найкращий сезон за всю історію своїх виступів у SFCK!

Євротехнобуд, як ви розумієте, ЧЕМПІОН! «Будівельники» набрали стільки ж балів, як і Playtika, але мали кращу різницю забитих і пропущених. Гра проти «асистентів» складалася далеко не найкращим чином, адже двічі ще до 10-ї хвилини першого тайму довелося відіграватися. Добре, що Некрасов видав черговий феєричний матч, оформивши 2+2, що у підсумку і стало запорукою успішного сезону для команди!

RWS Bank зіграв на цих вихідних двічі. І якщо гра проти Хурми вийшла успішною, не дивлячись на е, що Кулешин оформив дубль і намагався хоч якось зупинити «банкірів», то в протистоянні з Eclipse було гучне фіаско. Макарчук і Софінський забили по два голи, забезпечивши впевнену перемогу своєї команди! Тим не менш, хочемо сказати, що Eclipse вкотре не розкрив свій потенціал на 100%. Підсумкове п’яте місце – це непогано, але на початку сезону ми бачили цей колектив серед ТОП-3.


CHALLENGE DIVISION

MFC FLEX 3-2 AVATAR

МАТАДОР РУСАНОВКА 4-2 ЛЕГІОН

YOUNG BOYS 2-1 ФК КРОНАС KIEV

НІКОС 2-4 BROOKLYN

UPTECH TEAM 2-1 ТЄЛЄГА ФК

В цьому дивізіоні майже в кожному матчі була інтрига:

  • MFC FLEX програвав «аватарам» 0:1 і 1:2, але за три останніх хвилини забив двічі, зусиллями Жука і Мирошниченка, вирвавши другу перемогу поспіль!
  • Легіон програв вчетверте за п’ять останніх матчів, а Матадори тепер спокійно готуються до останнього матчу сезону, маючи перевагу над «кредиторами» у два бали. Головне для команди той факт, що не тільки Лимар тягне команду вгору, а й Литвинчук наразі перебуває у відмінній формі, забивши гол і відзначившись двома асистами.
  • Young Boys і Кронас проводили свій останній матч в сезоні, влаштувавши битву за бронзу. Зазначимо, що «молодим хлопцям» вистачило б і нічиї, але обидві команди грали на перемогу. Кронас, поступаючись по ходу зустрічі, відігрався у другій половині матчу і міг навіть дотиснути опонентів, але гол Владислава Усіка за п’ять хвилин до фінальної сирени встановив остаточний рахунок і приніс Young Boys бронзові нагороди!
  • Нікос програв у своєму матчі не стільки Brooklyn, скільки двом Олексіям. Новіков записав на свій рахунок хет-трик, а Штанько поставив переможну крапку в матчі! Цікаво, що якщо Штанько і компанія в наступному турі переможуть «аватарів», то посядуть четверту позицію!
  • UpTech здобув надважливу перемогу над ФК Тєлєга, в контексті того, що тепер «айтішнікам» потрібно дочекатися втрат очок від конкурентів, яких вони зараз випереджають у боротьбі за четверту сходинку.         


FAVBET DIVISION

BLACK ALFA 2-3 SFCK STAFF

JOOBLE 1-1 FAVBET TEAM

AUTO ENERGY 6-1 ДИРЕКТ

FANS TEAM ARSENAL 2-2 ONE-CALL-2

В цій лізі, хоча і найменша кількість команд, теж є на що подивитись:

  • Наприклад, AUTO ENERGY здобув другу перемогу поспіль з рахунком 6:1 Цього разу, на відміну від попереднього матчу, головною ударною силою цієї команди був Максим Мороз. На його рахунку 2 голи і два асисти у ворота Директ.
  • JOOBLE і FAVBET TEAM грали у типово британський футбол, майже по коліна у воді. Звичайно, про якусь змістовну гру в такій ситуації говорити не доводилось, однак інтрига і емоції були до кінця. Аби ви розуміли, Старцев з команди «букмекерів» зрівняв рахунок на останній хвилині матчу, а потім його команда навіть могла вирвати перемогу але не реалізувала вихід сам на сам.
  • Fans team Arsenal - Onecall 2: це матч, в якому голкіпери були головними дійовими персонажами! Просто-таки мільйон сейвів від Воробьйова і Краковича, які рятували свої команди, як могли. Це та історія, коли нічия виглядає максимально закономірним результатом!
  • І, звичайно, констатуємо довгоочікувану перемогу команди організаторів! Програючи Black Alfa з рахунком 0:1 вже на 8-й хвилині матчу, хлопці доволі швидко прийшли до тями і у підсумку вирвали перемогу! Головним героєм цього матчу, безумовно, став Савченко. Микита спочатку відзначився результативною передачею, а після передачі Русіна ефектно замкнув дальню стійку і приніс перемогу своїй команді!

Пресслужба SFCK