Матч життя в Суперлізі, двобій між Матадорами і Кредиторами, а також битва OneCall-Pokupon.ua!, Анонс 16 туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

02.10.2020

Матч життя в Суперлізі, двобій між Матадорами і Кредиторами, а також битва OneCall-Pokupon.ua!

02.10.2020

Матч життя в Суперлізі, двобій між Матадорами і Кредиторами, а також битва OneCall-Pokupon.ua!

СУПЕРЛІГА FAVBET

PRIME - AURORA TEAM

PRIME - PHENIX

БИЗНЕС ОЙЛ ГРУП - THIS IS ПИВБАР

ДОНБАСЕНЕРГО - SKY UP

SKY UP - AURORA TEAM

Ми завжди радіємо, коли матчі Суперліги відбуваються в повному обсязі, а коли матчів навіть понад норми, взагалі стрибаємо від радості.

Так, наприклад, одразу два матчі зіграє Prime. Причому ми вважаємо, що підопічні максима Каплунова можуть взяти шість залікових балів. Пояснюємо: Аврора зараз точно не в найкращій формі, адже команда ледь зібрала шість людей на матч минулого туру. «Фенікси» - стабільно останні. До того ж, «феніксів» Prime вже обігравав з рахунком 5:2.

ДОНБАСЕНЕРГО - SKY UP – однозначно центральний матч туру і сезону! В першому колі «енергетики» здолали «авіаторів» з рахунком 6:4, а наразі команди мають однакові 30 залікових балів. Інше питання, що підопічні Віталія Мельника мають один матч в запасі. Таким чином, «авіаторам» потрібно обов’язково перемагати і бажано з різницею в три голи.

БИЗНЕС ОЙЛ ГРУП, якщо переможе THIS IS ПИВБАР, зможе обійти в турнірній таблиці «адвокатів», які наразі мають на два залікові бали більше. «Рок-н-рольникам» в цьому непростому для них сезоні, в якому відбулося багато змін у команді залишається боротися лише за 6 позицію з Prime.

SKY UP, якщо здолає «енергетиків», то просто мусить обігравати AURORA TEAM, адже тоді у боротьбі за чемпіонство не має жодного сенсу.

GOLD DIVISION

POKUPON.UA - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

ФУТБОЛ 1/2/3 - DEVELOPEX

ONE CALL - POKUPON.UA

ТРИ МЕДВЕДЯ - BIG BOARD

ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА - БМК

Цілком можливо що вже на  цих вихідних ми дізнаємося чемпіона Золотого дивізіону, адже Pokupon.ua і One Call зіграють між собою. Наразі ситуація на боці «любителів знижок». Вони відстають від своїх опонентів на три очки, але мають два матчі у запасі, то ж, в разі перемоги гарантують собі золоті медалі. Більше того, навіть, якщо Веселые Ребята зможуть перемогти БМК (а це цілком можливо, враховуючи той факт, що підопічні Максима Ріпи не виграли жодного матчу в сезоні, поки що) і наздоженуть Pokupon.ua, вони все одно поступатимуться по особистим зустрічам, в якій поступилися 1:2.

Футбол 1/2/3 спробує перервати свою серію з п’яти поразок поспіль і наостанок грюкнути дверима в матчі проти Developex. Інше питання, що зовсім недавно свій ювілей святкував легендарний гравець «журналістів» Віталій Місюра, а його святкування може затягнутися не на один день, тож питання оптимального складу залишається відкритим. Зазначимо, що подвійна мотивація повинна бути у «айтішників». По-перше, має зіграти ще двічі і може стати найрезультативнішою командою ліги (наразі підопічні Уса забили 39 голів, а OneCall – 43). По-друге, якщо Developex виграє обидва матчі, а Веселые ребята програють БМК, «айтішники» можуть посісти третю позицію (в особистих зустрічах вони знищили суперника – 8:0).

Нагадаємо, що Pokupon.ua зіграє одразу два матчі за вікенд, тим паче, що протистояння з Укргазвидобування явно буде непростим. У складі цієї команди є Дмитро Лещенко, який не тільки веде боротьбу за звання найкращого бомбардиру ліги з Андрієм Мельником, а й цілком можливо може стати найкращим снайпером сезону серед усіх дивізіонів (наразі у нього 34 голи).

Три Медведя повинні грюкнути дверима і довести, що серія з п’яти поразок поспіль не більше, ніж прокляття від конкурентів, хоча здобути очки в матчі з BigBoard буде вкрай важко, адже команда вийшла з кризи і виграла два останні матчі!  

SILVER DIVISION

112 УКРАЇНА - АГРОСЕМ

PROMETHEUS - BINOTEL

ТЕРРИКОН - INTERCITY

INTERCITY - АФК ХУНТА

В цьому дивізіоні ми ще не дізнаємося чемпіона адже Central Yard, який перебуває на першій позиції, в ці вихідні не зіграє.

Принаймні лідер точно може змінитися , адже Террикон гратиме з восьмою командою чемпіонату, INTERCITY. Насправді ми вже неодноразово говорили, що місце цього колективу не відповідає його грі і можливостям, однак наразі маємо те що маємо.

Binotel, в свою чергу, зіграє проти «прометеїв», які не програвали в останніх п’яти матчах, однак серія з двох нічиїх поспіль позбавила хлопців шансів на бронзу.

З іншого боку, Террикону доведеться сподіватися саме на характер Binotel в наступному турі, адже тільки в тому випадку, якщо вони відберуть очки у «барберів», Террикон зможе розраховувати на золото.

112 УКРАЇНА – АГРОСЕМ: вирішальний матч для… Chevrolet. Якщо Агросем здобуде у звітному матчі бодай нічию, він 100% посяде третю позицію в лізі, адже в особистій зустрічі розгромив «автомобілістів» з рахунком 5:2. Інше питання, що перемогти журналістів буде важко, тому що одразу два гравці цієї команди Сажин і Скробач продовжують боротьбу за звання найкращого снайпера ліги. Наразі у обох гравців по 10 голів. Більше лише у Юрченка з Chevrolet (11) і у Мазура з Хунти (12).

Власне кажучи, Віктор може збільшити свій гольовий доробок, якщо заб’є у ворота Intercity. В останніх п’яти матчах «залізничники» програли лише один матч, та й той мінімально – 5:6. Хунта, в свою чергу, в останніх двох матчах програла то ж прямо зараз може закінчити сезон на мажорній ноті.

BRONZE DIVISION

НІКОФЛЕКС - TOPIAR

АМФК VEGA - КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

Київська Митниця буде битися за другу позицію в матчі з АМФК Vega який буквально на цьому тижні здобув свою другу перемогу в сезоні, здобувши технічну перемогу над Bilink. Знаючи характер команди Миколи Мацюка і Сергія Ананка, майже не має сумнівів, що команда буде битися за перемогу. А якщо знаний майстер результативних передач Кофанов зіграє так само, як в минулому турі, Митниці будуть непереливки. З іншого боку Митники не тільки мотивовані другим місцем, а ще тому, що перемога буде відмінним подарунком для їх наставника Костянтина Власенка, який сьогодні святкує свій день народження.

CHALLENGE DIVISION

НІКОС - ЛЕГІОН

МАТАДОР РУСАНОВКА - ROYAL CREDIT

AVATAR - BROOKLYN

В цьому дивізіоні зали

шилося два головних питання:

  • Звичайно, хто буде чемпіоном? Матадори з нестримним Лимарем, які мають 27 залікових балів, чи «кредитори», які мають на два очки менше, а дует Акарков і Сиворакша забили на двох вже 26 голів в цьому сезоні.
  • Окрім того, одразу чотири команди претендують на п’яту позицію. UpTech Team, який зіграв усі матчі, маючи 16 залікових балів. Brooklyn, який випереджає на один бал Легіон, який буде грати з Нікосом (і спробує перервати серію з двох поразок поспіль), а також на два бали Avatar, з яким, власне кажучи, буде серйозна битва.

FAVBET DIVISION

JOOBLE - SFCK STAFF

FAVBET - ONE CALL-2

BLACK ALFA - AUTO ENEGRY

ФК ДИРЕКТ - FANS TEAM ARSENAL

В кінці, як завжди, поговоримо про нашу улюблену лігу FavBet, де в кожному турі обов’язково відбувається щось цікавеньке.

Лідер дивізіону FANS TEAM ARSENAL зіграє проти Директу, який потужно стартував з двох перемог поспіль, але потім програв Autoenergy з рахунком 1:6. Звичайно, головним завданням Директу буде нейтралізувати Ковальчука, який за три матчі забив 10 голів!

 Ще один лідер дивізіону ONE CALL-2 зіграє проти «букмекерів», які в минулому турі проявили характер і нарешті взяли свій перший заліковий бал. Тим не менш, нам здається, що ця історія не допоможе їм в протистоянні з дисциплінованою і організованою командою.

BLACK ALFA, яка наразі є одноосібним аутсайдером ліги, спробує свої сили в матчі проти Autoenergy, який після поразки в першому турі виграв два матчі поспіль.

Що стосується команди організаторів, то Катаранчук і компанія спробує переграти максимально нестабільний Jooble, який в цьому чемпіонаті вже встиг одного разу виграти зіграти внічию і програти.

Пресслужба SFCK