До завершення сезону 2 тижні. Чемпіони майже відомі!, Анонс туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

25.09.2020

До завершення сезону 2 тижні. Чемпіони майже відомі!

25.09.2020

До завершення сезону 2 тижні. Чемпіони майже відомі!

СУПЕРЛІГА FAVBET

THIS IS ПИВБАР - ADVOCATES

ДОНБАСЕНЕРГО - PHENIX

SKY UP - PRIME

AURORA TEAM - БІЗНЕС ОЙЛ ГРУПП

Цікавий, до речі, намічається тур. «Рок-н-рольники» спробують перервати свою невдалу серію з двох поразок поспіль, в матчі проти «адвокатів». Ще зовсім свіжий приклад Аврори, яка завдяки дублю Таланова змогла в минулому турі відібрати у цієї команди очки. Однак не варто забувати, що саме «адвокати» завдали першої поразки «енергетикам» в сезоні (2:1).

Донбасенерго, власне кажучи, мабуть, трішки розслабився, розуміючи, що золоті медалі чемпіонату майже в кишені. Однак «авіатори» буквально дихають в спину, тому брати три очки з «феніксами» необхідно апріорі. Звичайно, саме підопічні Мельника будуть фаворитами, однак Phenix в минулому турі переміг вперше в сезоні і тепер на куражі може завдати багато неприємностей своїм опонентам.

SkyUp, так вже вийшло, зіграє двічі проти PRIME за один вікенд. Одного разу на штучному покриті в нашому турнірі, а також на паркеті в іншому чемпіонаті. Звичайно, «авіатори» безумовні фаворити, адже вони продовжують гонитву за «енергетиками», а дует Тмєнов – Горбатий забив на двох 30 голів і зробив 16 асистів. З іншого боку, нещодавно лідер Prime Максим Каплунов заявив, що його команда готова до нових викликів. Зараз – саме такий час!

Аврора відмінно зіграла проти «адвокатів» в минулому турі, а Таланов провів найкращий матч в сезоні. Проти «нафтовиків» буде точно не легше, а може навіть і важче, адже суперник зараз максимально мотивований і розуміє, що кожна втрата очок може стати фатальною в боротьбі за бронзові нагороди.

GOLD DIVISION

BIG BOARD - БМК

DEVELOPEX - GOLAZO

ФУТБОЛ 1/2/3 - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

ONE CALL - ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА

Однозначно центральним матчем туру буде протистояння ONE CALL - ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА. «Веселі хлопці» наразі відстають від суперника на шість очок, але перемога у звітному матчі може дозволити їм внести величезні корективи у розподіл місць вгорі таблиці. ONE CALL попереду очікує гра проти Pokupon.ua, тому «веселі» можуть використати це на свою користь. Інше питання, що зупинити цей потяг на чолі з Мельником майже неможливо.

Developex, здається, вже готовий до серйозних досягнень, але… мабуть, в новому сезоні. Наразі підопічні Олександра Уса проводять дуже непоганий сезон, але стабільності не вистачає. Це, до речі, і може стати головним фактором того, що «айтішники» не потраплять до ТОП-3 своєї ліги. Наприклад, поразка в минулому турі від «газовиків», коли ворота Наврати були под. тотальною облогою, але реалізувати численні моменти не вдалося. «Голеодори», в свою чергу, зараз просто у вогні. Всього одна поразка в останніх чотирьох матчах, доволі непогана гра в обороні і реалізація власних моментів. Колись підопічні Русіна точно були б фаворитами звітного протистояння, але зараз часи інші.

Футбол 1/2/3 спробує перервати серію з чотирьох поразок поспіль у матчі проти непробивного Наврати, забивного Лещенка і команди, яка виграла два матчі поспіль. «Журналістам» головне зібрати обойму своїх топ-виконавців, а далі вже якось буде.

БМК спробує все ж таки здобути першу перемогу в сезоні, тим паче, що суперник у вигляді Big Board проводить доволі кволий і нестабільний сезон. Так, безумовно, ми згадуємо перемогу в минулому турі над Футбол 1/2/3, але поки що це не показник.

SILVER DIVISION

112 УКРАЇНА - CHEVROLET

АГРОСЕМ - АФК ХУНТА

ТЕРРИКОН - BINOTEL

Цікаве завершення ліги. Chevrolet, наприклад, який лихоманило увесь сезон, реально може закінчувати сезон в медалях, але для цього потрібно зібрати до купи безліч факторів: виграти у 112 Україна (а це, враховуючи шалені гарматні удари Сажина буде зробити непросто), чекати на поразки Агросему і Террикону. І тут вже великі питання. По-перше ці команди мають по одному додатковому матчі в активі. По-друге, Террикон грає два матчі з командами з нижньої частини турнірної таблиці. Агросему в цьому питанні набагато важче, адже хлопці зіграють з головними переслідувачами у турнірній таблиці – Хунтою і 112 Україна. В цій ситуації найлегше гравцям Binotel. Потрібно просто вийти і отримати задоволення від гри!

BRONZE DIVISION

MFC ALTERRA - TOPIAR

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ - UMG

АМФК VEGA - LP-CRM

FBS - NEWSONE

В Бронзі останні два тури буде відбуватися повний ах тунг! Дивіться самі:

  • MFC ALTERRA – TOPIAR: останній шанс для Topiar зачепитися за медалі. Поразка майже на 100% відкине їх з першої трійки. В свою чергу, якщо Альтерра здобуде перемогу, то одразу може відкорковувати чемпіонське шампанське!
  • КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – UMG: повернення Белозуба у склад дозволило здобути впевнену перемогу у минулому турі, а маючи гру в запасі порівняно з LP-CRM та перемогу в очній зустрічі з рахунком 5:1, все залежить виключно від Митників. Перемагай UMG і АМФК VEGA і срібло в кишені.
  • АМФК VEGA - LP-CRM: якщо підопічні Сергія Ананка вже давно не можуть розраховувати на найвищі місця, то можна хоча б втрутитися у їх розподіл, гучно грюкнувши дверима на останок. Фактично будь-які очки в матчі з підопічним Андрія Нікітіна відкриють двері для Митників до срібних медалей.
  • FBS – NEWSONE: FBS майже залізобетонно без медалей, однак під кінець сезону Фролов і компанія заграли набагато впевненіше. Навіть так, як колись у своєму чемпіонському сезону (або близько до цього). Тим не менш, обіграти «журналістів» буде вкрай важко, враховуючи їх непоступливість і шалений дует Панасюк – Назаренко (фото цих гравців ми додавали у наші соц.мережі, краще «познайомитися» з ними заздалегідь).

URBAN DIVISION

UTR - ФК СОКІЛ

RwS BANK - ХУРМА

ECLIPSE - RwS BANK

PLAYTIKA - ULICHNAYA EDA

ЄВРОТЕХНОБУД - ASSISTANT GROUP

5 матчів 3 головних питання:

  • Хто стане чемпіоном: Playtika чи Євротехнобуд? «Будівельникам» треба перегравати «асистентів», які виграли свої два останні матчі та розраховувати на поразку «айтішників». Теоретично це може відбутися, адже УЄ це команда ТОП-рівня, однак наразі це суто теоретична історія.
  • Чи закінчить UTR сезон на 4-й позиції? Нагадаємо, що в перший п’яти турах хлопці жодного разу не виграли, а зараз достатньо переграти Сокіл, який в останніх 2 матчах пропустив 10 голів і 4-та позиція в кишені
  • Чи зможуть «банкіри» закінчити сезон п’ятими? За один вікенд вони зіграють два матчі і якщо переможуть в обох, а «асистенти» не виграють у «будівельників», то сезон можна буде вважати вдалим!

CHALLENGE DIVISION

MFC FLEX - AVATAR

МАТАДОР РУСАНОВКА - ЛЕГІОН

YOUNG BOYS - ФК КРОНАС KIEV

НІКОС - BROOKLYN

UPTECH TEAM - ТЄЛЄГА ФК

Матадори можуть помітно покращити свою ситуацію перед вирішальним матчем з «кредиторами», якщо обіграють Легіон. Тоді в останньому турі їм можна зіграти навіть у нічию.

YOUNG BOYS і ФК КРОНАС KIEV в прямому сенсі слова розіграють між собою комплект бронзових нагород. Хоча може бути і такий варіант: якщо Маадори програють обидва своїх матчі, а Кронас перемагає «молодих хлопців», друга позиція (за рахунок перемоги над Матадорами в очному протистоянні) буде саме Кронас.

MFC FLEX, який перебуваючи на 10-й позиції має один з найкращих захистів в лізі (23 пропущених), спробує продовжити програшну серію для  AVATAR, який в останніх двох матчах поступався своїм опонентам.

НІКОС спробує грюкнути дверима в останніх двох матчах, суто теоретично маючи шанси на місце в першій половині турнірної таблиці. Спочатку потрібно обіграти BROOKLYN, в якому точно буде максимально мотивованим Олексій Штанько, якого відділяє всього три голи до місця в ТОП-3 бомбардирів ліги за підсумками сезону. Принаймні, на момент початку туру.

Якщо Uptech  Team закінчить сезон на 5-й позиції, то його, як нам здається, можна буде вважати цілком вдалим. Андрющенко і Ко спробують забити якомога більше голів у ворота Тєлєги, яка, до речі, не виграла жодного матчу в цьому сезоні.

FAVBET DIVISION

BLACK ALFA - SFCK STAFF

JOOBLE - FAVBET TEAM

AUTO ENERGY - ДИРЕКТ

FANS TEAM ARSENAL - ONE-CALL-2

Для BLACK ALFA, схоже, цей тур буде чи не єдиним, в якому можна взяти очки, адже результати двох попередніх матчів вражають (1:6 і 2:15). Ми розуміємо, що збір на матчі залишає бажати кращого, але команда з такою історією просто не може так програвати!Організатори, до речі, так само програли обидва своїх матчі, але виглядають фаворитами звітного протистояння.

JOOBLE випадково програв AutoEnergy з рахунком 1:6, чи команда просто не готова до серйозних матчів? В матчі проти FavBet це перевірити буде важко, адже суперник поступився в обох своїх протистояннях.

Директ зіграє проти Autoenergy, але поки не є для нас фаворитом цієї гри, навіть не дивлячись на те, що цей колектив виграв обидва своїх матчі. Справа в тому, що клас суперників (FavBet|SFCK Team) точно був нижчим, аніж у майбутнього опонента, у складі якого точно варто остерігатися Максима Грачова.

FANS TEAM ARSENAL - ONE-CALL-2 – це однозначно матч туру, а може і всього коротенького сезону. Впевнені, що саме хтось з цієї пари і стане чемпіоном звітного дивізіону.

Пресслужба SFCK