Найкращі з найкращих!, Збірні SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

02.09.2020

Найкращі з найкращих!

02.09.2020

Найкращі з найкращих!

Challenge

Голкіпер: Роман Гавриленко, Royal Credit

Мабуть, «банкіри» знову очікували побачити серед когорти найкращих Сиворакшу, але цього разу справжнім героєм туру став їх голкіпер Гавриленко. Роман величезну кількість разів рятував свою команду у матчі з Легіоном, тому підсумкова перемога з рахунком 3:2 над прямим конкурентом в боротьбі за золото, стала можливим саме завдяки класній грі кіпера.

Віталій Лимар, Матадор Русановка

Заслужено перший. Причому у всьому. В кількості забитих голів в лізі (15), в кількості корисних дій в матчі проти Аватару. Саме Лимар організував перші три голи у ворота суперників, а всього у звітному матчі він записав на свій рахунок хет-трик і результативну передачу!

Олександр Лахненко, Brooklyn

Сашко перед звітним туром провів всього три гри за свою команду, в яких відзначився лише одним асистом. Але у матчі проти Тєлєгі він розкрив свій потенціал на 100%! Три забитих м’ячі з п’яти командних і підсумкова перемога з рахунком 5:3. В цьому 90% заслуги саме Лахненка!

Владислав Мазур, Young Boys

Вірити в себе і в команду, коли за підсумками першого тайму поступаєшся 0:3, дорого вартує. Саме таким виявився Владислав, який повів команду за собою у драматичній дуелі з Нікосом. Мазур оформив два голи у ворота своїх опонентів, змусивши партнерів повірити у позитивний результат, адже у підсумку у звітному матчі була зафіксована нічия 3:3!

Степан Романченко, Матадор Русановка

Ще один гравець «матадорів», який зробив неабиякий внесок у перемогу своєї команди над «аватарами». Романченко грав натхненно, холоднокровно і головне результативно, що дозволило йому оформити два м’ячі у ворота своїх опонентів.             

Urban Division

Голкіпер: Володимир Вівчарський, Full House UTD

Незважаючи на поразку від «банкірів» з рахунком 1:2, ми все одно вважаємо Володимира найкращим голкіпером ліги у минулому турі. Він непогано виглядав у ближніх дуелях з гравцями опонентів, грав на виходах, а також добре керував діями своїх партнерів!

Дмитро Тітовський, UTR

Дмитро забив у своєму першому матчі за UTR в нашому турнірі, але потім про нього забули на три матчі. Однак у грі з максимально непоступливими «асистентами» він буквально розірвав захист суперника. Іноді здавалося, що той Тітовський, якого ми побачили у попередніх матчах і цей – дві різні людини. Як наслідок, хет-трик і впевнена перемога його команди 8:1!

Андрій Некрасов, Євротехнобуд

Просто монстр! Гравець, який точно буде претендувати на звання найкращого бомбардира ліги (якщо, звичайно, виграє її у Макарчука), буквально знищив захист Eclipse (Макарчук, до речі, забив всього раз), оформивши дубль у ворота своїх опонентів та відзначившись трьома результативними передачами! Браво!

Олексій Семенов, RWS Bank

По грі з «соколятами» Олексію однозначно можна поставити 5+! Агресивно, надійно і результативно. Такі дії просто не могли пройти крізь наше пильне око, до того ж, Семенов у звітному матчі забив гол і зробив дві результативні передачі (7:3).

Андрій Попович, Playtika

В непростому матчі проти «гетьманів», який завершився перемогою «айтішників» з рахунком 3:1, Андрій провів свій найрезультативніший матч в сезоні. До цього він забив по одному голу в двох матчах а зараз одразу і голом відзначився, і результативну передачу на свій рахунок записав. Що у підсумку призвело до перемоги команди!

Bronze Division

Голкіпер: Андрій Кириченко, Нікофлекс

Важко було обрати серед двох класних голкіперів Нікофлексу, Кириченко і Колесніком, які відстояли на нуль, одного в збірну. Однак Ваня більше зачаровував поглядом м’яч, який не хотів влітати у ворота його команди, а от Андрій здійснив більше сейвів після ударів фактично впритул, чим і допоміг команді взяти важливі три очки в матчі з FBS – 1:0.

Денис Гайден, Київська Митниця

Нестаріюча легенда нашого турніру продовжує створювати інформаційні приводи, аби ми згадували Дениса у наших матеріалах. У грі проти NewsOne він настільки добре воправся з функціями лідера команди, що забив тричі у ворота суперників, а один з голів, забитий буквально на останніх секундах матчу, ледь помітним дотиком до м’яча, став переможним – 5:4!

Євген Шендрик, MFC Alterra

При Євгені MFC Alterraще не поступалася в чемпіонаті, хоча Женя зіграв всього лише другий матч в цьому сезоні. У грі проти Bilink він, власне кажучи, забив перші голи в звітному чемпіонаті, але ці результативні удари, яких було 2, дозволили його команді здолати непоступливий Bilink – 4:2. Стільки один гравець у ворота цієї команди в основному етапі ще не забивав!

Сергій Ананко, АМФК VEGA

Він розпочав, він і закінчив. Граючий тренер АМФК постійно був в епіцентрі подій матчу проти UMG. Більше того, він забив дебютний гол у матчі, а потім, коли до завершення гри залишалися лічені секунди, віддав ідеальну передачу на Пулинця, який забив переможний гол – 3:2! Перша перемога АМФК в сезоні!

Олександр Майстренко, LP-CRM

Перемога LP-CRM над Topiar – це вже претензія на звання найкращої команди тижня! Наразі Нікітін побудував гру команди так, що кожен знає, чим потрібно займатися на ігровому майданчику. Можливо, Майстренко це вдається трішечки краще. Недарма саме від нього йшла основна загроза воротам суперника, у яких він відзначився один раз, а також не забув відзначитися результативною передачею на партнера!

Silver Division

Голкіпер: Євген Максименко, Chillout Team

Chillout Team, відверто кажучи, міг і не зіграти внічию з Binotel внічию (2:2), але Максименко зробив все, аби його команда не пішла з поля без залікових балів. Відбивав, рятував, нівелював загрозу біля власних воріт, одним словом – був найкращим у складі своєї команди.

Богдан Приходько, Агросем

Відверто кажучи, ми знаємо, що в складі Агросему є багато класних футболістів, однак той факт що в матчі проти «автомобілістів» (5:2) вистрелив саме Приходько, нас приємно здивував. Богдан відзначився дублем і двома асистами, що безумовно обумовило позитивний результат для його команди.

Олександр Голодніков, Prometheus

Четвертий дубль Голоднікова за «прометеїв» в цьому сезоні посприяв перемозі над одним з найголовніших претендентів в битві за чемпіонство (барберами). Саме Сашко забив перші два гола своєї команди, а потім відзначився результативною передачею!

Віктор Мазур, АФК Хунта

Король Хунти знову в справі! В матчі проти 112 Україна (5:4) Віктор розпочав переможну ходу своєї команди, забивши перші два голи у звітному матчі. Потім він не забув відзначитися асистом на свого партнера, а на останній хвилині матчу забив переможний гол! Віват, король!

Дмитро Скробач, 112 Україна

Один проти всіх чи один за всіх. Ми так і не зрозуміли роль Дмитра в матчі проти Хунти, який, здавалося, намагався зробити все самотужки. Два забив, результативну передачу віддав, моменти створював, але набрати, бодай один заліковий бал йому і команді не вдалося.

Gold Division

Голкіпер: Леонід Пархоменко, Футбол 1/2/3

Дійсно, коли твоя команда поступається з доволі неприємним рахунком (як було в матчі з Pokupon.ua 1:6), згадується лише гра голкіпера, якщо він, звичайно, виглядав непогано. Це історія саме про Пархоменка, який відбив стільки ударів, що якби не його феноменальна гра, журналісти могли отримати набагато більше м’ячів у власні ворота.  

Денис Митник, Developex

Митник знову в огні. Можливо, перемогти БМК вдалося і без участі Дениса, проте його феноменальна гра просто не могла залишити нас байдужими. Хет-трик, який Митник оформив у звітному матчі, безумовно, головний доробок гравця, проте вам просто варто було побачити увесь спектр дій, які Денис продемонстрував у звітному матчі.

Андрій Мельник, One Call

Феноменальна гра Андрія. Чергова! Тут навіть не потрібно зайвий раз про щось говорити, але якщо твоя команда забиває 12 голів, а ти забиваєш п’ять голів та робиш три асисти, то апріорі стає головним героєм всього туру!

Андрій Співаков, Веселые Ребята

Співаков зіграв усього три матчі за свою команду в нашому чемпіонаті, але вже встиг забити шість голів. До речі, у звітному протистоянні Андрій провів свій найрезультативніший матч, оформивши дубль у ворота Big Board, та зробивши результативну передачу на партнера.

Євген Чумаков, Developex

Коли Євген проводить результативний матч за «айтішників», його команда зазвичай виграє максимально впевнено. Так було, коли він оформив 2+2 в матчі з Веселыми Ребятами, так було і зараз в матчі проти БМК, адже саме Женя оформив дубль і відзначився результативною передачею.

Суперліга

Голкіпер: Володимир Негель, Донбасенерго

Тріумфальне повернення Володимира Негеля у збірну найкращих гравців туру. Ми колись писали, що ще восени Володимир отримав неприємну травму, але зараз, судячи з останніх матчів, поступово виходить на пік форми. В матчі проти Аврори він відіграв на нуль, а ще й забив один з голів своєї команди.

Рінат Мірошніков, Бізнес Оіл Груп

Якщо в матчі першого кола проти «адвокатів» Мірошніков проявив себе лише з точки зору асистента, зробивши одну гольову передачу, то у звітному турі (4:3) він став справжнім героєм і голеодором своєї команди, оформивши дублю, суттєво збільшивши шанси «нафтовиків» на друге місце!

Апті Накаєв, SkyUp і Юліан Горбатий, SkyUp

Гравців двоє, але написати про них ми хочемо разом. Обох гравців просто неможливо було зупинити, і фактично усі п’ять голів у ворота THIS IS ПИВБАР відбулися саме за допомогою цих виконавців. Накаєв забив два і зробив асист, а Горбатий хоча і забив лише раз, але встиг відзначитися двома результативними передачами.  

Віталій Мельник, Донбасенерго

Матч проти Аврори став справжнім бенефісом для граючого тренера «енергетиків», який робив на полі все, що йому заманеться. Два голи і асист –це лише статистика насправді Мельник справді зробив гру своєї команди. І як тренер, і як гравець!

Пресслужба SFCK