Голкіпер, який скористався порадою Кополовця, бомбардир Chevrolet і "кароль" з Topiar, Збірні найкращих гравців SFCK. 4-й тур, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

08.07.2020

Голкіпер, який скористався порадою Кополовця, бомбардир Chevrolet і "кароль" з Topiar

08.07.2020

Голкіпер, який скористався порадою Кополовця, бомбардир Chevrolet і "кароль" з Topiar

Суперліга

Голкіпер: Владислав Альба "Sky Up"

Слухайте, які взагалі можуть бути сумніви в цій кандидатурі, якщо Альба відстояв гру проти вкрай атакуючого БізнесОілГруп «на нуль»? Команда, яка до цього забила в трьох матчах 16 голів, цього разу не змогла відзначитися жодного разу (0:4)…

Владислав Слободян "SC Advocates"

Сольний прохід Слободяна, коли він забивав у ворота Аврори, до сих пір стоїть перед очима. Та й в цілому Влад нагадував себе, найкращих матчів попередньої Суперліги (коли адвокати брали участь в нашому чемпіонаті). В цілому, він оформив дубль, а коли рахунок був 2:2, саме його забитий м’яч дозволив переломити хід гри.

Віктор Загура "This is Пивбар"

"This is Пивбар" знову в битві! Команда Славінського переграла FC Phenix з рахунком 7:2, здобувши свою першу звитягу в новому сезоні. Ключову роль в цій перемозі, як нам здається, відіграв саме Загура, який оформив дубль, взявши участь у двох з трьох перших голів свого колективу.

Євген Саківський "Донбасенерго"

Саківський у грі проти Prime перевершив усі наші очікування. Безумовно, всі, хто слідкують за Суперлігою нашого турніру прекрасно розуміють рівень Саківського. Але в те, що він оформить гол і два асисти, ми не дуже й то вірили. Молодчина!

Роман Підорін "Prime"

Рома – лідер команди Prime, але одна справа бути лідером на папері, а інша – в грі проти багаторазового чемпіону нашого турніру – Донбасенерго. Підорін відзначився забитим голом, а також декілька разів непогано загрожував воротам суперника, зробивши все можливе, аби його команда зіграла максимально вдало проти «енергетиків».

 

Group A

Голкіпер: Сергій Студенецький, «Три Медведя»

Слухайте, з двадцяти ударів у площину, відбити 19 – це дорогого вартує. Тим паче, від такого міцного і атакуючого суперника, як BigBoard. Студенецький буквально витягнув гру для своєї команди (3:1), яка тепер є одним з головних претендентів на вихід в Золотий дивізіон.

Сергій Юрченко "Chevrolet"

Сєрьога, ти просто космос! Це якщо коротко говорити про гру Юрченко в цьому сезоні. На рахунку аксакала «автомобілістів» вже 7 голів в трьох матчах, а все тому, що з п’яти голів своєї команди в матчі проти Нікофлексу він забив 3 (5:2)!

Юрій Люткевич "Три Медведя "

Перший і переможний. Це, якщо потрібно пояснити, як грав Люткевич. Дійсно, саме Юрій відкрив рахунок у грі проти BigBoard, а потім, на початку другого тайму, забив і переможний м’яч для своєї команди (3:1) у ворота команди, яка, здається, трішки зарано повірила у свій вихід в Золотий дивізіон.

Владислав Рева "Intercity"

Влад не тільки відмінно реалізує пенальті, в чому ми запевнилися на 9-й хвилині матчу проти "Bilink" (1:1), а й в цілому створює доволі багато проблем своїм опонентам, які ледь не половину матчу слідкували після цього за діями Реви.

Дмитро Лавриненко "Bilink"

Дмитро не відзначився забитим голом чи асистом, проте його гра проти «залізничників», можна сказати, викарбувалася в пам’яті. Лавриненко діяв впевнено, натхненно і по спортивному агресивно. Таким чином, він не тільки створював моменти біля воріт суперника, а й мотивував партнерів діяти якісніше.

 Group B

Голкіпер: Роман Башаєв "Central Yard "

Така собі дуже цікава історія про голкіпера, якого дійсно можна вважати найкращим в цьому секстеті, але справа в тому, що Роман пропустив шість голів в матчі проти "Укргазвидобування". З іншого боку, дуже важко описати словами неймовірну кількість епізодів, в яких Башаєв рятував свою команду. Іноді це виглядало просто фантастично.

Вячеслав Капанистий "Укргазвидобування"

Капітан-капітан, посміхнися, адже ти врятував команду від поразки в матчі, який повинен був закінчуватися перемогою. Виглядає, як дисонанс, правда? Але справа в тому, що «газовики» впевнено перегравали «барберів» з рахунком 4:1 і 5:2, а потім лише гол Капанистого на останніх секундах матчу врятував його колектив від поразки (6:6). Всього Слава відзначився тричі і зробив один асист.

Тарас Собченко "Футбол 1/2/3"

У Тараса не має абонементу до збірної найкращих гравців туру, але він регулярно в ній опиняється через те, що просто робить все для перемоги своєї команди. Саме його гол+пас, в тому числі, дозволив переграти "LP-CRM" (3:2) і фактично гарантувати місце в Золотому дивізіоні.

Сергій Нестеренко "Chillout"

Приїхати двічі за два сезони і забити 7 голів. Знаєте, хто так вміє? Правильно, Нестеренко. В минулому чемпіонаті він був на матчах своєї команди лише раз, забивши три голи. Цього разу знову приїхав на дебютну гру і буквально поховав колектив-ветеран нашого турніру UMG, оформивши покер (8:4).

Валентин Сафаргалін "LP-CRM"

Чому наш вибір зупинився на Сафаргаліні? Тому що Валентин грав максимально просто, але в той же час корисно і надійно. До речі, саме він забив один з голів "LP-CRM" в матчі проти телеканалів Футбол 1/2/3, за що в тому числі опинився в цій когорті найкращих.

 

Group C

Голкіпер: Олексій Челмакін "FBS"

Челмакін, таке відчуття, перед грою проти Topiar сходив в церкву, як рекомендував колись Михайло Кополовець, адже він тащив, як Бог. 16 ударів в площину воріт від суперника, закінчилися лише двома забитими голами, а у всіх інших випадках Олексій брав удар на себе!

Максим Яременко "Prometheus"

«Прометеї» перемогли і забили сім голів? Шось в лісі здохло. Звичайно, це більше жарт для того, аби трішки завести підопічних Олександра Титаренко. Тим не менш, Яременко став ледь не ключовою фігурою в переможній грі з Golazo, адже постійно надійно грав у відборі, асистував партнерам, а також забив два голи (7:3).

Микола Кібіш "Pokupon.UA"

Коля вже і у відбірковому раунді встиг «відзначитися». Ми звикли, що Кібиш представляє кольори виключно клубів Суперліги, але цього разу він здобував перемогу для "Pokupon.UA" в матчі проти "112 Україна", оформивши в матчі проти цього колективу дубль.

Олексій Полозок "Topiar"

«Льоха, кароль»! Ми будемо називати Полозка тепер лише так. Безумовно, не варто забувати про те, що "Topiar" поступився в напруженій боротьбі "FBS" (2:3), але Олексій буквально змучив гравців команди суперника своїми швидкісними рейдами і фінтами, а також забив ось таки чумовий м’яч: https://youtu.be/KFMQviZDiVA?t=160

Любомир Кузнєцов "112 Україна"

"112 Україна" може програти два матчі поспіль, але височенний рівень гри Кузнєцова від цього не змінюється. З трьох голів свої команди, Любомир забив двічі і ще зробив гольову передачу. Красава!

Group D

Голкіпер: Олександр Цвілій "АМФК"

Не знаєш кого поставити в збірну кращих гравців туру, постав Цвілія. Це, звичайно, жарт, але враховуючи надскладну групу, в яку потрапив АМФК, на Сашка випадає в декілька разів більше роботи, ніж раніше. Від Террикону він пропустив п’ять (1:5), але, якби не його майстерність, голів могло бути набагато більше.

Леонід Кофанов "АМФК"

Біг, створював моменти, забив – якщо говорити про найкращого гравця у АМФК – то це саме Кофанов. Леонід зі своєю швидкістю створив чимало загрози воротам Террикону, але досвіду гри з сильними командами йому ще не вистачає.

Владислав Поляков "Терикон"

Поляков став, мабуть, MVP матчу Террикон – АМФК. Влад, як до речі і Пузік, оформив гол+пас (ледь не розірвавши сітку воріт Цвілія), але міг забивати набагато більше, якби краще реалізовував свої моменти. Але за його бажання та самовіддачу точно заслужив місце серед когорти найкращих!

Максим Соцький "Хунта"

Незважаючи на те, що Хунта отримала від Developex одразу 10 голів у власні ворота (2:10), Соцький нам, організаторам, за грою сподобався. До нього було найменше претензій по грі: гол забив, результативну передачу зробив, але вся команда виглядала ну дуже кволо.

Олександр Ус "Developex"

13 результативних дій в 3 матчах. Будь-ласка, перевірте Олександра на допінг. Більше того, у грі звітного туру проти Хунти, Саша забив тричі і ще два рази асистував своїм партнерам по команді!

Group E

Голкіпер: Андрій Павелко, Агросем

Андрій вже не вперше опиняється в збірній найкращих гравців туру і, як завжди, доволі заслужено. Павелко відбив більше десяти ударів в площину власних воріт в матчі з Київською Митницею, яка, хоч і перебуває не в оптимальній формі і складі, завжди була і буде гострою командою. Як наслідок, Агросем здобув першу перемогу (3:2).

Михайло Тесленко "Агросем"

Михайло – другий представник Агросему в ТОП-5 найкращих гравців групи. Такого ще не було раніше, але цей колектив провів дійсно дуже сильний матч проти Київської Митниці. Його гольова передача на Хаітова призвела до переможного голу, тому Тесленко може занести цю гру собі в актив.

Сергій Кучерук "Веселые ребята"

Кучерук став найвеселішим з усіх Веселых Ребят! Проводивши першу гру в цьому сезоні за команду, він одразу показав, хто в домі хазяїн, оформивши дубль, а також додавши до нього ще дві результативні передачі.

Андрій Науменко "One Call"

Не може бути жодних питань до цієї кандидатури. Андрій буквально розірвав захист Binotel, взявши участь у шести з семи голів його команди. На рахунку учасника фіналу Кубка України три голи і три асисти.

Денис Гайден "Київська Митниця»

Денис – як старий кінь, якій ніколи нічого не псує. В грі проти Агросему він взяв на себе функції лідера команди, яка, як ми вже неодноразово підкреслювали, зараз перебуває далеко не в оптимальному стані. Гайден зробив асист на Ковтуна, а також відзначився сам. Більше самостійно йому вже зробити нічого не вдалося.

Пресс-служба SFCK