Cкандал в групі С, фіналіст Кубку України в SFCK та поразка Дениса Ковша, яка вартувала йому свободи, Огляд четвертого туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

07.07.2020

Cкандал в групі С, фіналіст Кубку України в SFCK та поразка Дениса Ковша, яка вартувала йому свободи

07.07.2020

Cкандал в групі С, фіналіст Кубку України в SFCK та поразка Дениса Ковша, яка вартувала йому свободи

Друзі, перед тим, як переходити до огляду звітного туру, хотілося б звернути вашу увагу на деякі статистичні факти.

Наприклад, про головних бомбардирів перших турів:

У нас сформувалося чітке тріо гравців, які займають лідируючі позиції. Головний претендент на Золотий м’яч – Ігор Поліщук з RWS Bank, який вже забив 10 голів в трьох матчах.

Трішки далі розташувався граючий тренер Developex або, як його ще називають «машина по забиванню голів» - Олександр Ус, 9 голів в чотирьох матчах.

Замикає трійку вічно молодий (38-річний) Сергій Юрченко, який відзначився 7 разів у трьох матчах.

В переліку асистентів ситуація ще цікавіша:

По 5 асистів за чотири матчі зробили капітан Террикону Ігор Киричок і гравець Developex, Михайло Щербатюк. Але просто феноменальні показники в цьому компоненті демонструє граючий тренер One Call Андрій Мельник: й гра – 4 асисти.

Зазначимо, що вищезгаданий Олександр Ус чотири рази ставав кращим гравцем матчу за участі його команди. Сашко – просто ТОП.

Тепер, власне кажучи, до матчів:

Суперліга:

Prime - Донбасенерго - 2:4

SkyUp - Бізнесоілгруп - 4:0

Aurora Team - Advocates - 2:5

This is Пивбар - Fc Phenix - 7:2

Давайте ще раз проговоримо: журналісти нашого турніру висловлюють суб’єктивну, але максимально чесну думку, тому серед чотирьох матчів Суперлігі два результати здалися нам дещо неочікуваними.

По-перше, вітаємо This is Пивбар з першою перемогою в сезоні, але ми не очікували, що вона буде настільки впевненою. Прекрасний трансфер Андрія Кадирова (раніше на нашому турнірі ми не бачили його в  складі команди Шадріна), який одразу виправдав себе, забивши два голи. Ще один дубль на рахунку Загури, а два асисти зробив Педченко. Цікаво, що «фенікси» зробили більше ударів, ніж їх опоненти (28 проти 26), але програли 4-й матч поспіль.

Другим трішки дивним для нас результатом стала перемога SkyUp над Бізнесоілгруп з рахунком 4:0. В самій перемозі не має нічого такого, але в суху цей колектив давно ніхто не перегравав… Інше питання, що цьому можна знайти логічне виправдання, адже по-перше, Рінат Мирошніков отримав червону картку, після чого «нафтовики» отримали два голи у власні ворота, а по-друге, феноменальну гру провів Апті Накаєв, який записав на  свій рахунок 3 голи!

Хочеться віддати належне колективу Prime, який пропустивши на першій хвилині від Донбасенерго, знайшов в собі сіли, аби відігратися (Браво, Підорін!). Та й взагалі характер у команди Максима Каплунова був продемонстрований, як найкраще, адже перша половина гри закінчилася з рахунком 3:2 на користь суперника. Потім, правда. Аксьонов оформив дубль і фактично зняв усі питання, але Prime змусив  суперника нервувати: яскраве підтвердження – червона картка для Смоловика.

В останньому матчі все дуже просто: Аврора отримала другу поразку поспіль, а Адвокати продовжують йти без втрат з двома перемогами. Однак, якби після крутезного голу від Жихарева, який на першій хвилині матчу пройшов увесь захист суперника, Аврора б не зупинилася (а моментів у Адвокатів було куди більше) все могло б скластися інакше. Більше того, навіть за рахунку 2:2, коли підопічні Євгена Задорожнього тільки-тільки рахунок зрівняли, Владислав Слободян в наступній атаці вивів свою команду вперед. Ну і на останок, дрібні помилки суперника дозволили Адвокатам забити ще двічі, остаточно перевернувши хід подій в свою сторону.

Відбір «А

Fc Bilink - Intercity - 1:1

Нікофлекс - Chevrolet - 2:5

Три Медведя - BigBoard - 3:1

В групі «А» 100% боротьба за Золотий дивізіон буде тривати до останнього туру, адже зараз 5 з 6 колективів ще мають цілком реальні шанси поборотися за перші два місця.

BigBoard, на нашу думку, провів не найкращий матч в сезоні, вперше програвши у цьому сезоні. Колективу Три Медведя було достатньо вбивчого дуету Малюк – Люткевич (Юрій), які на двох зробили 2+2. Ігор оформив два асисти, а Юрій заби два голи. Три Медведя, таким чином, вийшли на чисте перше місце, хоча і зіграли більше, ніж головні опоненти.

Chevrolet, в свою чергу, здолав кризовий Нікофлекс, який не виграв від початку сезону жодного матчу, пропускаючи в середньому по 4 голи за гру. Дует аксакалів Роянов – Юрченко буквально знищили своїх опонентів. Коля зробив три асисти, а Сергій оформив хет-трик, вийшовши на третє місце в заліку бомбардирів всього сезону!

Fc Bilink та Intercity, я нам здалося, не дуже то й хочуть виходити у Золотий дивізіон, зігравши між собою внічию. Обидва голи помістилися в перші 14 хвилини матчу: спочатку Рева вивів «залізничників» вперед, ударом з пенальті, але вже через 5 хвилин Олег Крук продовжив свою забивну серію, відзначившись у третьому матчі поспіль (3 голи).

Відбір «В»

UMG - Chillout team - 4:8

Футбол 1/2/3 - LP-CRM - 3:2

Укргазвидобування - Central Yard - 6:6

Команду телеканалів Футбол майже 100%-во можна привітати з виходом в Золотий дивізіон. Важко сказати, чи планували «журналісти» опинитися, ледь не в найсильнішому дивізіоні турніру (скоріш за все, ні), але трансферна політика перед сезоном була проведена на відмінно! Граючи всього лише з однією заміною, вже на 30-й хвилині питання з приводу переможця гри було вирішено - 3:0. Дубль Хижняка і гол+пас від Собченко (9 очок по системі гол+пас) зробили свою справу. LP-CRM, зазначимо, був близьким до камбеку, але відігравши два голи на більше не вистачило часу і сил.

UMG продовжує падати нижче і нижче. Цього разу підопічні Сергія Мельниченка поступилися Chillout team. Головною причиною поразки UMG був «фактор Нестеренка» від суперника. Сергій приїхав на матч своєї команди вдруге за два сезони, оформив покер і зробив асист. Тому, як би не намагався Сусловець надолужити втрачене (дубль, асист і навіть авто гол), але врятувати гру не вдалося.

Укргазвидобування - Central Yard – це матч, про який взагалі не має жодного сенсу писати, ви повинні побачити це вже легендарне протистояння на власні очі: https://www.youtube.com/watch?v=uHMX6GEPUUY

Але просто зрозумійте: Central Yard програвав 1:4 і 2:5, але потім ледь не виграв матч!

Відбір «С»

FBS - Topiar - 3:2

Pokupon.ua - 112 Україна 5:3

Prometheus - Golazo - 7:3

Ой мамо, що робиться в цьому секстеті. 3 команди мають по 6 очок, дві по три, і лише 112 Україна, скоріш за все, випав з боротьби за перші місця.

В одному з матчів цієї групи відбувся справжній скандал: гравець 112 Україна Дмитро Карабаєв був вилучений з поля за погрози на адресу арбітра, нецензурні вирази на адресу суперника і підозру на перебування в алкогольному стані. Тепер цей епізод буде розбирати КДК нашого турніру. До речі, ці емоції не допомогли «журналістам» здобути бодай один бал в матчі проти Pokupon.ua, адже Кібиш і Шундрик синхронно оформили дублі, а також відзначилися трьома асистами на двох.

FBS і Topiar видали дуже сильний матч: п’ять голів, інтрига до останніх секунд і купа емоцій. В першому таймі команди обмінялися забитими голами: коли на результативний удар Бикова, своєю гарматою відповів Тетерук. Влад, до речі, міг забивати раніше, але не реалізував вихід сам на сам, який по суті сам для себе і створив. Більше того, одразу після забитого голу він міг робити дубль, але не зміг завершити вихід 2 в 1. У футболі так часто буває, що коли не забиваєш ти, заб’ють тобі. Так сталося і у звітному матчі, коли FBS майже миттєво реалізував аналогічний момент. На початку другого тайму FBS забив і третій м’яч, на який Topiar встиг відповісти лише крутезним проходом від Полозка і відмінним ударом під поперечку – 3:2.

Prometheus нарешті переміг, здолавши Golazo, але, мабуть, головним у цьому матчі було навіть не розгромна перемога команди Олександра Титаренка, а протистоянні двох організаторів і, за сумісництвом кумів, Олександра Русина і Руслана Катаранчука. Руслан в цьому питанні виявився спритнішим. По-перше, відзначився забитим голом, по-друге, посприяв перемозі своєї команди, яка знову повернулася у боротьбу за вихід в Золотий дивізіон.

Відбір «D»

АФК ХУНТА - Developex - 2:10

БМК - NewsOne - 5:0 (тп)

Террикон - АМФК VEGA - 5:1

Нажаль, у цій групі відбулося лише два матчі, адже команді NewsOne була зарахована технічна поразка у грі проти БМК. Тим не менш, віддамо хлопцям належне, що вони попередили про це заздалегідь організаторів і суперника, поступивши максимально чемно.

 Developex, в свою чергу, продовжив переможну ходу, буквально розібравши на запчастини Хунту, яка цього разу зазнала максимального фіаско. Олександр Ус у звітному протистоянні зробив серйозну заявку на те, щоб на наш турнір приїжджали скаути з Екстра-ліги, адже він забив тричі і зробив два асисти! У Developex 29 голів в трьох матчах!!!!

Террикон також продовжив гонитву за «айтішниками», впевнено перегравши АМФК Vega. Підопічні Сергія Ананка провалили перший тайм, отримавши три голи у власні ворота, останній з яких відбувся на заключній хвилині першого тайму, що, як нам здається, деморалізувало команду. Киричок і компанія ще не гарантували собі місце в золотому дивізіоні, адже в останньому турі грати проти Developex, а їх головний переслідувач БМК зіграє саме проти АМФК, який поки що не здобув жодної перемоги.

Відбір «Е»

Binotel - OneCall - 1:7

Київська Митниця - Агросем 2:3

MFC Alterra - Веселые Ребята - 3:8

OneCall використав свої резерви, скориставшись відмінної трансферною політикою перед сезоном. В цьому матчі свою першу гру за цей колектив провів Андрій Науменко – гравець, який декілька років тому виступав у фіналі чотирьох Кубку України з футзалу, захищаючи кольори столичної Альтернативи. Не дивно, що гравці Binotel так і не змогли знайти протидію цьому футзалісту. Андрій оформив дабл хет-трик: три голи і три асисти, прийнявши участь у шести з семи голів своєї команди.

Київська Митниця, нажаль, знову поступається. По збору і по грі вже у другому турі поспіль видно, що команда, яка колись боролася за найвищі місця в нашому турнірі, зараз переживає не найкращі часи. Важко сказати, як би завершилася ця гра для митників, якби не Гайден, оформивший гол+пас. Усі свої три голи Агросем забив ще у першому таймі, але також відзначимо відмінну гру голкіпера цієї команди Андрія Павелка, який неодноразово рятував свій колектив в неприємних епізодах.

MFC Alterra і Веселые Ребята видали, мабуть, найвеселіший матч в турі. Абсолютно відкрита гра без захисту, як зі сторони однієї, так і зі сторони іншої команди. Уявіть, що на 27-й хвилині матчу Веселые Ребята вигравали 7:0, про яку інтригу взагалі може бути мова. Відзначимо ударне тріо Веселых Ребят, які синхронно відзначилися дублями!

Група 2

Матадор Русанівка - Full House UTD - 1:7

Full House UTD просто на відмінно провів відбірковий раунд, вигравши усі свої матчі з рахунком 18:9. Можливо, варто було спробувати цю команду у вищому дивізіоні? Найцікавіше, що у ворота Матадорів забивали сім різних гравців. Чи це не приклад того, як повинна виглядати справжня команда!?

Група 3

Joker - Легіон - 0:5

Євротехнобуд - ФайноБуд - 1:0

Нарешті! Ми вже думали, що Легіон знову залишиться без перемоги, але команда Владислава Тарана буквально не помітила Joker. Сам Таран, к і його партнер по команді Радченко, оформили дублі, закінчивши відбір на третій позиції. Joker, в свою чергу, забив лише один м’яч в трьох матчах, а пропустив 23. Тим не менш, у цього колективу буде шанс взяти реванш у суперника в рамках ліги Challenge.

До протистояння Євротехнобуд – ФайноБуд було прикуто більше уваги, адже обидві команди гарантували собі місце в дивізіоні Urban, проте на кону було перше місце в групі. Гра, насправді, вийшла максимально напруженою, а гол був лише один. Аладьїн виконав просто гросмейстерську передачу на 12-й хвилині матчу з власної половини поля, а Костянтин Наливайко реалізував вихід сам на сам. Зазначимо, що після цієї поразки кардинально змінилося життя капітана Файнобуда Дениса Ковша, який у фейсбуці заявив про початок серйозних відносин з дівчиною… Денисе, не потрібно усі поразки так близько сприймати до серця.

Група 4

Фк Тєлєга - RWS Bank - 1:11

Avatar - Getman Kyiv - 0:4

Фк Тєлєга у звітному матчі, нажаль, повністю виправдала свою назву. Цей колектив, який потроху-потроху почав демонструвати свої найкращі якості, потрапив під каток «банкірів», які точно провели свій найкращий відбірковий раунд в історії виступів на нашому турнірі. 3 перемоги і 23 забитих голи – які ще потрібні підтвердження? Ігор Поліщук, завдяки хет-трику у звітному матчі, вийшов на перше місце в списку найкращих бомбардирів сезону!

Getman Kyiv трішки реабілітувався в наших очках за дві поспіль поразки на старті відбору. Підопічні Ігоря Криворучко синхронно забили по два голи у ворота своїх опонентів і за рахунок кращої різниці забитих і пропущених змогли обійти Тєлєгу і вийти в лігу Urban.

Група 5

Фк Сокіл - Eclipse - 2:4

Фк Сокіл дуже хотів переграти Eclipse, аби зайняти перше місце в групі, але одного бажання було замало, адже суперник був дуже непростий. Тим не менш, спочатку наприкінці першого тайму Мельнишин рахунок відкрив, а потім, завдяки авто голу Денисюку Сокіл подвоїв свою перевагу. Здавалося, що все – можна закінчувати цю футбольну виставу, але Eclipse проявив неабиякий характер, забивши чотири голи за десять хвилин (дубль Коваля) і заслужено посів перше місце в групі!

Група 6

Assistant group - UpTech Team - 4:2

Assistant group без проблем здолав UpTech Team у другому матчі в групі, здобувши перше місце. Микита Стефанський, який проводив перший матч в цьому сезоні, одразу проявив свої бомбардирські здібності, забивши 2 голи у ворота суперника. Також відзначимо досвідченого Ковальчука, в активі якого гол і результативна передача. UpTech Team, нажаль, поки що без перемог в цьому сезоні, можливо щось зміниться в лізі Challenge?

Пресс-служба SFCK