Ювілейний гол Террикону, 26 голів в групі «В» та Пірло з Central Yard, Огляд туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

01.07.2020

Ювілейний гол Террикону, 26 голів в групі «В» та Пірло з Central Yard

01.07.2020

Ювілейний гол Террикону, 26 голів в групі «В» та Пірло з Central Yard

Суперліга

БІзнесоілгруп – Aurora Team – 4:2

FC PhenixДонбасенерго – 1:5

БІзнесоілгруп всерйоз розраховує дати бій Донбасенерго у боротьбі за чемпіонство. Будемо відверті, гру проти Aurora Team виграв не стільки Бізнесоілгруп, скільки Роман Помазан. На його рахунку три забиті голи у першому таймі, останніх з яких – удар зі штрафного у кращих традиціях Роналду. Гол Степаненка, який відбувся між цими влучними ударами Романа, подарував надію на збереження інтриги, але Мірошников в середині другого тайму зробив рахунок 4:1, фактично знявши питання про переможця гри.

Донбасенерго, в свою чергу, здобув чергову впевнену перемогу.  FC Phenix, який до цього не зміг набрати жодного залікового балу, зіткнувся з потужною грою опонентів з перших хвилин, яка трансформувалася у три забитих голи вже на 11-й хвилині матчу. Тим не менш, команда Юрія Уска не здавалася, і намагалася змінити хід гри, забивши просто чудовий гол після відмінної комбінації (відзначився Мостовенко). Але потім відбувся авто гол від Ніколайзена, в якого випадково влучив м’яч після прострілу опонента, а фінальну крапку у грі поставив Заворотний, за дві хвилини до кінця матчу!


Група «А»

Chevrolet – Три Медведя – 2:4

Big BoardIntercity – 6:2

Chevrolet в прямому сенсі слова програв Трьом Ведмедям: Ігорю Малюка та Матвею і Юрію Люткевичам. Справа в тому, що саме Малюк оформив у цьому матчі дубль, а Люткевичи забили ще по голу. Проблемою «автомобілістів» у цьому матчі була відсутність їх живої легенди, голкіпера Михайла Гевака. Тимощук, який зайняв місце у воротах, виглядав непогано, і претензій було набагато більше до захисників, які до 13-ї хвилини першого тайму дозволили опонентам тричі розстрілювати свого голкіпера.

Big Board фактично гарантував собі місце в Золотому дивізіоні, здобувши другу перемогу поспіль. Цього разу під каток цього колективу потрапив Intercity. Цікаво, що ми очікували на гол від лідеру «залізничників» Федотова, але Євген у звітному матчі відзначився лише у власних воротах, елегантно головою відправивши м’яч за комірець власному голкіперу. Приємно було дивитися на Дешко, який у цьому матчі нагадував себе у кращих матчах минулого сезону. Карен забив гол і зробив два асисти, що дозволило йому стати найкориснішим гравцем команди в сезоні (4 очки за системою гол+пас). До речі, справжнім відкриттям матчу для нас став «залізничник» Максим Лола, який, як нам здається, проводив перший матч за цю команду у нашому турнірі, але одразу відзначився дублем.


Група «В»

Футбол 1/2/3 – UMG – 10:3

LP-CRMCentral Yard – 5:8

Ця група заслуговує на окремий блок нашого огляду. Тільки уявіть собі, в двох матчах звітного секстету було забито 26 голів, рівно по 13 у кожному з матчів!

«Барбери» так активно розпочали гру проти LP-CRM, що здавалося розгрому не оминути. Особливо хочеться відзначити Андрія Козачука, який був причетний до всіх трьох перших голів команди, віддаючи передачі на рівні Хаві, Пірло або Іньєсти. Його партнери забували буквально у порожні ворота. Коли Деревяго забив четвертий, забивши майже, як Ван Персі у ворота іспанців головою, здавалося, що гру зроблено. Але ні! Порох і Мурадян ще до перерви показали, що у їх команди є характер, забивши двічі. А одразу на початку другого тайму Майстренко і Коломоєць зробили рахунок 4:4! Камбек, на який ми заслужили, але… Лідер «барберів» Цисар майже одразу увімкнувся в гру, оформивши два асисти і забивши гол, після чого підопічних Нікітіна вистачило лише на гол Луценко – 5:8. Крутезний матч!

Футбол 1/2/3 здобув другу перемогу поспіль, перегравши UMG без жодної заміни! Небесник, Гиленко, Середич, Сергієнко і Собченко билися за себе і тих хлопців, які не приїхали на гру, буквально знищивши UMG за 29 хвилин – 6:0. Потім обидві команди грали без захисту, а фінальна сирена у підсумку зафіксувала перемогу «журналістів» з рахунком 10:3! Два асисти від Середича і Сергієнко, покер Собченко і хет-трик Гиленко: схоже, ця команда налаштована дуже серйозно!


Група «D»

Developex – БМК – 3:2

Террикон – АФК Хунта – 5:2

АМФК VegaNews One – 2:5

При всій повазі до БМК, перші 10 хвилин матчу проти Developex, хлопці проводили виключно біля власних воріт. Контрвипади підопічних Уса виходили майже бездоганно, як і реалізація власних моментів. Спочатку сам Ус втік на побачення з кіпером опонентів після відмінної передачі від Шульги з власної половини поля; потім забив Зражевський, двічі підробивши собі м’яч грудьми – 2:0. І лише потім БМК увімкнувся на повну. Особливо Помазанов, який більше за інших тероризував захист суперника. Сам роман і створив два голи для своєї команди: спочатку відмінно реалізував стандарт (шукайте в наших соц.мережах), а потім віддав гольову передачу на порожні ворота для Горголи. І все б нічого, але між цими голами відбулося взяття воріт БМК від Уса, який і приніс перемогу своїй команді.

Камбек замовляли? Звертайтеся до команди Террикон. Програючи 0:2 вже на 10-й хвилині матчу, коли Мазур і Федотов реалізували свої фактино виходи сам на сам, підопічні Киричка увімкнулися лише за 5 хвилин до перерви. Сам Ігор і розпочав «місію повернення у гру», з другої спроби переправивши м’яч у ворота на дальній стійці. Потім Заіка відмінно реалізував стандарт, а ще трішки пізніше відбулася знакова подія для Террикону: Михайло Белозуб став автором 300-го голу команди в нашому турнірі і, до того ж, вивів свій колектив вперед  3:2. Власне кажучи, в кінці матчу Террикон спокійно довів справу до перемогу після ще двох асистів від Киричка – 5:2.

АМФК, в свою чергу, на жаль, знову без перемоги. Команда Сергія Ананко дуже непогано виглядала проти NewsOne. Навіть не дивлячись на пропущений м’яч вже на 5-й хвилині матчу від Бозаджи, який цілком міг деморалізувати команду, хлопці продовжили грати у свій футбол, а за декілька хвилин до перерви, Леонід Кофанов відмінно реалізував вихід сам на сам – 1:1. Тим не менш, в середині другого тайму АМФК просто недогледів за Назаренко, який спокійно обробив м’яч біля штрафного майданчику суперника, розвернувся і точно пробив повз Цвілія – 2:1.


Група «С»

TopiarPrometheus – 4:0

Одна перемога – і одразу перше місце в групі. Звичайно, це більше умовна історія, адже Topiar зіграв всього лише два матчі. Тим не менш, початок вже є. «Прометеї» знову не продемонстрували оптимального збору на матч проти Topiar, зібравши всього лише 7 гравців на звітне протистояння. Причому більшість гравців «прометеїв» представляли команду ще далекого 2016 року разом з Олександром Титаренко (по прізвиську Карл Лагерфельд). Якщо ж говорити серйозно, Topiar продемонстрував 100% реалізацію стандартних положень. Перші три голи були забиті після кутового, а останній четвертий м’яч – після ауту. Це говорить лише про те, що команда серйозно працює на тренуваннях, ставлячи перед собою максимально серйозні завдання.

  Група 1. Відбір Urban | Challenge

Нікос – Playtika – 2:6

BrooklynUTR – 1:2

Будемо відверті, у своєму третьому матчі відбору Playtika цілком заслужила на перемогу. Згадуючи попередні матчі команди Богдана Олексюка, було трішечки сумно за команду, яка спочатку ледь не зробила камбек, програючи 0:4 (3:4 у підсумку), а потім програвала 0:4 (і закінчила 2:4). Цього разу все склалося, як треба. Нікос приїхав на матч всього лише з однією заміною, а також провалив перший тайм, який закінчився з рахунком 4:0 на користь «айтішників». Цікаво, що усі шість голів цієї команди забивали різні гравці. З позитивного для Нікосу – дубль Сердюка, другий гол якого став справжньою прикрасою туру: https://youtu.be/SRICRLf_yys?t=241 (3:59).

Brooklyn проводить відбір максимально нестабільно (поразка і перемога), закінчивши його поразкою від UTR. Денис Маранс вкотре підтвердив статус лідеру цієї команди, забивши обидва м’ячі у звітному матчі. Перший – просто ТОП! В один дотик з лівого флангу у самісінький верхній кут. Після цього Brooklyn відігрався: Тарасенко не зміг забити у порожні ворота, але одразу виправився, заробивши пенальті, який впевнено реалізував Новіков.


Група 2. Відбір Urban | Challenge

Хурма – Матадор Русанівка – 6:1

Full House UTD – Young Boys – 6:5

У цій групі визначилися команди, які будуть приймати участь у лізі Urban. Хурма просто-таки розірвала Матадорів, забиваючи голи на будь-який смак. Зазначимо, що у перших трьох голах цієї команди активну участь прийняв участь Єсін, який відзначився дублем, а потім віддав гольову передачу на Глущенко, який елегантно пробив у дальній кут з лівого краю штрафного майданчику. Поразка Матадорів в першу чергу сталася через їх несерйозну гру в обороні, адже 4 голи Хурми були забиті фактично у порожні ворота або після виходів сам на сам. Хурма йде в Urban.

Другим колективом, який гарантує собі місце у вищому за класі дивізіоні, став Full House UTD. Матч проти Young Boys вийшов справжнім голлівудським трилером. Full House UTD вигравав 3:0 потім у гру активно увімкнувся Бондар, який взагалі-то є голкіпером, але цей матч проводив у полі. Дмитро за півтори хвилини оформив дубль і асист, а рахунок став рівний – 3:3. Тим не менш, Full House UTD опинився більш фізично витривалішим колективом, і завдяки дублю Матвієнко та голу Бороданя все ж таки дотиснув Young Boys, який активно чинив опір – 6:5!

Пресс-служба SFCK