Чи зможуть Фенікси повстати з попелу Суперліги та відмінна ставка у групі В!, Анонс туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

26.06.2020

Чи зможуть Фенікси повстати з попелу Суперліги та відмінна ставка у групі В!

26.06.2020

Чи зможуть Фенікси повстати з попелу Суперліги та відмінна ставка у групі В!

Привіт, друзі! Враховуючи той факт, що попереду три вихідні дні, тур SFCK вийде не повним. Тим не менш, 15 матчі все-таки буде зіграно, і давайте розберемося і подумаємо, що ж в них буде відбуватися.

Суперліга

Бізнесоілгруп, який виграв обидва своїх матчі, забивши в них 12 голів (5:4 і 7:1), зустрінеться з Aurora Team. Підопічні Євгена Задорожнього поступово набирають форму, і яскраве тому підтвердження – впевнена перемога у матчі з PRIME (7:3), навіть не дивлячись на те, що суперник забив першим. Одразу зазначимо, що між собою зіграють дві команди, які від знаються своїм колективізмом та, якщо хочете, єдністю у грі. Тим не менш, нам здається, що «нафтовики» зараз у найкращий фізичній формі серед команд Суперліги, тому ми схиляємося до перемоги саме «нафтовиків».

Phenix спробує здобути свої перші залікові бали у Суперлізі (наразі у команди дві поразки поспіль), але зробити це буде вкрай важко, адже суперник Донбасенерго. Не Дай Боже, Степаненко знову піймає такий кураж, який він зловив у матчі з «авіаторами» (оформив покер), голкіперам «феніксів» тоді будуть непереливки. Основна надія на забивного Ананченка, який в цьому сезоні відзначився вже тричі.

Відбіркова група «А»

Тут інтрига буде до останнього туру, запевняємо! Наприклад, Chevrolet зустрінеться з колективом Три Медведя, який в двох турах взяв всього лише один бал. Але насправді «ведмедям» просто не вистачає допомоги фортуни, адже в обох матчах хлопці давали бій своїм опонентам (про що свідчить статистика забитих і пропущених – 6:7). У грі з «автомобілістами» знадобиться не тільки фортуна, а й концентрація, адже судячи за все, Юрченко, який оформив покер в першому турі, зупинятися на досягнутому не збирається.

Можете не сумніватися, що у матчі Big Board – Intercity буде не менше інтриги. «Залізничник» Жеребцов, як ми і фантазували собі перед сезоном, вже набрав крейсерський хід, набравши в двох матчах чотири очки по системі гол+пас. Цю машину буде зупинити вкрай важко, хоча за Big Board грає один з найкращих голкіперів ліги – Олег Чучка!

Група D представлена повним пакетом матчів, який буде йти один за одним.

Безумовно, центральним матчем буде протистояння між БМК і Developex. «Айтішники», принаймні поки що, демонструють свою найкращу гру в нашому турнірі, вигравши обидва своїх матчі з загальним рахунком 16:2. Зазначимо, що Щербатюк, Ус і Митник забили на трьох 11 голів! БМК, в свою чергу, має в своєму активі перемогу і нічию, то ж цілком може розраховувати на боротьбу за вихід в Золотий дивізіон. Підопічні Максима Ріпи грають доволі дисципліновано і, як нам здається, саме цей компонент повинен допомогти їм протистояти неймовірно сильній атакуючий лінії суперника.

Знаючи амбіції Террикону, можна впевнено заявляти, що команда буде боротися виключно за вихід у Золотий дивізіон. В цьому турі у них є відмінна можливість скористатися очною зустріччю лідерів і піднятися в зону Gold. Хунта, звичайно, зовсім не подарунок. Команда зіграла обидва свої матчі внічию, причому могла в них, як взяти шість очков, так і залишитися з нулем в турнірній таблиці. Мабуть, найбільш непоступливий колектив звітного дивізіону.

Чи зможе АМФК Vega здобути свою першу перемогу? Підопічні Сергія Ананко, які нещодавно підсилилися трьома гравцями вже не існуючої команди Alexx, зіграють проти «журналістів», які, як нам здається, виключно через жахливий збір на матчі, так і не змогли набрати жодного залікового балу. Враховуючи довжелезну лаву для запасних у АМФК, цей фактор може зіграти на їх користь.

У відбірковій групі В буде зіграно два матчі.

Футбол 1/2/3 зіграє проти UMG. Відверто кажучи, обидві командиздивували своїми результатами в першому турі. Інше питання, що «журналісти» зробили приємний сюрприз, а от підопічні Сергія Мельниченко ледь внесли ноги від ще нещодавно учасника ліги Challenge (LP-CRM). З а підбором виконавців «журналісти» все ж таки виглядають сильніше. Маючи інсайдерську інформацію, можемо запевнити, що у команди буде дуже непоганий збір на гру проти LP-CRM. У UMG з цим компонентом були великі труднощі в першому турі, тому тут перевага буде саме на боці «журналістів».

LP-CRM, як ми зазначили вище, провів дуже сильний матч проти UMG, але Central Yard точно буде розлючений поразкою 1:4 від Chillout Team, то ж зробить усе, аби здобути три залікових бали. Додамо, що під питанням участь у грі одного з лідерів «барберів», Ніколи Мунно, який отримав неприємне пошкодження у попередньому матчі. І наостанок: коефіцієнт того, що у Андрія Нікітіна (коуч LP-CRМ) будуть питання до арбітрів = 1,0.

Перед тим, як переходити до відбору груп Urban | Challenge, поговоримо про ще два матчі відбіркових груп Gold|Silver|Bronze.

Topiar, який поступився Pokupon.ua з рахунком 1:3 в першому турі, зіграє проти «прометеїв», які свій попередній матч виграли, причому зіграли на нуль. Про геройства їх кіпера Віталія Якименко ми вже згадували в наших соціальних мережах, але Смірнов і компанія вже розуміють, що голкіпер опонентів може підключатися до атак своєї команди. «Прометеї», хоч і дуже досвідчений колектив, дуже часто погано збираються на матчі, тому якщо це буде знову, Topiar, маючи в своєму розпорядженні таких гравців, як Полозок, Івченко, Либа та інші, просто забов’язаний цим скористатися.

Веселые Ребята на даний момент є лідером своєї відбіркової групи Е, здобувши одну перемогу і нічию. Цікаво, що дует Коробка – Кондратюк записав на свій рахунок 5 голів і 3 асисти. Що стосується MFC Alterra, то один зіграний матч поки не дав необхідної інформації з приводу того, чого очікувати від цього колективу, але характер у цієї команди точно є!

Тепер до відбору у нижчі дивізіоні.

У групі 1 UTR зіграє один матч, який для цього колективу зовсім нічого не вирішує, адже хлопці гарантували собі місце в лізі Урбан. У суперниках Brooklyn, який поступово набирає оберти, але чи зможуть хлопці однаково стабільно виступати на довгій дистанції, поки невідомо.

У другому матчі Playtika, яка вже двічі програвала і, в той же час, була на межі камбеків, спробує взяти свої перші залікові бали у грі проти Нікоса. Колектив Дмитра Сисоєва вже встиг і програти, і виграти, але у матчі проти «айтішників» потрібно бути вкрай обережним, адже ця команда у другому таймі може зробити неприємний сюрприз.

У групі 2 також відбудуться дві зустрічі. Хурма спробує реабілітуватися за поразку від Full House UTD в матчі проти Матадор Русанівка. Новачок нашого турніру в першому турі зіграв доволі кволо, поступившись Young Boys з рахунком 1:7. Хурма, нагадаємо, цей колектив переграла з рахунком 7:3, то ж фаворит матчу для нас зрозумілий. Власне кажучи,  Full House UTD спробує довести, що впевнена перемога над Хурмою не була випадковістю, матчем проти «молодих хлопців», які, здається, поступово набирають оптимальну форму.

Пресс-служба SFCK