Забивний голкіпер, капітан-рятівник та тренер-маестро!, Збірні SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

24.06.2020

Забивний голкіпер, капітан-рятівник та тренер-маестро!

24.06.2020

Забивний голкіпер, капітан-рятівник та тренер-маестро!

Відбір Gold | Silver | Bronze / Група «C»

Голкіпер: Віталій Якименко "Prometheus"

Коли голкіпер, по-перше, відмінно виконує свою роботу,  проводячи матч «на нуль», це вже викликає неабияке захоплення. Але коли голкіпер сміливо підключається до атак своєї команди і метрів з 10 потужним ударом під поперечку приносить своїй команді перемоги, сумніви, щодо кращого кандидата на цю позицію моментально зникають.

Артем Шундрик "Pokupon.UA"

Артем – гравець, на якому будується гра «любителів знижок». Дехто резонно відмітить, що він «один з» і ми можемо погодитися. Тим не менш, у протистоянні з Topiar саме Шундрик керував грою команди біля чужих воріт, записав на свій рахунок гольовий пас та переможний м’яч. Здається, питань бути не може.

Олександр Русін "Golazo"

Зазначимо, що в огляді туру ми вже писали про Олександра, біля якого відбувалися усі події матчу проти FBS. Його провина у двох пропущених голах команди, безумовно, є, але нагадаємо, що він також зробив два асисти (один, мабуть, випадково) і забив гол зі штрафного, а його команда у підсумку перемогла з рахунком 3:2.

Сергій Либа "Topiar"

По-перше, команду "Topiar" вітаємо з дебютом на більш солідному рівні, ніж у попередньому сезоні. По-друге, матч проти Pokupon.ua підтвердив наші очікування про те, що саме Либа буде одним з головних голеодорів цієї команди. На рахунку Сергія один забитий м’яч, але якби він краще реалізовував свої моменти, цих голів було набагато більше.

Микола Сосницький "FBS"

Ми, звичайно, очікували у черговому матчі "FBS" зливу голів від Стрельченка, але він забив лише один. Другий гол «фінансистів» у матчі проти «голеодорів» на свій рахунок записав саме Сосницький. Більше того, на нашу думку Микола був лідером своєї команди у цьому турі, і навіть не дивлячись на поразку, заслужив на місце в когорті найкращих гравців.

 


Відбір Gold | Silver | Bronze / Група «D»

Голкіпер: Юрій Марчук, АФК Хунта

Марчук відіграв дуже сильний матч проти АМФК, відбивши майже з півтора десятки ударів своїх опонентів. АМФК дійсно створював багато моментів біля воріт Хунти, а Юрій майже в усіх цих епізодах виходив переможцем. Інше питання, що у випадку з пропущеним голом йому можна трохи дорікнути, але назвати цей момент повноцінною помилкою голкіпера ми не можемо.

Микола Мацюк "АМФК"

Капітан, капітан, посміхнися! У другому матчі сезону АМФК знову не зміг здобути перемогу, але все могло бути й набагато гірше, адже нічийний результат гри проти Хунти, історія про величезну заслугу Миколи. За дві хвилини до кінця матчу він опинився біля голкіпера опонентів, дограв епізод до кінця і забив вирішальний, як виявилося м’яч.

Олександр Височін "БМК"

Олександр, як нам здається, справжній Man of the match в протистоянні з Терриконом. В тих епізодах, в яких він приймав участь, ККД Височіна був на, даруйте за тавтологію, на височенному рівні. Окрім того, він відзначився двома забитими голами, що дозволило його команді здолати Террикон з рахунком 4:3.

Олександр Ус "Developex"

Враховуючи розгромну перемогу «айтішників» над «журналістами» (11:2), у складі цієї команди можна було обрати будь-якого гравця. Тим не менш, Ус, який оформив у звітному протистоянні хет-трик, не тільки запам’ятався своїми бомбардирськими талантами. Він був справжнім наставником своєї команди, приймаючи участь буквально у кожному епізоді звітного матчу.

Олександр Пузік "Теркикон"

З перших хвилин матчу проти БМК було видно, як Пузік налаштований на цю гру. Сашко постійно був в епіцентрі подій, а одного разу навіть трішки перегнув палицю, заробивши жовту картку. Тим не менш, він постійно був націлений на ворота суперника, за що й був ви нагороджений забитим голом.


Відбір Gold | Silver | Bronze / Група «Е»

Голкіпер: Віктор Кракович, One Call

Награв і заслужив Віктор на місце в когорті найкращих гравців свого секстету. В матчі проти Київської Митниці йому довелося чимало попрацювати, відбиваючи доволі велику кількість ударів суперника в площину власних воріт. Як наслідок, зробив неабиякий внесок у перемогу своєї команди з рахунком 6:3.

Ярослав Самусь "Binotel"

Людина-рятівник для "Binotel", адже саме гол від Ярослава допоміг цьому колективу здобути нічю в матчі проти MFC Alterra. Причому зазначимо, що Самусь досить хитро використав свій момент, коли пробивав з лівого флангу: голкіпер явно очікував удару в дальній кут, а наш номінант поцілив у ближній!

Максим Коробка "Веселые ребята"

Цього разу ми вирішили окремо номінувати Коробку на звання одного з найкращих гравців туру (в першому турі він йшов дуетом з Кондратюком). Макс дійсно грав: а) надійно, б) результативно, в) корисно. До того ж, він відзначився двома забитими голами.

Андрій Мельник "OneCall"

3 голи і 2 асисти. Ось простий рецепт успіху команди "OneCall" в протистоянні з київською митницею. Саме завдяки своєму граючому тренеру цей колектив здобув першу перемогу в сезоні, адже Мельник, здається, був усюди. Тим не менш, хочемо віддати належне і підопічним Андрія, які провели дуже сильний матч.

Михайло Тесленко "Агросем"

Ось він гравець, який дійсно став відкриттям другого туру. Якщо у першому матчі Агросему Михайло нічим майже не запам’ятався, то у другому турі він фактично вирвав нічию для своєї команди. Тесленко не тільки оформив хет-трик, а ще й за п’ять хвилин до фінальної сирени зміг нівелювати відставання у два м’ячі  5:5.