Повернення легенди турніру, шалений Степаненко і Русін, біля якого все закрутилося!, Огляд другого туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

23.06.2020

Повернення легенди турніру, шалений Степаненко і Русін, біля якого все закрутилося!

23.06.2020

Повернення легенди турніру, шалений Степаненко і Русін, біля якого все закрутилося!

Кожен новий тур нашого сезону відкриває нову інформацію про команди, виявляє лідерів і аутсайдерів, а також, звичайно, дарує непередбачувані результати. Великий матеріал про усі матчі 2-го туру ми підготували саме для Вас!

Суперліга

Skyup – Донбасенерго – 4:6

Aurora Team – Prime – 7:3

FC Phenix – SC Advocates – 1:3

THIS IS ПИВБАР – Бізнесоілгруп – 1:7

Суперліга – однозначно прикраса будь-якого турніру. Звітний тур підтвердив ці слова на 100%. Кількість шалених голів і красивих епізодів була просто неймовірною і ми готові довести це вам у цьому матеріалі.

SkyupДонбасенерго – гра на мільйон. 10 забитих голів, покер Степаненка, три асисти від Пекния і нестримний Тмєнов. Початок гри був за «авіаторами», які забили вже на 5-й хвилині після комбінації Горбатий – Тмєнов. В цій ситуації було б непогано утримати перевагу у рахунку, але буквально через хвилину «енергетики» заробили пенальті, який реалізував Аксьонов. А потім розпочався бенефіс Степаненко. Сергій, як написали вище, оформив в цій грі покер, а один з голів був просто для аккаунту 433!

Тим не менш, навіть програючи 2:6, «авіатори» не опускали рук, забивши ще два голи після відмінних комбінацій. Що тут сказати, то бачити треба.

Prime і Aurora Team також видали гру, в якій глядачі побачили 10 голів. Справжньою прикрасою звітного протистояння став гол від Антона Струка, який ви можете побачити нижче. Саме Антон відкрив рахунок у цій гри, реалізувавши стандарт, елегантно відправивши м’яч за комірець голкіперу Аврори. Можливо, якби перший тайм закінчився саме з таким рахунком, PRIME міг би розраховувати на позитивний рахунок матчу. А вийшло так, що наприкінці першого тайму Грушко, відмінним ударом з-за меж штрафного майданчику рахунок зрівняв, а на початку другої половини гри Жихарев класно реалізував вихід сам на сам. Потім Аврора забила ще три поспіль, але Prime бився до кінця (дубль Берези – яскраве тому підтвердження). Але головним героєм матчу, безумовно, став Грушко, який оформив у звітному матчі покер.

SC Advocates дебютували у новому сезоні з перемоги, перегравши FC Phenix, для якого ця поразка стала вже другою в чемпіонаті. Причому підопічні Котляра дуже непогано розпочали гру, а Ананченко, замкнувши передачу від партнера, забив вже третій м’яч в сезоні. Що цікаво, Афанасьєв, який проводив матч у воротах «феніксів», грав дуже непогано, але саме його невелика помилка на виході, призвела до голу Яковенко, який рахунок зрівняв. Потім забив дальнім ударом Бровко, а сам Яковенко, скориставшись помилкою суперника при грі з п’ятим польовим, встановив остаточний рахунок матчу – 3:1.

Так само зазначимо, що другу перемогу в сезоні здобув Бізнесоілгруп, перегравши цього разу THIS IS ПИВБАР. В захист команди Сергія Шадріна хочемо сказати, що команда 1) змінила тренера за тиждень до матчу 2) розпрощалася з деякими гравцями свого колективу 3) не приїхала у найбільш оптимальному складі. Тим не менш, не можна забувати про силу «нафтовиків», у складі яких Лебідь і Чеберяк оформили 5 гольових передач на двох.

Група А. Відбір Gold|Silver|Bronze

Нікофлекс – Big Board – 3:4

Intercity – Chevrolet – 3:5

FC Bilink – Три Медведя – 4:4

Подивіться на ці результати! Вони свідчать про те, що у звітному секстеті зібралися 6 рівних за класом команд. Була б моя воля, я б зробив окремий дивізіон в два кола для цих колективів, які 100%гарантували б нам інтригу до останнього матчу.

Прикро, що другої поразки поспіль зазнав перспективний Нікофлекс, який увесь матч проти Big Board був у ролі наздоганяючої сторони. З іншого боку, гравець цього колективу Андрій Максюта, просто ТОП. Оформив дубль і забив вже 3 голи в двох матчах сезону. Що стосується Big Board, то шлях до перемоги своєї команди розпочав і закінчив один з найдосвідченіших гравців команди – Дмитро Аленін. На його рахунку перший і останній голи.

Як не намагався Жеребцов вирвати другу поспіль перемогу для «залізничників», але дублю Віталія виявилося недостатньо. А все тому, що у складі «автомобілістів» був свій Ерлінг Холанд. Можливо, вже не такий молодий, але так само охочий до перемог. Мова йде про Юрченка, який записав на свій рахунок покер.

FC Bilink і Три Медведя видали найцікавіший матч групи. Тут і камбек, і вилучення і Могила… Насправді до 30-ї хвилини гри FC Bilink впевнено вигравав 3:1 і здавалося, що Ведмеді в цей день залишаться без здобичі у вигляді набраних балів. Але вийшло інакше. Шелудченко і Білик рахунок зрівняли, а потім, навіть коли Ільченко знову вивів FC Bilink вперед, на останній секунді зустрічі Андрій Могила, точним ударом відправив у могилу надії суперника на перемогу – 4:4.


Група В. Відбір Gold|Silver|Bronze

UMG – LP-CRM – 3:3

Укргазвидобування – Футбол 1/2/3 – 3:5

Central Yard – Chillout Team – 1:4

Дещо несподіваними вийшли результати групи В. LP-CRM, який ще нещодавно грав у лізі Challenge, відібрав залікові бали у регулярного учасника Суперліги та Золотого дивізіону, UMG. І тут є два нюанси: по-перше, не коректно писати «відібрав», адже саме команда Сергія Мельниченко була майже постійно у ролі наздоганяючого (0:1, 2:3). По-друге, UMG мав в своєму активі лише одну заміну. І, нарешті, по-третє, потрібно віддати належне самому Сергію Мельниченко, який став справжнім героєм свого колективу, оформивши дубль. LP-CRM, молодці, так тримати!

Що стосується «барберів», то ми очікували перемоги цієї команди, як мінімум, через те, що прекрасно знаємо можливості колективу Івана Цисаря. Але вийшло інакше. Розпочиналося все, начебто, непогано. Два Євгени (Хоменко і Кононенко) організували гол на 10-й хвилині матчу, але потім за справу взявся… ні, не Соколенко, від якого ми цього і очікували (найкращий бомбардир ліги Challenge минулого сезону), а Євген Ілючок. Женя оформив дубль за 12 хвилин, чим додав впевненості своїм партнерам, а вже наприкінці матчу Шиндін і Коваленко довели рахунок до фінального – 4:1.

Не очікували ми й перемоги «журналістів», але на їх боці були три фактори. Перший – поганий збір опонента, адже «газовики» мали в своєму активі лише одну заміну. Другий – дуууже непоганий збір гравців Футбол 1/2/3. Третій – відмінна трансферна політика «журналістів». Хижняк – забив, Собченко записав в свій актив гол+пас, а відомий блогер Кузьменко, якого важко назвати новачком, оформив дубль.


Група С. Відбір Gold|Silver|Bronze

112 Україна – Prometheus – 0:2

Topiar – Pokupon.ua – 1:3

FBS – Golazo – 2:3

Prometheus здобув першу перемогу в сезоні, багато в чому завдяки своєму голкіперу Віталію Якименко. По-перше, він відмінно захищав власні ворота, відстоявши на нуль, а по-друге, наприкінці першого тайму забив шикарний м’яч «журналістам», підключившись п’ятим польовим. Другий м’яч у складі «прометеїв» забив лідер команди Хван. «Журналісти» не зібрали оптимальний склад, то ж починають сезон з поразки.

Topiar довів, що може грати, як мінімум, в срібному, а може й в золотому дивізіоні, давши бій фактично оптимальному складу Pokupon.ua. Так, команді Єгора Смірнова не вдалося здобути залікові бали, але на тлі цього суперника це не є чимось дивним. «Любителі знижок» відмінно провели перші десять хвилин, за які їм вдалося забити два  м’ячі, зробивши непогану заявку на перемогу. Але Topiar рук не опускав, тому в середину другого тайму Полозок і Либа оформили гол. Однак у складі Pokupon.ua був свій герой. Мова йде про Шундрика, який на 33-й хвилині матчу додав до свого асисту переможний гол.

FBS – Golazo – це завжди цікаво. У команд є старі рахунки, то ж звітний матч цілком міг перетворитися у справжнє дербі. Одразу хочемо сказати, що на нашу думку саме капітан «голеодорів» Олександр Русін став ключовою постаттю цього матчу. Спочатку він не дограв зі Стрельченко, який забив вже 5-й м’яч у сезоні. Потім зрівняв рахунок у матчі, реалізувавши штрафний удар. Далі, коли забивав свій перший гол Решетняк, м’яч вдало відскочив від Сашка, а його партнер по команді розстріляв ворота опонентів. Далі – більше. Саме Русін не дограв з Драпеєм, який віддавав гольову передачу на Сосницького. І, нарешті, саме Олександр протягнув м’яч лівим флангом і виконав гольову на Решетняка в кінці матчу. Man of the match!



Група D. Відбір Gold|Silver|Bronze

АФК Хунта – АМФК Vega – 1:1

БМК – Террикон – 4:3

Newsone – Developex – 2:11

Неочікувано! Перше слово, яке приходить на думку, переглядаючи результати звітного туру у цій відбірковій груп. По перше, поразка Террикону після впевненої перемогу у попередньому турі з рахунком 9:6. Ми вважаємо, що причина поразки в першу чергу у поганому зборі команди Ігоря Киричка на гру. Без замін проти укомплектованого БМК було грати важко. З іншого боку, Максим Ріпа продовжує робити позитивні кроки на чолі тренера БМК, а головним героєм цієї команди у звітному матчі став Олександр Височин, який оформив дубль.

Гра між Хунтою і АМФК запам’яталася в першу чергу не рахунком, а кількістю попереджень і вилучень від арбітрів – 6 жовтих і дві червоні. Було видно, що обидві команди були не дуже готові до такої жорсткої манери арбітражу від Гординського, але в цілому питань до цих епізодів було мінімум. Хунта могла цілком перемогти, але на допомогу своїй команді пришов її капітан, Микола Мацюк, який за дві хвилини до кінця гри зрівняв рахунок і допоміг своїй команді здобути перший бал в новому сезоні.

Newsone став головним ньюзмейкером звітного туру, зазнавши розгромної поразки від Developex. «Журналісти» приїхали на гру без замін, а матч відбувався під акомпанемент неймовірної спеки. «Айтішники» такою перевагою скористалися на відмінно, а Митник, Ус і Щербатюк синхронно забили по 3 голи. Відзначимо, що у звітному матчі відбулася знакова подія для Developex. Після величезної перерви, пов’язаної з проблемами зі здоров’ям, на поле знову вийшов засновник команди Володимир Гобов. Більше того, він навіть відзначився результативною передачею.


Група Е. Відбір Gold|Silver|Bronze

One Call – Київська Митниця – 6:3

MFC Alterra – Binotel – 2:2

Агросем – Веселые Ребята – 5:5

One Call реабілітувався за поразку в першому турі і, як нам здається, в першу чергу це було пов’язано з тим, що у матчі приймав участь граючий тренер цього колективу Андрій Мельник. Хет-трик Андрія у вирішальному матчі минулого сезону, нагадаємо, приніс цьому колективу золоті медалі, а у грі проти «митників» він забив три і ще встиг оформити гольову передачу. Київська Митниця, на жаль, не змогла зібратися в оптимальному складі, тому і результат матчу відповідний.

MFC Alterra стартував в сезоні з нічиї. Але хлопці цілком могли розраховувати на перемогу,якби не розслабилися раніше часу у грі проти Binotel. Alterra вигравала 2:0 на 17-й хвилині матчу, але потім отримала гол від Денисенко в роздягальню і м’яч Самуся в середині другого тайму.  Binotel, таким чином, набирає 4 бали в двох матчах.

Веселые Ребята весело провели матч проти Агросему. Максим Коробка і компанія тричі виходили вперед, але «аграрії» були проти поразки у звітному матчі. Особливо це стосується Михайла Тесленка, який оформив хет-трик у складі Агросему.


Group 1. Відбір Urban|Challenge

Нікос – UTR – 1:4

Playtika – Brooklyn – 2:4

У грі проти UTR для Нікосу все розпочиналося вкрай добре. Абинякін відкрив рахунок наприкінці першого тайму після відмінної передачі Сисоєва з кутового. Але тут настала 20-ти хвилина першої половини гри, на якій Драга виніс м’яч рукою з порожніх воріт. Вилучення + пенальті, який реалізує Тітовський. Але головні події відбулися в останні десять хвилин. Спочатку Нікос прогавив біля власних воріт Маранса, який забивав у порожні, потім програв підбір після дальнього результативного удару Орла, а фінальну крапку поставив Дудник, який на останній хвилині замкнув дальню стійку.

Playtika, нажаль, зазнала другої поразки поспіль. Але ситуація матчу проти «нью-йоркців» дуже нагадувала події першого туру. Тоді після першого тайму команда Богдана Олексюка програвала 0:4, але закінчила гру з мінімальним відставанням – 3:4. Тут була схожа ситуація. З тією різницею, що усі свої 4 голи Brooklyn забив за сім хвилин (25-та – 32-а). Тим не менш, за дві останні хвилини «айтішники» відіграли два голи, але на більше, знову ж таки, часу не вистачило. Зазначимо, що головною ударною силою Brooklyn в цьому матчі був Олексій Новіков, на рахунку якого дубль.


Group 2. Відбір Urban|Challenge

Хурма – Full House LTD – 3:5

Матадор Русанівка – Young Boys – 1:7

Матадори дебютували на кориді під назвою Street Football Challenge Kyiv! Добре, що їм довелося змагатися не проти биків, а проти гравців команди Young Boys, тому обійшлося без крові. Але результат матчу максимально незадовільний. Марченко і Усик (не той, що Олександр) забили по два м’ячі і допомогли своїй команді перемогти. І це при тому, що Матадори переграли своїх опонентів по кількості ударів в звітному матчі.

Хурма, після перемогу у першому турі, налаштовувалася дати бій Full House LTD. Бій, до речі, дати вдалося. Причому так, що Буров аж отримав червону картку (а точніше дві жовті), чим серйозно підвів свій колектив. В середині першого тайму Хурма поступалася 0:1, але голи Воронкова (4 в сезоні) і Кужелюка дозволили, як здавалося, переломити хід гри. Але потім, Full House LTD забив два в роздягальню, відбулося вилучення Бурова, а фінальну крапку поставили Уче і Смірнов, які довели рахунок до фінального – 3:5. Вітаємо з вдалим дебютом!


Group 3. Відбір Urban|Challenge

Євротехнобуд – Joker – 10:1

Уличная Еда – Легіон - 3:2

 Два абсолютно різних за ходом матчу протистояння. Євротехнобуд вдруге поспіль розгромив своїх опонентів, цього разу забивши навіть більше, ніж Легіону (8:2). Та й пропустили хлопці, як бачите, теж менше. Joker, при всій повазі до цього колективу, скоріш за все відправиться в лігу Challenge, де йому буде максимально комфортно набуватися досвіду. Зазначимо, що найрезультативнішим гравцем першого матчу «європейців» був Некрасов, а от у звітному матчі його роль була не такою важливою. А все тому, що Супрун оформив покер, а Бікір відзначився тричі.

Що стосується другого матчу, то за його мотивом можна знімати голлівудський трилер. Тут і зав’язка, і інтрига і просто-таки шалений фінал. Всього лише вісім хвилин знадобилося «легіонерам», аби Науменко і Савінський зробили рахунок 2:0 на користь «легіонерів». Але потім, через хвилин десять, стара гвардія Уличной Еды прийшла до тями. Вологдін оформив дубль, ще один м’яч на свій рахунок записав Шаповал і, як наслідок, команда Дениса Ковша зробила головний камбек звітного туру!


Group 4. Відбір Urban|Challenge

FC Getman Kyiv – ФК Тєлєга – 0:1

RWS Bank – Avatar – 7:1

Загадка «гетьманів» не розкрита до сих пір. Команда з класним тренером, непоганим підбором виконавців і амбіціями, знову програє. Цього разу мінімально, але реалізація власних моментів, яких було ледь не в тричі більше ніж у суперника, залишає бажати кращого. В таких зустрічах, як правило, той, хто забиває переможний м’яч. А якщо це ще й голкіпер, який провів відмінний матч за Тєлєгу, то питання кращого гравця відпадає. На п’ятій хвилині матчу саме Калиниченко закинув м’яч за комірець кіперу «гетьманів» і приніс перемогу своїй команді.

В чому феномен «банкірів»? В слабкості суперників чи відмінній ігровій формі цього колективу? На тлі не надто вдалих виступів в останніх сезонах, хочеться вірити у прогрес команди, але як воно буде насправді, ми зрозуміємо вже у лізі Urban, куди ця команда вже гарантувала собі вихід. Зазнаимо, що просто у феноменальній формі перебуває Поліщук. Ігор забив у першій грі за «банкірів» тричі, а зараз оформив покер. Що стосується «аватарів», то у порівнянні з грою проти Тєлєги, підопічні Максима Ріпи були просто не схожі самі на себе!


Group 5. Відбір Urban|Challenge

Фк Сокіл – Royal Credit – 4:1

Три гравці! Саме три гравці зробили результат для «соколят». Олексій Коссе відкрив себе для нас, як мастер асистів, адже саме він віддавав ключові передачі в перших двох забитих голах своєї команди. Більше того, він потім ще й голом відзначився. Окрім Коссе відмінно себе проявили Андрій Гордійчук, який записав на свій рахунок дві гольових передачі, а також Микола Генцар, на рахунку якого два забиті голи. Royal Credit програє другий матч поспіль, але причина навіть не в слабкості команди, а у відсутності нормального резерву, гравців, які могли б підсилити гру свого колективу з лави запасних.


Group 6. Відбір Urban|Challenge

UpTechTeam – MFC Flex – 1:2

UpTechTeam цілком міг розпочати сезон з перемоги, але тут головне питання до реалізації моментів від хлопців. Взагалі гра складалася доволі рівно. Після голу від Мирошниченко, який відзначився вже на 4-й хвилині матчу, в середині другого тайму Валентин Бондарук рахунок зрівняв – 1:1. А ось наприкінці матчу розпочалися гойдалки. Забий «айтішники» у порожні ворота, коли голкіпер суперника помилився на чужій половині поля, могли б вирвати перемогу. А так вони отримали контратаку на останніх секундах матчу, Василенко вивів Жука на побачення, а той в один дотик холоднокровно приніс перемогу своїй команді.

Євген Кучін, спеціально для SFCK