BROOKLYN ЗАВОЙОВУЄ МЕДАЛІ, FRIENDS TEAM У РЕЖИМІ ОЧІКУВАННЯ, ДЕНЬ СЕНСАЦІЙ У ЛІЗІ URBAN, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

13.12.2023

BROOKLYN ЗАВОЙОВУЄ МЕДАЛІ, FRIENDS TEAM У РЕЖИМІ ОЧІКУВАННЯ, ДЕНЬ СЕНСАЦІЙ У ЛІЗІ URBAN

13.12.2023

BROOKLYN ЗАВОЙОВУЄ МЕДАЛІ, FRIENDS TEAM У РЕЖИМІ ОЧІКУВАННЯ, ДЕНЬ СЕНСАЦІЙ У ЛІЗІ URBAN

BRONZE DIVISION

AFC ATLETICO KYIV - BROOKLYN 1:2

Винесений на суботу поєдинок за участю AFC ATLETICO KYIV та BROOKLYN, як і передбачалося, подарував справжнє божевілля! Емоції в даному принциповому протистоянні не вщухали з першої й до останньої хвилини! Вистачало й контраверсійних ситуацій на полі, які вимагали активного втручання з боку арбітрів… Проте долю двобою було вирішено за законами драми в самісінькому ендшпілі! На 33 хвилині Олексій Новіков завдав результативного удару після асисту капітана Олексія Штанька. Саме цей гол і став переможним - 1:2. Таким чином BROOKLYN зберіг статус одного з фаворитів у боротьбі за медалі, а підопічні Олександра Кульші втратили навіть теоретичні шанси на п‘єдестал пошани.

Протокол и события матча AFC ATLETICO KYIV 1 : 2 BROOKLYN, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 13:40
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
AFC ATLETICO KYIV
Фото гравця
Илья Якимов
Кращий гравець команди
1
2
BROOKLYN
Фото гравця
Олексій Новиков
Кращий гравець команди і матчу

 

FRIENDS TEAM - FC VINCIT 6:2

Заключний повноцінний ігровий день у дивізіоні BRONZE, як і весь сезон, виявився по-справжньому запальним та гарячим! Розпочалося все з протистояння FRIENDS TEAM та FC VINCIT. Номінальним господарям відступати було нікуди, їм потрібен був максимум у двох останніх поєдинках, аби зберегти бодай якісь надії на медалі. А от «червоно-чорні», схоже, опинилися в надзвичайно пригніченому стані після втрати будь-яких шансів на чемпіонство за тиждень до того. Таке враження, що Ляшкевич та компанія оцінили ситуацію й зрозуміли, що лише «золото» першості має цінність, а решта комплектів нагород неважливі… Крім того, команда вийшла на заключне протистояння без одного зі своїх лідерів - Ярослава Панова. У підсумку футболісти FRIENDS TEAM продемонстрували значно більше бажання й здобули переконливу звитягу з рахунком 6:2. Головним героєм у складі номінальних господарів став Микола Іванов, котрий оформив хет-трик. Дублем відзначився Олександр Майстренко, ще один гол в активі Андрія Кадирова.

Протокол и события матча FRIENDS TEAM 6 : 2 VINCIT FC, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 10 грудня 2023
  • неділя
  • 10:55
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
FRIENDS TEAM
Фото гравця
Микола Іванов
Кращий гравець команди і матчу
6
2
VINCIT FC
Фото гравця
Степан Онищук
Кращий гравець команди

 

TEAM KYIV - KÄRCHER-BINOTEL 2:4

Ніде правди діти, але кілька поєдинків недільного ігрового дня в «бронзовій» лізі були позбавлені серйозного турнірного значення. Зокрема, один із таких матчів відбувся за участю TEAM KYIV і KÄRCHER-BINOTEL - двох команд із нижньої частини табелю про ранги. Проте саме в цій дуелі номінальним гостям вдалося дещо підсолодити собі враження від фінішу на останній сходинці в таблиці. Так, футболісти KÄRCHER-BINOTEL спромоглися наостанок перервати затяжну серію з поразок, яка нараховувала аж вісім матчів. Андрій Волошенко та Олександр Дубишевський стали головним творцями цієї довгоочікуваної звитяги - кожен із них оформив дубль у звітному протистоянні.

Протокол и события матча Team Kyiv 2 : 4 KARCHER-BINOTEL, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 10 грудня 2023
  • неділя
  • 11:50
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
Team Kyiv
Фото гравця
Андрій Гордович
Кращий гравець команди
2
4
KARCHER-BINOTEL
Фото гравця
Андрій Волошенко
Кращий гравець команди і матчу

 

ФК СОКІЛ - FRIENDS TEAM 1:3

Зі своєю частиною завдання на заключний ігровий день футболісти FRIENDS TEAM впоралися блискуче! Слідом за потужною перемогою над FC VINCIT команда невдовзі здобула максимум і в другому поєдинку. Безперечно звитяга над ФК СОКІЛ далася вкрай непросто, номінальним гостям навіть довелося відігруватися після швидкого голу Ельдара Шульги. Але по перерві FRIENDS TEAM вдалося схилити шальки терезів на свою користь. Цього разу першочерговим творцем успіху став Андрій Кадиров. Саме він оформив дубль, зокрема, записав до свого активу й переможний удар на старті другої половини. Таким чином FRIENDS TEAM остаточно обійшов FC VINCIT у турнірній таблиці завдяки перемозі в ранковому очному протистоянні. Тепер для здобуття медалей де-юре колективу необхідна будь-яка втрата очок FAST у поєдинку проти МФК ПРЯМИЙ, що відбудеться прийдешньої суботи (у випадку нічиєї в тому матчі три команди наберуть по 20 балів, проте FRIENDS TEAM збереже перевагу завдяки кращим результатам очних зустрічей в своєрідному міні-турнірі: FRIENDS TEAM - FAST 3:3; FC VINCIT - FAST 1:4; FRIENDS TEAM - FC VINCIT 6:2).

Протокол и события матча ФК СОКІЛ 1 : 3 FRIENDS TEAM, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 10 грудня 2023
  • неділя
  • 12:45
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
ФК СОКІЛ
Фото гравця
Ельдар Шульга
Кращий гравець команди
1
3
FRIENDS TEAM
Фото гравця
Андрій Кадиров
Кращий гравець команди і матчу

 

UFS OLD BOYS - FC MIAMI 3:11

Уже в ранзі чинних чемпіонів дивізіону BRONZE гравці FC MIAMI здобули нищівну вікторію над UFS OLD BOYS. «Рожево-чорні» сповна продемонстрували свою перевагу в загальнокомандному класі й ідеально завершили «золоту» кампанію - без єдиної поразки! Найпомітнішими фігурами на полі в той день були Кирило Терновий та Денис Іродовський - обидва оформили по 2+2 за системою гол+пас. Також дублями відзначилися Іван Столяров та Євгеній Грищенко. У складі номінальних господарів двічі забив Максим Коцепуд, однак це фактично не принесло колективу жодних позитивних емоцій… Тим не менш, завершити хотілося би на мажорній ноті. Так, варто констатувати: у найбільш інтригуючому та непередбачуваному дивізіоні цього сезону на полях SFCK саме гравці FC MIAMI виявилися найсильнішими! Браво, командо!

Протокол и события матча UFS OLD BOYS 3 : 11 FC “MIAMI”, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 10 грудня 2023
  • неділя
  • 13:45
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
UFS OLD BOYS
Фото гравця
Максим Коцепуд
Кращий гравець команди
3
11
FC “MIAMI”
Фото гравця
Кирило Терновий
Кращий гравець команди і матчу

 

UFS OLD BOYS - ФК СОКІЛ 1:9

А от для представників UFS OLD BOYS жахіття на розгромі від FC MIAMI не закінчилися… Без будь-якої паузи колектив Антона Свідерка змушений був провести ще один матч. Сумарно в той день за два поєдинки «сині» пропустили аж 20 голів і в підсумку безславно завершили сезон на передостанній позиції з максимально неприємною серією, що нараховує дев‘ять поразок поспіль… Підопічні Олександра Кульші натомість завоювали впевнену вікторію з рахунком 9:1 і зуміли трішки покращити собі настрій після втрати будь-яких шансів на медалі. Зрештою ФК СОКІЛ фінішує в середині турнірної таблиці. Маємо надію, що обидва колективи повернуться в наступному сезоні лише сильнішими!

Протокол и события матча UFS OLD BOYS 1 : 9 ФК СОКІЛ, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 10 грудня 2023
  • неділя
  • 14:40
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
UFS OLD BOYS
Фото гравця
Максим Коцепуд
Кращий гравець команди
1
9
ФК СОКІЛ
Фото гравця
Геннадий Гудзенко
Кращий гравець команди і матчу

 

МФК ПРЯМИЙ - BROOKLYN 2:8

Як і футболісти FRIENDS TEAM, гравці BROOKLYN спромоглися здобути шість очок у двох заключних поєдинках, які були зіграні минулого вікенду. В обох випадках колективу Олексія Штанька протистояли конкуренти в боротьбі за медалі. Тим ціннішим є такий результат! Проти МФК ПРЯМИЙ команда провела по-справжньому натхненну гру, що підтверджують і підсумкові цифри на табло - 2:8! Так, варто визнати, що BROOKLYN цілком контролював перебіг подій на полі з першої й до останньої секунди зустрічі. Максим Козлов ще в першому таймі двічі забив після прямих ударів зі штрафних. Кирила Дегтярьова, як і завжди, було просто не спинити. А голкіпер номінальних гостей Андрій Фурман, окрім низки важливих сейвів, спромігся ще двічі влучити в порожню рамку суперників з власної половини. У той вечір і справді все складалося проти гравців МФК ПРЯМИЙ… Таким чином Медвідь та компанія зазнали другої поразки поспіль, в обох матчах пропустивши аж по вісім голів, і втратили будь-які надії на п‘єдестал пошани. А от BROOKLYN після чемпіонського титулу в дивізіоні URBAN офіційно завойовує медалі в «бронзовій» лізі! Вочевидь це будуть саме срібні нагороди. Щоби цього не сталося, FAST повинен прийдешньої суботи розтрощити МФК ПРЯМИЙ з різницею в одинадцять м‘ячів і більше…

Протокол и события матча МФК ПРЯМИЙ 2 : 8 BROOKLYN, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 10 грудня 2023
  • неділя
  • 15:35
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
МФК ПРЯМИЙ
Фото гравця
Ігор Шихов
Кращий гравець команди
2
8
BROOKLYN
Фото гравця
Андрій Фурман
Кращий гравець команди і матчу

 

AFC ATLETICO KYIV - FAST 1:2

Після такого фінішу турнірної дистанції гравці AFC ATLETICO KYIV можуть написати цілу книгу про те, що таке нефарт у футболі! Так, поєдинок проти FAST уже нічого не вирішував для підопічних Олександра Кульші, проте вони вийшли на поле сповнені бажання наостанок гучно грюкнути дверима. По грі номінальні господарі володіли ініціативою, створювали силу-силенну моментів, навіть неодноразово обстріляли каркас воріт суперника… Але в підсумку представники AFC ATLETICO KYIV поступилися вже вдруге за попередні вихідні з ідентичним рахунком 1:2. Гравці FAST були змушені терпіти й оборонятися більшу частину ігрового часу, проте завдяки шаленій ефективності біля чужих володінь спромоглися вибороти таку потрібну перемогу! Завдяки голам Олексія Пшона та Владислава Бондаренка, а також низці героїчних сейвів голкіпера Руслана Кириченка «синьо-чорні» здобули три бали й зберегли чудові шанси на п‘єдестал пошани. Тепер для завоювання бронзових медалей необхідно «просто» обіграти МФК ПРЯМИЙ прийдешньої суботи, а для «срібла» потрібно це зробити з напрочуд великим рахунком - з різницею в одинадцять м‘ячів і більше.

Протокол и события матча AFC ATLETICO KYIV 1 : 2 FAST, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 10 грудня 2023
  • неділя
  • 16:30
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
AFC ATLETICO KYIV
Фото гравця
Василь Гук
Кращий гравець команди
1
2
FAST
Фото гравця
Олексій Пшоно
Кращий гравець команди і матчу
[WidgetTable="SFCK AUTUMN `23 | BRONZE DIVISION" #1043366]

Таблиця

 

URBAN DIVISION

GETMAN KYIV - SYNDICATE 2:4

У стартовому матчі туру в дивізіоні URBAN футболістам SYNDICATE вдалося відчепити GETMAN KYIV від реальної боротьби за медалі. Так, шанси «синьо-білих» на п‘єдестал пошани теж знаходяться переважно в теоретичній площині, проте надія, як то кажуть, помирає останньою. Результат матчу було зроблено наприкінці першої половини та на старті другого тайму. Від самого початку поєдинку SYNDICATE заволодів ініціативою, проте зумів її конвертувати в голи лише перед перервою. Зрештою вже на 26 хвилині номінальні гості повели з різницею в чотири м‘ячі. Станіслав Лашков оформив дубль, а Євгеній Коновалов записав до свого активу 1+1. Після цього Криворучко та компанія нарешті отямилися й дещо скоротили гандикап у рахунку, проте на більше представники GETMAN KYIV так і не спромоглися.

Протокол и события матча GETMAN KYIV 2 : 4 SYNDICATE, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 10:00
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
GETMAN KYIV
Фото гравця
Володимир Мотовий
Кращий гравець команди
2
4
SYNDICATE
Фото гравця
Євгеній Коновалов
Кращий гравець команди і матчу

 

UPTECH TEAM - OL1MP 3:7

Видовищний поєдинок із десятьма забитими м‘ячами подарували нам UPTECH TEAM та OL1MP. Протягом матчу обидві команди виривалися вперед, проте перемогу відсвяткували в підсумку саме «олімпійці». Безсумнівним автором такої звитяги став Володимир Паскаленко, котрий оформив 4+1 за системою гол+пас. Павло Чуркін записав до свого активу хет-трик із асистів, а Роман Ступак лише зміцнив своє лідерство в заліку найкращих бомбардирів дивізіону URBAN.

Протокол и события матча UPTECH TEAM 3 : 7 OL1MP, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 10:55
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
UPTECH TEAM
Фото гравця
Олексій Андрющенко
Кращий гравець команди
3
7
OL1MP
Фото гравця
Володимир Паскаленко
Кращий гравець команди і матчу

 

KMW - AVANTI 5:2

Минулий тур приніс гравцям KMW надзвичайно позитивні емоції. І справа не лише в черговій перемозі та продовженні безпрограшної серії до дев‘яти поєдинків! Обидва конкуренти в боротьбі за чемпіонство згодом втратили очки, а це означає, що за два тури до завершення кампанії саме «біло-сині» стають «тіньовими» лідерами дивізіону URBAN за показником втрачених балів! Але про все по порядку. У звітному протистоянні номінальні господарі без особливих труднощів здобули потрібний результат. Тим паче, представники AVANTI знову були змушені провести весь поєдинок без замін… У підсумку була зафіксована переконлива вікторія KMW з рахунком 5:2. Потому стало відомо, що TEMP UNITED розписав несподівану «мирову» з RCD MALLORCA, а гравці VIVAGRO взагалі поступилися FC YUZHBOR! І тепер якщо колектив Ігоря Бондарчука виграє всі свої матчі до кінця сезону, то саме він стане чемпіоном ліги URBAN! Щоправда календар на фініші турнірної дистанції максимально складний: SYNDICATE, TEMP UNITED та FC IMPERIAL…

Протокол и события матча KMW 5 : 2 AVANTI, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 11:50
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
KMW
Фото гравця
Богдан Петрик
Кращий гравець команди і матчу
5
2
AVANTI
Фото гравця
Максим Поляков
Кращий гравець команди

 

АВАНГАРД КИЇВ - DTEK 1:2

Минулого вікенду футболістам DTEK вдалося здобути вже шосту перемогу поспіль! Продовження вдалої серії дозволило Шабанову та компанії й надалі розраховувати на медалі в дивізіоні URBAN, а відставання від третьої сходинки все ще доволі невелике - лише три залікові бали. Так, протистояння з АВАНГАРДОМ складалося дуже непросто. Колектив Даніеля Бовсуновського теж перебував у чудовій формі й сподівався пролонгувати серію успішних результатів. Проте DTEK виявився сильнішим. Долю цього двобою було вирішено на екваторі другого тайму. На 31 хвилині Михайло Корогод знову вивів свою команду вперед, після чого номінальні гості все-таки втримали потрібний результат.

Протокол и события матча Авангард Київ 1 : 2 DTEK, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 12:45
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
1
2
DTEK
Фото гравця
Михайло Корогод
Кращий гравець команди і матчу

 

PHOENIX - FC IMPERIAL 8:2

Звітний поєдинок розглядався як шикарний шанс обох колективів перервати невтішні для себе серії. Але на практиці PHOENIX доволі легко й невимушено завоював другу вікторію в нинішній кампанії. Так, у цьому матчі вчергове в лавах FC IMPERIAL гостро постало воротарське питання - відразу кілька польових гравців змушені були по черзі займати позицію в рамці. У підсумку Сорока та компанія без проблем перервали серію з десяти поразок поспіль, а «помаранчево-білі» все ще залишаються без очок на дні турнірної таблиці.

Протокол и события матча PHOENIX 8 : 2 FC IMPERIAL, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 14:40
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
PHOENIX
Фото гравця
Микита Дімінський
Кращий гравець команди і матчу
8
2
FC IMPERIAL
Фото гравця
Олексій Вишнівський
Кращий гравець команди

 

TEMP UNITED - RCD MALLORCA 4:4

Завершення суботнього ігрового дня в дивізіоні URBAN вийшло надзвичайно драматичним та сенсаційним. Після поразки від OL1MP футболісти TEMP UNITED ладні були віддати все, щоб реабілітуватися й продовжити гонитву за VIVAGRO в турнірній таблиці. Проте передостання команда виявилася не по зубах фавориту… Більше того, навіть коли Кандубін та компанія нарешті зуміли повести в рахунку вже в останню десятихвилинку зустрічі, гравці RCD MALLORCA знайшли в собі сили й спромоглися вигризти несподівану нічию! Представники VIVAGRO, готуючись до матчу проти FC YUZHBOR та пильно спостерігаючи за перипетіями цієї шаленої дуелі, були надзвичайно задоволені таким підсумковим результатом. Проте вони в той час навіть не підозрювали, що їх самих чекає в рамках звітного туру…

Протокол и события матча TEMP UNITED 4 : 4 RCD MALLORCA, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 15:35
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
TEMP UNITED
Фото гравця
Артем Балагура
Кращий гравець команди і матчу
4
4
RCD MALLORCA
Фото гравця
Вадим Вовк
Кращий гравець команди

 

VIVAGRO - FC YUZHBOR 0:1

Так, після другої поспіль осічки прямого конкурента футболісти VIVAGRO планували збільшити свій відрив. Але не так сталося, як гадалося! Протистояння з FC YUZHBOR зберігало напругу з першої й до останньої хвилини, а номінальні гості, навіть попри відсутність особливої турнірної мотивації, не збиралися здаватися без бою! Зрештою рахунок залишався невідкритим дуже довго, аж поки на передостанній хвилині ігрового часу Микита Кирпань не вивів свою команду вперед. Цей гол так і залишився єдиним у цій божевільній дуелі. Одна з найкращих атак у лізі так і не спромоглася пробити захист FC YUZHBOR. Такий підсумок для VIVAGRO став особливо плачевним: відтепер за втраченими очками «біло-чорних» випереджає не лише TEMP UNITED, а ще й KMW… Останні, зокрема, мають перевагу над лідером з точки зору звитяги в очному протистоянні. 

Протокол и события матча VIVAGRO 0 : 1 FC YUZHBOR, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 16:30
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
VIVAGRO
Фото гравця
Валерій Дацюк
Кращий гравець команди
0
1
FC YUZHBOR
Фото гравця
Микита Кирпань
Кращий гравець команди і матчу
[WidgetTable="SFCK AUTUMN `23 | URBAN" #1043365]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
1 VIVAGRO
2 KMW
3 TEMP UNITED
4 SYNDICATE
5 DTEK
6 GETMAN KYIV
7 CHEVROLET
8 OL1MP
9 FC YUZHBOR
10 Авангард Київ
11 UPTECH TEAM
12 КВАРЦИТ
13 AVANTI
14 PHOENIX
15 RCD MALLORCA
16 FC IMPERIAL