ЧЕМПІОНСТВА YBC ТА FC MIAMI, ЗАГОСТРЕННЯ ІНТРИГИ В ДИВІЗІОНІ URBAN, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

06.12.2023

ЧЕМПІОНСТВА YBC ТА FC MIAMI, ЗАГОСТРЕННЯ ІНТРИГИ В ДИВІЗІОНІ URBAN

06.12.2023

ЧЕМПІОНСТВА YBC ТА FC MIAMI, ЗАГОСТРЕННЯ ІНТРИГИ В ДИВІЗІОНІ URBAN

SILVER DIVISION

TOPIAR - ASSISTANT GROUP 4:4

Попри відверто невдалий фініш турнірної дистанції, TOPIAR перед звітним протистоянням ще зберігав деякі шанси на завоювання бронзових медалей. На відміну від футболістів ASSISTANT GROUP, які розпрощалися з будь-якими надіями ще тиждень тому. Проте навіть без особливої мотивації «біло-чорні» нав‘язали опоненту неймовірно напружену боротьбу! Цікаво, що на екваторі другого тайму, коли на табло горіли цифри 3:3, у звітному протистоянні голами відзначалися лише двоє гравців - Данило Ткаченко та Антон Свідерок, кожен із яких оформив хет-трик. У фінальну чверть гри команди ще раз обмінялися забитими м’ячами, проте переможця так і не виявили. А це означало, що колектив Єгора Смирнова змушений був змиритися з такою ж долею, що й представники ASSISTANT GROUP минулого тижня…

Протокол и события матча TOPIAR 4 : 4 ASSISTANT GROUP, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 03 грудня 2023
  • неділя
  • 10:25
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
TOPIAR
Фото гравця
Данило Ткаченко
Кращий гравець команди
4
4
ASSISTANT GROUP
Фото гравця
Антон Свідерок
Кращий гравець команди і матчу

 

YOUNG BUSINESS CLUB - MFC GENERALS 2:1

У неділю на SFCK ми дізналися імена ще двох чемпіонів. Увечері стало відомо про те, що FC MIAMI завоював титул у дивізіоні BRONZE. Однак ще раніше аналогічне почесне звання в другій за рангом лізі вдалося здобути гравцям YOUNG BUSINESS CLUB! Підопічним Євгена Задорожного варто було «лише» переграти MFC GENERALS - колектив без явної турнірної мотивації. Так, номінальні господарі домоглися потрібного результату, проте скільки ж крові в суперника випили «генерали»! Тільки на самому початку другого тайму Ярослав Панов зумів відкрити рахунок після асисту Михайла Добровольського. Наприкінці зустрічі лідери YBC помінялися ролями й організували друге взяття воріт. На 35 хвилині Володимир Самарін відквитав один гол і тим самим подарував надію представникам PATRIOTS… Але фінальний свисток змусив підопічних Євгена Задорожного видихнути з полегшенням: саме вони стають чемпіонами дивізіону SILVER!

Протокол и события матча YOUNG BUSINESS CLUB 2 : 1 MFC GENERALS, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 03 грудня 2023
  • неділя
  • 11:30
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
YOUNG BUSINESS CLUB
Фото гравця
Михайло Добровольский
Кращий гравець команди і матчу
2
1
MFC GENERALS
Фото гравця
Володимир Самарін
Кращий гравець команди

 

ФК ВИШГОРОД - FC SAINTS 1:5

Напередодні центрального матчу заключного туру в лізі SILVER інтрига в боротьбі за «бронзу» значною мірою прояснилася. TOPIAR не спромігся переграти ASSISTANT GROUP, що змусило Смирнова та компанію попрощатися з надіями на медалі. ТЕРИКОН здобув технічну перемогу завдяки неявці футболістів SELUX, а це водночас позбавляло ФК ВИШГОРОД будь-яких шансів на п‘єдестал пошани. Тому фактично все зводилося до одного: якщо FC SAINTS хоча би не програє в заключному поєдинку сезону, то стане бронзовим призером дивізіону SILVER. Навіть у такій ситуації гравцям ФК ВИШГОРОД варто висловити повагу, адже, попри відсутність будь-якої мотивації, вони приїхали на гру й нав‘язали конкуренцію своєму візаві! Однак бажання «святих» виявилося значно потужнішим. А тут ще й Каха Пушкарьов був вилучений з поля протягом першого тайму… Усе це склалося в переконливу звитягу FC SAINTS з рахунком 5:1. Богдан Башкір оформив дубль, Ярослав Сопленко записав до свого активу 1+1 за системою гол+пас. Останній, до речі, з великим відривом вже вдруге поспіль завойовує титул найкращого бомбардира дивізіону SILVER! А FC SAINTS абсолютно заслужено здобуває бронзові медалі чемпіонату!

Протокол и события матча ФК ВИШГОРОД 1 : 5 FC SAINTS, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 03 грудня 2023
  • неділя
  • 18:55
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
ФК ВИШГОРОД
Фото гравця
Олексій Богдан
Кращий гравець команди
1
5
FC SAINTS
Фото гравця
Богдан Башкір
Кращий гравець команди і матчу

 

FC SOFIA - FC DUZAIN FASAD 12:1

Краще пізно, ніж ніколи! Напевно саме такої думки були гравці FC SOFIA перед останнім матчем сезону. У протистоянні з FC DUZAIN FASAD «рожево-чорних» нарешті прорвало й вони здобули дебютну вікторію в нинішній кампанії. До того ж, з нищівним результатом 12:1! «Синьо-білі» вчергове змушені були відіграти весь поєдинок без замін. А колектив Руслана Лук‘яненка провів по-справжньому натхненну гру! Олег Зуб оформив 5+1 за системою гол+пас, Олександр Бєлік записав до свого активу 3+1. Ще по одному результативному удару завдали Володимир Кондрашин та Володимир Маслов, що й вилилося в феєричну звитягу на фініші турнірної дистанції.

Протокол и события матча FC SOFIA 12 : 1 FC DUZAIN FASAD, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 03 грудня 2023
  • неділя
  • 19:50
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
FC SOFIA
Фото гравця
Олег Зуб
Кращий гравець команди і матчу
12
1
FC DUZAIN FASAD
Фото гравця
Михайло Романішин
Кращий гравець команди
[WidgetTable="SFCK AUTUMN `23 | SILVER DIVISION" #1043364]

Таблиця

 

BRONZE DIVISION

ФК СОКІЛ - МФК ПРЯМИЙ 8:3

Усе хороше, на жаль, рано чи пізно закінчується… Після п’яти перемог поспіль МФК ПРЯМИЙ зазнав поразки. До того ж, якої! Колектив Віктора Медведя нічого не зумів протиставити ФК СОКІЛ… Уже на початку другої половини зустрічі на табло горіли цифри 6:0 на користь підопічних Олександра Кульші. На той момент усе було зрозуміло… Лише наприкінці двобою номінальні гості зуміли забити кілька голів престижу, хоча це кардинально нічого не змінило. У лавах ФК СОКІЛ головним героєм став Ярослав Доценко, котрий оформив хет-трик і тим самим здійснив чи не найбільший внесок у підсумковий розгромний результат 8:3.

Протокол и события матча ФК СОКІЛ 8 : 3 МФК ПРЯМИЙ, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 03 грудня 2023
  • неділя
  • 12:30
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
ФК СОКІЛ
Фото гравця
Ярослав Доценко
Кращий гравець команди і матчу
8
3
МФК ПРЯМИЙ
Фото гравця
Андрій Виганний
Кращий гравець команди

 

BROOKLYN - ЗЕМАН (МЕЛІТОПОЛЬ) 7:1

Першими серед усіх колективів дивізіону BRONZE завершували сезон футболісти ЗЕМАНА. І це був явно не той фініш, на який могла сподіватися команда… «Зелено-чорні» поступилися BROOKLYN за всіма статтями. Так, левова частина голів влетіла в ворота номінальних гостей за надзвичайно короткий проміжок часу: в останні п‘ять хвилин до перерви «мелітопольці» були змушені аж п‘ять разів діставати м‘яч із власної сітки. Фактично саме такий провал наприкінці першого тайму позбавив «зелено-чорних» будь-яких надій на позитивний результат. У підсумку BROOKLYN впевнено довів справу до нищівної звитяги, а головними авторами такого успіху стали Кирило Дегтярьов та Максим Козлов, які оформили по хет-трику, ще один результативний удар в активі капітана Олексія Штанька.

Протокол и события матча BROOKLYN 7 : 1 ЗЕМАН (МЕЛІТОПОЛЬ), SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 03 грудня 2023
  • неділя
  • 13:25
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
BROOKLYN
Фото гравця
Кирило Дегтярьов
Кращий гравець команди і матчу
7
1

 

UFS OLD BOYS - AFC ATLETICO KYIV 0:9

Тим часом Антону Свідерку та компанії все ніяк не вдається вибратися з дна… Минулих вихідних гравці UFS OLD BOYS зазнали вже сьомої поразки поспіль і залишилися на передостанній сходинці в турнірній таблиці. Цього разу «сині» поступилися AFC ATLETICO KYIV з максимально неприємним рахунком 0:9. Катастрофічний збір на гру, відсутність будь-яких замін, номінального голкіпера та навіть капітана Антона Свідерка вплинули на такі фінальні цифри. «Жовто-чорні» просто розірвали свого візаві, хоча ще до 35 хвилини на табло зберігався «робочий» результат для номінальних господарів - 0:2. Однак під завісу протистояння колектив Антона Свідерка просто посипався… 1+4 за системою гол+пас оформив Денис Пономаренко, 2+1 на рахунку Вадима Щирби. Дотепно, що навіть Євгеній Скуратов оформив дубль, проте обидва рази відправив м‘яч у власні ворота…

Протокол и события матча UFS OLD BOYS 0 : 9 AFC ATLETICO KYIV, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 03 грудня 2023
  • неділя
  • 14:20
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
UFS OLD BOYS
Фото гравця
Евгений Скуратов
Кращий гравець команди
0
9
AFC ATLETICO KYIV
Фото гравця
Денис Пономаренко
Кращий гравець команди і матчу

 

RCHER-BINOTEL - ФК СВЯТОШ 0:13

Перед звітним протистоянням KÄRCHER-BINOTEL опинився в такій же катастрофічній ситуації, що й UFS OLD BOYS: «сині» змушені були відіграти весь матч без замін. Схоже, що двом колективам, які замикають табель про ранги в «бронзовому» дивізіоні, елементарно забракло мотивації на фініші турнірної дистанції… За такого збору на гру з боку номінальних господарів важко було очікувати якогось іншого результату. Гравці ФК СВЯТОШ зрештою не залишили каменя на камені від аутсайдера, забивши тринадцять «сухих» м‘ячів, а в їхньому складі голами відзначилися аж одинадцять різних виконавців! Дублі оформили Девід Мельник та Дмитро Чумак, 1+3 до свого активу записав Микола Петрусь. Такий підсумок разом із осічкою МФК ПРЯМИЙ у рамках звітного туру дозволив колективу повернутися на третю сходинку в таблиці. Щоправда є одне «але»… ФК СВЯТОШ провів уже всі свої матчі в нинішній кампанії, у той час як чимало конкурентів ще мають один, а то й два поєдинки в запасі.

Протокол и события матча KARCHER-BINOTEL 0 : 13 FC СВЯТОШ, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 03 грудня 2023
  • неділя
  • 15:15
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
KARCHER-BINOTEL
Фото гравця
Олександр Дубишевський
Кращий гравець команди
0
13
FC СВЯТОШ
Фото гравця
Микола Петрусь
Кращий гравець команди і матчу

 

FC MIAMI - AFC ATLETICO KYIV 1:0

Попри те, що гравці AFC ATLETICO KYIV змушені були проводити другий поєдинок за день, їм все ж вдалося дати справжній бій гранду! Як виявилося вже в неділю ввечері, підопічні Олександра Кульші протистояли чемпіону дивізіону BRONZE! Дуель виявилися надзвичайно напруженою, а її долю вирішив один-єдиний забитий м‘яч. У самісінькому ендшпілі, на останніх секундах, коли здавалося, що матч наближається до нульової нічиєї, Данило Ткаченко приніс FC MIAMI воістину «золоту» перемогу! Скільки ж таких карколомних розв‘язок ми бачили в нинішній кампанії за участю «рожево-чорних»! Так, це і є той самий чемпіонський характер, який дозволив колективу завоювати титул за один тур до завершення сезону!

Протокол и события матча FC “MIAMI” 1 : 0 AFC ATLETICO KYIV, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 03 грудня 2023
  • неділя
  • 16:10
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
FC “MIAMI”
Фото гравця
Данило Ткаченко
Кращий гравець команди і матчу
1
0
AFC ATLETICO KYIV
Фото гравця
Олександр Кульша
Кращий гравець команди

 

FRIENDS TEAM - TEAM KYIV 7:1

У звітному протистоянні FRIENDS TEAM та TEAM KYIV змагалися за те, щоб зберегти хоча би теоретичні шанси на завоювання медалей чемпіонату. Команди виявилися гідними одна одної, перший тайм навіть завершився внічию 1:1. Але що трапилося з номінальними гостями по перерві? Цього напевно не здатен пояснити ніхто… TEAM KYIV у другій половині отримав аж шість «сухих» м‘ячів. Такого провалу від колективу не очікував ніхто… Тепер за один матч до завершення кампанії «червоні» відстають від третьої сходинки на п‘ять балів. Ідентична дистанція відділяє також і FRIENDS TEAM від «бронзової» позиції, проте в останніх ще залишається два поєдинки.

Протокол и события матча FRIENDS TEAM 7 : 1 Team Kyiv, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 03 грудня 2023
  • неділя
  • 17:05
ПАРК СОВКИ (Поле 1)

 

FAST - FC VINCIT 4:1

Виходячи на матч звітного туру, гравці FC VINCIT уже знали, що поразка позбавить їх навіть математичних шансів на чемпіонство в дивізіоні BRONZE. І з огляду на це «червоно-чорні» й справді розпочали активніше, навіть спромоглися швидко повести в рахунку зусиллями Олександра Івахнюка. Проте в другому таймі представники FAST проявили сталевий характер! Для них теж поразка в звітному двобої була неприпустимою. І зрештою «синьо-чорні» вирвали вражаючу вольову перемогу з підсумковим результатом 4:1! Хет-триком відзначився Роман Марцун, що вочевидь зробило його безапеляційним претендентом на звання героя протистояння. Ще один результативний постріл опинився в активі Віталія Палянички. Ця звитяга дозволила FAST по-справжньому залишитися в медальній гонці, а от FC VINCIT фактично власноруч подарував чемпіонський титул представникам FC MIAMI.

Протокол и события матча FAST 4 : 1 VINCIT FC, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 03 грудня 2023
  • неділя
  • 18:00
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
FAST
Фото гравця
Роман Марцун
Кращий гравець команди і матчу
4
1
VINCIT FC
Фото гравця
Олександр Івахнюк
Кращий гравець команди
[WidgetTable="SFCK AUTUMN `23 | BRONZE DIVISION" #1043366]

Таблиця

 

URBAN DIVISION

CHEVROLET - DTEK 0:2

Протистояння CHEVROLET та DTEK виявилося напруженим, як і передбачалося заздалегідь. Перший тайм минув без голів, а в другій половині футболістам DTEK вдалося схилити шальки терезів на свою користь. Переможний гол було забито в дебютній атаці по перерві. Роман Бекузаров вивів номінальних гостей уперед, після чого під завісу двобою Михайло Корогод остаточно закріпив перевагу DTEK. Таким чином команда Олега Шабанова здобуває вже п‘яту перемогу поспіль, а CHEVROLET вочевидь вибуває з медальної гонки дивізіону URBAN.

Протокол и события матча CHEVROLET 0 : 2 DTEK, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 02 грудня 2023
  • субота
  • 10:30
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
CHEVROLET
Фото гравця
Михаил Гевак
Кращий гравець команди
0
2
DTEK
Фото гравця
Артем Жирний
Кращий гравець команди і матчу

 

OL1MP - TEMP UNITED 2:1

Головна несподіванка звітного туру в лізі URBAN була зафіксована саме в протистоянні OL1MP і TEMP UNITED! Команда Владислава Кандубіна поступилася після семи звитяг поспіль. Попередня невдача на нашому турнірі сталася більше двох місяців тому! Так, номінальні гості в цьому матчі опинилися без одного зі своїх лідерів - Артема Балагури. Їхня зв‘язка з Владиславом Кандубіном - це безперечно найкращий дует у дивізіоні URBAN… Зрештою «олімпійці», уже позбавлені якоїсь серйозної мотивації, зуміли скористатися кадровими проблемами в лавах суперника. У дебюті гри Володимир Паскаленко вивів уперед номінальних господарів, а в фінальну десятихвилинку Роман Ступак забив свій черговий гол у нинішньому сезоні - уже 23-ій за ліком! Капітану TEMP UNITED вдалося під завісу протистояння лише запалити слабкий вогник надії - 2:1…

Протокол и события матча OL1MP 2 : 1 TEMP UNITED, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 02 грудня 2023
  • субота
  • 11:30
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
OL1MP
Фото гравця
Володимир Паскаленко
Кращий гравець команди і матчу
2
1
TEMP UNITED
Фото гравця
Влад Кандубін
Кращий гравець команди

 

FC YUZHBOR - UPTECH TEAM 3:2

Ще один напружений трилер у звітному турі подарували нам FC YUZHBOR та UPTECH TEAM. Протягом першої половини зустрічі обидві команди встигли відчути смак лідерства в рахунку, а свисток на перерву зафіксував доволі справедливий результат - 2:2. Другий тайм минав без голів і коли вже здавалося, що колективи розійдуться миром, капітан номінальних господарів Павло Павлюк завдав вирішального удару в цій дуелі! Зрештою вікторія над UPTECH TEAM особливо не змінила турнірне становище FC YUZHBOR, проте дозволила перервати неприємну серію з трьох поразок поспіль.

Протокол и события матча FC YUZHBOR 3 : 2 UPTECH TEAM, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 02 грудня 2023
  • субота
  • 12:50
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
FC YUZHBOR
Фото гравця
Богдан Луговий
Кращий гравець команди і матчу
3
2
UPTECH TEAM
Фото гравця
Павло Науменко
Кращий гравець команди

 

SYNDICATE - PHOENIX 9:0

Три матчі поспіль футболісти SYNDICATE обходилися без перемог, а в попередньому матчі втратили вікторію над VIVAGRO буквально на останніх секундах… Зрештою після такої неприємної серії «синьо-білі» зігнали всю свою злість на представниках PHOENIX! Дев‘ять «сухих» м‘ячів влетіло в сітку воріт номінальних гостей! SYNDICATE відразу ж узявся за справу, ще до перерви п’ять разів засмутивши голкіпера PHOENIX. Найбільш помітними фігурами на полі в той день виявилися Євгеній Коновалов та Антон Нікітов - кожен із них оформив по хет-трику, а перший додав до свого активу ще й два асисти. Усе це дозволило «синьо-білим» суттєво покращити собі настрій на фініші турнірної дистанції, а також зберегти бодай примарну надію на завоювання бронзових медалей. За підсумками цього туру SYNDICATE відстає від KMW на два бали, проте в опонента залишається ще гра в запасі.

Протокол и события матча SYNDICATE 9 : 0 PHOENIX, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 02 грудня 2023
  • субота
  • 13:45
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
SYNDICATE
Фото гравця
Євгеній Коновалов
Кращий гравець команди і матчу
9
0
PHOENIX
Фото гравця
Микола Сорока
Кращий гравець команди

 

КВАРЦИТ - KMW 2:5

У звітному турі футболістам KMW вдалося продовжити свою феноменальну безпрограшну серію. Нині вона нараховує вже вісім матчів! Загалом номінальні гості спромоглися досить впевнено переграти КВАРЦИТ з рахунком 5:2. Вирішальними голами в другому таймі, які остаточно поховали будь-які надії «сірих», відзначився Кирило Терновий. Один із лідерів KMW оформив хет-трик і цілком заслужено завоював статус MVP звітного протистояння. А під завісу суботнього ігрового дня «біло-сині» дізналися ще одну приємну новину: GETMAN KYIV неочікувано втратив очки в поєдинку проти AVANTI! Це означало, що вже за підсумками цього туру представники KMW вирвалися на третю сходинку в табелі про ранги!

Протокол и события матча КВАРЦИТ 2 : 5 KMW, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 02 грудня 2023
  • субота
  • 14:40
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
КВАРЦИТ
Фото гравця
В ячеслав Мусієнко
Кращий гравець команди
2
5
KMW
Фото гравця
Кирило Терновий
Кращий гравець команди і матчу

 

КВАРЦИТ - PHOENIX 9:5

В обох матчах за суботу PHOENIX пропустив аж дев‘ять голів… Проте наскільки ж різними за змістом були ці поєдинки! У Миколи Сороки та компанії на відновлення була приблизно година, водночас футболісти КВАРЦИТУ виявилися елементарно позбавлені такої розкоші, як відпочинок. Можливо саме цей фактор дозволив номінальним гостям захопити лідерство вже зі старту протистояння. Більше того, уже після семи хвилин ігрового часу PHOENIX повів 4:0! Найактивнішим на цьому відтинку став Микола Сорока - капітан віддав аж три асисти. Але потому номінальні господарі прийшли до тями й видали божевільний спурт: уже на 18 хвилині вони самі захопили лідерство в рахунку - 6:4! Схоже, такий поворот сюжету дещо надломив колектив Миколи Сороки… І в підсумку КВАРЦИТ здобув вікторію з переконливим результатом 9:5, тим самим перервавши серію з чотирьох невдач. У цьому матчі найбільше балів за системою гол+пас набрав Костянтин Кричевський - 1+4. А от PHOENIX зазнав уже десятої поразки поспіль…

Протокол и события матча КВАРЦИТ 9 : 5 PHOENIX, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 02 грудня 2023
  • субота
  • 15:40
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
КВАРЦИТ
Фото гравця
Костянтин Кричевський
Кращий гравець команди і матчу
9
5
PHOENIX
Фото гравця
Микола Сорока
Кращий гравець команди

 

AVANTI - FC IMPERIAL 8:6

Другий поєдинок поспіль, який відбувався в суботу в рамках дивізіону URBAN, подарував справжню феєрію з чотирнадцятьма голами на дві команди! У дуелі двох колективів з підвалин турнірної таблиці ініціативу зі стартового свистка вдалося захопити футболістам AVANTI. «Сіро-чорні» повели в рахунку й це визначило сценарій протистояння. Надалі FC IMPERIAL був змушений постійно наздоганяти опонента. Особливо вражаючим вийшов камбек у другому таймі! «Помаранчево-білі» спромоглися за якихось три хвилини відіграти гандикап у три м’ячі, відновивши паритет 6:6! До того ж, у попередніх матчах, коли гравці FC IMPERIAL претендували на позитивний результат, їм не вдавалися саме другі тайми. Проте, попри це, представники AVANTI все ж спромоглися завдати вирішальних пострілів. На 37 та 40 хвилинах Віталій Воронков і Сергій Бондаровський оформили дублі й принесли «сіро-чорним» шалену звитягу!

Протокол и события матча AVANTI 8 : 6 FC IMPERIAL, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 02 грудня 2023
  • субота
  • 16:35
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
AVANTI
Фото гравця
Сергій Бондаровський
Кращий гравець команди
8
6
FC IMPERIAL
Фото гравця
Олексій Вишнівський
Кращий гравець команди і матчу

 

FC IMPERIAL - VIVAGRO 1:13

Ви здивуєтеся, проте третій матч поспіль у суботу в рамках дивізіону URBAN подарував рівно чотирнадцять забитих м‘ячів на дві команди! Щоправда, на відміну від протистоянь КВАРЦИТУ й PHOENIX та AVANTI й FC IMPERIAL, левова частина голів у цьому протистоянні влетіла в ворота одного колективу. FC IMPERIAL був змушений проводити другий матч поспіль без будь-якої паузи. До того ж, остання команда дивізіону протистояла лідеру. Насправді чи можна було очікувати чогось іншого? Так, у підсумку VIVAGRO розірвав аутсайдера з рахунком 13:1, а Олександр Сердюк забив аж сім (!) голів у цій зустрічі. «Помаранчево-білі» зазнали вже дванадцятої поразки поспіль і до цих пір залишаються з нулем у графі набраних балів. А от «біло-чорні» сповна скористалися осічкою головного конкурента в звітному турі: VIVAGRO збільшив відрив від TEMP UNITED до п‘яти балів, хоча в суперника ще досі залишається дві гри в запасі.

Протокол и события матча FC IMPERIAL 1 : 13 VIVAGRO, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 02 грудня 2023
  • субота
  • 17:30
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
FC IMPERIAL
Фото гравця
Кирил Шум
Кращий гравець команди
1
13
VIVAGRO
Фото гравця
Олександр Сердюк
Кращий гравець команди і матчу

 

AVANTI - GETMAN KYIV 2:2

За один ігровий день футболісти AVANTI провели відразу два фантастичні матчі! «Сіро-чорні» спершу вирвали на останніх хвилинах перемогу над FC IMPERIAL, а потім ще й здійснили феноменальний камбек проти одного з претендентів на медалі - GETMAN KYIV! Щоразу ендшпіль ігрового часу залишався за AVANTI, а це взагалі виглядає неабияким досягненням для колективу, який проводив два виснажливі протистояння за короткий проміжок часу. Проти підопічних Ігоря Криворучка «сіро-чорні» спромоглися відігратися з 0:2. У фінальну десятихвилинку двобою Петро Зарецький проасистував на Сергія Бондаровського, а також забив рятівний гол на 39 хвилині, завоювавши статус головного героя матчу. Браво, AVANTI! А для GETMAN KYIV ця осічка може стати фатальною… Команда Ігоря Криворучка вже втратила третю сходинку в турнірній таблиці…

Протокол и события матча AVANTI 2 : 2 GETMAN KYIV, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 02 грудня 2023
  • субота
  • 18:25
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
AVANTI
Фото гравця
Петро Зарецький
Кращий гравець команди
2
2
GETMAN KYIV
Фото гравця
Ігор Криворучко
Кращий гравець команди і матчу

 

RCD MALLORCA - АВАНГАРД КИЇВ 4:5

За підсумками звітного туру АВАНГАРД КИЇВ продовжив свою безпрограшну серію до чотирьох матчів. У цих поєдинках колектив Даніеля Бовсуновського набрав десять балів! Навіть трішки прикро, що сезон у дивізіон URBAN уже наближається до завершення… У протистоянні з RCD MALLORCA щоправда не обійшлося без справжньої драми! Номінальні гості швидко повели в рахунку - 0:3 уже після п‘яти зіграних хвилин. Напевно саме це й зіграло з Бовсуновським та компанією злий жарт… Адже потому команда дозволила собі трішки розслабитися, що вилилося в цифри 4:3 вже на старті другої половини. До речі, покер у складі RCD MALLORCA оформив Ярослав Курилов! Проте АВАНГАРД КИЇВ прийшов до тями після такого крижаного душу й зумів вибороти перемогу на останніх хвилинах! У складі номінальних гостей повноправним героєм став Олександр Шестерньов, котрий оформив 2+2 за системою гол+пас.

Протокол и события матча RCD MALLORCA 4 : 5 Авангард Київ, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 02 грудня 2023
  • субота
  • 19:20
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
RCD MALLORCA
Фото гравця
Ярослав Курилов
Кращий гравець команди
4
5
Авангард Київ
Фото гравця
Олександр Шестерньов
Кращий гравець команди і матчу
[WidgetTable="SFCK AUTUMN `23 | URBAN" #1043365]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
1 VIVAGRO
2 TEMP UNITED
3 KMW
4 GETMAN KYIV
5 SYNDICATE
6 DTEK
7 CHEVROLET
8 OL1MP
9 FC YUZHBOR
10 Авангард Київ
11 UPTECH TEAM
12 КВАРЦИТ
13 AVANTI
14 RCD MALLORCA
15 PHOENIX
16 FC IMPERIAL