SFCK ОСІНЬ-2023: АНОНС ЧОТИРНАДЦЯТОГО ТУРУ, АНОНС ТУРУ SFCK , STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

08.12.2023

SFCK ОСІНЬ-2023: АНОНС ЧОТИРНАДЦЯТОГО ТУРУ

08.12.2023

SFCK ОСІНЬ-2023: АНОНС ЧОТИРНАДЦЯТОГО ТУРУ

SILVER DIVISION

НЕДІЛЯ, 10 ГРУДНЯ

10:00, TOPIAR - PATRIOTS

Минулого вікенду в дивізіоні SILVER були розподілені три комплекти нагород. Попри всі надії, футболісти PATRIOTS здобули лише «срібло», а от TOPIAR, не обігравши ASSISTANT GROUP, втратив навіть теоретичні шанси на «бронзу». Так, до офіційного завершення кампанії в цій лізі залишається зіграти один-єдиний матч, який вочевидь не має жодного турнірного значення. Звітний поєдинок напевно можна розглядати як частину тренувального процесу для обох колективів. Адже єдина інтрига, яка ще зберігається, полягає в тому, чи вдасться команді Єгора Смирнова фінішувати в верхній половині таблиці. У випадку перемоги TOPIAR підніметься на п‘яту сходинку в підсумковому табелі про ранги.

Протокол и события матча TOPIAR 0 : 5 PATRIOTS, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 10 грудня 2023
  • неділя
  • 10:00
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
0
5
Технічна поразка
[WidgetTable="SFCK AUTUMN `23 | SILVER DIVISION" #1043364]

Таблиця

 

BRONZE DIVISION

СУБОТА, 9 ГРУДНЯ

13:40, AFC ATLETICO KYIV - BROOKLYN

Минулого вікенду гравці AFC ATLETICO KYIV змушені були провести два матчі за день. Цього разу поєдинки «жовто-чорних» було розведено на два ігрові дні. З цієї точки зору підопічним Олександра Кульші повинно бути легше, адже попередніх вихідних у другому протистоянні команді не вистачило елементарних функціональних кондицій, щоб втримати хоча би нічийний результат проти FC MIAMI - тоді команда пропустила буквально на останніх секундах. А от BROOKLYN тиждень тому не залишив каменя на камені від ЗЕМАНА! Колектив Олексія Штанька розтрощив непростого візаві з рахунком 7:1, що дозволило перервати серію з трьох «мирових» поспіль. У турнірній таблиці перед суботньою дуеллю команди розділяє дистанція в три бали. Попри одинадцяту сходинку в табелі про ранги, «жовто-чорні» ще здатні теоретично навіть втрутитися в боротьбу за «бронзу». Крім того, не варто забувати, що в AFC ATLETICO KYIV і BROOKLYN старі рахунки ще з попередніх сезонів на SFCK! Тому можна лише уявити, яка спека вируватиме в суботу пополудні в очній дуелі цих колективів!

Протокол и события матча AFC ATLETICO KYIV 1 : 2 BROOKLYN, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 13:40
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
AFC ATLETICO KYIV
Фото гравця
Илья Якимов
Кращий гравець команди
1
2
BROOKLYN
Фото гравця
Олексій Новиков
Кращий гравець команди і матчу

 

НЕДІЛЯ, 10 ГРУДНЯ

10:55, FRIENDS TEAM - FC VINCIT

Минулого тижня FC VINCIT зазнав поразки в протистоянні з FAST, що разом із мінімальною вікторією FC MIAMI позбавило колектив Євгена Ляшкевича будь-яких надій на чемпіонство. Дуже прикро, проте надто довго побиватися не варто, адже на фініші сезону ще доведеться захистити «срібну» позицію від зазіхань решти претендентів. Лише перемога над FRIENDS TEAM у заключному матчі нинішньої кампанії може дозволити «червоно-чорним» остаточно закріпити за собою другу сходинку на п‘єдесталі пошани. У минулому сезоні, зокрема, FC VINCIT спромігся перемогти цього опонента з рахунком 4:2. Водночас для номінальних господарів ситуація виглядає куди складніше… Два останні поєдинки FRIENDS TEAM проведе в один день. На відпочинок і відновлення колектив матиме всього лишень близько години. До того ж, для завоювання «бронзи» доведеться обігрувати обох суперників на фініші дистанції. І навіть такий результат далеко нічого не гарантує…

Протокол и события матча FRIENDS TEAM 6 : 2 VINCIT FC, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 10 грудня 2023
  • неділя
  • 10:55
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
FRIENDS TEAM
Фото гравця
Микола Іванов
Кращий гравець команди і матчу
6
2
VINCIT FC
Фото гравця
Степан Онищук
Кращий гравець команди

 

11:50, TEAM KYIV - KÄRCHER-BINOTEL

Ще не так давно TEAM KYIV дивував своїми шаленими камбеками й всерйоз претендував на бронзові медалі в третьому за рангом дивізіоні… Однак одна перемога в останніх чотирьох матчах - і колектив покотився каменем вниз. «Червоні» опустилися з четвертого місця на одинадцяте й втратили навіть математичні шанси на п‘єдестал пошани. Тепер залишається тільки змагатися за власний престиж і спробувати завершити кампанію на мажорній ноті. Аналогічне завдання мають і представники KÄRCHER-BINOTEL. Команда вже точно не зможе піднятися з останньої сходинки в табелі про ранги, проте перемога в заключному матчі дозволить бодай перервати серію з восьми невдач поспіль.

Протокол и события матча Team Kyiv 2 : 4 KARCHER-BINOTEL, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 10 грудня 2023
  • неділя
  • 11:50
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
Team Kyiv
Фото гравця
Андрій Гордович
Кращий гравець команди
2
4
KARCHER-BINOTEL
Фото гравця
Андрій Волошенко
Кращий гравець команди і матчу

 

12:45, ФК СОКІЛ - FRIENDS TEAM

Для FRIENDS TEAM звітний поєдинок стане вже другим за короткий проміжок часу. Більше того, на момент початку протистояння колектив уже може втратити будь-які шанси на медалі. Це станеться в тому випадку, якщо не вдасться здолати FC VINCIT у першому недільному матчі. Тому доволі важко спрогнозувати, у якому функціональному та психологічному стані футболісти FRIENDS TEAM підійдуть до другого двобою. Водночас гравці ФК СОКІЛ волею календаря теж змушені будуть провести два поєдинки в один день. І для них ситуація залишатиметься аналогічною: перемоги потрібні в обох заключних матчах кампанії… У минулому сезоні, до речі, FRIENDS TEAM переграв цього опонента з рахунком 5:2.

Протокол и события матча ФК СОКІЛ 1 : 3 FRIENDS TEAM, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 10 грудня 2023
  • неділя
  • 12:45
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
ФК СОКІЛ
Фото гравця
Ельдар Шульга
Кращий гравець команди
1
3
FRIENDS TEAM
Фото гравця
Андрій Кадиров
Кращий гравець команди і матчу

 

13:45, UFS OLD BOYS - FC MIAMI

На останній матч сезону гравці FC MIAMI виходитимуть уже в статусі чинних чемпіонів дивізіону BRONZE! З головним завданням «рожево-чорні» впоралися блискуче! Тепер задля того, щоб назвати їхню кампанію взагалі ідеальною, залишається лишень не програти в останньому матчі проти UFS OLD BOYS. У такому випадку FC MIAMI стане другою командою після НОВОЇ ПОШТИ, кому вдалося подолати всю турнірну дистанцію без єдиної поразки! Представники UFS OLD BOYS натомість зазнали семи невдач поспіль і вже точно нікуди не зрушать із передостанньої дванадцятої сходинки в табелі про ранги. А тут ще й календар підкинув двох потужних опонентів на фініші та ще й без будь-якої паузи між матчами…

Протокол и события матча UFS OLD BOYS 3 : 11 FC “MIAMI”, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 10 грудня 2023
  • неділя
  • 13:45
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
UFS OLD BOYS
Фото гравця
Максим Коцепуд
Кращий гравець команди
3
11
FC “MIAMI”
Фото гравця
Кирило Терновий
Кращий гравець команди і матчу

 

14:40, UFS OLD BOYS - ФК СОКІЛ

Чи матиме цей поєдинок хоч якесь турнірне значення? Дізнаємося ми про це лише по ходу недільного ігрового дня. Так, задля того, щоб зберігати шанси на бронзові нагороди не тільки на папері, гравцям ФК СОКІЛ потрібно обігрувати FRIENDS TEAM у першому недільному матчі. Якщо ж цього не станеться, то протистояння з UFS OLD BOYS матиме суто товариський характер. У такому випадку маємо надію, що колективам вдасться отримати задоволення від гри й завершити кампанію на мажорній для себе ноті.

Протокол и события матча UFS OLD BOYS 1 : 9 ФК СОКІЛ, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 10 грудня 2023
  • неділя
  • 14:40
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
UFS OLD BOYS
Фото гравця
Максим Коцепуд
Кращий гравець команди
1
9
ФК СОКІЛ
Фото гравця
Геннадий Гудзенко
Кращий гравець команди і матчу

 

15:35, МФК ПРЯМИЙ - BROOKLYN

А ось чи не вирішальна дуель у шаленій боротьбі за бронзові медалі в цьому дивізіоні відбудеться за участю МФК ПРЯМИЙ та BROOKLYN! Перед початком туру команди посідають п‘яту та четверту сходинки відповідно й мають рівну кількість балів. В обох залишається ще по два поєдинки. Відставання від третьої позиції, яку обіймає ФК СВЯТОШ, складає всього лишень три бали, хоча цей колектив відіграв уже всі свої матчі, а це означає, що точно не зможе покращити свій показник. Так, BROOKLYN у суботу зіграє проти AFC ATLETICO KYIV, від результату того протистояння вже можна буде відштовхуватися. А в МФК ПРЯМИЙ залишатиметься дуель із FAST - ще одним серйозним претендентом на «бронзу», котрий має ідентичну кількість балів. Але варто визнати, що саме переможець звітного двобою вочевидь матиме найкращі перспективи на завоювання третьої сходинки на п‘єдесталі пошани!

Протокол и события матча МФК ПРЯМИЙ 2 : 8 BROOKLYN, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 10 грудня 2023
  • неділя
  • 15:35
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
МФК ПРЯМИЙ
Фото гравця
Ігор Шихов
Кращий гравець команди
2
8
BROOKLYN
Фото гравця
Андрій Фурман
Кращий гравець команди і матчу

 

16:30, AFC ATLETICO KYIV - FAST

Минулого туру FAST здобув надважливу вольову перемогу над FC VINCIT. Завдяки цьому «синьо-чорні» зберегли позицію в списку основних претендентів на медалі. До завершення кампанії в них залишається ще два поєдинки - проти AFC ATLETICO KYIV прийдешньої неділі та МФК ПРЯМИЙ. Останній матч, до речі, відбудеться за тиждень. Якщо футболістам FAST вдасться виграти обидва, то в колективу з’являться чудові перспективи щодо завоювання бронзових нагород. Звісно, ніякої гарантії немає, проте приблизно на 95 відсотків «синьо-чорні» посядуть таки своє місце на п‘єдесталі пошани в тому випадку, якщо завершать кампанію двома вікторіями. В AFC ATLETICO KYIV перед звітним протистоянням теж іще можуть залишатися шанси на «бронзу». Проте настрій та налаштування підопічних Олександра Кульші безперечно залежатимуть від того, чи зуміють вони в суботу обіграти BROOKLYN у надпринциповій дуелі.

Протокол и события матча AFC ATLETICO KYIV 1 : 2 FAST, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 10 грудня 2023
  • неділя
  • 16:30
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
AFC ATLETICO KYIV
Фото гравця
Василь Гук
Кращий гравець команди
1
2
FAST
Фото гравця
Олексій Пшоно
Кращий гравець команди і матчу
[WidgetTable="SFCK AUTUMN `23 | BRONZE DIVISION" #1043366]

Таблиця

 

URBAN DIVISION

СУБОТА, 9 ГРУДНЯ

10:00, GETMAN KYIV - SYNDICATE

До завершення кампанії в дивізіоні URBAN залишаються лічені тури. Боротьба за всі комплекти нагород розпалюється на повну, а особливо запекла конкуренція за бронзові медалі! Відразу п‘ять колективів більшою чи меншою мірою претендують на третю сходинку на п‘єдесталі пошани. До цієї когорти відносяться GETMAN KYIV та SYNDICATE, які проведуть очне протистояння в суботу вранці. Підопічні Ігоря Криворучка минулого вікенду зазнали неприємної осічки в поєдинку проти AVANTI й випали за межі чільної трійки. Тепер команда відстає від KMW, який посідає «бронзову» позицію, на один бал, зігравши при цьому на матч більше, аніж головний конкурент. У SYNDICATE аналогічна ситуація в контексті кількості проведених поєдинків, проте гандикап від омріяної третьої сходинки складає два пункти. Очевидно, що кожному з колективів відступати вже нікуди, перемога дозволить і надалі змагатися за «бронзу», а втрата очок змусить молитися лише про диво на фініші турнірної дистанції.

Протокол и события матча GETMAN KYIV 2 : 4 SYNDICATE, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 10:00
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
GETMAN KYIV
Фото гравця
Володимир Мотовий
Кращий гравець команди
2
4
SYNDICATE
Фото гравця
Євгеній Коновалов
Кращий гравець команди і матчу

 

10:55, UPTECH TEAM - OL1MP

У попередньому турі UPTECH TEAM та OL1MP перервали свої серії. «Чорні» після трьох звитяг поспіль поступилися FC YUZHBOR у надзвичайно запеклій конкуренції. А «олімпійці» сенсаційно здолали одного з претендентів на чемпіонство - TEMP UNITED. Це дозволило їм зупинити смугу невдалих поєдинків. У попередньому сезоні в рамках дивізіону URBAN очне протистояння цих команд завершилося вольовою вікторією «синіх» з рахунком 6:4, хоча ще по ходу першого тайму вони поступалися 0:3. Той матч був зіграний понад пів року тому, але футболісти UPTECH TEAM певно й досі пам‘ятають про ту невдачу, а тому безперечно спробують узяти реванш!

Протокол и события матча UPTECH TEAM 3 : 7 OL1MP, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 10:55
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
UPTECH TEAM
Фото гравця
Олексій Андрющенко
Кращий гравець команди
3
7
OL1MP
Фото гравця
Володимир Паскаленко
Кращий гравець команди і матчу

 

11:50, KMW - AVANTI

В останніх восьми поєдинках футболісти KMW здобули 22 очки з 24 можливих! Саме така мегауспішна серія дозволила колективу Ігоря Бондарчука вперше в нинішній кампанії піднятися на третю сходинку в турнірній таблиці! До того ж, ситуація в табелі про ранги дозволяє «біло-синім» мріяти й про інші комплекти нагород. Попри це, наступний суперник змушує остерігатися себе представників KMW. Минулої суботи гравці AVANTI провели два феноменальні поєдинки за короткий проміжок часу, взяли в них чотири бали, зокрема, відібрали дорогоцінні очки в іншого претендента на «бронзу» - GETMAN KYIV! А в попередньому сезоні «сіро-чорні» взагалі видали шалений камбек проти KMW: відігралися з 2:4 у фінальну чверть гри й вирвали нічию!

Протокол и события матча KMW 5 : 2 AVANTI, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 11:50
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
KMW
Фото гравця
Богдан Петрик
Кращий гравець команди і матчу
5
2
AVANTI
Фото гравця
Максим Поляков
Кращий гравець команди

 

12:45, АВАНГАРД КИЇВ - DTEK

Останнім часом ми неодноразово відзначали кадрове підсилення та ігровий прогрес АВАНГАРДУ. За попередні чотири тури команда Даніеля Бовсуновського здобула десять балів, хоча в восьми матчах до цього - лише п‘ять! DTEK, до речі, також може похизуватися вражаючою серією: колектив Олега Шабанова завоював уже п‘ять вікторій поспіль. Це дало змогу наблизитися до «бронзової» сходинки на відстань трьох балів і всерйоз замислитися над медальними амбіціями. Зрештою обидві команди перебувають у шикарній формі, а це безумовно дарує нам гарантію видовищного та безкомпромісного поєдинку!

Протокол и события матча Авангард Київ 1 : 2 DTEK, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 12:45
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
1
2
DTEK
Фото гравця
Михайло Корогод
Кращий гравець команди і матчу

 

14:40, PHOENIX - FC IMPERIAL

Від протистояння за участю АВАНГАРДУ та DTEK - двох команд, які перебувають у чудовій формі - переходимо до дуелі PHOENIX - FC IMPERIAL. Саме ці колективи посідають останні дві сходинки в табелі про ранги, а що таке перемоги, уже й давно забули… Команда Миколи Сороки демонструє серію з десяти поразок поспіль, а свою єдину вікторію в нинішній кампанії здобула ще в дебютному матчі, майже три місяці тому. FC IMPERIAL узагалі ще жодного разу не перемагав на полях SFCK! «Помаранчево-білі» досі залишаються єдиним колективом, котрий має «нуль» у графі набраних очок. Звісно, для обох команд очне протистояння - це історичний шанс завоювати таку бажану звитягу!

Протокол и события матча PHOENIX 8 : 2 FC IMPERIAL, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 14:40
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
PHOENIX
Фото гравця
Микита Дімінський
Кращий гравець команди і матчу
8
2
FC IMPERIAL
Фото гравця
Олексій Вишнівський
Кращий гравець команди

 

15:35, TEMP UNITED - RCD MALLORCA

Перед минулим ігровим вікендом TEMP UNITED випереджав VIVAGRO за втраченими очками аж на чотири пункти. Здавалося би, у колективу Владислава Кандубіна навіть залишається право на помилку… Але тиждень тому сталася зовсім незапланована осічка в вигляді мінімальної поразки від OL1MP. Так, ситуація в боротьбі за чемпіонський титул все ще залишається в руках представників TEMP UNITED - вони відстають від VIVAGRO на п‘ять балів у таблиці, проте зберігають два матчі в запасі. Необхідно тепер вигравати кожен матч до завершення сезону! Однак не варто забувати, що гравці RCD MALLORCA встигли попсувати нерви багатьом фаворитам, а чотирнадцята позиція в табелі про ранги не повинна нікого вводити в оману…

Протокол и события матча TEMP UNITED 4 : 4 RCD MALLORCA, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 15:35
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
TEMP UNITED
Фото гравця
Артем Балагура
Кращий гравець команди і матчу
4
4
RCD MALLORCA
Фото гравця
Вадим Вовк
Кращий гравець команди

 

16:30, VIVAGRO - FC YUZHBOR

У попередньому анонсі ми зауважили, що TEMP UNITED потрібно вигравати всі матчі до завершення кампанії. Проте аналогічне завдання стоїть і перед футболістами VIVAGRO! Щоправда їм цього буде недостатньо для завоювання чемпіонського титулу, необхідна ще хоча би одна осічка головного конкурента. Тим не менш, представники FC YUZHBOR теж не ликом шиті! Так, Павлюк та компанія знаходяться на дев‘ятій позиції в таблиці, проте минулих вихідних їм вдалося перервати серію з трьох поразок поспіль. Ця команда цілком спроможна створити неабиякі труднощі! 

Протокол и события матча VIVAGRO 0 : 1 FC YUZHBOR, SFCK ОСІНЬ|SFCK 2023, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV

Матч

  • 09 грудня 2023
  • субота
  • 16:30
ПАРК СОВКИ (Поле 1)
VIVAGRO
Фото гравця
Валерій Дацюк
Кращий гравець команди
0
1
FC YUZHBOR
Фото гравця
Микита Кирпань
Кращий гравець команди і матчу
[WidgetTable="SFCK AUTUMN `23 | URBAN" #1043365]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
1 VIVAGRO
2 TEMP UNITED
3 KMW
4 GETMAN KYIV
5 CHEVROLET
6 SYNDICATE
7 DTEK
8 OL1MP
9 FC YUZHBOR
10 Авангард Київ
11 UPTECH TEAM
12 КВАРЦИТ
13 AVANTI
14 RCD MALLORCA
15 PHOENIX
16 FC IMPERIAL