Збірна тижня 14-15.08.2021, Найкращі гравці минулого туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

20.08.2021

Збірна тижня 14-15.08.2021

Друзі, до вашої уваги п'ятірка найкращих гравців минулого туру:


Євгеній Тичка, Сокіл

На нашу думку, найкращий голкіпер тижня! Без впевненої гри Євгена СОКІЛ, напевне, не взяв би очки в грі проти PLAYTIKA, а це багато про що говорить.


Андрій Богач, Atletico Kyiv

Богач виділявся з перших хвилин своєю активністю і саме він забив перший гол у матчі. В цілому, це було свято футболу, адже команди порадували нас відразу десятьма голами! Що стосується Богача, то Андрій зміг відзначитися хет-триком, а його команда перемогла з рахунком 7:3.


Микола Роянов, CHEVROLET

Тут взагалі без варіантів! CHEVROLET, перебуваючи на останньому місці, зміг розгромити лідера чемпіонату, а Роянов забив чотири голи! Без зайвих слів - герой тижня.

 

Іван Ружинський, ASSISTANT GROUP

ASSISTANT GROUP в цьому турі зміг здолати команду, яка знаходиться вище в турнірній таблиці і одним з головних аспектів цієї перемоги стала гра Івана Ружинського, який зміг забити два голи і ще раз асистував партнерам.

 

Сергій Середа, КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

Який матч видали КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ та ДІРЕКТ! Обидва колективи дуже хотіли перемогти, що часто призводило до великих проблем в обороні. В результаті за 6 секунд до кінця перемогу вирвала КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ, а особливо в цій грі проявив себе Сергій Середа. 2+1 за системою гол+пас і заслужене потрапляння в збірну!