Напередодні нових запеклих двобоїв!, Анонс ігрового вікенду, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

11.06.2021

Напередодні нових запеклих двобоїв!

11.06.2021

Напередодні нових запеклих двобоїв!

FAVBET SUPER LEAGUE

ДОНБАСЕНЕРГО – AURORA TEAME

ФК ГОСТОМЕЛЬ – SKY UP

TERRATEK – PRIME

ADVOCATES - ONE CALL

1.     Ух! Перший матч в Favbet Super League обіцяє бути дуже цікавим. Aurora Teame, яка відчула смак першої перемоги, зустрінеться з третьою командою Донбасенерго. В свою чергу, Донбасенерго в останньому поєдинку виграли у Terratek.

2.     Гостомель – Sky Up, два колективи, які знаходяться на діаметрально протилежних позиціях. Sky Up летить краще з усіх. Три перемоги дозволяють команді очолювати турнірну таблицю. А от Гостомель поки не може перемогти, в останніх двох матчах.

3.     Наче й футболісти Terratek здобули дві перемоги, втім поразка від Донбасенерго трохи відкинула їх на четверту сходинку. А от у Prime справи трохи гірше – всі три поєдинки вони програли. Як буде цього разу? Дивіться в нашому YouTube-каналі.

4. Після програшу від Sky up One Call виграли свій останній поєдинок у Донбасенерго. Тепер їх очікує зустріч з Адвокатами, які в двох останніх зустрічах здобули дві перемоги.  

 

KELME GOLD LEAGUE

УРАГАН – ТЕРРИКОН

POKUPON.UA - FC PHENIX

UTR – КЛРС

DEVELOPEX – CRO UNITED

1.    Ураган несеться на Террикон! Гравці команди Ураган поки не помічали нікого на своєму шляху. Чотири матчі – чотири перемоги. І от цікаво: чи зупинять їх футболісти Террикону, в яких поки жодної перемоги.

2.    В матчі Pokupon.Ua - Fc Phenix одразу можна очікувати дуже багато голів. Обидва колективи в свої останніх матчах забили на двох - 20 м'ячів. Pokupon обіграли Developex – 11:0, а Phenix були сильніші за Террикон – 9:4.

КАРПАТСЬКА ДЖЕРЕЛЬНА| SILVER

CHEVROLET - НІКОФЛЕКС

KAPELOU – ЕВРОТЕХНОБУД

COOKER - LP-CRM

UMG – BIOS

1.    Таке відчуття що Chevrolet – Нікофлекс брати-близнюки. Чотири гри. Одна перемога і три поразки. У підсумку – три залікові бали дозволяють командам знаходитись на рівних.

2.    Одразу два центральних поєдинків в цьому турі. Один з них - Kapelou – Евротехнобуд. Третя та четверта команди будуть боротись за право стати найкращими.

3.    І тут заруба, яка обіцяє бути дуже цікавою. Перший LP-CRM буде протистояти другому Cooker. Команда Максима Ріпи вже показала цікавий футбол з Kapelou і тепер спробую відібрати очки у непереможних.

4.    Нажаль, поки UMG не може знайти свою гру. П'ять ігор – п’ять поразок. Тепер же команда Сергія Мельниченко спробує набрати перші залікові бали в матчі з шостим BIOS.


ТРИ ВЕДВЕДІ | BRONZE

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – ЛЕГІОН

EUROBIS - АФК ХУНТА

SFCK TEAM – BINOTEL

1.    Єдина перемога Київської Митниці дозволяє команді поки не знаходитись в самому кінці турнірної таблиці. Нажаль, цього не скажеш про Легіон. П'ять поєдинків і жодної перемоги.

2.    Після двох поразок футболісти EUROBIS вирішили, що з них досить і дві обіграли своїх опонентів. Остання перемога була над все тим же Легіоном. А от Хунта свій останній матч програла. Команда нічого не змогла зробити проти МФК Юніон – 6:4.

3.    Як вдається команді організаторів вигравати стільки матчів – ми не знаємо. Sfck Team обіграли другий Дірект 5:3, і тепер будуть протистояти Binotel. Вони поки 3 останні матчі програли.


SOCCER SHOP | PRESTIGE

ОЩАДБАНК – ТРИ ВЕДМЕДІ

МИРОТВОРЕЦЬ – ФК CROWN KYIV

NMT-LEGEA – САЛТІВСЬКИЙ МК

1. Після чотирьох поєдинків Ощадбанк поки не може здобути позитивний результат. В своєму останньому матчі вони нічого не змогли протиставити Legea, програвши з рахунком 3:0. В свою чергу Три Ведмеді в скандальному матчі обіграли Салтівський МК. Як буде зараз?

2. Вангуємо! Цей поєдинок закінчиться внічию. У Crown Kyiv є унікальна фішка зводити всі поєдинки до нічиї. В останніх трьох матчах вони набрали – 3 бали. В свою чергу Миротворець чергують перемоги та поразки.

3. Центральний матч в якому зустрінуться друга та третя команди. Програш Салтівського МК дозволяє Nmt-Legea наблизитись до другої сходинки. Поки Legea йде без поразок. В трьох турах вони набрали 7 балів і вже дихають в спину своїм опонентам.


БПРО | URBAN

MATADOR – UPTECH TEAM

ROYAL CREDIT – FC VEGA

OLIER - ASSISTANT GROUP

2SCHOOL - GETMAN KYIV

1.    Дві команди поки не знають, що таке перемоги. І Matador і Uptech Team знаходяться в підвалині турнірної таблиці. Кращі шанси вибратись звідти поки зберігають футболісти UPTECH. Вони в останньому поєдинок втратили шанс навіть на перемогу.

2.    Безумовно центральний поєдинок цього туру. Vega та Royal Credit йдуть без поразок. Vega в останньому матчі обіграла КМА, а Royal Credit були сильніші за Olier.

3.    В свою чергу OLIER після двох перемог на початку програв ще два матчі після. Певно, шоста сходинка, це не те на що сподівалась команда. А от в Assistant Group справи трохи гірші. Сьома сходинка та 3 поразки і одна нічия в останніх трьох матчах.

4.    Дуже класно грають в цьому сезоні футболісти 2school. Жодної поразки за останні п’ять поєдинків дозволяють їм очолювати турнірну таблицю. Зустрінуться вони з Getman Kyiv. Ті, в свою чергу, набрали непогану ходу – дві перемоги в останніх двох матчах.


СОЛОМ'ЯНСЬКА БРОВАРНЯ | CHALLENGE

PLAYTIKA – ПРОЛІСОК

ФК СОКІЛ - BLACK ALFA

FULL HOUSE UTD - BROOKLYN

НІКОС – ZEPPELIN

1.    Шоста та сьома команди зустрінуться між собою. У Playtika – Пролісок доволі неоднозначний сезон. Обидві команди здобули лише одну перемогу.

2.    Соколи вилетіли вище за попередні команди. Розташовуючись на четвертій сходинці вони будуть протистояти Black Alfa. Ті, поки не заробили жодного залікового бала – як підсумок восьма сходинка.

3.    Brooklyn поки залишається безумовним лідером в цій групі. Після п’яти поєдинків в них 13 балів та перша сходинка. Протистояти їм буде команда з середини турнірки - Full House Utd. В них поки шість балів та п’ята сходинка.

4.    Нікос – Zeppelin. Обидва колективи поки не знають слово перемога. Якщо Нікос тільки почали свою ходу чемпіонатом і зіграли тільки один поєдинок, то у Zeppelin вже три матчі і всі програшні.