Повернення Урагану, гучний камбек в Challenge, історична перемога «гетьманів» та інші результати тур, Огляд першого ігрового вікенду, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

20.04.2021

Повернення Урагану, гучний камбек в Challenge, історична перемога «гетьманів» та інші результати тур

20.04.2021

Повернення Урагану, гучний камбек в Challenge, історична перемога «гетьманів» та інші результати тур

Gold

Ураган – UT Realty – 5:3

Цей матч зайвий раз підтвердив, що між собою зіграли дві дійсно класні команди. В цьому матчі були пристойні швидкості, цікаві індивідуальні рішення від гравців і, звичайно, 8 забитих голів. Окремо хочемо відзначити Богдана Приходька, який оформив три асиста у складі Урагану. UT Realty грав на рівних. Проте гірше реалізовував свої моменти і частіше помилявся у захисті. Проте інтрига в цьому матчі трималася до кінця, тому цікаво буде подивитися на подальші виступи цих команд.

Silver Division

Chevrolet – Cooker – 2:5

UMG-Intech – Big Board – 2:4

Юрченко, звичайно, навіть у свої 40 років (Сєрий, тут без образ) у повному порядку. В матчі проти Cooker він оформив черговий дубль за «автомобілістів», збільшивши відставання від конкурентів у списку найкращих бомбардирів Chevrolet за всю історію існування команди. Проте команда Ріпи виявилася класно підготовленою до нового чемпіонату. Богдан Абрамов, якого олди нашого турніру пам’ятають по виступах за DTEK, оформив 1+2 за системою гол+Пас, ставши головним бомбардиром команди у цьому матчі. Інші гравці цієї команди виглядали класним, налагодженим ансамблем, який прекрасно розумів, що потрібно робити на футбольному полі. «Автомобілісти», які більше пів роки перебувала без ігрової практики, повинні скоріше повертатися до ігрового тонусу.

Як ми і прогнозували в анонсі, BigBoard дійсно був фаворитом матчу проти UMG-Intech і заслужено здобув залікові бали. Цікаво, що у звітному протистоянні жодного результативного удару не завдав Дешко, проте головним лідером команди цього дня був її ветеран – Євген Малік. Женя рахунок у матчі відкрив в першому таймі, а потім поставив фінальну крапку, зафіксувавши фінальний результат матчу – 4:2. UMG-Intech точно не вистачало Мельниченка, який прекрасно чіпляється за м’яч біля чужих воріт. Більше того, не найкращий матч у воротах провів Абдуллаєв, тому поразка UMG-Intech виглядає, нажаль, закономірно.

Bronze Division

Eurobis – Дірект – 4:6

SFCK Team – Київська Митниця – 2:1

Пам’ятаєте, ми писали в анонсі, що Eurobis був найвеселішою командою минулого сезону? Так от, нічого не змінилося і зараз. Цей колектив видав дуже яскравий матч проти Діректа. Кириченко відкрив рахунок вже на третій хвилині матчу, однак потім Дірект буквально знищив захист суперника, забивши три у відповідь, причому хет-трик всього за 7 хвилин (!!!) оформив Яков Розов – 1:4. Здавалося, що тепер точно гру можна закінчувати, проте Eurobis навіть не планував складати зброю! Ця команда всього за 6 хвилин у другому таймі прийшла до тями, зрівняла рахунок і перевернула хід гри – 4:4. Однак Дірект справді заслужив на перемогу. Дерій і Тоток відзначилися двома голами в останній десятихвилинці і продовжили вдалий хід своєї команди, які розпочався ще у минулому сезоні!

SFCK Team, який в минулому сезоні переміг в лізі FavBet і зруйнував стереотип, що команда організаторів ні на що не здатна, новий сезон теж розпочав на мажорній ноті. Гра проти «митників» вийшла непростою, хоча коли на 3-й хвилині матчу Кузнєцов рахунок відкрив, здавалося, що буде доволі легко. Однак досвідчені «митники» швидко прийшли до тями, а Сергій Середа зрівняв рахунок вже за три хвилини – 1:1. Однак за 8 хвилин до завершення матчу Олександровський видав ідеальну передачу на порожні ворота Русіну, точний удар якого приніс організаторам перемогу 2:1.

Prestige

Салтівський МК – Ощадбанк – 6:3

Eclipse – Миротворец – 1:6

В якійсь мірі результати цієї групи вийшли прогнозованими. Салтівський МК, як часто буває, здобув перемогу при безпосередній участі Помазанова, на рахунку якого 2+1. Однак було б неправильно говорити лише про Романа, адже такод в цьому матчі дублем відзначився Артем Горгола. Та й в цілому команда Максима Ріпи продемонструвала змістовну гру і змогла вдруге за короткий час переграти Ощадбанк (до цього 6:1 в матчі Кубка). Проте «банкіри» не виглядали слабко, просто старт сезону, помилки в обороні і погана реалізація призвели до такого результату. Ми бачимо потенціал у цьому колективі, тому далі буде цікаво за ним спостерігати.

Миротворец, в свою чергу, ознаменував повернення на турнір впевненою перемогою у матчі проти Eclipse. Команда Дмитра Косенка вийшла на гру у звичному складі без, так би мовити, вливання, свіжої крові. Проте зупинити атакуючий потенціал суперника не вдалося. Лише Сотніченко відзначився голом, який став для нього 3 в 5 матчах за команду. В цілому, все стало зрозуміло, ще у першому таймі, який закінчився з рахунком 3:0.

Urban

UpTech Team – Getman Kyiv – 2:7

Matador – 2SCHOOL – 1:8

Тур в дивізіоні Урбан ознаменувався одразу двома розгромами. «Гетьмани», здається, здобули найбільш впевнену звитягу за усі часи своїх виступів в нашому чемпіонаті. Подгайний, Кардава і Цилицинський синхронно оформили дубль. Після матчу у нас виникло лише одне питання, яке можна поставити обом командам: це випадковість або абсолютно заслужений результат? Відповідь дасть лише час.

2SCHOOL, який ми нахвалювали в анонсі туру, повністю виправдав наші сподівання. «Матадори» продовжують процес реновації команди і наразі неготові на рівних протистояти таким командам. Сподіваємося, що лише «наразі» і надалі результати команди зміняться на краще. Грбенюк (хет-трик) і Парубок (дубль) буквально розібрали на запчастини захист опонентів.

Challenge

Тєлєга ФК – Brooklyn – 5:6

Full House UTD – Atletico Kyiv – 4:6

Найкрутіші результати були зафіксовані саме у цьому дивізіоні.

Тєлєга тричі в матчі проти Brooklyn вигравала 2:0, 3:1 і 4:2. Шансів у Штанька і компанії відіграти було обмаль. Принаймні так здавалося на перший погляд. Однак характер – це те, чого точно не відняти у «нью-йоркців». По два голи від Штанька і Вереши в останні 7 хвилин повністю перевернули хід матчу і дозволили Brooklyn зробити гучний камбек – 5:6. Однак головне, що гра показала: обидві команди налаштовані на сезон дуже серйозно.

Atletico Kyiv дебютував в нашому чемпіонаті з перемоги!  Full House UTD провів перший тайм перший тайм майже відмінно, двічі виходячи вперед по ходу гри. Проте вже у другій половині матчу все змінилося. «Іспанці» заграли набагато активніше, почали робити висновок, щодо своїх помилок у захисті, а Андрій Богач взагалі провів просто ТОПовий матч. На рахунку універсала «іспанців» три голи, асист і червона картка. Однозначно – man of the match, проте наступний тур потрібно пропустити.

Пресслужба SFCK