​ Breaking news! Що відбувається після двох турів чемпіонату?!, Огляд головних подій туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

29.04.2021

​ Breaking news! Що відбувається після двох турів чемпіонату?!

29.04.2021

​ Breaking news! Що відбувається після двох турів чемпіонату?!

Наш турнір успішно пережив два ігрових вікенда, після яких питань стало значно більше, ніж відповідей.

Головна новина – старт Суперліги. Яким би досвідченим і збалансованим не був колектив MFC TERRATEK, проте протистояти Мельнику (2+1), Пантелейчуку і Кияну вкрай важко. З таким підбором виконавців - ONE CALL точно претендент на перемогу в лізі.

СУПЕРЛІГА

MFC TERRATEK - ONE CALL – 1:5

Окрім того, зявився фаворит і аутсайдер (впевнені, що це лише поки що) Золотої ліги. Ураган виграв другий матч поспіль, причому переграв «феніксів» максимально впевнено. Питання до Урагану: Осташевський зможе привести команду до чемпіонства? Ігор оформив хет-трик у першому матчі за команду.

UTR, хоча і програв другий матч поспіль, проте ми не вважаємо, що ситуація у команди безнадійна. Інше питання, що 8 пропущених голів за два тури – це забагато.

ЗОЛОТИЙ ДИВІЗІОН

FC PHENIX – УРАГАН – 1:4

CRO UNITEDUTR – 3:1

В срібній лізі є свій лідер, як в гонці бомбардирів, так і змаганні найкращих асистентів. Це все, до речі, одна людина. Сергій Юрченко з Chevrolet вже оформив 4+4, проте його команда все одно програла у другому матчі поспіль, знову пропустивши 5 разів. Сумно, аж за край.

TOPIAR розпочав новий сезон з поразки і з доволі серйозних проблем в обороні, однак ми команду Смірнова не критикуємо, адже розуміємо, що суперник був вкрай потужний. Абрамов, он, набрав класну форму і набрав 5 балів за системою гол+пас в двох матчах, а його Cooker знову переміг.

Bios і Kapelou синхронно розпочали з перемог, проте питання, щодо стабільності BIOS. За підбором досвідчених виконавців тут все у повному порядку. Он, подивіться, Гайден зробив 2+1 в одній грі. Проте на довгій дистанції команди лихоманить. Kapelou, завдяки дублю Лисняка і трьом асистам від Сидорка здолав непоступливий BigBoard.

СРІБНИЙ ДИВІЗІОН

COOKER – TOPIAR – 4:1

BIOS – CHEVROLET – 5:2

KAPELOU - BIG BOARD – 3:2

Шо по брозні? Да все просто:

  • Директ взяв реванш за поразку від Легіону в минулому сезоні (1:2). По суті, саме тих трьох балів не вистачило цьому колективу, аби виграти чемпіонство. Дірект взагалі в другому турі поспіль забиває 6 голів, а три гравці цієї команди очолюють список бомбардирів і асистентів. Легіон, wake up!
  • ХУНТА потрапила в полон до організаторів, які схоже вирішили перетворитися у справжнього гранду свого ж турніру?!  Це друга поспіль перемога для Катаранчука і Ко. Такими темпами і у Суперлігу скоро можна буде заявлятися…
  • «Банкіри», на відміну від попереднього сезону, розпочали цей чемпіонат не найкращим чином. Кириченко і Ярослав Фабрика синхронно оформили гол+пас, а єдиний гол «банкірів» відбувся лише на останній хвилині матчу. Проте головним висновком матчу, нажаль, стала травма лідера «Банкірів» Ігоря Поліщука. Про це ми поговоримо окремо. В наших соціальних мережах.
  • UNION - DUZAIN-FASAD – це найбільш жорсткий поєдинок туру. 7 жовтих карток побачили футболісти обох команд. «Уніон» так і не зміг розпечатати ворота своїх опонентів, а «дизайнери» доволі впевнено довели справу до дебютної перемоги в сезоні.
  • FC VEGA  вкотре продемонструвала своє бажання битися за чемпіонство, здолавши непоступливих «гетьманів», причому найголовніше, що свої ворота вдалося втримати на замку. «Гетьмни» були трохи не схожі на себе, зразка першого туру, коли вони винесли «айтішників» 7:2.
  • OILER прогнозовано виграв. Наразі, на нашу думку. Комнда майже найбільш збалансований склад серед усіх команд ліги, тому друге поспіль чемпіонство виглядає цілком можливим. Головне не втрачати балів в матчі з прямими конкурентами. UpTech Team, в свою чергу, отримав 5 голів у власні ворота, а всього за два матчі цей показник сягає позначки у 12 пропущених мячів.
  • Матадори були близькими до камбеку, адже поступаючись 0:3 вже на 9-й хвилині матчу, вони змогли оговтатися і вже на 27-й хвилині рахунок був 3:3. Однак, схоже, що всі емоції пішли саме на цей міні-камбек, тому втримати нічийний результат не вдалося, адже Грабовенко і Остапьюк, забивши по голу, принесли своїй команді перемогу!

БРОНЗОВИЙ ДИВІЗІОН

ЛЕГІОН - ФК ДИРЕКТ – 2:6

АФК ХУНТА - SFCK TEAM – 0:4

EUROBIS - RwS BANK – 4:1

UNION - DUZAIN-FASAD – 0:3

В Престижному дивізіоні майже все було доволі прогнозовано.

Салтівський МК здобув другу звитягу поспіль і тут справа в тому, що підопічні Максима Ріпи дійсно мають найпотужніший склад (добре, один з) у цьому дивізіоні. FC CROWN KYIV бився майже на рівних, але в порівнянні з минулим сезоном клас суперників значно виріс.

BAYADERA тріумфально повернулася в аматорсьский футбол, здобувши перемогу над легендарним Миротворецм. Сподобалося, що цей колектив виглядав, як єдиний механізм, і навіть дубль Колеснікова, у якого 4+4 за 2 матчі, не допоміг Миротворцю взяти залікові бали.

Георгій Левицький, як міг тягнув на собі «червоних лисів», оформивши дубль. Проте проти Султана грати важко. Мова, звичайно, про Аліма Султана, на рахунку якого 2 голи і 2 асисти. Дебют для ONE CALL 2 вдався, проте «червоні лиси» точно не будуть хлопаками для биття.

Дмитру Косенку і його хлопцям з Eclipse прогнозовано важко було боротися проти швидких, потужних і технічних Лимара і Рибальченко. Вони, власне кажучи, синхронно забили по два голи, здобувши для своєї команди дебютну перемогу в сезоні. Eclipse програв вдруге поспіль…

PRESTIGE LEAGUE

САЛТІВСЬКИЙ МК - FC CROWN KYIV – 3:1

BAYADERA - АФК МИРОТВОРЕЦЬ – 4:2

ONE CALL 2 - RED FOX – 5:3

МАТАДОР РУСАНОВКА – ECLIPSE – 5:1

В лізі Urban кожен матч виявився бойовим:

URBAN LEAGUE

FC VEGA - GETMAN KYIV – 3:0

OILER - UPTECH TEAM – 5:2

MATADOR - ASSISTANT GROUP – 3:5

Цікаво, цікаво, цікаво. Brooklyn здобув другу перемогу поспіль. Надовго вистачить команду Олексія Штанька? Просто, як тільки ми починаємо хлопців хвалити, далі починається справжня біда. Поки утримаємося, але дубль Сидоркина обов’язково відзначаємо! Playtika, що після кількох сезонів у вищих дивізіонах, вирішила  спробувати свої сили в лізі Challnge, поки зовсім не схожа сама на себе. В контексті гри і бажання. Не критикуємо. Даємо шанс і чекаємо на позитив.

«Іспанці» Кульші (до речі, прикольне прізвисько, що скажете, друзі?) виграли другий матч поспіль. Компромісів в протистоянні з абсолютним дебютантом наших змагань не було і FC PROLISOK залишився без набраних балів, хоча шанси були, адже на 23-й хвилині матчу Рудий рахунок відкрив, проте за 17 хвилин, що залишилися «іспанці Кульші» забили 5 у відповідь.

«Зростають у гніздечку соколята» - саме так можна охарактеризувати перший матч сезону для Сокола проти Тєлєгі. Сємєніхін відзначився за Тєлєгу вже на 2-й хвилині матчу. Здавалося, що це відмінний фундамент для здобуття позитивного результату. Але в один момент все наче зламалося і за 12 хвилин Сокіл відповів чотири рази. На цьому все – «занавєс».

CHALLENGE LEAGUE

ФК СОКІЛ - ТЄЛЄГА ФК – 6:2

FC PROLISOK - ATLETICO KYIV – 1:5

BROOKLYNPLAYTIKA – 3:1

Пресслужба SFCK